Esileht Lapse ootamine Märtsibeebid 2024

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 380 )

Teema: Märtsibeebid 2024

Postitas:
Kägu

Hei, teen märtsibeebide teema lahti.

Ma sain triibud üsna vara, kuna planeeritud teine laps ja ei kannatanud päevade tähtaega ära oodata, nüüd see ka möödas ja ootan ämmaka vastuvõttu 🙂 hetkel 4+1

M.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen hetkel ärevil kuna märtsis oli peetumine 9nädalal ja avastati 10ndal nädalal, nüüd kaks tsüklid hiljem jäin uuesti rasedaks. Mis on muidugi väga tahetud ja oodatud, kuid ärevaks teeb see, hetkel neljas rasedus, esimene oli emakaväline, teise sünnitasin ja kolmas peetumine ning nüüd loodan väga ,et meile tuleb pisike juurde.

Neljapäeval 29.ndal juunil tegin hommikul lihtsalt testi, ma küll ei uskunud oma silmi aga oli kaks triipu, tegin lausa lõunal ja õhtul veel enne kui mehele teada andsin.

Panin juba ämmakale aja kirja, mis on 17.juuli, hetkel rasedust 4+4.

A23

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Heihei

Sain ka nädala alguses veits ootamatud kuid samas oodatud kaks triipu testile. ei tea aint kas tegu veebruarilõpu või märtsialguse beebiga, kuna mul tsükkel lühem kui 28p siis näitab äpp, mulle TAks 29.02, kuid muud kalkulaatorid mis tüsklipikkuseks 28p arvestavad pakuvad 04.03. Arsti aeg 17.07 ehk siis selgub miskit täpsemalt.

PK

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!

Minul tähtaeg 12.03.24.  Kuna veebruaris oli peetumine, siis väga veel ei rõõmusta. Keegi ei tea, isegi mees, aga küllap mingi päev räägin – ilmselt ei jää märkamata 🙂

Kodus kasvamas kaks last.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liitun ka taas märtsi beebidega.

TA 02.03.24, FET – näitude järgi õnnestus esimese katsega 🙂

P19, 5+2

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere.

Liitun ka teiega 🥰

Üks laps on juba ees ootamas. Tema juba 12 aastane.  Detsembris oli katkemine, mida ma üldse ei osanud oodata. See juhtus juba 6 nädalal, kuid hing oli katki.

Ja nüüd jäid päevad hiljaks ja tegin testi. Kiiresti ilmus 2 triipu. 🙂

Rõõmustada ei julge veel, sest hirm on sees. Arsti vastuvõtt on 17.07.

Tänase seisuga peaks olema 5nädalat 🙂

Kõigile ilusat ootustega 🙂🙃

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liitun ka 🙂 Eelnevalt 18 a tütar .

Kuidas tunnused Teil? 😊

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liitun ka 🙂 Eelnevalt 18 a tütar .

Kuidas tunnused Teil? 😊

mul on rinnad valusad ja ulme uni, kahjuks töö ei võimalda koguaeg magada 🙁

Mul 19.07 ämmaemand, eelmise kehva kogemuse tõttu tegelikult oleks eelistanud günekoloogi juurde esmalt, aga tahan Fertilitases arvel olla ja tervisekassa aegu polnud sobiva arsti juurde ja siis otsustasin otse änmaemanda juurde minna.

kurrunurru, Tallinn, 35

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul rinnad natuke valusad ja meeletu väsimus on. Õnneks on puhkus 🙈

Mina läksin eelmine kord Elite kliinikusse günekoloogi juurde vastuvõtule ja samuti teen seda seekord.

Ega ma täpselt ei teagi, kuidas ja mis moodi see raseduse jälgimine tänapäeval käib. Ikka juba 12 aastat möödas 😅

Glamour, 36, Tartu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere, minul ka triibud eile saadud, üllatus on suur, sest olen 40 ja esimese korraga õnnestus. Kodus kaks algklassiealist last. Väga põnev aeg! ÄE aja sain alles 27.juuliks.

Tunnuseid pole, veidi vist nina on küll lõhnatundlikum.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Triibud saime eile. Märtsis oli peetumine, aga seekord muret ei tunne. Läheb, kuidas läheb. Isegi ei valmistunud ette, vaid oleme rohkelt armastust jaganud sel suvel 🤭🤭

Praegu on 4+4 ja ootame u 7. nädalani, et arstile minna. Aega on ju küll.

Abigail

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere kõigile! Nii tore, et mei järjest rohkem siia tuleb. 🥰

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei hei. Viimati sai siin foorumis oldud kevadel, kui siis oli vaid tühi lootemuna ja järgnes ülipikale veninud abort. Tänase veretesti vastus oli aga 174, seega lootust on märtsibeebile.

Tunnuseid pole, ok, tegelikult kõht tuikab. Vanust 33 ja kodus üks teismeline ja üks aastane

Triibiks

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere tulemast! Nii tore uudis 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millal teil arstid/ämmaemandad on esimest korda?

kurrunurru

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Neljapäeval 🫣 Ärevus suht suur, aga proovin end muus tegevuses kuidagi hoida, mis muidugi tundub ulme keeruline 😀

Kui kõik korras siis jään arsti jälgimisele, ämmaemanda juurde asja pole 🙂 Sama nagu Glamour Tartust, arvele/jälgimisele jään Elite Kliiniku.

