Esileht Ajaviite- ja muud jutud Malluka solvaja/alandaja naine kaebab M kohtusse

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 114 )

Teema: Malluka solvaja/alandaja naine kaebab M kohtusse

Postitas:
Kägu

https://www.elu24.ee/7312906/robert-sarv-kinnitab-et-mallukale-esitatud-kahjunoue-laheb-kohtusse-edasi?fbclid=IwAR1KMxb343Zp5HfmQA3uuyiIRuMavxikFv1Esf-ErV_mASXLuoVV3c7Ye9Q

Teeb sõnatuks! Kui minu mees solvaks labaselt kedagi, siis ma kahtleks oma suhtes ja mehes.

Loodan, et Mallukas võidab ja loob tõesti pretsedendi.

+60
-8
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

See jah müstiline.

Mees kasutab ise oma pere pilti avalikult ja avalikult kommenteerib – ja järsku siis Mallukas süüdi kui tuuakse tähelepanu sellele, et selliste kommentaaride jätmine meesterahva poolt naisterahvale ei ole okei. Pole variantigi, et teine pool võidu saaks, aga nagu öeldud – Sarv saab oma raha igal juhul ja mida kaugemale laseb asja ajada seda rohkem raha ta saab.

Naine võiks oma mehelt selle kahjuraha 1000eur nägu välja nõuda.

+47
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ma loodan samuti, et see … Blogija oma laksu lõpuks kätte saab

+5
-68
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loodan, et Mallukas võidab ja loob tõesti pretsedendi.

Mina loodan vastupidist kogu südamest. Mallukas käitus inetult ja labaselt. Karistada tuleb perverti, mitte perverdi naist ja lapsi. Lapsed pole süüdi, et nende isal puudub kasvatus.

Kui see Mallukas tõendab ära, et on usklik, alles siis ta tohib lapsi alandada. Jumala õpetuse järgi on patuse inimese seitse järgnevat põlve samuti süüdlased.

+8
-79
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 19 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mallukas pole lapsi kuskil alandanud, insta kasutajaõiguste järgi vöib isiklikult saadetud kirju jagada ja kõik sinna avalikult riputatud pildid ongi avalikud. Mees on ise pannud perepildi profiilikaks ja sõimab sellesama konto alt teist naist. Kuigi kàitumise põhjal ei jäta tolle mehe naine ka kõige mõistlikuma inimese muljet (viisakalt väljendades) ja võib-olla ongi väàrt seda kohtulahendit seega, mis teda ei soosi.

+54
-2
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ma muidugi seksismi ja labasuste vastu, aga no juba korjandus käib… Pole ju teadagi, kas asi siiski antakse kohtusse vôi mitte. Rahaliselt ei kaota selles loos advokaadid ja ilmselt mitte ka blogija.

+2
-18
Please wait...

Postitas:
Kägu

Antud juhul olen Malluka poolel, ülinõme mees, see ei ole okei. Peab rohkem selliseid pervosid välja lohistama, naiste alavääristamine ja seksuaalsete nilbuste levitamine EI OLE OKEI!!!

Eriti nõme mees, kui käib nilbitsemas oma avaliku profiili alt, kus ka lapsed fotodel, nagu misajsa??? Kes häbistab siin lapsi ja perekonda? Kas tõesti see, keda mees käis solvamas???

Mees ise ei vastuta millegi eest, käib ja teeb “mehetegusid” ja abikaasa süüdistab teist naist? Nagu misasja??

+65
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu

Hea, et asja lahendab ikkagi kohus. See on kõigil võimalus enda õiguste eest seista. Ja las kohus otsustab, kes keda solvas ja millisel viisil. Kui oleks minu teha, siis keelaks ma profiilipiltideks perepiltide panemise.  albumid olemas, seal saab perepilte panna kui palju tahes. Aga profiilis olgu sa ise või midagi muud. Endale on tundnud, et perepilte kasutavad need, kes võimutsevad teiste üle ja vajavad lisaväge, sest omast ei piisa.

+8
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõik jobud võivad siis panna lapse pildi oma profiilikaks ja see annab edaspidi loa valimatult sõimata, mõnitada, nilbusi kirjutada, porri saata, ahistada jne. Lapse pilt kaitseb kõikide tagajärgede eest?! 🤦‍♀️ Kas sellel naisel ühtegi mõistlikku tuttavat pole? Kohtus tuleb ju tema nimi kogu avalikkusele teatavaks.

