Esileht Lapse ootamine Märtsibeebid 2024

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 380 )

Teema: Märtsibeebid 2024

Postitas:
Kägu

Hcg näit on selline jube peavalu 😀 Eriti, kui TEAD seda jälgida. Kord üks, kord teine, aga ikka järjepidevalt kasvanud õnneks. Kahe korraga ei ole suutnud piirduda 😄 Seega õnneks pole neljapäev sugugi kaugel enam.

P19

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Glamour: mul ka teismeline kodus…esimese ja teise vahe 12a. Kahjuks teismeline vôttis teise lapse uudist suht kehvastu vastu…ma ei julge öeldagi, et kolmas ka tulekul 🤣 aga jaa muutunud oli 12a aind see, et palju beebi nànni rohkem ja elu niii mugavaks tehtud. A ja arvele vôtan ka eliitesse sest  IVF oli ka seal ja minu arst tamme erakliinikust kolis ka eliitesse. Arsti aeg 5.08

KTS

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Glamour: mul ka teismeline kodus…esimese ja teise vahe 12a. Kahjuks teismeline vôttis teise lapse uudist suht kehvastu vastu…ma ei julge öeldagi, et kolmas ka tulekul 🤣 aga jaa muutunud oli 12a aind see, et palju beebi nànni rohkem ja elu niii mugavaks tehtud. A ja arvele vôtan ka eliitesse sest IVF oli ka seal ja minu arst tamme erakliinikust kolis ka eliitesse. Arsti aeg 5.08

KTS

Minu puberteet muutus kuskil nädalaks kodus täiesti terroristiks. Nuttis, valas pisaraid ja paugutas uksi, sest julgesime tema pesamuna staatuse ära võtta. Sellest nädalast koolis ei räägi parem, oli nagu sädet saav tikk, kes sädeme süttides plahvatas. Tänaseks saavad väga hästi läbi. See pubekas ja pesamuna on samuti märtsikad.

Mul on kõigi rasedustega olnud sama trall. Tere hommikust on minu jaoks juba kell 4-5 ja viis on väga hästi saadud 🥴 vähemalt hommikusöök on vara valmis ja teiste jaoks soe 😅 vaikselt hiilivad krambid ligi, pean vist jälle magneesiumi õli koju tooma. Sellise ärkamise ajal on lõunauni päris kindel. Õnneks 1,5a suhteliselt heas režiimis oma unedega. Lõhnataju on tärkavas olekus, mõned väga spetsiifilised lõhnad ajavad oleku väga “nina krimpsutama”. Iiveldust õnneks on vähe siiani, aga see-eest õhtuti, mis on nagu väga uus trall minu jaoks. Teistega ikka hommikust alates.

P19

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina pole veel kellegile öeldnud, peale mehe. Laps saab siis teada, kui UH käidud. Ei taha talle ärevust tekitada. Eelnevalt on laps koguaeg ikka pinda käinud, et tema tahab väikest venda või õde. Nüüd paar kuud vaikus olnud. Hetkel veel usun, et see teeb ta väga õnnelikuks. 🥰

Meil järgmine nädal sõpradega mööda Eestit ringles plaanitud. Kuna keegi veel ei tea, siis tahaks end ette valmistada, kui süda pahaks läheb ja iiveldama ajab. Et kas võtta ingverit kaasa või, mis valikuid veel on? Äkki ei ole midagi hullu, aga parem olla valmis. 🙈 5 päeva öelda teistele, et ju sõin midagi halba, ei ole vist väga usutav 😅

Asjadega on nii, et kohe ei oskakski endale midagi koju osta, mis elu kergemaks teeks. Tuttava laps rinda ei saanud, siis neil oli ostetud nn veesoojendaja, mis lasi täpse koguse vett pulbrile. Samas sain eelmise lapsega ka niisama veekeedu kannuga hakkama.  Aga tõesti, mis on need asjad millega elu lihtsamaks ja mugavamaks on läinud?🤩

Glamour36

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No nàiteks meil oli see piimasegu valmistaja, ühest nupust ja oli olemas piim. Neli kuud said rinda ka muidugi vahelduvalt. Ja siis voksi soojakotid no nii imeline leutis. Igasugused vankri kiigutajad, meil polnud õnneks vaja. Helinaut valgemüra telitaja no nii hea jàllegi. Praegu nagu rohkem ei tulegi meelde aga no 14a tagasi ikka oli kesisem valik.

