Mul on kaks last, esimene juba 2,8 aastane, tema sai aasta rinda ja lutipudelit kordagi vaja ei läinud.
Teine laps saab lähipäevil 4 kuuseks ja paratamatutel asjaoludel pean hakkama talle mingi hetk RPA-d andma.
Hetkel saan enda ravi veel edasi lükata, aga kui tervis hullemaks peaks minema, siis pean rinna andmisest loobuma.
Seetõttu hakkan igaks juhuks varem juba uurima, et milline lutipudel on parim? Ta pole siiani kordagi lutipudelist pidanud sööma ja lutti ta näiteks ei võta. Milline on see kõige parema lutiga pudel, et üleminek tema jaoks võimalikult leebeks teha?
Nii väga pelgan seda \”lutipudelimajandust\”, pole sellega ennast üldse kurssi viinud, ma absoluutselt ei taha rinna andmisest loobuda, see minu jaoks nii raske, et sellele mõeldeski tuleb klomp kurku!:(
Tahaksin aga hakata tasapisi proovima, anda talle väljalüpstud rinnapiima, et teda pudeliga harjutada. Seda siis ainult nii palju hetkel, et kui peaks tekkima olukord, et ma enam ei saa rinda anda, siis ma tean, et ta ikka võtab pudelit. RPA-ga veel katsetama ei taha hakata, seda teen võimalikult vahetult enne ravi alustamist.
Segane jutt sai, mure ja hirm eesootava ees on suur! Aga loodan, et on mõistvaid inimesi ja häid nõuandjaid, kes oskavad aidata!
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 13.01 10:48; 13.01 12:37;