Esileht Kodunurk Martsipani rullimine

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Teema: Martsipani rullimine

Postitas:
Kägu

Palun abi, kui tahan teha martsipanikattega torti, kas siis martsipani rullimiseks on ilmtingimata vaja septsiaalset alust ja rulli või saab hakkama ka tavalise taignarulliga kapinurga peal?

0
0
Please wait...

Postitas:
Marina1211

RE: Martsipani rullimine

Ei ole vaja midagi peale taignarulli ja tuhksuhkru või küpsetuspaberi. Mina olen teinud tuhksuhkruga kui pole värvitud.
http://www.odense.com/index.php?page=recipe&id=27

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: Martsipani rullimine

kahe küpsetuspaberi vahel läheb täitsa kenasti. Veel lihtsam on osta juba valmis rullitud martsipan, seda on eriti hea paigaldada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: Martsipani rullimine

Eks see oleneb martsipani kvaliteedist. Kõige parem on muidugi külmal kivist tööpinnal ja kivist rulliga rullida, kui liiga soe on, siis hakkab kinni.

Aga hakkama saab muidugi ka tavalise tainarulliga, küpsetuspaberi ning kapinurgaga. No ja vajadusel suurema vaevaga lihtsalt.

0
0
Please wait...

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )


Esileht Kodunurk Martsipani rullimine

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.