Rääkisin täna mehele ka ja no ta sama shokis kui mina olin 😄 arvas ju ka et ega sealt püssist pauku ei tule 😂 mul oli ju külmas ka veel viis tibu niiet kolmanda valik oli siiski olemas aga lihtsalt mitte nii ruttu ehk. Äpi järgi peaks olema mingi 4+3 vms

KTS

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ikka öeldakse nii, et kui ei punnita ja iga päev ei mõtle sellele, siis võib kõike juhtuda. Nii tore ikka 🙂🥰

Ma nägin täna unes,et ootan kaksikuid 🙈 Läksin unes paanikasse, et kuidas ma kahe beebiga hakkama saan. Need emad on ikka imelised🤩

Eks kui aeg seal maal on, siis hakkan vaikselt beebiasju ka uudistama. Praegu ga tagasihoudlik sellega. Endal pole midagi enam alles. Seega lõik saab uus ja põnev olema!🤩

Glamour36

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei hei triibiks siin

Käisin täna ka hcg kobtrollimas

Üleeile oli 174 täna 465

Hetkel olen elites aga seal vist rasedana arvelevõtt oma raha eest? Pole väga kindel kaua maksta neile edasi tahan 😀

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei hei triibiks siin

Käisin täna ka hcg kobtrollimas

Üleeile oli 174 täna 465

Hetkel olen elites aga seal vist rasedana arvelevõtt oma raha eest? Pole väga kindel kaua maksta neile edasi tahan 😀

Neil haigekassa leping ka olemas, rasedate jälgimiseks. Võin kuupäevaliselt eksida aga sügis 2021 said selle. Algne visiit 5e.

“Uuematest” beebiasjadest: voksist mina vaimustusse ei sattunud. Elame maal ja metsas, linnas vb mõtleks teisiti 😀 Maale meeldis mulle PettyCherry oma rohkem.  Nö piimavalmistaja – läks ka meist mööda, vähemalt  esimese ringiga. Meil hästi rauane vesi ning veekannu palju lihtsam ja kiirem hooldada, tundub vähemalt 😀 Mähkmeid aga poest ostnud pole enam – kullerile juba tuttav 😀 Eugesta e-poest tellin 🙂

Saatsin mehe  just kebabi järgi 😅 vastu kostus ainult “ja hakkab pihta” 😂 eelmine kord vist olin lõpuks juba kebabi nägu 🫢 naeris siis ainult, peaasi et ma öösel torti ei taha, sellega läheb keeruliseks 😅lähim ööpäevaringne pood 100km 😁

P19

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Elites on haigekassa leping olemas. Detsembris, kui käisin maksin 5.- eurot visiiditasu. Vajadusel, kui tunned saad oma raha eest uuringuid juurde osta. Nii olen aru saanud.

Tundub, et Elites suhtumine natuke teine ja see maja ise annab hubasust juurde.

Minul isutab selliste krõmpsuvate asjade järgi! Eile sõin krõbedat kartulit. Pigem tahan soolast, sest magus on liiga läila. Kuigi olen üks suur magusasõber.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Appikene mulle tundub, et ma märtsini söön ainult friikaid ja tomati-hapukoore salatit. Ja mõlemad peavad olema mega soolased 😂 kui midagi muud julgen süüa, siis mega iiveldus.
Lisaks enne triipe jõin enamvähem 4 tassi kohvi päevas, nüüd ei ole isegi ühega hakkama saanud🥲

Asju ei hakka ostma ilmselt enne aasta lõppu. Muide, kas eeldatavat tähtaega annab ka kuidagi ise suunata? Tahaks ideaalis 31.12 koju jääda, kuna mul veel eelmise aasta puhkusepäevad kõik kasutamata ja need hakkavad aeguma aga tunduks, et tähtaeg jääb pigem 11-12 märts kanti hetkel arvestades.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Appikene mulle tundub, et ma märtsini söön ainult friikaid ja tomati-hapukoore salatit. Ja mõlemad peavad olema mega soolased 😂 kui midagi muud julgen süüa, siis mega iiveldus.

