Lugesin ühest uuringust, mille järgi platsenta eesseinas tähendab 72% tõenäosusega tüdrukut. Kuis on, peab teil paika? 😀
Neli näidet olemas 😁 eesseinas olnud ja tüdruk.
P19/14+3
Esileht › Lapse ootamine › Märtsibeebid 2024
Lugesin ühest uuringust, mille järgi platsenta eesseinas tähendab 72% tõenäosusega tüdrukut. Kuis on, peab teil paika? 😀
Neli näidet olemas 😁 eesseinas olnud ja tüdruk.
P19/14+3
Ma ei teadnudki, et platsenta asend ka sugu vöib määrata. Nüüd kui mainisid, tuleb meelde küll, et Oscaril arst korduvalt ütles, et platsenta eesseinas. Minu jaoks oli kama kaks kus see asub, ei osanud selle infoga midagi peale hakata :D. Soo kohta pakkuski tüdrukut, aga kindel olla ei saa.
Mul täna töökaaslane küsis/ütles, et kas tuleb tüdruk?! Küsisin miks nii arvab. Pidin jube palju magusat sööma ja mäluauke esineb (tüdruk pidi kogu tarkuse vötma vms). 🤣
Minul just vastupidi olnud kaks poissi- hematoom ja platsenta eesseinas, täna on kahtlus et tüdruk- ei ole hematoomi ja platsenta tagaseinas. Eks varsti saab teada täpselt kumb on. 🙂
K24/ 13+2
Mul on tagaseinas aga samas tehti märge, et katab sisesuudme. Loodetavasti kasvab ennast sealt sisesuudme pealt minema varsti 😂 mul endal (ja mehel) ühtlasi nagu tunne, et oleks poiss aga oscaris ta nagu millegagi ei lehvitanud. Tahaks täiega teada aga niptifyd ainult soo pärast ka ei hakka nagu tegema, samas LA kästi panna alates 23.10, mis on terve igaviku kaugusel.
M26
Millised on teie head nipid, mis raseduse ajal nohuga aidanud? Ikka loputan, teen auru, joon palju, aga nina korralikult paistes ja kinni. Sudafedi ei tohiks võtta, saan aru.
jolie/14+1
Gelomyrtol, kindlasti proovi! Mu lemmikravim läbi aegade 🙂 A4
Kas kellelgi on soovitusi, millega leevendada valusat ja paistes alumist korrust?
Tere!
Olen siin teema algusest peale lugemas ja vaikselt kaasa elamas käinud, aga kasutaja tegemiseni varem ei jõudnudki. Tähtaeg pendeldab märtsi lõpu ja aprilli alguse vahel, igal visiidil midagi uut. Viimase seisuga on täna 10+6.
Olen 25 ja ootan esimest last, kõik on nii uus ja veider ja harjumatu. Enesetunne on viimased paar nädalat isegi enam-vähem okei olnud ja iiveldus tagasi tõmmanud, aga metsik uni on kogu aeg, võhma üldse pole ja midagi ei jaksa. Pidevalt on ebamugav olla ja mitte ühedki püksid ei lähe enam jalga, kuigi näha justkui midagi pole veel. Ilmselt päriselt ei ole veel kohale jõudnud ka, et olengi nüüd rase, kuigi laps igati oodatud ja plaanitud.
Kui see jorin kõrvale jätta, siis tegelikult olen muidugi väga põnevil, minu perele rääkisime veidi üle nädala tagasi juba, see oli väga-väga ilus ja emotsionaalne õhtu. Järgmine nädal on veretestid ja oscar, kui seal kõik ok, siis julgeb äkki mehe sugulastele ka teada anda lõpuks 😀
Meeletu nälg on ka kogu aeg, õnneks toidust on siiani enam-vähem kõik sobinud, üksikud lõhnad hakkavad vastu ainult.
Hops
Kas kellelgi on soovitusi, millega leevendada valusat ja paistes alumist korrust?
Hei.
Millest on valusaks ja paiste läinud? Siis teaks soovitusi anda, kui oskame.
