oih, enne ei tulnud see kaasa kommentaariga, et kirjutasin mõned päevad tagasi liitumissooviga, ehk on põnevamad vestlused fb kolinud 🙂
ttikker
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
20.11.2023 12:10
käisin täna niptify testi tegemas.kui kaua teil on vastused tulnud kes käinud on.öeldakse et kuni 10päeva.
rasedust tänaseks 14näd.muidu kõik hästi kui saaks vaid selle tulemuse ka nüüd teada.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
23.11.2023 13:44
Mina just käisin Niptify testi tegemas ja vastused tulid 9 päevaga 🙂
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
23.11.2023 16:12
Et siis mis seal nende lehel on et vastused digilukku 4päevaga ei vasta tõele.et tuleb oodata 10päeva nagu arst ütles.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
24.11.2023 12:17
Minul tulid 9 päevaga vastused ja 10ndal päeval arst helistas 🙂
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
29.11.2023 11:19
Kas oled Niptify vastuse saanud? Mina käisin samal päeval analüüse andmas ja digiloos (nüüd siis terviseportaalis) pole tulemusi endiselt. Eile aga logi vaadates nägin, et 27ndal on registreeritud dokument, mis tundus olevat tulemuste dokument. Dokumenti ise ma aga ei näinud. Helistasin niptify.ee telefonile ning nad kinnitasid, et tulemused on üleval ja lubasid uurida, miks mina neid ei näe. Selgus, et portaali vahetusega esinevad tehnilised tõrked ning andmete ülekandmises on viivitusi. Soovitati pidevalt uuesti vaadata ja lõpuks terviseportaalile allkirjastatud avaldus koos probleemi kirjeldusega saata. Mina enam oodata ei jaksanud ja küsisin, kas muud moodi neid ei saa ja öeldi, et saavad edastada krüpteeritult. Saatsin niptifyle vastava päringu ja sain tulemused kätte. Riskid on madalad ja saan rahus edasi kulgeda :).
Kas oled Niptify vastuse saanud? Mina käisin samal päeval analüüse andmas ja digiloos (nüüd siis terviseportaalis) pole tulemusi endiselt. Eile aga logi vaadates nägin, et 27ndal on registreeritud dokument, mis tundus olevat tulemuste dokument. Dokumenti ise ma aga ei näinud. Helistasin niptify.ee telefonile ning nad kinnitasid, et tulemused on üleval ja lubasid uurida, miks mina neid ei näe. Selgus, et portaali vahetusega esinevad tehnilised tõrked ning andmete ülekandmises on viivitusi. Soovitati pidevalt uuesti vaadata ja lõpuks terviseportaalile allkirjastatud avaldus koos probleemi kirjeldusega saata. Mina enam oodata ei jaksanud ja küsisin, kas muud moodi neid ei saa ja öeldi, et saavad edastada krüpteeritult. Saatsin niptifyle vastava päringu ja sain tulemused kätte. Riskid on madalad ja saan rahus edasi kulgeda :).
Terake
Mul tulid vastused 27.11 ära tänu portaali vahetusele onandmed puudulikud ja siiani pole mul patsiendi portaalis üleval neid.aga ka mul pold kannatust ja võtsin ühendust ämmakaga.kes kinnitas et kõik riskid madalad ja tulemas poiss.ees 3 piigat.