https://www.valio.ee/tooted/alma-kreeka-kohupiimakreem-sokolaadi-kookose-380g/
Ostsin täna Selverist Alma kreeka kohupiima kreemi šokolaadi ja kookosega. Oli silt,et uudistoode ja soodushind praegu 1.29
Ja nüüd ma olen siin teemas, et teistele ka teada anda kui rahul ma oma ostuga olen. Kohupiim on helebeež ja kookoshelvestega. Kui selle suhu panin, siis tundus tavaline. Aga õige naudinguhetk tekkis, kui kohupiim oli juba alla neelatud. Sel hetkel paitas mu suulage õrn kookostuul. Teisiti ma seda õndsat tunnet ei oskagi kirjeldada. Nagu soojal suvepäeval silitas see jahutav tuuleke mind lausa silmadeni välja.
Nauding kohupiimakreemist, uskumatu. Viimati sain kohupiimast mingi elamuse aastaid tagasi süües pasha kohupiimakreemi. Kõik muud sordid on mu maitsemeele üpris ükskõikseks jätnud.
Ja nüüd see tänane šokolaadi kookose kohupiim tõstis mu katuse lihtsalt õrnalt lendama, armastuse ja hellusega. Tundsin end lausa parema inimesena seda süües, nagu teeb hea muusika,mis vahel meie hingekeeli puudutab.
Ise ma šokolaadiga asju eriti ei armasta, seetõttu kahtlesin kui selle korvi tõstsin. Aga siin tootes on seda šokolaadi lihtsalt tumedama tooni andmiseks pandud, ei häirinud üldse.
Pärast sööki pistsin nina topsi ja nuusutasin. Ja siis veel nuusutasin ja siis veel. See muusika oli lõhnas ka.