Mina olen hädas sügeluse ja kipitusega. Nüüd 2 korda apteegist Canifug kuulikesi kasutanud.
Proove pole tehtud. Arst ütleb, et see võib olla pesukaitsmetest ( mida ei kasuta üldse) või liigne hügieen. Käin pesus ikka nii nagu tavaliselt ja pesen veega või vastava vahendiga. Nii, et nüüd ei teagi.
Loodan, et saan nüüd natuke jälle rahus olla.
Sain öösel esimese poti kallistamise 🫣🥴 no nii hakkas teist ööd just 2-3 ajal sees keerama, et jube… muudest sümptomitest on rinnad nii hellad, aga tundub, et mõne päevaga nii mõne nr paisunud ka 😅 muus osas olemine nagu varem olnud – see, mis poes istutab ja ära ostad, siis kodus enam ei taha 💁♀️
P19/15+1
Nüüd kui mainisid, tuleb meelde küll, et Oscaril arst korduvalt ütles, et platsenta eesseinas.
No arstid ikka pisut teisel põhjusel toovad platsenta asukoha välja. Soo ennustamiseks nad seda küll ei maini.
Oscaris kàidud, riskid madalad 🥰 Platsenta eesseinas seekord. TA liikus làhemale 17.03 Liituks fb grupiga ka aga link ei toiminud 🤷🏻♀️
Kts 13+1
Ma ei toeta kah oma praktikaga seda platsenta asetuse ja soo omavahelist seost 😀 Kolm rasedust: 1.tüdruk- eesseinas, kaksikud poisid- eesseinas, 2.tüdruk-tagaseinas
Tere!
FB link vist aegunud..
Aga meil ka nüüd teada, et sisetunne ja esimese UH arsti pakkumised poisi osas olid ekslikud. Platsenta on eesseinas, Niptfy andis tulemuseks tüdruku ja madalad riskid 🙂 A4
Kas keegi juba liigutusi ka tunneb?
Varsti 15 nädalat täis ja ikka iiveldab nii palju 😵💫
Liigutuste osas ei saa aru, kas gaasimullid või liigutused. Platsenta eesseinas, võib-olla seetõttu läheb rohkem aega.
Abigail, 14+5
Minul saab kohe 16 nädalat täis ja ei ole liigutuste suhtes üldse kindel. Tundub, et äkki hoopis gaasimullid.
Hirmud on,mis ajavad hulluks. Viimati käisin arstil enne 12 nädalat ja nüüd ei ole midagi kuulnud ega näinud. Siis mõtlen, kas ikka kõik on korras. Eks eelmine katkemine annab tunda.
Proovin ikka positiivne olla, nädala lõpus on arsti vastuvõtt.
Mul on 2 asja, mis annavad kindlustunnet. Üks on endiselt iiveldused, milles paranemine on üliüliaeglane. Kui kevadel katkes, siis iga päev läks ikka tohutult kergemaks. Nüüd teosammul paremaks, aga endiselt vaevab hullult.
Ja kõige kindlam tugi on sõbrannalt laenatud doppler. Kuigi tal oli ka platsenta eesseinas ja leidis südamelöögid 17. nädalal, siis ma leidsin 14. nädalal ja eilegi üles.
Kui muidu olid südamelöögid 174 ultrahelis, siis eile õnneks juba 150 kandis 😮💨
Lisaks ma uurin ka mõttes, kuidas läheb ning saan kohe ka vastuse 🤭🤭🤭
Abigail, 14+6
Päris mitmes rasedus muidugi, aga saan julgelt öelda, et esimesed liigutused kirjutan 15+2 arvele 🙂 Esimene päev kahtlesin, teisel juba kindel.
Üldine enesetunne päris hea. Lõhnad hakkavad aina tugevamini vastu, mis omakorda ajavad öökima. Nö välja ajanud ainult õnneks ühe korra.
