Kas keegi on proovinud pakipraemaksast kastet teha? Tuleb hea?
Teema: Maksakaste
Ei usu hästi, aga võid ju korra ära proovida. Siis ütle ka, kuidas välja kukkus.
Pigem teeks toorest maksast rohkem kastet ja paneks osa sügavkülma.
Mina proovisin, aga see maks (Maks& Moorits praemaks, eksju!?) on sihuke natuke vinnutatud moega, et ega ta seal soustis suurt pehmemaks ei läinud. Pakist niisama näpu vahel näksimiseks on ta parem kui seal soustis oli.
Maksa ei tohi liigselt praadida. Kui maks on juba praetud ja parajas küpsusastmes, siis ülepraadimine teeb selle ju vintskemaks.
Minul sellesse usku ei ole, sest kõik praetud maksad, mis mina olen ostnud, on juba niigi tallanahad olnud, kastmes läheb see asi hullemaks.
Minul sellesse usku ei ole, sest kõik praetud maksad, mis mina olen ostnud, on juba niigi tallanahad olnud,
Maksa praetakse kuumal pannil 1min ühelt poolt ja 1 min teiselt poolt.
Et perekoolikas seda ei tea, see on normaalne.
Ta ei tea reeglina mitte midagi.
1cm maks on keskelt pisut toores ja verine, selle peale perekoolikas tavaliselt minestab.
See on okei.
Ta ei tea ka seda, et maks läheb ülepraadimisel kivikõvaks.
Sama on ka kanasüdametega, aga see toiduaine ilmselt tema toiduratsiooni ei kuulugi.
Jah, mina olen väga kehv kokk, aga seda tean, et maksa tuleb minimaalselt praadida, siis jääb pehme, nagu liiga saab, on kõva ja tuim. Mina praen suurel kuumusel kiirelt läbi ja tõstan kastme tegemise ajaks pannilt ära. Mulle nii maitseb.
Maksa praetakse kuumal pannil 1min ühelt poolt ja 1 min teiselt poolt.
Et perekoolikas seda ei tea, see on normaalne.
Ta ei tea reeglina mitte midagi.1cm maks on keskelt pisut toores ja verine, selle peale perekoolikas tavaliselt minestab.
See on okei.
Ta ei tea ka seda, et maks läheb ülepraadimisel kivikõvaks.
Sama on ka kanasüdametega, aga see toiduaine ilmselt tema toiduratsiooni ei kuulugi.
Miks sa mind õpetad? Ma tean, kuidas maksa praadida. Ma räägin nendest poemaksadest, mis on tavaliselt üle praetud, sellepärast ei ostagi neid enam. Need ei kõlba kuidagi kastme valmistamiseks.
Minul sellesse usku ei ole, sest kõik praetud maksad, mis mina olen ostnud, on juba niigi tallanahad olnud,
Maksa praetakse kuumal pannil 1min ühelt poolt ja 1 min teiselt poolt.
Et perekoolikas seda ei tea, see on normaalne.
Ta ei tea reeglina mitte midagi.
1cm maks on keskelt pisut toores ja verine, selle peale perekoolikas tavaliselt minestab.
See on okei.
Ta ei tea ka seda, et maks läheb ülepraadimisel kivikõvaks.
Sama on ka kanasüdametega, aga see toiduaine ilmselt tema toiduratsiooni ei kuulugi.
Oo! See basseiniteema ja nahktooli parandamise teema hull nõustaja, on ka siia teemasse jõudnud!