+54
-2
Please wait...
Postitas:
Kägu

Mina loodan vastupidist kogu südamest. Mallukas käitus inetult ja labaselt. Karistada tuleb perverti, mitte perverdi naist ja lapsi. Lapsed pole süüdi, et nende isal puudub kasvatus

Inetult ja labaselt käitus siiski nende laste isa. Lapsi pole keegi kuskil karistanud, isa ise saatis selle sõnumi, samal ajal profiilipildiks omaenda lapsed. Lastest on kahju, et neil sellised vanemad on.

+49
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Endale on tundnud, et perepilte kasutavad need, kes võimutsevad teiste üle ja vajavad lisaväge, sest omast ei piisa.

Mitte, et ma kiidaks takka panna perepilt profiilipildiks, aga see on nüüd ka küll kuidagi kummaline järeldus.

+20
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma loodan samuti, et see … Blogija oma laksu lõpuks kätte saab

See blogija on neid lakse saanud nii, et vähe pole. See keiss on täiesti jabur ja väga loodan, et Mallukas jääb peale!

+42
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma tahan ennustada. Selle kohtuprotsessi võidab Mallukas.

Tsitaat: Kui Treimann tahtis sõnumisaatjat avalikult alandada, siis tema pere alandamine polnud kuidagi põhjendatud. Lapsed ei vääri sellest kohtlemist.

Kirjeldatakse justkui Mallukas oleks isiklikult kohelnud selle pere lapsi halvasti.  Mallukas pani kirja vaid selle lause  “pere on raudselt issi üle uhke…”

Edasi ennustab (väitega et Mallukas võib avastada) teiste advokaatide kampaaniaid Malluka vastu, mis muudab Malluka kohtusse kaebamise edaspidi lihtsamaks ja odavamaks… mõttekoht; kuidas advokaat saab lubada sellist sõnavõttu?

+32
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need mees ja naine tõesti väärivad üksteist. Lapsed on lihtsalt collateral damage oma vanemate idiootsusele. See on juba lastekaitse teema, Mallukas pole siin milleski süüdi.

+38
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Endale on tundnud, et perepilte kasutavad need, kes võimutsevad teiste üle ja vajavad lisaväge, sest omast ei piisa.

Täiesti nõus!
Lisaks ma ei saa aru, kas räägin titega või tite vanemaga, kui kellegi profiilipildiks on lapse pilt.
Täis tibuemmede ja printsessiisside teema.

Oma hallatavatesse gruppidesse ei võta vastu inimesi, kel pole nime ega nägu.

+17
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga mina loodan ka, et asi läheb kohtusse. Siis saab kõigile juhmakatele ehk selgemaks, et oma lapsi ei saa kasutada kaitsekilbina ning oma lapsi häbistavad siiski nende vanemate endi teod.

+38
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma tahan ennustada. Selle kohtuprotsessi võidab Mallukas.

Tsitaat: Kui Treimann tahtis sõnumisaatjat avalikult alandada, siis tema pere alandamine polnud kuidagi põhjendatud. Lapsed ei vääri sellest kohtlemist.

Kirjeldatakse justkui Mallukas oleks isiklikult kohelnud selle pere lapsi halvasti. Mallukas pani kirja vaid selle lause “pere on raudselt issi üle uhke…”

Edasi ennustab (väitega et Mallukas võib avastada) teiste advokaatide kampaaniaid Malluka vastu, mis muudab Malluka kohtusse kaebamise edaspidi lihtsamaks ja odavamaks… mõttekoht; kuidas advokaat saab lubada sellist sõnavõttu?

Ma imestan juba aastaid kuidas selline “advokaat” esineb. Nüüd räägib juba kõigi advokaadide eest, Malluka kui juriidilise isiku kohtusse kaebamise eest? Väga huvitav inimene.

+28
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

ei tule mingit kohtuprotsessi, miks kohus peaks sellist jama menetlema??? selles loos pole kahjukannatajaid. kivisaar lubas ka kõik kohtusse anda ja siis edasi oligi vaikus kuni ta ühe protsessi ka kaotas kui teda ropu sõnaga oli kommenteeritud.

+18
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mille kõigega tänapäeval ka kohtusse ei minda, hullem kui Ameerika… Aga kui läheb, siis läheb, terve nende pere koos lastega saab eluks ajaks sildi külge, kuna nende nimed tulevad sel juhul avalikuks. Ise olen sedapuhku Malluka poolt ja meelsasti annetan raha kui peaks tarvis minema.