Kooli algus läinud õnneks suhteliselt rahulikult, kõige vanem on küll igaaastases septembri haiguses, kuid õnneks on ta 99% ülejäänud aasta terve. Lihtsalt september on kuidagi “tema kuu” kohe.
Kõhu on aina enam ette löönud, aga teadmatud suudan veel ära petta 🙂 Arst on reedel, nii ootan seda uh’d 🫣 Eelmisest on sel ajal tehtud pildid/videod ühed parimad 🤩
P19/16+2
Issand ma olen ikka täielikus kusagil vahepealses hirmsas olekus – enesetunne on suht ok (paar asja ajavad jätkuvalt natuke öökima ainult), kõht nagu midagi on ees aga samas väga vähe, titte nägin viimati 5.09… selline tunne et olen ma üldse rase või 😂
M26/15+1
Issand ma olen ikka täielikus kusagil vahepealses hirmsas olekus – enesetunne on suht ok (paar asja ajavad jätkuvalt natuke öökima ainult), kõht nagu midagi on ees aga samas väga vähe, titte nägin viimati 5.09… selline tunne et olen ma üldse rase või 😂
M26/15+1
Oh, ma tean, mida sa tunned. Mul ka kõht ikka ees, aga vahest mõtlen, et ju olen palju söönud. 🙈 Lihtsalt paksuks läinud. 😅 Peaks sa doppleri endale ostma.
Eespool küsiti FB grupi linki:
https://fb.me/g/p_A5etwfuYteRuCxKE/qYyJr2Oe
Mul tänaseks 15+2. Hetkel olen autotripil Euroopas ja pole suurt midagi tervise osas tunda andnud. Ainult peavalud vahepeal hommikuti, eriti kui vara ärkama peab. Ja kuidagi jube aeglane jalutaja/matkaja olen, vötab kiirelt vöhmale. Tegime mäkkeronimise ja venisin nagu tigu, aga màkke ma jöudsin! Voolust tuleb suht palju mul. Vahepeal jube nörkus. Uus arstiaeg on uuel nädalal. Viimati kàisin Oscaril, ootan juba uut visiiti, saaks kinnitust, et köik hästi! Köht on ka ees juba.
L&M/15+2
Minul 12. nädala UHs käidud, beebiga kõik korras aga sain preeklampsia riski. Eelmise nädala esmaspäeval sai Niptify jaoks ka veri antud, selle vastust veel ootan.
G
Käisime täna 4D uhs. Uskumatult aktiivne, tõsine poosetaja kasvamas. Korduvalt haigutas selgelt keset ekraani 😴, edasi peaks vist arstiaja hilisemaks panema 😂 Vastas ilusti ajale, arst ütles, et jalad päris pikad ja kaalugi selline 158gr täitsa. Poiss oli jätkuvalt poiss. Analüüsid täna korras, enesetunne korras. Järgmine kord juba LA 16.oktoober 🙂
P19/16+5
Kus kohas te käisite 4D-s? Tahaks ka minna 😀
Kus kohas te käisite 4D-s? Tahaks ka minna 😀
Oma arsti juures 🙂 Elites, Tartus.
4D visualiseerimine on 16-18 nädal, võimalik sugu määrata.
Tere!
Siin tärkas veel üks märtsi tähtajaga esmakordne tulevane emme, aasta alguses oli peetumine ja nüüd olen uue rasedusega jõudnud ilusti 13+4 ndl, väga enda teada uudist hoidnud just eelneva kogemuse pärast.
Liituksin ka märtsikatega FB-s, link, mis siin levis, on katkine. 🙂
Märtsibeebide salajane grupp FB-s
https://fb.me/g/p_CGMvLKmMHF98fMUS/P3gQsU6Q
Link aegub kui 20 klikki täis/2 päeva möödudes.
Palun uuesti linki. Mul ka Oscaris käidud nüüd ja sooviksin liituda väiksema grupiga. Varasemalt olen ainult lugemas käinud 🙂 Tähtaeg täitsa märtsi lõpus (13+5)
H
Esileht › Lapse ootamine › Märtsibeebid 2024