Esileht Lapse ootamine Maipõrnikad 2024

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 128 )

Teema: Maipõrnikad 2024

Postitas:
Kägu

Tere! Täna sain positiivse testi, rasedust peaks olema 3+6 ja tähtaeg 1.mai. Tsükkel 35 päeva.

AK

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lisan veel, et laps vägagi planeeritud. Tabasime kohe ov ja teadsin sellest hetkest alates, et õnnestus. Üleeile korra määris pruunilt, ilmselt pesastumine ja täna õhkõrn triibuke.

AK

+2
0
Please wait...

Postitas:
nuki

Tere!

Nii armas teema nimi 😊 Palju õnne triibusaajatele!😍

Tegin ka eile igaksjuhuks testi ja päris korralik teine triip tuli, mis oli suur üllatus tegelikult, sest tundus nagu tsüklihäire ja et nagu OV polekski veel toimunud, aga tegelikult oli 5p varem ära.. Tähtaeg tuleks selle järgi 2.mai

Päevade alguse sarnane tuikamine on ja 4 päeva juba alaseljavalud (mida esimeste rasedustega polnud), muidugi hull väsimus ka 🙈

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!
Liitun samuti, sain täna pealelōunat väga heleda triibu testile, vaevu märgatava. Hommikul testin uuesti ja eks siis näis. Hetkel ütleb kalkulaator tähtajaks 3.Mai

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!

Liitun samuti, sain täna pealelōunat väga heleda triibu testile, vaevu märgatava. Hommikul testin uuesti ja eks siis näis. Hetkel ütleb kalkulaator tähtajaks 3.Mai

Tegin hommikul tavalise lahja apotheka testi ja jällegi pigem negatiivne, aga tunne on, et olen ootel. Mainin ära, et eelmisel kuul kaotasin ühe beebi(7ndl rasedus) menses ei ole taastunud ja kahtlustan, et uus beebi kõhus. Kalkulaator muidugi ütleb, et võiks testida alles 26.augustil. Eostamise päev 11/12aug. Ei tea.. loodan parimat

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!

Tegin hommikul tavalise lahja apotheka testi ja jällegi pigem negatiivne, aga tunne on, et olen ootel. Mainin ära, et eelmisel kuul kaotasin ühe beebi(7ndl rasedus) menses ei ole taastunud ja kahtlustan, et uus beebi kõhus. Kalkulaator muidugi ütleb, et võiks testida alles 26.augustil. Eostamise päev 11/12aug. Ei tea.. loodan parimat

Minul näitas rasedustest positiivset kuskil 1,5 kuud peale raseduse katkemist. Kuna rasedustestid on tundlikud ja HCG püsib kehas kuni kaks kuud.
Väga väga loodan, et kohtud siiski peagi oma uue pisibeebiga 🤞🏼

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!

Minul näitas rasedustest positiivset kuskil 1,5 kuud peale raseduse katkemist. Kuna rasedustestid on tundlikud ja HCG püsib kehas kuni kaks kuud.

Väga väga loodan, et kohtud siiski peagi oma uue pisibeebiga 🤞🏼

Aitäh kaasaelamast❤️

Mainin veel, et mul ei olnud selline klassikaline katkemine. Tegu pisut keerulisema olukorraga, seega ma ka väga loodan, et olen ootel🥰

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liigne agarus on ogarus! Ma ikkagi langen välja. Tegin eile päeval veretesti ja hcg kõigest 9 🙁 Ma ei saa aru, kuidas sellise näiduga biocard üldse mingit triipu näitas.
Ainus lootus veel on, et 21.08 oli pesastumine päeval. Korra määris siis. Aga siis poleks saanud 22.08 hommikul triibuvarju olla ma arvan, kui 23.08 kell 15 hcg kõigest 9 oli.

AK

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liigne agarus on ogarus! Ma ikkagi langen välja. Tegin eile päeval veretesti ja hcg kõigest 9 🙁 Ma ei saa aru, kuidas sellise näiduga biocard üldse mingit triipu näitas.

Ainus lootus veel on, et 21.08 oli pesastumine päeval. Korra määris siis. Aga siis poleks saanud 22.08 hommikul triibuvarju olla ma arvan, kui 23.08 kell 15 hcg kõigest 9 oli.

