Esileht Ajaviite- ja muud jutud Masendav primitiivsus

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 83 )

Teema: Masendav primitiivsus

Postitas:
Kägu

Juhtusin eile Ringvaates nägema lõiku nendest väidetavalt meie kõige kuulsamatest youtuberitest. Kui sellest porgandist olin perekooli kaudu midagigi varem kuulnud, siis sellest teisest sain eile teada esimest korda. Ja paratamatult pani mõtlema, et kes on need inimesed, kes päevast päeva ja aastast aastasse jälgivad youtube’i vahendusel, kuidas üks täiskasvanud naine merineitsit mängib ja miks nad seda teevad. Kas nii paljude inimeste elu on meil tõesti nii sitt, et iga päev “sukeldutakse” hea meelega ekraani vahendusel täiesti suvalisse tibiellu ja ahmitakse valimatult kõike, mida seal pläratakse ja näidatatakse, eesmärgiga põgeneda reaalsusest. See peab nii olema, kui suvalised tibid teenivad pelgalt sellega, et neid veebis vaadatakse, sama palju kui riigikogu liige. Kas suur hulk eestlasi ei oska tõesti oma eluga ise midagi tarka peale hakata? Masendav, et mitte õelda õudne.

+100
-8
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kesseee meeineitsi on? Vaataks ka üle.
Lapsed ja noored töötud/õpilased vaatavad. Kohustusi pole , vaba aega laialt käes.

+2
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

See peab nii olema, kui suvalised tibid teenivad pelgalt sellega, et neid veebis vaadatakse, sama palju kui riigikogu liige. Kas suur hulk eestlasi ei oska tõesti oma eluga ise midagi tarka peale hakata? Masendav, et mitte õelda õudne.

Paraku nii on. Kui sa veel saaksid teada, kui palju teenivad Youtuberid mujal maailmas, kus lolle on 10000X rohkem, kui meil.
Inimesed ei ela täisväärtuslikku elu, on üksikud, tahavad oma pisikeses külas trendikad olla ja ahmivad, põhjuseid on palju.

Suvalisi tibisid ma ei halvustaks, eks enamus meist teeks sama asja ja rahakotti ei sülitaks, kui sellise jamaga tegelemiseks tahtmist oleks.

+16
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Eks vaata, mitu vaatamist neil siis on? Igaljuhul on videote tegemine kordades mõistlikum tegevus kui narko ja alko tarbimine koos pidutsemisega. Pidutsemiseks on aega? Noo mõni vaatab sellel ajal videosid ja mõni teeb neid. Video kokkulõikamine ei ole üldse lihtne töö, igaljuhul primitiivne inimene sellega hakkama ei saa. Kui video tegemise oskus on primitiivne, siis kuidas nimetada läburallit, mille tulemusena satub tänavatele autorooli purjus inimesi, kes on sisuliselt mõrvarid. Video sisu jah võib panna küsimärgi alla, aga selles osas on vabadus vahetada kanalit. Ei pea vaatama asju, mis ei meeldi. Vat see on ka minu meelest masendav primitiivsus, lolli järjekindlusega vahtida asju, mis üldse ei meeldi. Sellest saan veel aru, et inimene vaatab seda, mis meeldib, aga mis sunnib sind vaatama asju, mida sa ei taha vaadata ?

+12
-34
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lapsed ja noored töötud/õpilased vaatavad. Kohustusi pole , vaba aega laialt käes.

Vaata eilset Ringvaadet, saad teada. Ma nüüd tean.
Kui nende vaatajaskond oleks ainult lapsed ja noored töötud, ei ostaks ükski firma neilt reklaami.

+14
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

..

Eks vaata, mitu vaatamist neil siis on? Igaljuhul on videote tegemine kordades mõistlikum tegevus kui narko ja alko tarbimine koos pidutsemisega. Pidutsemiseks on aega? Noo mõni vaatab sellel ajal videosid ja mõni teeb neid. Video kokkulõikamine ei ole üldse lihtne töö, igaljuhul primitiivne inimene sellega hakkama ei saa. Kui video tegemise oskus on primitiivne, siis kuidas nimetada läburallit, mille tulemusena satub tänavatele autorooli purjus inimesi, kes on sisuliselt mõrvarid. Video sisu jah võib panna küsimärgi alla, aga selles osas on vabadus vahetada kanalit. Ei pea vaatama asju, mis ei meeldi. Vat see on ka minu meelest masendav primitiivsus, lolli järjekindlusega vahtida asju, mis üldse ei meeldi. Sellest saan veel aru, et inimene vaatab seda, mis meeldib, aga mis sunnib sind vaatama asju, mida sa ei taha vaadata ?