Lisaks enne triipe jõin enamvähem 4 tassi kohvi päevas, nüüd ei ole isegi ühega hakkama saanud🥲

Asju ei hakka ostma ilmselt enne aasta lõppu. Muide, kas eeldatavat tähtaega annab ka kuidagi ise suunata? Tahaks ideaalis 31.12 koju jääda, kuna mul veel eelmise aasta puhkusepäevad kõik kasutamata ja need hakkavad aeguma aga tunduks, et tähtaeg jääb pigem 11-12 märts kanti hetkel arvestades.

M26 ka 😊

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul ka kohvi joomine vähenenud. Muidu jõin 5-6 tassi päevas, hetkel on jäänud ainult hommikune kohvi.

Mmmm friikaid sööks isegi 😋 Ja tõesti kurgi ja tomati salat ka lemmik ja ikka mõnusalt soolane peab olema 🙈

Kuidas üldse mõistlik/kasulik on koju jääda? Käia võimalikult kaua tööl või pigem nautida rahulikult kodus olemist?

Kui mul hetkel on tööleping ajutiselt ära oleva töötaja asendajana, siis kui teine töötaja tööle tuleb lihtsalt minu leping lõppeb? Kas see muudab rahaliselt ka minu jaoks midagi või pole sellepärast vaja muretseda?

Praegu ju asjad hoopis teisiti, kui 10-12 aastat tagasi. Just rahalist poolt mõtlen.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul ka kohvi joomine vähenenud. Muidu jõin 5-6 tassi päevas, hetkel on jäänud ainult hommikune kohvi.

Mmmm friikaid sööks isegi 😋 Ja tõesti kurgi ja tomati salat ka lemmik ja ikka mõnusalt soolane peab olema 🙈

Kuidas üldse mõistlik/kasulik on koju jääda? Käia võimalikult kaua tööl või pigem nautida rahulikult kodus olemist?

Kui mul hetkel on tööleping ajutiselt ära oleva töötaja asendajana, siis kui teine töötaja tööle tuleb lihtsalt minu leping lõppeb? Kas see muudab rahaliselt ka minu jaoks midagi või pole sellepärast vaja muretseda?

Praegu ju asjad hoopis teisiti, kui 10-12 aastat tagasi. Just rahalist poolt mõtlen.

Mina tahan ka ainult soolast!

Muidugi on kasulik lapsepuhkusele minna 30p enne sünnitust, et siis saab olla kodus rahaliselt kauem lapsega.

Samas ma ise kavatsen minna max kôige varem, 70p enne. Mul on tööl palju ohutegureid(kiirgust, kemikaale, sundasendeid, pingeline). Ise tunnen, et tahaks minna vôimalikult vara.

Mis teiste môtted veel puhkusele minemisega?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eelmise märtsikaga jäin koju jaanuari algusest, seda teadlikult, et aasta tulu lõhki ei lööks. Sain veel nö dekreedi rahad korraga. Täna makstakse juba nö iga kuu jooksvalt.

Vh enam mõjutada ei saa. See arvestatakse rasedusele eelnenud 12 kuu järgi. Ehk kui raseduse algus nt minu puhul arvestuse järgi mai lõpp 2023, siis vh arvestatakse aprill 22-23. Samas mind see ei mõjuta, sest vh tuleb sama, mis praegu. Ehk laste vanusevahe alla 3a, kui kõik hästi ja korras.

