Esileht Lapse ootamine Märtsibeebid 2024

Näitan 30 postitust - vahemik 301 kuni 330 (kokku 380 )

Teema: Märtsibeebid 2024

Postitas:
Kägu

Septembri teises pooles alles saavad märtsilõpukad tehtud Oscar UH uuringu. Ja enamus tahavad oodata selle uuringu ära ning alles siis on valmis fb grupiga liituma. Kunagi ei tea seal grupis kas keegi tuttav teavitab teisi ühiseid tuttavaid sinu rasedusest või ei. Nii ei ole viisakas toimida ja ma väga loodan, et meie gruppi selliseid ei tule. Aga paraku 100% kindlust ei ole.

Mõistan neid kellel on juba tähtsad uuringud tehtud ja kibelevad fb gruppi. Seal on mugavam jutustada ja personaalsem. Siiski ei tohiks kiirustada või siis vähemalt võiks grupi küll teha aga mitte juba praegu panna peale piirangut 15-20 naist. Muidu ongi nii, et seal on ainult kuu alguse ja keskpaiga rasedad ning kuulõpukad ei mahu enam ära kui nad kord valmis liituma on. Tuleb ikka kõigi peale mõelda. See ei ole ju enda valida kuidas tsükkel jookseb ja mis kuupäevale tuleb ennustatav lapse sünnitähtaeg.

Mind isiklikult ei häiriks kui osad sooviksid liituda alles pärast LA ehk 20 nädala UH uuringut. Kellele kuidas mis sobib, eks. Fb gruppi ei peaks olema võidujooks vaid kõik võiksid liituda endale sobival ajal. Sellepärast ei saaks täpset arvu paika panna juba praegu. Ega siit nagunii ei tule väga palju naisi kokku. Enamasti väikestes gruppides on olnud 15-30 naist. Mõnel üksikul juhul rohkem aga see oli ka pigem siis kui toimis veel Perefoorum. Ja isegi kui on 40 naist max siis see on minu meelest siiski palju parem kui need suured ühisgrupid kus on 500-600 naist.

Kevadebeebi

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Okei, mingi ajalise piirangu võiks küll panna. Näiteks novembri lõpus on kõigil märtsikatel LA tehtud. Ehk detsembrist alates kedagi juurde enam ei võtaks.

Kuidas teised arvavad?

Kevadebeebi

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen nõus kevadebeebiga ja ega siin meid väga palju ju ei ole ka.

KTS 11+1

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tore lugeda nende postitusi, kellel Oscar olnud ja köik hästi! ☺️

Mina liituks ka grupiga ja sooviks samuti, et see oleks meie, selle foorumi, grupp ainult. Ja nöus, et köik siin kommenteerijatest vöiks ikka liituda saada, ja ega siit niikuiniigi ulme palju ei tule. Pöhilised kommenteerijad ongi siin u max 15 inimese ringis ilmselt. Ja see täitsa okei.
Grupi nimi Facebookis vöiks olla natuke teistmoodi, sest neid classic märtsibeebide nimelisi jagub seal, samuti sellega oht, et liituvad ka väljaspool seda foorumit inimesed. Nimeks sobiks näiteks.. Märtsipõnnid 2024, Märtsipõngerjad 2024, Marsibeebid 2024 (wikipeedia ütleb et “märts” on sõjajumal Marsile pühendatud kuu 😂😂😂). Ühesönaga, mingi teistmoodi grupi nimi vöiks olla. Ideid? Ja gruppi tehes saab kontrollküsimuse ka panna et a la kas oled Perekoolist, mis su fooruminimi oli (minul ntks L&M) jne. Kindlasti oleks grupp privaatne. Kuid otsinguga FB-s leitav.
Enamus soovivad liituda peale Oscar’i nagu ma aru saanud. Samuti mina. Kui Oscar korras, teatan ka perele. Minu oscari aeg on homme. Kirjutan ka siia kindlasti, et kuidas läks (olenemata sellest millised uudised on) (: .

L&M/12+3

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ka seda meelt, et otseselt piiri ette ei paneks liikmearvule, aga jh eeldus ikkagi see et ollakse siin foorumis ka sõna sekka öeldud. Eelmise lapse grupis ca 50 liiget, samamoodi perekooli grupp ning seal täiesti okei õhkkond 🙂

Aga ma ise vb teeks pigem täiesti salajase grupi, et ei ole otsinguga ka leitav 🤷‍♀️

PK

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ka seda meelt, et otseselt piiri ette ei paneks liikmearvule, aga jh eeldus ikkagi see et ollakse siin foorumis ka sõna sekka öeldud. Eelmise lapse grupis ca 50 liiget, samamoodi perekooli grupp ning seal täiesti okei õhkkond 🙂

Aga ma ise vb teeks pigem täiesti salajase grupi, et ei ole otsinguga ka leitav 🤷‍♀️

PK

Mul pole ka salajase grupi vastu midagi, aga kuidas sinna liituda saame siit siis? Pole leitav.

