Esileht Ajaviite- ja muud jutud Martin Helme märatseb Riigikogus

Näitan 26 postitust - vahemik 61 kuni 86 (kokku 86 )

Teema: Martin Helme märatseb Riigikogus

Postitas:
Ambrus

Martin Helme märatseb Riigikogus, näita nüüd sina ka oma märatsemist Riigikogus. Kus see siis on, eks ole, sina isegi ei küündi selleni!

Ma sain irooniale pihta mida sa (vist) üritasid, aga kas märatsemine on sinu meelest normaalse inimese käitumine? Ikka hästikasvatatud ja tore inimene, lastetuba laitmatu jne?

+11
-3
Please wait...

Postitas:
tavakasutaja

Martin Helme rumalaks nimetamine sulle küll au ei tee, õigemini su intellektile. Martin Helme võib olla kõike muud aga rumal see mees küll pole.

Õigus, loll ja kuri teeb palju vähem kahju kui tark ja kuri. Kumbki Helmede meesteklanni liige pole loll, naiste suhtes ma jätan kommenteerimata.

Kui K.Kallas teeb sarkastilisi VASTUmärkusi, siis on ulg ja hala, kuidas ikka nii saab ja kas lastetuba pole, aga kuna tema on röökinud ja lauda pilbastanud? Mõni inimene lihtsalt ei saa viisakast jutust aru ja tuleb laskuda oponendi tasemele. Sellist lollimaja, mõnitamist ja totrust nagu on olnud nüüd aastaid RK infotundides (mida sisustavad ikka opositsiooni küsijad), pole enne näinud. Pole ime, kui vastused lõpuks teravaks lähevad.

Märatsemiseks nimetada väljalülitatud opositsiooni ainsat vastupanuvõimalust – kätega laua vastu tagumist – on küll asjakohatu.

+5
-24
Please wait...

Postitas:
tsupsti1

Martin Helme rumalaks nimetamine sulle küll au ei tee, õigemini su intellektile. Martin Helme võib olla kõike muud aga rumal see mees küll pole.

Õigus, loll ja kuri teeb palju vähem kahju kui tark ja kuri. Kumbki Helmede meesteklanni liige pole loll, naiste suhtes ma jätan kommenteerimata.

Kui K.Kallas teeb sarkastilisi VASTUmärkusi, siis on ulg ja hala, kuidas ikka nii saab ja kas lastetuba pole, aga kuna tema on röökinud ja lauda pilbastanud? Mõni inimene lihtsalt ei saa viisakast jutust aru ja tuleb laskuda oponendi tasemele. Sellist lollimaja, mõnitamist ja totrust nagu on olnud nüüd aastaid RK infotundides (mida sisustavad ikka opositsiooni küsijad), pole enne näinud. Pole ime, kui vastused lõpuks teravaks lähevad.

Märatsemiseks nimetada väljalülitatud opositsiooni ainsat vastupanuvõimalust – kätega laua vastu tagumist – on küll asjakohatu.

Kas ekreeike viis ellu refirmikate poliitikat, vôi siiski enda poliitikat? Kes vôitsid valimised?

+15
-5
Please wait...

Postitas:
lehmalellepoeg

Siin on ekrekatel tekkinud mingi naljakas arusaam, et tingimata peab seda tegema, mida nemad tahavad – nad kaotasid valimised või ei? Nad ei ole ju koalitsioonis või on? Kas ma olen millestki valesti aru saanud?

+25
-7
Please wait...

Postitas:
OriginalTaste

Siin on ekrekatel tekkinud mingi naljakas arusaam, et tingimata peab seda tegema, mida nemad tahavad – nad kaotasid valimised või ei? Nad ei ole ju koalitsioonis või on? Kas ma olen millestki valesti aru saanud?

Kui inimene valib kelle poolt olla, siis muutub ta usklikuks, kus mõistust polegi enam vaja. Nii nagu moslem paneb pommi kellelegi, nii ka sina ruigad oma ekrekatest, kuigi apartheidi poliitika lööb ka sinu tasku pihta jaburate maksutõusudega jne.

+6
-16
Please wait...

Postitas:
lehmalellepoeg

Kui inimene valib kelle poolt olla, siis muutub ta usklikuks, kus mõistust polegi enam vaja. Nii nagu moslem paneb pommi kellelegi, nii ka sina ruigad oma ekrekatest, kuigi apartheidi poliitika lööb ka sinu tasku pihta jaburate maksutõusudega jne.

