Esileht Kodunurk Marineeritud-grillitud köögiviljad

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Teema: Marineeritud-grillitud köögiviljad

Postitas:
Kägu

Käisin Rakvere Aqva SPAs, kus pakuti hommikusöögil imemaitsvaid köögivilju. Ma ise arvan, et need olid marineeritud ja grillitud. Kas oskate öelda, kuidas selliseid teha?
Palun pange häid marinaadi retsepte.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Mina lõigun paprika, suvikõrvitsa, poolitan šampinjonid. Tilgutan peale oliiviõli, panen natuke soola, segan läbi. Lasen seista vähemalt 2 tundi. Siis ajan puust tikkude otsa ja grillile.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Marinaadi võib kallata juurikatele peale alles pärast grillimist. Toorena ei ima nad midagi enda sisse, alles pehme ja grillituna imavad. Grillid vaid õliga, Marinaadi läheb oliiviõli, sidrunimahl, küüslauk, soola, pipart, veidi suhkrut, omal valikul kuivatatud maitserohelist. Kui vürtsisemat tahad, siis ka tšillihelbeid.

Please wait...
Postitas:
Kägu

mina panen oliiviõli, worchestershire’i kastet, soja, küüslauku, pisut soola, pipart ja teisi maitseaineid vastavalt tujule ja sellele, mis stiilis toidu isu on/mille kõrvale köögiviljad tulevad – tšillit, tüümiani, basiilikut vms. mõnus on pärast veel grillitud köögiviljad kaussi panna ja nt natukese fetaga läbi segada

Please wait...
Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )


Esileht Kodunurk Marineeritud-grillitud köögiviljad