Uue muutunud süsteemi puhul meeldib vh jagamise süsteem. Kaledris jagasin vh ära ja saan võimalikult kaua, st ei lõppe ära lapse 1,5a saades. Aega välja võtta on nüüd kuni 3a saamiseni. Arvestasin välja, millise eelarvega rahulikult ära elab ning ei pea ise nö “kõrvale panema”, et kauem kodus olla 🙂

P19

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eelmise märtsikaga jäin koju jaanuari algusest, seda teadlikult, et aasta tulu lõhki ei lööks. Sain veel nö dekreedi rahad korraga. Täna makstakse juba nö iga kuu jooksvalt.

Vh enam mõjutada ei saa. See arvestatakse rasedusele eelnenud 12 kuu järgi. Ehk kui raseduse algus nt minu puhul arvestuse järgi mai lõpp 2023, siis vh arvestatakse aprill 22-23. Samas mind see ei mõjuta, sest vh tuleb sama, mis praegu. Ehk laste vanusevahe alla 3a, kui kõik hästi ja korras.

Uue muutunud süsteemi puhul meeldib vh jagamise süsteem. Kaledris jagasin vh ära ja saan võimalikult kaua, st ei lõppe ära lapse 1,5a saades. Aega välja võtta on nüüd kuni 3a saamiseni. Arvestasin välja, millise eelarvega rahulikult ära elab ning ei pea ise nö “kõrvale panema”, et kauem kodus olla 🙂

P19

Räägu sellest vh jagamisest täpsemalt 🤩

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

P19

Räägu sellest vh jagamisest täpsemalt 🤩

Algselt teeb SKA pakkumise, mille vastu võtad 🙂 SKA iseteeninduse süsteemis SKAIS saab kalendris ära jagada mitme päeva eest soovid mingi kuu raha saada 🙂 Süsteem on kasutajale minu silmis natuke ebamugav, kuid ei midag keerulist. Näiteks: see kuu võtad vh välja nädala eest, augustis aga kahe – st, et augustis laekub juuli eest nädala raha, septembris augusti eest kahe nädala oma. Alati on võimalik ümber mängida, kui tead et nt järgmine kuu on suurem väljuminek (lisad päevi või kui hoopis vähem vaja, siis vähendad või ei võta üldse).

Ise pean nt ümber korraldama hakkama, kui nüüd varsti arstil kõik korras, et päevi raisku ei läheks. Lõpu osa on jagatud sujuvaks üleminekuks.

P19

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Süda tuksub ja hetkel kõik korras 😍 03.08 uuesti arstile ning arvele. Tänane uh 6+1, siirdamise järgi 6+4.

Otsustasime kohapeal jääda siiski individuaalse teenuse peale. Seega arst vajadusel telefonikõne kaugusel. Õnnestuski esimese katsega. Tundub uskumatu 🤩 Siirdamise järgi TA 02.03.24, tänase UH  järgi 06.03.24.

P19/6+1

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul ikka iga päev vererõhk madal ja üldse ei jõua tänu sellele midagi teha. Loodan, et see on ikka mööduv. Nii on raske ikka toimida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aitäh info eest, Elite eksperdid. Vahepeal juba mõtlesin, et hakkab see kaugele sõitmine + iga kord 100+ € kalliks maksma, aga kui rasedal tasuta, siis naiss 🫣

Mul hcg 11.07 oli 1216, täna 4473. Ehk siis 72 t on kasv olnud mitmekordne. Nädalaid 5+4. Võib veidi rahulikumalt hingata… vähemalt homseni 🥹

Abigail

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aitäh info eest, Elite eksperdid. Vahepeal juba mõtlesin, et hakkab see kaugele sõitmine + iga kord 100+ € kalliks maksma, aga kui rasedal tasuta, siis naiss 🫣

Mul hcg 11.07 oli 1216, täna 4473. Ehk siis 72 t on kasv olnud mitmekordne. Nädalaid 5+4. Võib veidi rahulikumalt hingata… vähemalt homseni 🥹

Abigail

Täitsa kena kasv 😇

Elite “kogemus” eelmisega juba täiega “oma raha” eest olemas ja seekord keeldusin järeleandmisi tegemast. Kvaliteet, teenindus, mugavus, privaatsus, arsti sisuliselt 24/7 olemasolu(individuaalteenuse puhul, tasuline) ning enesetunne, millega lahkud – sa tahad tagasi minna. Arstiga on võimalik arutleda ja analüüsida erivaid võimalusi. Visiidi osas saad kaasa rääkida, arvestatakse kliendi vajadustega.