L&M

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keegi kes admin on saab nt teha mingi suvalise meili kus saame kirjutada kes liituda tahavad oma meili või kasutaja vms siis lisab.. Aga nüüd vist mingi võimalus jagada mingit aeguvat liitumislinki ka – jäi veebruaribeebide vestluses silma et seal jagati mingit linki, kui keegi soovida liitus ja sellest foorumis kirjutas.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pakun nimeks “Märtsijänkud 2024” 🐇

Ise ma ilmselt endiselt ei liituks. Plaanin ka laiemale ringile teatada pigem hiljem kui et Oscari peale.

Tegime eelmisel nädalal NIFTY ja ootame siis selle vastust kannatamatult.

Iiveldused on ka ikka täiesti ära kurnanud, et enam ei jaksa 🙁

Abigail, 12+2

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul ka hakkab ikkagi tasapisi kohale jõudma, et jah, vist olengi rase. Seoses sellega ka muidugi kasvab ootus, et jõuaks juba see Oscari aeg kätte. Eks muidugi aeg läheb tegelikult ruttu ja toimekalt ning tihtipeale ikka unustan, õu sa oled rase, ära telli veini 😀 muidu kõhuke nagu kasvab ja isud käivad kummikommidest ketšupimakaronideni. Näonahk on korras. Väsimus kimbutab, kl 15ks tööl olles mõte seisab ja pilk täiesti tuhm 😀 ühel õhtul kohtasin roosakat-punakat voolust, mingi judin käis korraks läbi – aga kuna oli one-time-only, siis midagi ohtlikku ei paista. Tööl on ka keeruline käia – mul on ainult 3 kleiti, mis varjavad kõhtu ja nende vahel igal hommikul valida muutub juba tüütuks. Eelistan siis rohkem kodukontorit. Väiksema FB grupi poolt olen ka, siia lugema-kirjutama tulla tihtipeale ei jõua, FB selles osas alati käepärast. Liituksin ka peale Oscarit, kui kõik kena ja korras.

Ilusat algavat septembrit

Mia (11+2)

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil Oscaris käidud 🙂 Näidud korra, poiss otsustas ainult selga meile näidata ning arsti väikse torkimise peale jäi vist üldse magama või hakkas mossitama 😅

TA nihkus 3 päeva varasemaks ehk kattub täpselt 2a taguse ajaga 😁 Käib õega ühte rütmi.

Seega päris märtsi algus, 03.03 24. Järgmine  visiit plaanitud 3 nädala pärast, siis suur 4D visualiseerimine 😇🥰

P19/13+5

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ka nüüd Niptify tulemused käes. Kõik on korras ja tulemas on poiss 🥰

Huvitav, et mul oli ka Oscari järgi tähtaeg 2 päeva varasem (6.03 asemel 4.03). See läks sinna UH vastusesse kirja, aga ametlik tähtaeg jäi ikka paika. Kuigi mul eelmised lapsed sündisid mõlemad 9 päeva üle tähtaja, nii et ma püüan liialt kinni neis kuupäevades niikuinii mitte olla. Kui nüüd sel korral see preeklampsia oht kuidagi mõjutama ei hakka. Söön ikka igal õhtul aspiriini ja loodan, et sellega asi piirdub.

jolie/13+3

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eile käisin Oscaril. Riskid köik madalad. Hetkeks hirmutati (selles möttes, et ma ei teadnud sõna tähendustki 😁) ära, et preeklampsia risk. Siis tuli välja, et arstid panid midagi puusse seal. Pikkuse ja raseduse arengu kohta pidi ka kõhubeebi korras olema. Äge oli jälle UH pilti vaadata. Nüüd juba saab ise ka aru kus käed- jalad, pea jne. Ajaks öeldi 13+1 ja uus tähtaeg 07.03.24 (muidu pidanuks olema 12+3, tähtaeg 11.03.24).

Pakuti tüdrukut, aga 100% kindel pole. Kui ongi tüdruk, siis mehe sisetunne taaskord peab paika (päris creepy juba kuidas rasedusega seonduvalt ette aimanud asju 🤣). Nüüd teatasime enda emadele ka.
Arvele lähen vötma ennast alles esmaspäeval. Eks siis selgub ka mis see paika pandud ametlik tähtaeg on.

