Huvitav, mis vaev on inimesel, kes hommikul kell 7 hakkab perekoolis tüli norima ja “mul on sinust palju parem maitse” teemat aretama?
Jäid öösel ilma?
Klassika!
Ja see osa ka, mis puudutab kellaaega (kuupäeva, nädalapäeva, aastaaega jne). 😆 Tavaline kägu, kel puuduvad argumendid, aga hullult tahaks vastu paugutada?
Huvitav, mis vaev on inimesel, kes teab ainult ühte põhjust, miks hommikul kl 7 Perekoolis “tüli norida”? Ilmselgelt tegelane, kelle mõtted vaid “saamise” ümber tiirlevad. Kusjuures märkus oli sünonüümidest, mitte paremast maitsest!
Huvitav, mis vaev on inimesel, kes hommikul kell 7 hakkab perekoolis tüli norima ja “mul on sinust palju parem maitse” teemat aretama?
Jäid öösel ilma?
Klassika!
Ja see osa ka, mis puudutab kellaaega (kuupäeva, nädalapäeva, aastaaega jne). 😆 Tavaline kägu, kel puuduvad argumendid, aga hullult tahaks vastu paugutada?
Huvitav, mis vaev on inimesel, kes teab ainult ühte põhjust, miks hommikul kl 7 Perekoolis “tüli norida”? Ilmselgelt tegelane, kelle mõtted vaid “saamise” ümber tiirlevad. Kusjuures märkus oli sünonüümidest, mitte paremast maitsest!
See on tõesti klassika, et keegi loll ja kole vanamoor on öösel ilma jäänud. Misjärel tuleb varahommikul perekooli end väja elama. Ei?
Murdsin hamba nende külmutatud “kivideta” kirssidega. 500+ eurot võltshamba panek. Elus ei osta.
Kuidas see küll võimalik oli? Hammustasid kirssi nii suure jõuga, et sattusid ülisuure survega kivi pihta? Kui hammas on nõrgenenud, võib selle murda ka leivakoorikut hammustades.
Kuidas see küll võimalik oli? Hammustasid kirssi nii suure jõuga, et sattusid ülisuure survega kivi pihta? Kui hammas on nõrgenenud, võib selle murda ka leivakoorikut hammustades.
Pole mingit suurt survet vaja külmutatud kirsside jaoks.
mina ostan külmutatud kirsse, eriti kui soodukas on – teen tihti filotaignaga struudlit nendega.
Kirss on ikka kirss, vahet pole kelle pakis. Tegelikult on enamasti ka märge peal, et kivid eemaldatakse masinaga ja tuleks olla ettevaatlik.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
02.12.2022 13:21
Üle paari paki ikka mõni kivi välja tuleb, sellega tuleb arvestada, et masinaga kivitustatud kirssidesse võib mõni jääda, et külmutatud mereannipakis on mõni kivike või karbikild (ma murdsin oma hamba sellisega) jms. Ka purgikirssides on kive olnud. Ja küpsetiste jaoks on külmutatud kirsid palju paremad kui kompotikirsid.
Külmutatud asja tuleb tõesti suurema jõuga hammustada, kui jahutatud toodet.
Närid, neelad, lutsutad. Kas sa lihtsalt süüa ei või?
Kuidas käib “lihtsalt söömine” ilma närimata ja neelamata?
Närimine ja neelamine käivad söömise juurde. Sina aga nimetad neid eraldi. Kas oled kohanud, et sõber kutsub: “Lähme homme neelama!” või korraldatakse õhtunärimisi?
Neid on kõigis toidupoodides-Rimis, Selveris, Maximas.
Kui ei ole samas pakendis, siis samad kommid natuke suuremas pakendis olid isegi odavama kilohinnaga. Kuna minu lemmikkommid, siis olen kursis 🙂
+4
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
18.01.2023 15:11
Minu viimase aja leid on Figuraata külmutatud mangokuubikud ja ananassitükid. Külmutatud marjadega küll otseselt alt ei saagi minna, kuid hinna-kvaliteedi suhe on ülihea- mangol on päris mangomaitse ja ka sulades säilitab kuju ja ei muutu plönniks. Müüakse kiloses kotis, seega ei ole mingi minisuurus ka.
Minu viimase aja leid on Figuraata külmutatud mangokuubikud ja ananassitükid. Külmutatud marjadega küll otseselt alt ei saagi minna, kuid hinna-kvaliteedi suhe on ülihea- mangol on päris mangomaitse ja ka sulades säilitab kuju ja ei muutu plönniks. Müüakse kiloses kotis, seega ei ole mingi minisuurus ka.
Kus neid müüakse? Ma olen täielik külmutatud mangokuubikute sõltlane. Seni olen maitsvaimateks pidanud Rimi omi.