Esileht Kodunurk Maksa külmutamine

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: Maksa külmutamine

Postitas:

Koju saabus oodatust suurem kogus maksa ja osa oleks vaja säilimise huvides ära külmutada.

Hea meelega teeks nii, et praeks kogu portsu ära, osa jätaks tänaseks õhtusöögiks ja ülejäänud portsude kaupa külma. Kas kellelgi on kogemust? Kas pärast süüa kõlbab?

Või peaks toorena külmutama?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kõlbab küll väga kenasti süüa.
Ma olen sügavkülmutanud nii valmispraetud tükke kui ka toorelt.
Toore maksa olen eelnevalt sobivateks tükkideks valmis lõiganud, siis pole hiljem mässamist.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Poodides ju müügil külmutatuna enamasti maks. Mina ei soovita lõigata tükkideks, sest peale sulamist ehk pigem isegi poolkülmunult veel, on maksa palju lihtsam lõigata, kui täiesti pehmet.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )


Esileht Kodunurk Maksa külmutamine

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.