+25
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olnuks see siis mingi rõve pilt. Täiesti normaalne dekolteepilt, mille peale kellelgi püksis kihelema hakkas.
See, et sa oma lapse pildiga kellelegi nilbeid ettepanekuid teed, on küll tõesti ainult sinu enda valik ja otsus.
Huvitav, kas see ema leiab, et laste isa tegevus lapsi kuidagi ei häbistanudki? Läks ju sõnum koos laste pildiga teele?

+31
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis selle mehe nimi on, kes nii kirjutas?

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mallukas pole lapsi kuskil alandanud, insta kasutajaõiguste järgi vöib isiklikult saadetud kirju jagada ja kõik sinna avalikult riputatud pildid ongi avalikud. Mees on ise pannud perepildi profiilikaks ja sõimab sellesama konto alt teist naist. Kuigi kàitumise põhjal ei jäta tolle mehe naine ka kõige mõistlikuma inimese muljet (viisakalt väljendades) ja võib-olla ongi väàrt seda kohtulahendit seega, mis teda ei soosi.

Et siis lapsed on süüdi, et nende isa ja ema on jobud. Isa varastab poest õlut, aga vangi paneme lapsed.

Palju toredaid perekoolikaid ja mallukaid! Häbiväärsed inimesed!

+4
-23
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et siis lapsed on süüdi, et nende isa ja ema on jobud. Isa varastab poest õlut, aga vangi paneme lapsed.

Palju toredaid perekoolikaid ja mallukaid! Häbiväärsed inimesed!

Eee…kes siin neid lapsi süüdistanud on?

+21
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kõik jobud võivad siis panna lapse pildi oma profiilikaks ja see annab edaspidi loa valimatult sõimata, mõnitada, nilbusi kirjutada, porri saata, ahistada jne. Lapse pilt kaitseb kõikide tagajärgede eest?! 🤦‍♀️ Kas sellel naisel ühtegi mõistlikku tuttavat pole? Kohtus tuleb ju tema nimi kogu avalikkusele teatavaks.

Kas sa ei oska lapsi ära udustada pildi pealt või välja lõigata? Sel juhul soovitan sul mitte internetti kasutada, tegele millegi jõukohasemaga!

+2
-28
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma küsin siis niimoodi. Kas Malluka “üllitis” on endiselt netist kättesaadav või ta eemaldas selle? Kui teine variant, siis ta ise tunnistas ennast süüdi ning piiksuda pole midagi. Maksku karistusraha ära ja olgu tasa. Raha peaks tal jätkuma.

+2
-33
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kohus ei otsusta, kumma süü oli suurem, kumma tegu halvem. Kohus otsustab, kas Malluka tegu oli õige.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kohus ei otsusta, kumma süü oli suurem, kumma tegu halvem. Kohus otsustab, kas Malluka tegu oli õige.

kui eesti kohus võtab sellise asja arutlusele siis on tegemist mudaliiga kohtuga.

+16
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Minusuguse jaoks, kes mitte ühtegi nn suunamudija blogi ei loe (valusalt labane ja primitiivne), on Mallukas labasuse ja tühisuse sümbol – olen kuulus, sest olen kuulus. Igal pool olen sunnitud temast kuulma või lugema. Nüüd on siis suurimasse uudisteportaali jõudnud ka see austraallase naine. No milleks???

+9
-20
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii haige 🙁 Hoidku mees oma t.ll püksis ja väljendatud iha mujal.

Loodan, et Mallukas võidab sest selline asi pole normaalne, et õigustatakse sellist ahistamist!

+16
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nüüd on siis suurimasse uudisteportaali jõudnud ka see austraallase naine. No milleks???

On blogijad, kes kirjutavad oma kokkamistest, reisimistest, autodest jne.
Nad tahavad seda kõike teistega jagada.

Ja on blogijad, kes eelmisel sajandil veel majade ees pinkidel istusid ja külaeitedega kõiki teisi külaelanikke taga klašisid.

Arva ära, kumb see sinu kirjeldatud tegelane on?
Ja kas sellisel üldse oleks midagi asjalikku jagada?
Ennast lampkast täis juua ja kellelegi roppusi kirjutada, see juba külamutile vast sobiks küll, kas pole?

+2
-11
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 114 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Malluka solvaja/alandaja naine kaebab M kohtusse