Eelmisest on olemas mälupulk (tasuline, 80e oli vist, ühekordne tasu), kus on peal kõik UH-d. Uskumatu vaatepilt mälestuseks. Võikski vaatama jääda 🫢

Eelmine kord lisatestideks vajadust polnud, ka Niptyt ei teinud. Seekord vist peaks 😅 Mind ainult printsessidega õnnistatud ja kui prints peaks olema, siis on küll… ei oska kohe öeldagi, jama majas? Pooled asjad osta uued 😅

Nüüd kui hing vähe rahulikum peale visiiti, siis julgesin esimese suurema väljamineku ära teha 🫣 Jaanuarisse läks meik+pildistamine kirja. Vanemate lastega neid mälestusi pole, aga nooremaga käisin Zeemanni ja seekord lähme uuesti 🙂

Täna võtame aja maha ja lähme mõneks päevaks Palangale puhkama 🤩

P19/6+3

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on aga mure, rinnad ei ole enam tundlikud. Mul on korra olnud peetumine ja siis oli samamoodi, kas tõesti mitu korda järjest sama teema võib olla? Kodus ka kaks last, kelle rasedus läks kenasti. Arsti aeg järgmine kolmapàev alles. Väsimus pole ka enam selline nagu alguses 😭😭😭

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ei ole veel ühtegi sümptomit peale ära jäänud päevade. Vb nats väsinum olen kûll. Aga kui sinul oli rindade tundlikus juba ja nüüd järsku kadunud siis võib olla kahtlane küll aga ei pruugi ka ja ega vist polegi midagi teha kui oodata ja loota. See alguse aeg ikka jube habras. Ma ise ootan kolmandat ja mõtlesin alguses kui triibud saan siis võtan ka lebolt ja ei mõtle ûle aga siiski muretsen ka täiega ja seda enam, et pm pole ühtegi sùmptomi ju ka. Ja arsti aeg tundub alles nii kaugel olevat. Mul teise lapsega oli ulme veritsus alguses lausa nii, et ma olin 99% kindel, et ära katkenud. Kaks korda käisin niimoodi oma arsti juures erakorraliselt, et verd tuli nagu kraanist ja kui ta ütles, et sûda lööb ja kõik korras siis oli ikka hämming ja pisar silmas kûll. Kaks kuud praktiliselt lamasin voodis sest väga suur hematoom oli ja ûtleme nii, et mega stressirohke aeg oli.

KTS 4+4

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Parandan nats, mõtlesin, et kui triibud sain mitte saan…mul olid ju täiega üllatus triibud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei! Minu esimene postitus siin Perekooli foorumis üldse. Hea niinimetatud saatusekaaslastega jutustada ja kuulda köike! (:

Olen 28-a naine. Lapsi pole. Triibud rasedustestil avastasin möned päevad tagasi, päevad olid hiljaks jäänud (ma ei teinud sellest teemat, ei uskunud, et rase olen), küll aga mees lambist küsis, et kas päevad on hakanud ja ütles, et teeksin rasedustesti. Tegin ja oh seda imet kui 2 triipu tuli. Mees ütles, et tal olla juba nädal aega selline sisetunne olnud. Aga on väga önnelik ja hea meel. Me otseselt ei planeerinud praegu. Plaan oli sügisel “vorpima” hakata. Aga läks siis nii nagu läks.
Veel minevikust, lapsi mul pole. Kuid eelnevalt on üks peetunud rasedus (2021.a) 6 nädalal. Toona olin koos inimesega kellega polnud hea olla ja väga stressirohke oli. Kuid sellegipoolest see katkemine möjus rängalt. Minu esimene kord ja juba katkemine (arst muidugi rääkis, et seda juhtub palju tegelikult ja pooled pole teadlikudki oma katkenud rasedustest). Käisin arstil vist 5. Nädalal ja öeldi, et emakasisene & uus aeg pandi 2 nädala pärast, öeldi, et siis peab olema südant kuulda. Kuulmata see mul jäigi.

