Teema: Maasikad
Mina eelistan väiksemaid, maitse parem, hind parem, väetisi vähem. Siis ju hea, kui keegi need suured ja vesisemad ära ostab kallimalt
Eeee, nagu, kust sa võtad, et väikestel marjadel on väetist vähem? Mõistagi on ju väiksed marjad suurtega samas hinnas.
Ei ole samas hinnas. Ma ei tea, kust teie neid ostate muidugi, mina ostan turult või talust ja mõistagi on väiksemad soodsamad. Väetist va kanakaka, on neil vähem ülimalt tõenäoliselt, kuna kui oleks saanud korralikku väetist (nagu need hispaania omad), siis nad oleksid ju suuremad 🙂 kui ka on sama sort.
/maasikatalu naaber
Mõistagi on ju väiksed marjad suurtega samas hinnas.
Ei ole samas hinnas.
Praegu siin räägitakse siiski väljamaa maasikatest. Meil mai keskpaik alles. Ei ole väljamaistel suurtel ja väikestel hinnavahet. Ka turul ega ühelgi avaletil mitte. Ja maitsevahest ei tasu Kreeka või Hispaania omade puhul isegi mitte rääkida – need väiksed pole ju valmiski saanud, puhta toored. Kui me oma maasikad valmivad, siis on tõesti teine jutt.
Ei ole samas hinnas.
Praegu siin räägitakse siiski väljamaa maasikatest. Meil mai keskpaik alles. Ei ole väljamaistel suurtel ja väikestel hinnavahet. Ka turul ega ühelgi avaletil mitte. Ja maitsevahest ei tasu Kreeka või Hispaania omade puhul isegi mitte rääkida – need väiksed pole ju valmiski saanud, puhta toored. Kui me oma maasikad valmivad, siis on tõesti teine jutt.
A ma ei saanud aru, et tohib vaid Kreeka ja Hispaania maasikatest ja kevadistest maasikatest rääkida. Andke andeks.
Ei ole samas hinnas. Ma ei tea, kust teie neid ostate muidugi, mina ostan turult või talust ja mõistagi on väiksemad soodsamad. Väetist va kanakaka, on neil vähem ülimalt tõenäoliselt, kuna kui oleks saanud korralikku väetist (nagu need hispaania omad), siis nad oleksid ju suuremad 🙂 kui ka on sama sort. /maasikatalu naaber
Ma räägin välismaistest maasikatest.
Eesti maasikat müüakse muidugi erinevates hindades – moosimaasikas odavam kui suured ja ilusad maasikad.
Kreekast või Poolast toodud maasikad on kõik ühes hinnaga olenemata sellest, et karbis on väga erineva suurusega maasikad. Keegi ei nopi välismaa maasikate hulgast väikseid välja ja ei pane odavamalt müüki. Ikka suurtega sama hinnaga lähevad. Lihtsalt need väiksed ja koledamad topitakse karbis suurte alla.
Ja see on siiski naljakas arusaam, et väikestele maasikatele väetist (va kanakaka) ei panda. Ikka pannakse, ja sama palju pannakse kui suurtele. Ega see, et mari pole suureks kasvanud näita seda, et mari pole väetist saanud.
Ei ole samas hinnas. Ma ei tea, kust teie neid ostate muidugi, mina ostan turult või talust ja mõistagi on väiksemad soodsamad. Väetist va kanakaka, on neil vähem ülimalt tõenäoliselt, kuna kui oleks saanud korralikku väetist (nagu need hispaania omad), siis nad oleksid ju suuremad 🙂 kui ka on sama sort. /maasikatalu naaber
Et, kui oled maasikatalu naaber, siis tead täpselt, kuidas maasikaid kasvatatakse?
Ei ole samas hinnas.
A ma ei saanud aru, et tohib vaid Kreeka ja Hispaania maasikatest ja kevadistest maasikatest rääkida. Andke andeks.
Aga teemaalgatus ju just neist oligi…
Et, kui oled maasikatalu naaber, siis tead täpselt, kuidas maasikaid kasvatatakse?
Jah, sest me näeme ja räägime ju.
Jah, sest me näeme ja räägime ju.
Meil mai keskpaik alles.
21.mai on keskpaik? Tohhotillae, kui pikk see kuu siis on?
Miks inimestele meeldivad liialdused? 🤔
Perekoolis ei tohi jah teemasid laiendada. Kohe tuleb sealt tööelu rubriigist kätsataja-tädi ja küsib, et millist abi sa oma kommentaariga nüüd TA-le andsidki.
21.mai on keskpaik? Tohhotillae, kui pikk see kuu siis on?
Mis see siis sinu arust on – mai lõpp või?
Miks inimestele meeldivad liialdused? 🤔
Kuidas 21. maid nimetama peaks – 6 päeva üle keskpaiga või 10 päeva enne lõppu? Liialdamata?
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.