Mina ei valinud ühtegi erakonda, kes hetkel koalitsioonis on, aga see selleks. Kust sinu meelest raha peab tulema? Tuleks jälle laenu võtta? Pärast oleme ikka meie need, kes selle tagasi maksavad või ei? Ja no see ka päris hea väide – kui ekre on koalitsioonis, siis on apartheid, aga kui opositsioonis, siis tavaline demokraatia 😀 😀

+16
-6
Please wait...

Postitas:
OriginalTaste

Mina ei valinud ühtegi erakonda, kes hetkel koalitsioonis on, aga see selleks. Kust sinu meelest raha peab tulema? Tuleks jälle laenu võtta? Pärast oleme ikka meie need, kes selle tagasi maksavad või ei? Ja no see ka päris hea väide – kui ekre on koalitsioonis, siis on apartheid, aga kui opositsioonis, siis tavaline demokraatia 😀 😀

Raha tuleb riigile maksudest, aga ei ole näha, et riik ikkagi oma kulutusi vähendaks vaid hoopis suurendab, palgatõusud, uued ministeeriumid, varjatud palgad jne jne. Ei ole maksumaksjale aru saada kuhu maksuraha läheb, mida vastu saab ja riigil on väga palju projekte mis on untsu läinud, kas või see lng gaasisadam jne.

Kaja võttis ka laenu, 1.3 miljardit eurot, ometi ta tuli võimule selleks (tema meelest), et eelarve tasakaalu ajada, aga kuidas siis laenu võtmine sinna sobib kui kõik peaks püksirihma pingutama?

Ekre ei puutu asjasse, sest koalitsioonil on väga suur enamus ja selle varjus saavad nad võtta vastu seaduseid mis mõjutavad sind tulevikus väga palju ja keegi kätt ka ette panna ei saa. Kaja ei ole sinu sõber, aga lõi ruumi kus saad ekret sõimata, aga mis kasu sellest on? Ekre ei otsusta mitte kui midagi ja ükskõik mis tsirkust nad riigikogus teevad, see on show.

Täna ei ole mõtet mõelda opositsioonile vaid ikka koalitsioonile, sest nemad muudavad eesti elu totaalselt. Nüüd tulebki välja, eelmise valitsuse palgatõus riigisektoris (mille peaminister oli Kaja) ongi summas  mida loodetakse saada automaksust, st inimesed peavadki maksma kinni riigiametnike palgatõusu, aga mis kasu siis kodanik sellest saab, eriti need kes erasektoris töötavad palju madalamatel palkadel?

+8
-19
Please wait...

Postitas:
maarjaline

kas ikka muutub usklikuks ja oma mõistus kaob siis ära, tundub, et mõnel ongi ainult 2 poolt, kas ainult nii või siis ainult naa

+1
-1
Please wait...

Postitas:
musil

Samuti ei vaata helme silma, kui teda intervjueeritakse, nt Esimeses stuudios. Ega valetaja ja rumala jutu rääkija tahagi silma vaadata. Võrdluseks nt päev.paar varem Esimese stuudio saates olnud uus KAPO direktor – inimene räägib ja vaatab ka silma oma partnerile.

Mis tarkusest siin tema puhul juttu küll on? Rumal jutt on tal küll. Näide: riigikogu istung 22.05.23. Martin on puldis, kell 16.03. Tsiteerin: “…Konservatiivse maailmavaatega kodanikele, kellel on annetamine enam omane kui liberaalidele”.

Kuidas saab sellist umbluud suust välja ajada??? Hülgemöla! Mis uuringutele helme siin toetub küll? Kurjad ja kibestunud ei anneta kellelegi.

+12
-5
Please wait...

Postitas:
tsupsti1

Sellest tsirkusest ei saagi aru. Kôik ümberringi on pahad, sôimavad nii et maa on must. Milles on probleem. Kelleltki ei vôeta ju midagi ära. Raha loopimist natuke vähendatakse, kas 700 eurot kuus on kolmele lapsele tôesti nii vähe? Mône kuupalk ja peab sellega kahte last kasvatama, just nimelt peab, see tôesti natuke väike summa, aga mis teha, peab hakkama saama. Üksikvanemad ja puudega pered saavad juurde. Lapsepuhkuselt naasnu hakkab haigushüvitist saama palga järgi. Kas need ei ole väätused? Moonika helme karjub ka, et aga äkki mammad ei taha tööle minna. Mis tähendab et ei taha, kes neid üleval siis peavad pidama. Haige värk. Kolm last sünnitada on ikka tôeline kangelastegu, pane nad vôi maailma väljanäitusele, et vot kus kangelase. Kärgperes ei tôuse iive ka 4 vanemat ja 3 last. Kus on kangelastegu? Sellest ei soovita midagi kuulda. Sinult sôimata ja märatseda.