Ei saa aru, mis paneb sind youtubereid võrdlema alko ja narko tarbijatega, aga mitte nt edukate ettevõtjate või noorte teadlastega.
Ja kelle pihta siis nüüd see manitsus käis, et ei pea vaatama asju, mida ei taha vaadata? Sinu tutvuskond koosneb sellistest või?

+25
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lapsed ja noored töötud/õpilased vaatavad.

Noh, neile vist ei saa seda pahaks panna.
Ja eks lapsed vast enamuse klikkidest neile tekitavadki. Las vaatavad, nad alles otsivad oma teed…

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, ja alko ja narko tarbimine on sarimõrvarlusega võrreldes hulga toredam tegevus ja tore, et inimesed ikka tapmise asemel pigem sellega tegelevad… Jäämegi jätkama seda asjassepuutumatut jama või? Ja kas TA ütles, et ta VAATAB seda paska? TA imestab, et on inimesi, kes seda teevad ja nuumavad nö “ametit”, mis on oma olemuselt täielik tühisus ja labane kräpp. Vabandust klišeedesse laskumise pärast, aga sul tõesti puudub loogilise arutlemise võime ja lisaks ka funktsionaalne lugemisoskus.

+27
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

See peab nii olema, kui suvalised tibid teenivad pelgalt sellega, et neid veebis vaadatakse, sama palju kui riigikogu liige. Kas suur hulk eestlasi ei oska tõesti oma eluga ise midagi tarka peale hakata? Masendav, et mitte õelda õudne.

Paraku nii on. Kui sa veel saaksid teada, kui palju teenivad Youtuberid mujal maailmas, kus lolle on 10000X rohkem, kui meil.

Inimesed ei ela täisväärtuslikku elu, on üksikud, tahavad oma pisikeses külas trendikad olla ja ahmivad, põhjuseid on palju.

Suvalisi tibisid ma ei halvustaks, eks enamus meist teeks sama asja ja rahakotti ei sülitaks, kui sellise jamaga tegelemiseks tahtmist oleks.

Minu meelest on jamaga tegelevad inimesed kõik teataval määral halvustamist väärt, kui selle asemel, et tegeleda millegi asjaliku ja kasulikuga, tegeletakse totaalse jamaga. Mul oleks sügavalt piinlik, kui minu lastest peaks saama taolised eneseeksponeerijad. See näitaks otseselt, et ma olen lastekasvatuses täiesti läbi kukkunud.

+27
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul jälle on piinlik nende firmade pärast, kes maksavad igasugustele mõttetutele nn suunamudijatele ning ei ole kordagi korralikult mõelnud, äkki saaks soodsamalt ja mõjusamalt reklaamida. Kõik teevad, järelikult teeme meie ka!

+29
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaata eilset Ringvaadet, saad teada. Ma nüüd tean.

Kui nende vaatajaskond oleks ainult lapsed ja noored töötud, ei ostaks ükski firma neilt reklaami.

Ma ei saa vaadata, sest seda nüüd JÄLLE juhib see mutikas-lutikas. Uuuuhhh – ta on nii ebameeldivaks oma esinemisega muutunud, et väldin kõikvõimalikku moodi temaga kokkupuudet. Paluks linki otse mereineitsini.

+6
-15
Please wait...

Postitas:
Kägu

Inimesed on surutud linnadesse pisikestesse karpkorteritesse elama ja ainus tasuta võimalus reaalsusest välja saada ongi internet. Mõtlesin eile sama mis teemaalgatajagi, kui neid youtubereid vaatasin.
Selliste asjade jälgimine on noortele pikas perspektiivis sama ohtlik kui narko ja alko tarbimine, sest see hävitab inimeses kogu tema isikupära, alles jääb vaid kellelegi rahateenimise eesmärgil kokkuklopsitud reaalsusest täiesti irdunud reklaamip.sk.
10 aastat tagasi arvasid ka paljud vanemad, et see, kui laps internetis toas istub, on kordades ohutum kui see, et laps õues mängib. Nüüd enam ei arva keegi nii.

+27
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 20 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Isegi kui see on neile tõsiseltvõetav töö, siis on tulemus nii mõttetu või tühine.
Kuigi see koogiraamat millest neiu porgand rääkis võiks olla huvitav. See reisisaade itaalias oleks olnud ka toredam kui oleks olnud näha rohkem itaaliat ja vähem paljast porgandit.

+19
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rääkige aga, kuidas ainult lapsed ja töötud noored ning üliõpilased vaatavad ja jälgivad 😀
Tõenäoliselt jah, enamus jälgijaid on naised ja pigem sellised alaealised, aga ilmselt neid tavalisi töötavaid vanemaid naisterahvaid on jälgijate seas küll ja küll.

