Palju rõõmu ja jaksu ka minu poolt kõigile!
minul siis 6. nädal ja 4 päeva. ma täpselt ei saa aru, mis teie 3+6 ja 7+ 3 tähendavad, eeldan, et esimene nr on nädal ja teine päev?
mina olen ka esmasünnitaja ja peast ikka veidi sooda. iga asja guugeldan sada korda. no peale kookosrasva vist keha enam teiste kreemidega ei tohigi enam määrida, mõnes on parabeenid ja teises on retinoolid, juukseid ega küüsi ei julge ka värvida.
kõhus tihti valutab ja iiveldab, rinnad pakitsevad, vahepeal südames ka justkui veits pigistaks.
tujutsen, selline tunne, et maailma lõpp. elu jääb seisma.
trenni ei julge väga ka teha, aga veidi ikka teen… ikka olen käinud paar korda aeroobikas ja tennises edasi. aga vist enam siiski ei julge, koguaeg on ikka hirm ka. jooksmise asendasin pikkade jalutuskäikudega, kuigi vahepeal ikak sörgin, nii suur isu on ikka. ostsin ekstra pehmed tossud, et põrutust viia miinimumini. kuigi enne jooksin palju, siis praegu on see trenni tegemine kahetine, üheti unustan korraks selle paha olla ära, teisalt on see oht, et pärast on vb hullem, sest nagunii ju pakitseb ja ei julgeks riskida ka.
üritan vaid mahetoitu süüa ja teadlikult ei osta jahu, ega magusat, sest muidu ei suudaks ka ära öelda. aga esialgu ei osanud karta ja sõin lagritsa komme isegi hea meelega ja siis avastasin, et see kuulub ka no-no toitude hulka.
samas on mul segadus, kui endale aega panin, siis pakuti vaid 18. oktoobrit, aga mul on juba 6+ nädal.. et kas siis peaks endale ämmaemanda aja ikka ka kirja panema eraldi ja pigem varasemaks?
sooviksin ka olla väikeses fb grupis koos teiega 🙂 ma ei tea, kas kiri jõudis kohale?
M