Sümptomitest: väsimus, tujukas, trotslik (kaastunne mehele) ja peavalu see köige nömedam. Enne kirjutasin siin, et näonahk läks käest ära. Gecko andis soovituse ja nüüd suht völuväel need vistrikud jälle kadunud. Hormoonid korralikult möllavad ikka. Vahepeal ka kergelt tuikab/üksik torkevalu alakõhus.

L&M/12+4

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga tuleme kokku siis, kes soovivad? FB grupp: https://fb.me/g/p_t5my6cXvkGQqqrJ5/b5bV8KyM

• Privaatne ja peidetud FB-s
  • Link kaotab kehtivuse kahel juhul: 1) aegub 2 päeva pärast; 2) kui lingile on tulnud 20 klikki. Kui üks kahest juhtub, siis soovi korral saan uut linki jagada! (:
0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei, liituksin hea meelega pärast teisipäevast UH-d.

Kõht kasvab iga päevaga, ma ei saa aru, kuidas nüüd nii kiireks läks meil selle kasvuga siin, kilosid ka juba paar juures. Veresuhkur oli korras uue proovi järgi..

Kuulmiseni!

A4

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jaa, mul ka oscar teisipäeval ja siis julgen liituda 🙂

kõhuga on kusjuures sama… ja kilodega 😂 alguses võtsin kaks kilo oksendamisega alla ja nüüd, kui seda viit oksendamise nädalat tasa söön, sest isu on lõputu, siis sõin kilod tasa ja juba ka paar juurde. Teksad on juba ebamugavad jalas, varsti peab vist neid kummiga pükse vaatama. Näonahk jätkuvalt kohutav. Eile käisin kolposkoopial, see ei olnud ka nii hirmus kui kartsin, samas arst oli ka väga super ja rahustas mu muresid. Muud proovid on siiamaani korras olnud õnneks.

M26

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Arusaadav, kes ootavad Oscari ära, eks praegu niikuiniigi vaikselt tilgub neid liikmeid juurde. Septembri jooksul peaks köigil Oscarid tehtud saama. Ja siis ehk kolime Facebooki gruppi rohkem ümber oma aktiivse jutuga.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas panid kogemata FB lingi ka keisrilõike teemasse?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kogemata panin jah. Aga ei usu, et sealtkaudu mingeid suvalisi huvilisi liitub (mis sul ikka teha grupis mis sind ei puuduta :D). Teatasin moderaatoritele ka, et eemaldataks/kustutataks kommentaar. Varsti link kaotab kehtivuse ka ja soovi korral jagan siia teemasse uuesti seda.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu
Aga tuleme kokku siis, kes soovivad? FB grupp: https://fb.me/g/p_t5my6cXvkGQqqrJ5/b5bV8KyM

• Link kaotab kehtivuse kahel juhul: 1) aegub 2 päeva pärast; 2) kui lingile on tulnud 20 klikki. Kui üks kahest juhtub, siis soovi korral saan uut linki jagada! (:

Proovisin täna mitmel korral, aga minul see link ei toimi, suunab fb pealehele. Vist 20 klikki sai juba täis 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu
Aga tuleme kokku siis, kes soovivad? FB grupp: https://fb.me/g/p_t5my6cXvkGQqqrJ5/b5bV8KyM

Proovisin täna mitmel korral, aga minul see link ei toimi, suunab fb pealehele. Vist 20 klikki sai juba täis 🙂

https://fb.me/g/p_Pk4okKXZRqAM4DwZ/f1Imx0fY

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul uuringul käidud, riskid madalad ja preeklampsia riski ka polnud. Olin kabinetist välja tulles nii kergendunud, et tönnisin seal keset koridori 😂 üritasin arstilt uurida ka, et äkki juba sugu paistab, mille peale ütles et tal aimdus on aga mitte 100%, ise üritasin ka aru saada, et äkki paistab aga ikka midagi aru ei saanud.

M26

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Me saime NIFTY vastused ja lapse soo teada, samas oli kohe OSCAR-test. Kõik oli parimas korras ja tuleb tüdruk, nagu mees arvas ja soovis. Ise olin ka väga õnnelik uudist kuuldes 🥰

Kuklavolt 0,7 mm, tähtaeg 12.03.

Iiveldused hakkavad teosammul leevenduma ja sellest on ikka ülisuur kergendus 😮‍💨

Kuna platsenta on eesseinas ja madala asetusega, tuleb oodata, et see emaka venides emakakaelalt ära kobiks. Aga see on ilmselt ka põhjuseks, miks mõned korrad on veritsenud.

