Ma mõtlen selles mõttes emal, et võib-olla oligi peres kombeks pidevalt klõpsida ilma sügava analüüsita. Pean tunnistama, et ma pole ühtegi nii põhjalikku titeblogi veel kohanud, kui selle ema oma. Samas jah, meeste elu on praegusel ajal selles osas raske, et nt minu mees enam ühtegi väikelast aidata ei taha, sest mine sa tea, mis keegi pärast su nimega seostada võib ja mine siis tõesta, et pole süüdi. Nagu on reaalsed lasteahistajad, on see ka imehea teema, millega teise inimese elu ära rikkuda.
Plõksijaks oli Mihkelson, laadis pildid pilve (iphoned), pilve olid ühendatud nii ema kui lapse telefon, mõlemad telefonid laadisid pildid alla, lapse isa avastas pildid lapse telefonist. Ema volitus on ju ainult ettekääne Mihkelsoni kaitsmiseks. Absurdikas.
Lasteahistajad rikuvad tõesti laste elud ära. Ainult rikkujad peavad end õigeteks. Ei ole võimalik kui sellise tasemega poliitik seda ei mõista, kui ei mõista siis ongi temas midagi viltu. Pole Mihkelson ka kahetsenud oma tegu, vaid süüdistab lapse isa hoopis kuritegudes.