+12
-3
Please wait...

Postitas:
seliiina

Isegi väga paljud kolme+lapselised ise ei taha ega vaja seda lisaraha ja on selle mõttetu suurendamise vastu, sotsiaalse ebaõigluse suurenemise vastu. Ühiskonnas on viha, siingi on mingid “kuldmunadeks” sõimajad, kuigi paljulapselised ise pole seda palunudki, eelmisest +350.- toetusest sai see ebavõrdsus juba alguse. Abivajajaid saab aidata teiste toetustega, see on tõepoolest rahakülvamine. Niiet vabalt võib olla, et rohkem rahvast ongi selle toetuste tõstmise vastu kui poolt!

+10
-4
Please wait...

Postitas:
Must-tulp

Riik laristab ise liialt raha. Alles käis meediast läbi mingi elektifirmade susserdamine, hiiglasuured lahkumishüvitised, riigiasutuste nimevahetusest lähevad ka kopsaka summa maksma – Näiteks, Tervisekassa kõlab nüüd paremini? Vähemalt haigetel pole enam asja arstide juurded. Näiteks mis asutus ja millega tegeleb Tervisearengu mistanüüdoligi, Konjuktuuri Instituud  jne.jne.

+6
-7
Please wait...

Postitas:
jaagular

Võtame või 1200 töötajaga HARNO. Samas kui koolid ägavad õpetajate puuduses.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
angie

Kas ekreeike viis ellu refirmikate poliitikat, vôi siiski enda poliitikat? Kes vôitsid valimised?

Küsimus pole praegu üldse selles, kes missugust poliitikat ellu viib ja kes võitis valimised, vaid selles, et koalitsioon rikub riigikogu kodukorra seadust. See peaks kehtima kõikidele ühtemoodi, aga koalitsioon eirab seda nahaalselt, mis on suur ohumärk.

+4
-7
Please wait...

Postitas:
k2rbestejumal

Küsimus pole praegu üldse selles, kes missugust poliitikat ellu viib ja kes võitis valimised, vaid selles, et koalitsioon rikub riigikogu kodukorra seadust. See peaks kehtima kõikidele ühtemoodi, aga koalitsioon eirab seda nahaalselt, mis on suur ohumärk.

angie, aga seleta palun, kuidas täpselt erineb praegune olukord 2021 aastast kui tollane opositsioon tegi muudatusettepanekuid abielureferendumi korraldamise takistamiseks?

+4
0
Please wait...

Postitas:
kagu8

Jube on vaadata, kuidas Helme röögib täiest kõrist ja taob rusikaga vastu lauda. Täiesti kindel, et ta vajab psühhiaatrilist abi.

Ma täiega kardan selliseid inimesi. Kui ma nägin, kuidas ta lauda tagus, tabas mind täielik tardumine ja hirm. See on haige inimene, päris kindlasti. Õudne, täisti kohutav, et sellised inimesed on meil riigis kõrgetel kohtadel 🙁

Mina kardan jällegi väga venemaa rünnakut. Arvestades, et meil on 20 aastat nii palju võimekusi Reformierakonna ajal tegemata jäänud, siis see hirm on veel suurem. Lisaks on mul hirm, et eestlased jäävad omal maal vähemusse, kaob meie kultuur ja keel. Lapsi ei sünni juurde, sest tulevik tundub ebakindel. Kõik need maksutõusud ja peretoetuste vähendamised tabavad otseselt perekondi. Ja arvestades praegusi küsitlusi, siis on näha, et enamik inimesi või vähemasti pooltele see ei meeldi. Seega, ei ole praegusel koalitsioonil mingit õigust eirata peaaegu poolte inimeste tahet ja nii ülbelt käituda nende inimestega. Samal ajal on riik laristanud ja kokkuhoidlikkusele sunnitakse tavainimesed. Testide hankega tehti maksumaksjale 4 miljonit kahju. Selle tervuseameti kobarkäkiga ka mitu miljonit, Slava Ukraini annetustest varastati üle miljoni, LNG terminal, lisaks meeletud palgad nii Eesti Energia juhtkonnas, Tervisekassas jne. Jõulupreemiad veel sellistes summades, et vaata ja imesta. Eesti pank veel lisaks oma halbade investeeringutega miljoneid kahju teinud. Jne. Ma küsiksin, et kuhu me niimodi jõuame, kas me tahame põhjamaa olla või tundub, et käitutakse nagu üks suur naaber.

