Esileht Kodunurk Maitsvad/head avastused toidupoodidest

Näitan 30 postitust - vahemik 721 kuni 750 (kokku 898 )

Teema: Maitsvad/head avastused toidupoodidest

Postitas:
Kägu

Maks&Mooritsa – millest ma muidu midagi ei pea – uus Kodusült. Kuidagi väga minu maitsele 😋

Huvitav, et tõelist kodusõlti saab ilma nende imelikkude lisandusteta teha

puljong, sealiha (40%), želatiin (seavalgust), sool, maitsetaimede ja vürtside segu, happesuse regulaator E262, lõhna- ja maitseained, pärmiekstrakt, suhkur, rapsiõli, säilitusaine E250.

+1
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Maks&Mooritsa – millest ma muidu midagi ei pea – uus Kodusült. Kuidagi väga minu maitsele 😋

Huvitav, et tõelist kodusõlti saab ilma nende imelikkude lisandusteta teha

puljong, sealiha (40%), želatiin (seavalgust), sool, maitsetaimede ja vürtside segu, happesuse regulaator E262, lõhna- ja maitseained, pärmiekstrakt, suhkur, rapsiõli, säilitusaine E250.

Ma ei saanud vist päris täpselt sellest kommentaarist aru, aga ütlen nii palju, et valmistoote puhul “lisandustest” enam huvitab mind maitse. See sült mulle maitses.

+13
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eesti Pagari Brownie kook, väga hea ja rammus.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas Eestis müüakse kofeiini vaba coca-colat? Ma tean, et mujal maailmas on selline versioon olemas.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

A, kas keegi teab, miks mitte kuskil enam nisukliisid ei müüda?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

A, kas keegi teab, miks mitte kuskil enam nisukliisid ei müüda?

Ei ole viimasel ajal vaadanud, aga mul on kapis üks pakk, ei oska midagi sellega teha. Puder on nagu saepurust, samas kaerakliidest puder väga meeldib. Mis sina nendega teed?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kalevi maasika-rabarberi marmelaadikommid. Maitse on hea, hapukas ja samuti sain nendega lahti Kirju koera batoonikeste sõltuvusest 😉

+5
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rannarootsi põdralihapelmeenid!  Väga meeldisid, ja täitsa tuntav “metsik” maitse.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Van Kook šokolaadi-brownie tort. Koostist ei tasu vaadata, see ikka kahjuks igasugu jama täis, aga maitse väga meeldis.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eesti Pagari haputaigna röstsai ja haputaigna pehmik. Nii head! Muidugi neile, kes julgevad saia süüa.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väikese Vääniku marmelaadikeeksid! Ostsin paki, et süüa üks väike keeks kohvi kõrvale, aga sõin neli (ja peatusin ainult seetõttu, et kõht sai täis)…

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ükskõik mida siin ka ei kiideta, siis ilmaski seda Rimi e-poest ei leia.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See-eest leiab Rimi e-poest Rimi enda kaubamärgi kaks väga head toodet: Rimi heeringafileetükid äädikamarinaadis (sibulaga või ilma) ja Rimi kilufileed õlis. Mõlemad on sellised “nagu vanasti”, st ei ole pandud sisse suhkrut, sinepit, mingeid ürte jms (alati võib ju ise lisada, kui meeldib). Heeringad on lisaks veel ka klaaspurgis – nii mõnigi teab seda hinnata.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See-eest leiab Rimi e-poest Rimi enda kaubamärgi kaks väga head toodet: Rimi heeringafileetükid äädikamarinaadis (sibulaga või ilma) ja Rimi kilufileed õlis. Mõlemad on sellised “nagu vanasti”, st ei ole pandud sisse suhkrut, sinepit, mingeid ürte jms (alati võib ju ise lisada, kui meeldib). Heeringad on lisaks veel ka klaaspurgis – nii mõnigi teab seda hinnata.

Kas see äädikamarinaad kannatab ikka süüa, tavaliselt on see liiga kange valmistoodetel?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas ei ole mitte nii, et ilma õlita heeringa filee on alati palju maitsvam?

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Saku Kuld õlu. Mõnusa maheda maitsega.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas ei ole mitte nii, et ilma õlita heeringa filee on alati palju maitsvam?

