Aa, muidugi, palun vabandust. Sina ise oled ju kõrgtasemel kvaliteetinimene. “Vaimse häirega”, “jõngermann”, “mutt”, “agressiivne emmeke”, ega see ei ole ju üldse sildistamine ega halvustavate hüüdnimede panemine, ei-ei, kus sa sellega!
P. S. Mina mitte ei kiida heaks keskmise sõrme näitamist, vaid laidan sinu kitumismentaliteeti. Mulle ei meeldi, kuidas keegi võõras naine on oma last kasvatanud, mulle ei meeldi, et tema laps tuleb minu lapse lähedusse, mulle ei meeldi, kuidas ta minuga suhtles, palun andke nõu, kuhu saaks kitule minna!
Mida sa täpselt loodad, et siis sinu teavitustöö tulemusena juhtub? Emal ja lapsel keelatakse sellel mänguväljakul viibida? Politsei teeb trahvi või paneb vangi? Sunnitakse avalikult põlvili vabandust paluma? Äkki loodad koguni, et tuleb kõikvõimas lastekaitse ja võtab lapse ära? Vaat see oleks paras karistus sellele mutile, et ta julges sind solvata ja oma vastiku jõgermanni sinu armsa rahuliku lapse lähedusse lasta, eks ole! Ja küll sina siis saaksid end alles võimuka, tähtsa ja moraalsena tunda!
Väiklane ja kättemaksuhimuline inimene oled. Selle asemel, et näha suuremat pilti ja mõelda olukorrale nt selle 4-aastase poisi perspektiivist, on sulle kõige tähtsam küsimus, kuhu ometi saaks TEATADA!!!