Nüüd siis praeguse raseduse ees selle eelneva kogemuse töttu tohutud hirmud. Arstile on aeg 18.07. “Flo” naistetervise app’i järgi on mul täna 5 nädalat, 6 päeva. Arsti ajaks on 6 nädalat, 2 päeva. Jube lapsik öelda, aga kardan küll. Mis siis kui seekord ka südamelööke ei kuule..

Sümptomitest: olen suht aktivist ja jaksan palju tuuseldada kuid hetkel veidi väsinud rohkem. Vöhma pole ka nii palju nagu ennem. Tahaks vahepeal niisama voodis leboda ja olla (nagu praegu seda postitust kirjutades :D). Söögiisu on justkui vähemaks jäänud. Kohvi olen harjumusest teinud, aga pole tassi tühjaks joonud nagu enam, pole isu/hakkab vastu. Nuud enam ei tee, kahju kohvi raisata :D. Alaköhus annab tunda kiskumine vahepeal ja õrn valu. Kui sirutan näiteks- hakkab kohe kiskuma ja teistmoodi.
Ootan siis teisipäeva ja arstiaega. Loodan, et seekord läheb köik löpuni välja hästi. (:

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hello, viimane

Ära sellele looda või liiga tõsiselt võta, et teisipäeval südamelööke näha. Ma läksin eelmisega samuti 6+ arstile ja selgus, et ainult lootemuma oli näha. Rasedus oli 5 päeva maas ajast. Ning sain uue aja mitu nädalat hiljem.

Kuna tekkisid veritsused, käisin vahepeal emos ja siis nägin südamelöögid ka ära. Aga paraku sai veritsemine ikkagi võitu ja sellel hilisemal visiidil südamelööke enam polnud.

Põen nüüd ka, et kas saan aja 6+3 nädala peale ja kas rasedus vastab sellele või jälle muna ning pikk ootus veel. Seepärast siis ka hcg-proove andsin, et olla kindel, et vähemalt seni asi areneb.

Sümptomid ka just näitajad pole, sest kaovad-tekivad-muutuvad pidevalt.

Sellest hoolimata, mõnusat ärevust ja ootust kõigile 🫶

Abigail

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei! minul oli eile meeletult suur verejooks, arvasin et lasin end täis ja vaatasin jalgu lihtsalt verd tugevalt voolab.  Kõik kohad verd täis. Olin kindel, et katkes, haiglas öeldi et hoopis hematoom ja lapsega kõik hästi. Korralik ehmatus. 😭❤️

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tundub, et paljud siit väga vara arstile. Mul hetkel 5+3 ja arstiajani aega rohkem kui nädal aga eile oli selline tunne, et kõhuke on juba ees, ilmselt kujutan ette muidugi. Enesetunne ja isud on kõik tavapärased muidu ja ma väga ette ei mõtle ning muretse ka. Mina siis see 40ne:)

A4.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul mure, et ei tea üldse, kuidas neid nädalaid lugeda kuna vahekorras olime mehega tsükli 25ndal ja 26ndal päeval. Seega klassikaline süsteem, kus nädalaid hakatakse lugema päevade esimesest päevast, et kehti minu puhul, kui vahekord alles nii hilja tekkis.

Millal siis peaks ämmaka juurde minema üldse..

Märtsibeebi tuleb igatahes.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen selle eelmise segase sõnavõtu kirjutaja.

Ühesõnaga 2. juuni algasid päevad ja 26 ja 27 juuni olime vahekorras. Enne seda mitte. Ja järgmised päevad jäid ära ja rasedustest positiivne. Panin esimese ämmaemanda aja alles 16.08. Ei saa täpselt arugi, mitu nädalat siis on.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui su tsükkel on 28p siis on kuues rasedusnädal ja TA peaks olema 8märtsi kanti.

+1
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 380 )

Esileht Lapse ootamine Märtsibeebid 2024