Konservatiivid ju aitavadki Ukrainat ausalt, seesama vihatud EKRE on suure sõja algusest oma mtü kaudu annetanud ja tublisti pidevalt rääkinud ja näidanud kuhu ja mida Ukrainasse viiakse. Väga sümpaatne, mitte nagu ühe teise erakonna liikme käitumine.

Tuleb mõelda ka seda, et mida rahulolevamad perekonnad ja rahvas, seda tugevam on ka kaitsevõime.

+5
-10
Please wait...

Postitas:
angie

angie, aga seleta palun, kuidas täpselt erineb praegune olukord 2021 aastast kui tollane opositsioon tegi muudatusettepanekuid abielureferendumi korraldamise takistamiseks?

Mõtled seda aega, kui Riigikogu Reformierakonna liikmed esitasid muudatusettepaneku Eesti astumiseks Venemaa koosseisu? Nii rumalalt pole praegune opositsioon iialgi käitunud.

+2
-11
Please wait...

Postitas:
k2rbestejumal

Mõtled seda aega, kui Riigikogu Reformierakonna liikmed esitasid muudatusettepaneku Eesti astumiseks Venemaa koosseisu? Nii rumalalt pole praegune opositsioon iialgi käitunud.

oota aga, mis sisulises olukorras täpselt siiski erineb?

Minu jaoks on praeguse opositsiooni käitumine ka idiootne, vahet pole millistesse kategooriatesse neid idiootsusi lahterdada kummagi poliitilise suuna puhul.

Või sinu seisukoht ongi, et sinu jaoks on ekremehed nii palju sümpaatsemad, et nemad võivad käituda viisil, mida teistele samal ajal pahaks panna?

+11
-2
Please wait...

Postitas:
mudakonn

Konservatiivid ju aitavadki Ukrainat ausalt, seesama vihatud EKRE on suure sõja algusest oma mtü kaudu annetanud ja tublisti pidevalt rääkinud ja näidanud kuhu ja mida Ukrainasse viiakse. Väga sümpaatne, mitte nagu ühe teise erakonna liikme käitumine.

Mina olen rahvuskonservatiiv, kuid see jutt on täielik jama. EKRE oli väga vihane ja nördinud, kui selgus, et Eesti on ära andnud kaitserelvastust. Ilmselt nad tõsiselt mõtlesid, et nüüd oleme kaitsevõimetud, mitte ei taha tegutseda Venemaa huvides.

Mõistusega võttes on võimalik saada aru, et ega poolesajandivanused kahurid meid ei kaitse, vaid meie kaitse baseerub NATO heidutusel, aga EKRE-le on seda raske selgeks teha.

+5
-4
Please wait...

Postitas:
musil

Taas üks “helme on nii tark mees tegelikult” näide. Riigikogu infotund 22.05.23 kell 19.30. Martin minister Riisalole rääkimas, kui üks lesbipaar lapse tappis. Oot oot, et siis samasoolised tapavad, aga mees-naine perekonnad ei väärkohtle ega tapa lapsi? Ma ei hakka näiteid tooma. Mehel pole enam muud midagi öelda, nagu näha. Küll aga tundis ta vist lausa mingit naudingut, kui üksikasjalikult kirjeldas seda. Jess, lesbid tapsid!

Ja nad on nii närvis koos Monikaga, et oma rumalate pursatuste lõppu veel kärgivad: “ja vastust pole vaja!”.

See on tarkus?

Jään oma arvamuse juurde, et ta on kuri ja rumal.

+10
-3
Please wait...

Postitas:
kagu8

Mina olen rahvuskonservatiiv, kuid see jutt on täielik jama. EKRE oli väga vihane ja nördinud, kui selgus, et Eesti on ära andnud kaitserelvastust. Ilmselt nad tõsiselt mõtlesid, et nüüd oleme kaitsevõimetud, mitte ei taha tegutseda Venemaa huvides.

Mõistusega võttes on võimalik saada aru, et ega poolesajandivanused kahurid meid ei kaitse, vaid meie kaitse baseerub NATO heidutusel, aga EKRE-le on seda raske selgeks teha.

Selle mtü nimi on Ukraina eest. Käivad Ukrainas kohapeal ja viivad sinna vajalikke vahendeid. Ei tasu lahmida.

Ja EKRE ei olnud mitte nende relvastuse ära andmise vastu, vaid selle vastu, et oma antud relvade eest ei küsitud meile tagasi midagi. Nii nagu on teinud Poola, Tšehhi, Slovakkia. Lõppkokkuvõttes, me oleme siiski rinderiik ja kohe siin venemaa kõrval. Me peame siiski enda eest niipalju seisma nagu teised riigid, kes küsisid enda relvastuse eest asemele.