AK

Tulin just seda sama kirjutama, ei teinud küll veretesti, aga kõik testid ikka puhta negatiivsed 🥲

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei, sain ka pos rasedustesti, kuigi eeldasin juba enne. Pregnancy+ äpi järgi on 4+3 ja ka tähtaeg 1. mai. Mis äppe te kasutate? Ja kuhu arsti juurde minna plaanite?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tundub, et oleme samas paadis.

kas oled ka veretestil käinud?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu
  1. Hei, sain ka pos rasedustesti, kuigi eeldasin juba enne. Pregnancy+ äpi järgi on 4+3 ja ka tähtaeg 1. mai. Mis äppe te kasutate? Ja kuhu arsti juurde minna plaanite?

Mina täpselt sama kaugel ja sama äpp 😁 dr Parve naistearstid ämmaemanda Liis Raagi juurde lähen 18.09

+1
0
Please wait...

Postitas:
nuki

Viimane vastaja olen, (kogemata jäi linnuke anonüümse ette)

Ühe äpi järgi tähtaeg 2., teise järgi 1.mai. Esimesed lapsed sündisid 41+5 ja 40+5 niiet see tähtaeg pole väga oluline muidugi..

Eile käisin igaksjuhuks veretestil ka, tuli 672 ja teisipäeval saan jälle linna, siis kontrollin uuesti, kas ikka on neljakordistunud selle aja peale.. siis on süda rahul ja jään 18ndat ootama 😁

Nuki

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ühe äpi järgi tähtaeg 2., teise järgi 1.mai. Esimesed lapsed sündisid 41+5 ja 40+5 niiet see tähtaeg pole väga oluline muidugi..

Eile käisin igaksjuhuks veretestil ka, tuli 672 ja teisipäeval saan jälle linna, siis kontrollin uuesti, kas ikka on neljakordistunud selle aja peale.. siis on süda rahul ja jään 18ndat ootama 😁

Nuki

äpi jàrgi mul 4+3

mens pidi algama 23.08, 10ne test pos veretest 20.5, täna uuele veretestile, loota ei julge midagi

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus te neil veretestidel käite? Ma enne olen kuskilt lugenud küll, et räägitakse veretestide vastustest, aga ei teadnud, et neid nii tehakse 🙂

Ja ämmaemanda juurde peaks siis juba varakult aja ära panema? Ma lugesin, et alles 6-9 nädal mõtet minna, mõtlesin siis ka helistada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

1. Kus te neil veretestidel käite? Ma enne olen kuskilt lugenud küll, et räägitakse veretestide vastustest, aga ei teadnud, et neid nii tehakse 🙂

Ja ämmaemanda juurde peaks siis juba varakult aja ära panema? Ma lugesin, et alles 6-9 nädal mõtet minna, mõtlesin siis ka helistada.

Confido, synlab

0
0
Please wait...

Postitas:
nuki

Kus te neil veretestidel käite? Ma enne olen kuskilt lugenud küll, et räägitakse veretestide vastustest, aga ei teadnud, et neid nii tehakse 🙂

mina käisin ITKs, 2.korrus vereanalüüsid, ütled et tasuline HCG ja pärast registratuuris maksad 7.55. Paari tunni pärast oli vastus juba digiloos 🙂

Ja kuna Liis Raagil nii vähe aegu, siis sellepärast helistasin juba varakult😁

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keda soovitate esmarasedale ? Kindlasti soovin kedagi põhjalikku ja sõbralikku. Tallinna piires 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keda soovitate esmarasedale ? Kindlasti soovin kedagi põhjalikku ja sõbralikku. Tallinna piires 🙂

Näiteks Maila Teramees ITKs on väga kiidetud

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hedi Pajuste itk-s on ka hästi tore.

0
0
Please wait...

