Esileht Lapse ootamine Märtsibeebid 2024

Näitan 20 postitust - vahemik 361 kuni 380 (kokku 380 )

Teema: Märtsibeebid 2024

Postitas:
Kägu

https://fb.me/g/1y2TZgkMq/ThYulJvg?ref=share

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma tahaksin ka liituda juba fb kinnise grupiga aga siiski veel ootan, sest me ei ole veel peredele uudist jaganud. Ilmselt lähiajal seda teeme ja siis ka loodetavasti veel võetakse vastu 🙂

Kevadebeebi

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul sama plaan, aga tahaks enne loote anatoomia uuringul ära käia, see on natuke rohkem kui nädala pärast. 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina sain novembri algusesse looteanatoomia aja. Ainult 3 nädalat veel oodata 🙂

Kevadebeebi

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul nüüd ämmaka aeg tulemas ja vaja viia uriiniproov.

Eelmine kord oli mul hommikune aeg ja nii ka hommikul sai proov võetud.

Aga nüüd on aeg alles kell 3päeval. Hakkasin nüüd kahtlema, et mis kell ma selle analüüsi peaks võtma? Hommikul ikka või enne ämmaka juurde minemist?🤔

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hommikul ikka jah 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ohhoo, siia on veel keegi jäänud peale minu 😀

Pissiproov tuleb võtta hommikul ja viia ka hommikul. Max 3h! Sellepärast on hea kui visiit oleks ka hommikul. Kui aga lõunal olen käinud, siis on mees viinud hommikul värske proovi laborisse.

Kevadebeebi

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aitäh, arvestan siis sellega. 🙂

Mulle ikka  meeldib anonüümsus ka 🙈 Hea igast imelikke asju küsida ja keegi ei mõista sind hukka 😅

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ka veel siin ja ei plaani endiselt FB grupiga liituda. Vaatan vahepeal, kas kellelgi on imelikke küsimusi ja veel imelikumaid vastuseid laekunud 🤭

Kuigi platsenta eesseinas, tunnen liigutusi 16. nädalast. Küllalt õrnad on olnud, harva ka tugevamad pööramised. Iiveldused on siiamaani, aga õnneks paaaalju leebemad.

Mõtisklen veidi ka kodusünnitusest. Aga vaatasin, et mu jälgitav ämmakas tõstab kodusünnituse hinna 800 € pealt 1000 € peale uuel aastal. Ouch… Eks siis tuleb teisi uurida.

Abigail, 19+4

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii tore, et liigutusi tunned. See on imeline tunne. Mul ka vaikselt annab juba tunda. Tütar oli nii õnnetu, et tema ei tunne.

Nädala alguses UH. Nüüd siis vaadatakse üle, kas kõik ikka on korras. Hirm on päris suur sees. Kuidagi viskas üks päev ette artikli ka sellest, et meditsiinilisel näidustusel saab veel aborti teha. 😵‍💫 Oh, ja see liikus kohe mu unenägudesse ka.

Muidu ikka üritan kõike nautida 🥰

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See teema siin on nii vaikseks jäänud. Eks suur enamus on fb privaatsesse gruppi kolinud.

Olen ka nüüd valmis liituma. Loodan, et adminn veel käib siin ja saab lingi saata 😊

Kevadebeebi

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tõstan teemat. Ehk ikka keegi märtsikatest näeb ja saab veel fb privaatse grupiga liituda 🙂

Kevadebeebi

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tõstan teemat. Ehk ikka keegi märtsikatest näeb ja saab veel fb privaatse grupiga liituda 🙂

Kevadebeebi

Tegin adminnidele teate postituse, et soovid ühineda 🙂

P19/23+1

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suur tänu! Nii tore, ootan!

Kevadebeebi

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://fb.me/g/p_eRpLEyDa7pTw3S2p/0WYIyk3S

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Link viib facebooki aga mitte õigesse kohta. Kas saaksite palun uuesti saata lingi?

Kevadebeebi

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://fb.me/g/p_eRpLEyDa7pTw3S2p/QTKjz0ec

Enne 2 päeva ei saa uut linki luua, kuna täna löin juba lingi, et saaks siia jagada. Kui ma peale klikin (telefonis) viskab brauserisse, login sisse ja siis näitab grupi lehte. Vöi kui olete brauseris sisse logitud Facebooki, kooperige see link aadressiribale?
Praegu esimest korda kuulen, et kellegil link ei toimi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oeh, ei tea mis jama siis on. Minul viskab telefoniga lingile minnes kohe facebooki üldlehele kus ma olen automaatselt sisselogitud. Ja gruppi ega liitumise võimalust ei leia kuskilt.

Kopeerisin lingi fb aadressiribale aga ikkagi õiget kohta üles ei leia 😐

Proovin veel aga kui ei saa, jään kolmapäeva õhtut ootama.

Kevadebeebi

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma võin ka oma nime siia kirjutada kui saaks kiiresti liitutud ja siis siit ära kustutada 😃 juhul kui nii saaks adminn mulle kutse saata

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes tahtis nime kirjutada-kirjutagu. Jälgin veel täna öhtul seda foorumiteemat ja kui kutse ära saadan, saad teavitada sellest postitusest, et kustutataks.

0
0
Please wait...

Näitan 20 postitust - vahemik 361 kuni 380 (kokku 380 )

Esileht Lapse ootamine Märtsibeebid 2024