Alati pole. Väga palju sõltub ikka kalast endast, millal püütud, kui rasvane, kaua enne külmutuses seisnud, palju üles sulades vedelikku kaotanud. Kalade maitse võib täiesti erinev olla.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kindlasti mu postitus aegub varsti (st on ajutise väärtusega), kuid pean ütlema, et praegu COOP-is müüdavad ananassid on hiiglama head. Nii magusad, et uskumatu. Mina hoian alati 2-3 päeva toatemperatuuril ja siis söön, osa panin ka sügavkülma.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kalevi maasika-rabarberi marmelaadikommid. Maitse on hea, hapukas ja samuti sain nendega lahti Kirju koera batoonikeste sõltuvusest 😉

Kahetsen, et seda lugesin ja poest prooviks neid komme võtsin 🙁 Nüüd ostan  IGA päev paki ja pistan kõik nahka , käsi ei jõua nii kiirelt paberitki ( vist mitte paber, tsellofaan ? ) ära tirida kui neid hammaste vahele visata tahaks . Tahaks teada, kas on võimalik, et ma sellest kohutavast sõltuvusest vabaneks ? Kalev võiks nende tootmise muidugi lõpetada ( nii nagu ta ikka tavaliselt mulle meeltmööda toodetega on teinud, aastaid tagasi nt kamabatoonikestega )

+8
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nüüd ostan  IGA päev paki ja pistan kõik nahka , käsi ei jõua nii kiirelt paberitki ( vist mitte paber, tsellofaan ? ) ära tirida kui neid hammaste vahele visata tahaks . Tahaks teada, kas on võimalik, et ma sellest kohutavast sõltuvusest vabaneks ?

Tänan kommenteerimast – ma siis ei vaata nende poolegi! Ja hoian ka külas käies näpud neist eemale 🙂

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

M&M rebitud liba BBQ kastmes 🤤

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eesti Pagari haputaigna röstsai ja haputaigna pehmik. Nii head! Muidugi neile, kes julgevad saia süüa.

Röstsaia pole proovinud, aga haputaignapehmik on tõesti ülihea.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas see äädikamarinaad kannatab ikka süüa, tavaliselt on see liiga kange valmistoodetel?

Minu arust on just valmistoodete marinaadid nii lagjad ja mõttetud, et väga ostma ei kipu 😀

+3
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina küll näen, et nendes toodetes on suhkrut sisse pandud:
1) Atlandi heeringafileetükid sibulaga marinaadis Rimi, 346g – Koostisained: marineeritud atlandi HEERINGAfilee (Clupea harengus harengus) 60% (atlandi heeringafilee, suhkur, sool, happesuse regulaator E260, säilitusained: E202, E211), marinaad 31% (vesi, suhkur, sool, happesuse regulaator E260, säilitusained: E202, E211), sibul 9%

2) Atlandi heeringafileetükid marinaadis Rimi, 346g – Koostisained: marineeritud atlandi HEERINGAfilee (Clupea harengus harengus) 61% (atlandi heeringafilee, suhkur, sool, happesuse regulaator E260, säilitusained: E202, E211), marinaad 39% (vesi, suhkur, sool, happesuse regulaator E260, säilitusained: E202, E211)

Äkki saaks linki neile ilma suhkruta heeringatele?

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Äkki saaks linki neile ilma suhkruta heeringatele?

No 3,4 g ehk pool tl 100 ml peale on sama hea kui suhkruta.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

M&M rebitud liba BBQ kastmes 🤤

Jaa, tegime just burkse kodus sellega. Väga hea!

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lidlist

Mõistliku kilohinna, kõvaduse ja maitsega Meremehe juust. Pakis 16 hästi suurt viilu. Üks viil pooleks lõigates on röstisaia peale paras

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõistliku kilohinna, kõvaduse ja maitsega Meremehe juust. Pakis 16 hästi suurt viilu. Üks viil pooleks lõigates on röstisaia peale paras

Mis maksis ja kui suur pakk?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis maksis ja kui suur pakk?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need Rimi sibulamarinaadis heeringad…aitäh, kägu, nii suures sõltuvuse nüüd neist, et mine v hulluks 😀

+2
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 721 kuni 750 (kokku 898 )

Esileht Kodunurk Maitsvad/head avastused toidupoodidest