Kui nende vaatajaskond oleks ainult lapsed ja noored töötud, ei ostaks ükski firma neilt reklaami.
Noored, kes veel vanemate või elukaaslase rahakoti peal elavad, on ometi ka tarbijagrupp ju. Ja mõni firma reklaamib end küll lastele ka, küll lapsed juba vanematele oskavad mainida, mida on vaja osta. Aga ei usu mina, et seal tavaline tegija riigikogulase palka teenib, vähemalt mitte keskmiselt aasta lõikes, võib-olla olen küll pessimist. Midagi nad võivadki teenida, nad ju panustavad oma aega sellesse, kulutavad võib-olla lisatehnika peale, mõnel on koguni lisapersonal, muud kulud. Ma eesti videoid pole üldse vaadanud, aga välismaa omasid olen vaadanud, nt filmikriitikat, mõnd humoorikat videot, mõnd shoppajat, mõnd mängijat. Ajaviiteks, mõni on naljakas. Mu meelest pole nende vaatamises midagi hullu, samamoodi võid ju televiisorist vahel mingit ilusaadet või huumorisaadet vaadata.
Kui need pered elavad nii vaeselt, et laste ainus meelelahutus on internet, siis milline tarbijagrupp nad on või mida nende pered neile sotsiaalmeediareklaami põhjal ostaksid?
See merineitsi väitis ise otse eetris, et teenib samapalju kui riigikogu liige.
Aktiivsed ja tegusad lapsed, kelle vanemad neile igasugu huvitegevusi võimaldavad, ei tea youtuberitest midagi.
See influencerite rahastamine on pisut keerulisem skeem, kui “osta-meie-pesupulbrit” reklaam.
Eesmärgiks on püüda noori hingi, just neid niigi segaduses 14-18aastasi, sest sellised on jamale kõige vastuvõtlikumad. Enamik ronib pubekana tehtud jamadest välja, paljusid jäävad aga õrnas eas tehtud vead elu lõpuni saatma.
Mille eest neile influenceritele tegelikult makstakse? Makstakse noorte segadusse ajamise eest (võiks ka öelda, et hulluks ajamise eest), makstakse inimväärikuse minetamise eest. Kes on kõigi nende lõbumajade, prostituutide, abielulahutuste, kärgperenduse, narkootikumide legaliseerimise, rahvusluse/juurte tunnetamise minetamise, LGBT, keskkonnahüsteeria, feminismi, veganluse jm hulluste tulihingelised pooldajad? Liberaalid! Miks? Sest vabameelsus (loe:moraalilagedus) võimaldab raha teenida! Ja liberaalide ülim põhimõte ongi raha teenimine.
Mida enam on oma isiksuse, reaalsustaju ja väärikuse minetanud inimesi, seda enam tekib juurde igasugu põnevaid inimest ekspluateerivaid tööstusharusid. Ja seeme tuleb idanema panna ikka võimalikult noores eas. Vaat see ongi influencereid sponseerivate korporatsioonide peamine eesmärk. Seetõttu peaks iga mõtlev lapsevanem oma lastel igasuguse jama kuulamise ja jälgimise ära keelama.
Noori, kes selle võimsa PR-masinavärgi tõttu oma soos jm elementaarses kahtlevad, on juba väga palju tekkinud.
Ja seetõttu tulebki seda vohavat liberaalsust ühiskonnas takistada.
Miks Venemaa ja Valgevene nii jõuliselt pealetungivale läänemeelsusele vastu seisavad? Sest nad saavad aru, milleni see liberaalsus inimesed viib.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 20 korda. Täpsemalt 14.08 11:15; 14.08 14:53; 14.08 15:14; 14.08 15:38; 14.08 16:02; 14.08 16:12; 14.08 17:04; 14.08 17:26; 14.08 17:36; 14.08 17:39; 14.08 17:43; 15.08 09:43; 15.08 09:49; 15.08 09:52; 15.08 10:08; 16.08 00:39; 16.08 16:39; 16.08 17:56; 16.08 21:56; 16.08 22:03;