Glamour  kui lohutab siis vanema lapse ja pesamuna vahe on 11a-11kuud-11päeva 😀 Tundus kõik nagu oleks esimene laps 😀 Ajaga lihtsalt väga palju muutunud 🫣

P19

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul alles esmaspäeval 17ndal. Ootan jubedalt ja testin ikka veel. Püüan olla rahulik ja positiivne, mõtlen änmaemandalt küsida ka raseduskriisi nõustaja abi. Saaksin natuke tuge juurde..

A23

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millal teil arstid/ämmaemandad on esimest korda?

kurrunurru

Minul on 17 alles. 🙂 Igapäev mõtlen, et teeks äkki veel mõne testi. 😅 Aga tegelikult tuleb see, mis tulema peab.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu
  1. Neljapäeval 🫣 Ärevus suht suur, aga proovin end muus tegevuses kuidagi hoida, mis muidugi tundub ulme keeruline 😀

Kui kõik korras siis jään arsti jälgimisele, ämmaemanda juurde asja pole 🙂 Sama nagu Glamour Tartust, arvele/jälgimisele jään Elite Kliiniku.

Glamour kui lohutab siis vanema lapse ja pesamuna vahe on 11a-11kuud-11päeva 😀 Tundus kõik nagu oleks esimene laps 😀 Ajaga lihtsalt väga palju muutunud 🫣

P19

Ajaga on tõesti palju muutunud. Praegu mõtlen, et ei oska vist beebit süleski enam hoida 😅 Mis siis veel saab, kui ta nutma hakkab  😅 Olgu see nali 🤩 Kõik loksub paika 🥰🤩

Kas lased Elites lisaks oma raha eest veel mõned uuringud teha või kui vajadust ei ole, siis ei hakka?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul alles esmaspäeval 17ndal. Ootan jubedalt ja testin ikka veel. Püüan olla rahulik ja positiivne, mõtlen änmaemandalt küsida ka raseduskriisi nõustaja abi. Saaksin natuke tuge juurde..

A23

Ma pole kuulnudki, et on raseduskriisi nõustajad. Väga tore, et saab toetust ja abi juba varakult, kui on seda vaja. Tihti jäävad inimesed oma muredega üksi.

Kui tunned, et see aitab sind, siis kindlasti pöördu nõustaja poole. Teine inimene näeb asju hoopis teisiti ja vahest piisab väiksest sõnast või lausest ja asjad lähevad paika.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Neljapäeval 🫣 Ärevus suht suur, aga proovin end muus tegevuses kuidagi hoida, mis muidugi tundub ulme keeruline 😀

Glamour kui lohutab siis vanema lapse ja pesamuna vahe on 11a-11kuud-11päeva 😀 Tundus kõik nagu oleks esimene laps 😀 Ajaga lihtsalt väga palju muutunud 🫣

P19

Ämmaemanda juurde suunatakse kui kõik korras on.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu
  1. Neljapäeval 🫣 Ärevus suht suur, aga proovin end muus tegevuses kuidagi hoida, mis muidugi tundub ulme keeruline 😀

P19

Ajaga on tõesti palju muutunud. Praegu mõtlen, et ei oska vist beebit süleski enam hoida 😅 Mis siis veel saab, kui ta nutma hakkab 😅 Olgu see nali 🤩 Kõik loksub paika 🥰🤩

Kas lased Elites lisaks oma raha eest veel mõned uuringud teha või kui vajadust ei ole, siis ei hakka?

Midagi kindlasti, kuid kindel veel pole. Eks palju sõltub visiidi tulemusest. Eelmine kord olin samuti nö tasulise teenuse peal, st maksin iga visiit. Seda teadlikult, arvestades oma “anamneesi”.

Viimasele: jah, kui kõik korras ja eri soove pole. Isiklikult enne olen tasulises ja kindla arsti juures, arvestades oma ajalugu 🙂 Valikute küsimus.

P19

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sain oma esimesed triibud reedel, täna peaks olema 5+1 🙂

Hirm on suuuuur… iga kord tualetis käies hoian hinge kinni, iga väikse krambi peale tekib mure, et kas midagi valesti… kuna üritanud mitu aastat ja esimesed triibud, tahaks väga, et püsima jääks.
Arstile sain aja 17ndaks, loodetavasti kõik ok 🙂

M26

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

A23

Ma pole kuulnudki, et on raseduskriisi nõustajad. Väga tore, et saab toetust ja abi juba varakult, kui on seda vaja. Tihti jäävad inimesed oma muredega üksi.

Kui tunned, et see aitab sind, siis kindlasti pöördu nõustaja poole. Teine inimene näeb asju hoopis teisiti ja vahest piisab väiksest sõnast või lausest ja asjad lähevad paika.