Nii et nüüd ei muud kui et rasedust lõpuks nautima ja äkki õnnestub varsti tagasi trenni ka minna 😎 Eelmise lapsega vehkisin sünnitusõhtuni 10kilomeetriseid jalutusringe ja tundus, et see oli põhjuseks, miks sünnitus küllalt kiire oli.

Jagage teised ka oma oscarite jm muljeid 😍

Abigail, 13+1

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul läks ka Oscari UH tegelikult hästi (lihtsalt uus arst ja ma ei oska seletada, kogemus oli kuidagi teistmoodi), tähtaega toodi ettepoole, nüüd siis 8.märts. Küll aga ei ole ma siiski valmis veel FB liituma ja ka lähedastele rääkima, ma ei tea isegi, miks –  kuidagi tore on selline oma pere saladus… Niptifyle saadeti mind ka aga ma väga ei muretse. Enesetunne on hea aga olen aru saanud, et põhiline kõrvetiste tekitaja on mu lemmikjook -kohv…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul läks ka Oscari UH tegelikult hästi (lihtsalt uus arst ja ma ei oska seletada, kogemus oli kuidagi teistmoodi), tähtaega toodi ettepoole, nüüd siis 8.märts. Küll aga ei ole ma siiski valmis veel FB liituma ja ka lähedastele rääkima, ma ei tea isegi, miks – kuidagi tore on selline oma pere saladus… Niptifyle saadeti mind ka aga ma väga ei muretse. Enesetunne on hea aga olen aru saanud, et põhiline kõrvetiste tekitaja on mu lemmikjook -kohv…

A4 oli see

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul läks ka Oscari UH tegelikult hästi (lihtsalt uus arst ja ma ei oska seletada, kogemus oli kuidagi teistmoodi), tähtaega toodi ettepoole, nüüd siis 8.märts. Küll aga ei ole ma siiski valmis veel FB liituma ja ka lähedastele rääkima, ma ei tea isegi, miks – kuidagi tore on selline oma pere saladus… Niptifyle saadeti mind ka aga ma väga ei muretse. Enesetunne on hea aga olen aru saanud, et põhiline kõrvetiste tekitaja on mu lemmikjook -kohv…

Väga hea kuulda, et köik hästi. Aga küsimus, et kui köik korras, kuidas Niptyfy’le sai? Ma ka tahtnuks :D. Niisama saadud lisa-uuringud alati head :D.

Mis seda kohvi puudutab: mul jäi see suht raseduse alguses kohe ära. Ei tahtnud enam eriti, väljenduski nii, et ainult pool tassi jöin ära ja enam polnud isu. Küll aga mind vahepeal kimbutavad peavalud, mainisin seda ÄE-le ja tema küsimus kohe “kas sa oled kohvi joomise ära jätnud?”. Täna hommikul ma siis “sundisin” endal selle kohvi alla ja praegu pole veel pea valutama hakanud. Igatahes mina kuulsin esimes korda, et peavalul ja kohvil vöib mingi seos olla.

L&M/ 13+1

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris niisama vist ei saa tasuta, eks mul vanuse risk ja mingid riskid seal olid aga samas UH teinud arsti ütles, et tema silmis korras.

Ps. mul on ka kogemus, et kohvi päris ära jätta ei saa aga praegu tõesti esimest korda täiskasvanuelu jooksul joon seda vähem kui muidu, eelmiste rasedustega kohvil mingit mõju polnud.

A4

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, niisama seda tasuta ei saa.
Aga mina teadsin peavalu ja kohvi joomise seost. Kuna mul iiveldas alguses megalt siis ei saanud ka kohvi juua ja no ikka mingi nàdal valutas küll jutti. Nüüd nagu organism vms harjunud. Aga iiveldus jàrgi andnud ja joon hommikuti nüüd lahustuvat mega lahjat piimalurri 😀

KTS 12+0

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lugesin ühest uuringust, mille järgi platsenta eesseinas tähendab 72% tõenäosusega tüdrukut. Kuis on, peab teil paika? 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Esimene laps platsenta eesseinas oli tüdruk, teine laps tagaseinas oli poiss ja praegune poiss aga platsenta asetust ei teagi veel…esmaspäeval àkki saab teada. Aga minule arst ütles, et kui on hematoom siis suurem tôenàosus, et poiss ja môlemi poisiga just nii see oli. Aga no seda ei saa ka 100% tôepàhe vôtta.

KTS 12+0

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aitäh lahustuva kohvi idee eest, muidu ei ole seda tarbinud aga nüüd isegi katsetan. A4

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 301 kuni 330 (kokku 380 )

Esileht Lapse ootamine Märtsibeebid 2024