RE: Ma olen nii väsinud ja masenduses juba :(
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]No minu tuttavate lapsed siis igaljuhul äärmus, sest neid pm jälgima ei pea nii pingsalt. Tulevad mänguplatsile ja sealsamas lapsed üksi askeldavad, kes mängib liivavormidega tunnike ühe kohapeal kes ronib, aga no me jõuame sama ajaga kõik mänguplatsid läbi käia sest reaalselt ta ühelgi ei mängi ju, jookseb vaid ringi, alustab aina uusi tegevusi ja kõik.
Oleks siis, et kasvab välja aga nende lastega ju probleeme veel küllaga ees, puberteet pidavat neil raske olema, koolis raskused oma püsimatusest. Jah näen tuleviku üsna tumedates toonides :([/tsitaat]
Tahaks sulle ka öelda, et läheb üle aga paraku ongi nii, et tänase seisuga läheb hullemaks või siis jääb samaks.
Ainus, kuidas ennast säästa saad ongi paks nahk selga kasvatada, naertus näol ja edasi. Kunagi tuleb aeg, kui ütled endale
\”Ma olen tegelikult nii tugev ja saingi hakkama!\” 😉
Eemale hoidmine tavaliste laste ja nende vanemate poolt on paratamatus. Sellest ennast häirida lasta on lollus. Otsi tuge neilt kellel teema tuttav ja kes mõistavad. Kindlasti on su kodukandis veel sarnaseid lapsi ja sama kimpus olevaid emasid.
Ma olen ise see ema kes ATHdest eemale üritab hoida, kuna minu lapsel tekivad nendega koos olles vääritimõistmise hood. Teiste lastega ka aga mitte nii palju. Samas mõistan, et teil, selliste laste emadel on isegi raskem, kui minul, kelle laps (asp) kapseldub ja tardub. Seletada on raske, kui laps ei põhjenda, mis nüüd jälllle juhtus. See ajab teisipidi hulluks. Oma lapse puhul võin küll öelda, et mida vanemaks, seda lollimaks tema kapseldumise põhjused muutuvad.
Loogiline ju, et koolis kehalise tunnis palli mängides on kõigi ainus eesmärk teda palliga visata, kogemata palliga pihta saada, nu see ei ole võimalik. Meelega ikka meelega tahetakse just teda visata.
Selge see, et kui tuul prahti sima lennutab siis teeb ta seda meelega, et temal paha oleks.
Seletangi nagu seinale, et tegelikult ju nii ei ole. Iga jumala päev. Kõõritavad pilgud ja \”heatahtlikud kommentaarid\” ei kõiguta mind ammu enam. Kui ta pisike oli ja taaskord röökis, nagu teda tapetaks, virutasin küll ühele kommenteerijale, kes teadis täpselt, et laps karjub, kuna mina olen halb ema…