On olemas jah, kui esimest last ootasin ehk teine rasedus siis olin tihti haiglas raseduse säilitamisel, ning seal juba pakuti raseduskriisi nõustaja abi, haigla personal oli ka väga toetav. Mõtlesin siis et pole vaja, kuid nüüd neljas rasedus, esimene oli väga traumeeriv et emakaväline ja kolmas oli peetumine, mis ise ära ei katkenud vaid pidin tegema tableti puhastuse. Iga rasedusega on see nüüd et ootan visiiti, et oleks õiges kohas, nüüd siis ootama seda aega kus kõige hullem möödas ehk siis 13.nädalat.

Mees saab minust aru ja oskab toeks olla, kuid oma pere, eriti ema on see kes kõike seda ei mõista mida läbi elanud olen, tema ju sünnitanud kõik, pole tal katkemisi olnud. Kui talle sellest rasedusest rääkisin siis ta vastas aind et ära siis kellegile räägi.. Elame mehe isaga ka koos, ning julges mult küsida et kas ma olen tite ootel või, kui sellele ei vastanud siis hiljem küsis kas lähen paksuks või olen tore ootel. Kohutav kuidas saab üks inimene niimoodi küsida..

Natuke elasin veidi vist välja end siin.. Andke andeks..

A23

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

17 tundub populaarne kuupäev esimesels visiidiks, teeb kadedaks et ma 20ndani ootama pean 😄

olen saanud omale valusa kurgu ja kehva enestunde, uni on meeletu, rinnad hellad ja kerge pohmaka tunne

5+4 M.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ah, et 20 on kaugel …🫣 Ma ka Elites, aga minu arst puhkusel ja sain aja 1. augustiks alles.

Kuna märtsis oli peetumine, siis võtsin ikkagi lisaaja Šoisi juurde, aga see 24. Nüüd mõtlen, et äkki ikka see ka ettepoole nihutada 🤔

Kuna teadmatust palju, läksin andsin täna hcg-proovi. See oli 1216 ja nädalaid 5+1.

Abigail

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ah, et 20 on kaugel …🫣 Ma ka Elites, aga minu arst puhkusel ja sain aja 1. augustiks alles.

Kuna märtsis oli peetumine, siis võtsin ikkagi lisaaja Šoisi juurde, aga see 24. Nüüd mõtlen, et äkki ikka see ka ettepoole nihutada 🤔

Kuna teadmatust palju, läksin andsin täna hcg-proovi. See oli 1216 ja nädalaid 5+1.

Abigail

Mina pole seekord vereproovi andmas käinud.  Ühest korrast jääb käimisest minu jaoks väheks. Peaks teist korda veel käima, et hcg tase ikka tõuseb. Eks see on minu hirm, mis minu sees on peale eelmise katkemist.

Elites siis meid ikka päris mitu juba 🤩

Minul täna kõht imelik,natuke nagu päevade valu õrnalt, aga samas ei ole ka. Loodan, et kõik ok.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!
Olen 35a elame Tartus ja kaks last 14a tütar ja kohe 2a saav poiss. Triibud sain tàna ja ma olen kergeltöeldes mega shokis sest poiss tuli IVF teel kuna mehe poolne “viga” Ma ei tea ma ikka niiii puuga pàhe saanud. Tunnuseid pole kui, et ära jäänud päevad.  Just kuu tagasi rääkisime sõbrannadega, et meie pesakast on täis 😀 vot sulle täis 😀 mehele ei ole veel öelnud.

KTS

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lohutuseks, et mul on kõht krambitanud juba üle nädala, mõni päev ka pikemalt. Samas oli märtsi peetumisega kõht krampideta, aga verd tuli pidevalt. Kuni verd ei tule, ma veel ei pabista.

Ma veel mõtlen, kas teist hcg-testi teen. Sõbrannal nt lõppeski see kasv ära mingi hetk alguses, aga sünnitas lõpuks terve lapse. Et kas nüüd vaja ennast ka närvi ajada, kui arstini 2 nädalat 🤭 Sain vähemalt rahu, et on rasedus ja korralik näit. Eks kui iiveldama hakkab, tean, et asi kulgeb.

Esimesest õnnelikult lõppenud rasedusest 12 aastat möödas, aga veel on selgelt meeles kõik 🙂

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lohutuseks, et mul on kõht krambitanud juba üle nädala, mõni päev ka pikemalt. Samas oli märtsi peetumisega kõht krampideta, aga verd tuli pidevalt. Kuni verd ei tule, ma veel ei pabista.

Ma veel mõtlen, kas teist hcg-testi teen. Sõbrannal nt lõppeski see kasv ära mingi hetk alguses, aga sünnitas lõpuks terve lapse. Et kas nüüd vaja ennast ka närvi ajada, kui arstini 2 nädalat 🤭 Sain vähemalt rahu, et on rasedus ja korralik näit. Eks kui iiveldama hakkab, tean, et asi kulgeb.

Esimesest õnnelikult lõppenud rasedusest 12 aastat möödas, aga veel on selgelt meeles kõik 🙂

Abigail oli see 🫣

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 380 )

Esileht Lapse ootamine Märtsibeebid 2024