0
-8
Please wait...

Postitas:
Siska

Ja EKRE ei olnud mitte nende relvastuse ära andmise vastu, vaid selle vastu, et oma antud relvade eest ei küsitud meile tagasi midagi. Nii nagu on teinud Poola, Tšehhi, Slovakkia. Lõppkokkuvõttes, me oleme siiski rinderiik ja kohe siin venemaa kõrval. Me peame siiski enda eest niipalju seisma nagu teised riigid, kes küsisid enda relvastuse eest asemele.

Sa ei tea uduhalligi, tegelikult oli lausa Politicos skandaal, et Eesti küsis rohkem rahutagamisrahastust “vastu” ehk asemele kui Ukrainale anti, uuemaid ja paremaid, et nii “pole ilus”, kuigi juriidiliselt ok. St et Eestis oskab väga hästi ja teadlikult kaubelda, vahetada Ukrainasse mida on vaja ja vastu küsida, mida meil on vaja. Kuidas sa sellest ei tea?… Ah jaa, sellist Uutes Uudistes vist uudisena polnud, eks.

+9
-2
Please wait...

Postitas:
Ambrus

Ja EKRE ei olnud mitte nende relvastuse ära andmise vastu, vaid selle vastu, et oma antud relvade eest ei küsitud meile tagasi midagi. Nii nagu on teinud Poola, Tšehhi, Slovakkia. Lõppkokkuvõttes, me oleme siiski rinderiik ja kohe siin venemaa kõrval.

Ah et nüüd oleme rinderiik!? Aga ilguvad Kallase kallal nagu jaksavad, et mis sõda meil on, pole meie sõda, sõjaprintsess ja muud lahmamised, mida ainult nähtavasti intelligentsed ja head annetavad konservatiivid suudavad ajukäärudes haududa.

+9
-2
Please wait...

Postitas:
kagu8

Sa ei tea uduhalligi, tegelikult oli lausa Politicos skandaal, et Eesti küsis rohkem rahutagamisrahastust “vastu” ehk asemele kui Ukrainale anti, uuemaid ja paremaid, et nii “pole ilus”, kuigi juriidiliselt ok. St et Eestis oskab väga hästi ja teadlikult kaubelda, vahetada Ukrainasse mida on vaja ja vastu küsida, mida meil on vaja. Kuidas sa sellest ei tea?… Ah jaa, sellist Uutes Uudistes vist uudisena polnud, eks.

Tegelikult on see ju kurb, et Politoco tegi sellisest asjast skandaali ja näitab paraku, et osadel lääneriikidel ei ole ju ühtsust meie toetamisel. Kahjuks ei mõista kõik nad meie olukorda. Seda enam, peaksime kaaluma, mida ja kuidas anda. Minu kallal iroonitsemine paraku siin ei aita. Ja EKRE-s on piisavalt tarkasid sõjanduse eksperte, pigem tõesti kuulan neid.

+2
-7
Please wait...

Postitas:
kagu8

Ja EKRE ei olnud mitte nende relvastuse ära andmise vastu, vaid selle vastu, et oma antud relvade eest ei küsitud meile tagasi midagi. Nii nagu on teinud Poola, Tšehhi, Slovakkia. Lõppkokkuvõttes, me oleme siiski rinderiik ja kohe siin venemaa kõrval.

Ah et nüüd oleme rinderiik!? Aga ilguvad Kallase kallal nagu jaksavad, et mis sõda meil on, pole meie sõda, sõjaprintsess ja muud lahmamised, mida ainult nähtavasti intelligentsed ja head annetavad konservatiivid suudavad ajukäärudes haududa.

Sõda ei olegi, jumal tänatud meil. Loodetavasti ei saa ka olema. Soovitan uurida, mida tähendab sõna rinderiik.

0
-8
Please wait...

Postitas:
Ambrus

EKRE targad sõjanduse-eksperdid “paraku” (ehk õnneks) on tegelikult reaalselt tähtsates asjades riigikaitse/Nursipalu/relvatarnete koha pealt diametraalselt erinevatel seisukohtadel partei “päälike” ja peakõnemeeste omadest- ehk toetavad reaalselt pigem reformierakonna seisukohti. Niiet kuula neid muidugi, ma kuulan ka NEID, aga mitte ekret.

+9
-3
Please wait...

Näitan 26 postitust - vahemik 61 kuni 86 (kokku 86 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Martin Helme märatseb Riigikogus