Postitas:
nuki

Kas keegi sooviks ka Facebooki gruppi juba? Võiks seesama nunnu nimi olla, kui teemaalgataja ei pahanda 😊

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nuki

äpi jàrgi mul 4+3

mens pidi algama 23.08, 10ne test pos veretest 20.5, täna uuele veretestile, loota ei julge midagi

Kahjuks langen välja

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas keegi sooviks ka Facebooki gruppi juba? Võiks seesama nunnu nimi olla, kui teemaalgataja ei pahanda 😊

Minugipoolest 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen lapseootuseni jõudnud läbi IVF-i, täna, 10 päeva peale siirdamist VT tulemus 256 ja esimene UH 19.09. Hetkeseisuga täitsa rase :).

Äpi järgi võiks tähtaeg sinna 10.mai kanti jääda.

Kuldnokake

+3
0
Please wait...

Postitas:
Avokaado25

Hei, mina rasestusin ka IVFga. Siirdamine oli 24.08, täna 04.09 tegin VT ja tulemus 104. Esimene UH 29.09.
Tähtaeg võiks olla 11.05

Avokaado25

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tükk aega otsisin, kas perekooli on tehtud ka maibeebide postitus, lopuks leidsin. Sain ka triibud, üldse kohe ei tahtnud uskuda, kuigi oli planeeritud laps. Tulemas on teine laps.

Käisin 28.08  veretesti tegemas ja sain tulemuseks 69. Vähem kui 48h jooksul  oli tousnud 240 peale. Ultraheli on juba järgmisel nädalal. Tähtaeg peaks päevade järgi olema 2. mai. Arvan, et mul toimus pesastumine hiljem, täpselt nagu esimese lapsega. Tookord pidi päevade järgi sundima märtsi lõpus, aga reaalne TA nihkus hoopis aprilli keskele.

Ütleme nii, et olen väga põnevil ultraheli ees. Loodetavasti pisikesel süda tuksub ja koik on hästi. Eilsest lisandus korralik iiveldus ka, seega täitsa rase tunne on juba.

TM

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ka järgmine nädal ultraheli/ämmaemandaga kohtumine. Ei tea kuidas need asjad täpselt käivad, esimesed triibud. Ma olen see, kellel 1. mai äpi järgi tähtaeg ja ei suuda ka üldse ära oodata, et ultrahelisse saaks ja südametööd vms kuuleks 🙂

Mul on päris algusest peale juba süda paha ja viimane nädal aega suht konstantselt, seega ootan soovitusi, kuigi ingveritee ja söömine aitavad päris hästi.

S

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keegi teab, kas raseduse tuvastamisele võib pelgus ka mehe kaasa võtta? Esimese rasedusega kaisime fertilitases rasedust tuvastamas, seal sai mehega koos olla.

TM

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei hei!

Suht vaikseks siin jäänud. Tuli môte küsida, kaugel teie rasedus on ja millised on hetkel sümptomid?

Endal àpi järgi peaks olema 7 nädalat,  homme esimest korda ämmakale- uhh palvetan, et kôik on hästi ja südametöö olemas. Hulle sümptomeid polegi hetkel, ainult rinnad tundlikud veel ning vahepeal viskab vaikselt ka iiveldust sisse- viimasel kahel ôhtul.

K

0
0
Please wait...

Postitas:
kuldnokake
Hei hei!

Suht vaikseks siin jäänud. Tuli môte küsida, kaugel teie rasedus on ja millised on hetkel sümptomid?

Endal àpi järgi peaks olema 7 nädalat, homme esimest korda ämmakale- uhh palvetan, et kôik on hästi ja südametöö olemas. Hulle sümptomeid polegi hetkel, ainult rinnad tundlikud veel ning vahepeal viskab vaikselt ka iiveldust sisse- viimasel kahel ôhtul.

K

Mina olen homse seisuga 5.ndl, aga tundemärkidest esineb – valusad ja rasked rinnad, seedehäired (kõhupuhitus-gaasid ja aeg-ajalt kinnisus), vahepeal pea tuikab ja sellist kerget iiveldust või õõnest tunnet kõhus tuleb ka ette. Söögiisu on pigem kehv ja väsimust on ka rohkem, kui muidu. Ma pean lisaks tarbima progesterooni ka ja arvan, et eks see ka võimendab neid.

Kuldnokake

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 128 )

Esileht Lapse ootamine Maipõrnikad 2024