Primitiivsusega olen täiesti nõus. Ei mõeldud mitte seda, et need mudijad on lollid, midagi ei oska, vaid et kannavad endas primitiivseid väärtusi = välimust. No mina tõesti ei viitsi neid instatsikke vaadata. Olen vahel pilgu peale vaadanud, kui kuskil neist pikalt jahvatakse.
No andke andeks! Kahtlustan, et merineitsiks nimetatakse siin seda eesti üht paremini teenivat tädi, kes poseeribki oma tagumikku lihtsalt igal pildil.
Ja mis see muud on, kui mitte primitiivne?? Need “mudijad” poseerivad oma keha lihtsalt igal pildil, selle ümber kogu tants käibki. Ja siis teised vahivad. Väga primitiivne.
Ja noored tüdrukud saavad sellest eeskuju, et kõige tähtsam on välimus ning seksikas ja sale keha. Vaadates tänaval ringi, kuidas riietuvad juba alla 15a tüdrukud, tuleb ikka hirm peale. Täiesti lapseeas käiakse juba üliseksuaalses riietuses ringi. Need mudijad ainult soosivad sellist välimuse ja saledusekultust. Nagu see olekski ainus naise väärtus, mitte midagi muud elus pole.

Ehk siis eeskuju lastele – ole lihtsalt ilus, sale ja poseeri võimalikult seksikalt ning teeni raha sellega, et teised seda vahivad.
See on ka justkui mingi stripi ja prostitutsiooni alaliik tegelikult. Striptiis neti vahendusel.

+25
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

see on muutuv aeg ja selle kombed. iga põlvkond nendib järgneva kohta, et hukkaläinud noorus.
tänasele noorele on antud hea väljund neti näol, kuhu tohutut üksildust maandada. mugav tegevus, mis nõuab minimaalset – andmesideühendust ja vastuvõtjat. meelelahutus ööpäevaringselt, kuid millise kvaliteediga, on juba nõks kangema kraadiga küsimus.
vorsti teise otsa platseerub ärihing, kes seda olukorda ja netti kasutades endale väidetavalt megasummalist elatist teenib. rahul on noor vaataja ja netiärikas.
rahast nats tähtsam on aeg, ise ma ei saa ka pihta neile mõttest vabadele salvestistele, et siia oma aega raisata. kui, siis nö diagonaalis ehk vilksamisi ja kohe mälust pühituna.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda merineitsit ma kirjelduse järgi ei tea (kohe uurin), aga ma vahel vaatan teatud insta stories’id üsna samalaadsel põhjusel vist, miks vanasti vaadati laadatolasid. Nii jabur on, et saad aru, et endal ei olegi elu nii halvasti ja ma polegi nii saamatu, kui vahel tundub.
Kommentaare ei jäta, lihtsalt omaette imestan.

+15
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

see on muutuv aeg ja selle kombed. iga põlvkond nendib järgneva kohta, et hukkaläinud noorus.

Võib olla nii, võib ka mitte.
Pigem on see ikka nii, et iga uus põlvkond lähebki järjest vabameelsemaks. Kui ajas tagasi vaadata.

Tekib küsimus, kuhu edasi? Õudne mõeldagi, kuidas asjad võivad olla nt 30a pärast. 14a tüdrukud endast 20a vanemate meestega koos on siis tavaline nähtus tänaval?
Kui kaugele see seksi, välimusekultus veel läheb?

Kui mul oleks endal teismeline tütar, siis ma oleks ikka päris tõsiselt mures. Mis signaale tänapäeva ühiskonnas saadetakse, kus juba 14a tüdrukud üritavad nii maksimaalselt seksikad olla kui võimalik. Sageli tundub, et see seksikuse vajadus on rohkem enda teistele naistele (mitte meestele) näitamiseks ja justkui neist parem olemiseks. Aga tegelikult tähendab ju see seda, et tehakse ennast meestele atraktiivsemaks ja selline poseerimine jätab ju väga lõdva püksikummi mulje…

+14
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võib olla nii, võib ka mitte.

Pigem on see ikka nii, et iga uus põlvkond lähebki järjest vabameelsemaks. Kui ajas tagasi vaadata.

Tekib küsimus, kuhu edasi? Õudne mõeldagi, kuidas asjad võivad olla nt 30a pärast. 14a tüdrukud endast 20a vanemate meestega koos on siis tavaline nähtus tänaval?

Kui kaugele see seksi, välimusekultus veel läheb?

Kui mul oleks endal teismeline tütar, siis ma oleks ikka päris tõsiselt mures. Mis signaale tänapäeva ühiskonnas saadetakse, kus juba 14a tüdrukud üritavad nii maksimaalselt seksikad olla kui võimalik. Sageli tundub, et see seksikuse vajadus on rohkem enda teistele naistele (mitte meestele) näitamiseks ja justkui neist parem olemiseks. Aga tegelikult tähendab ju see seda, et tehakse ennast meestele atraktiivsemaks ja selline poseerimine jätab ju väga lõdva püksikummi mulje…

Kui Instagrammi vaadata, siis jääb tõesti mulje, et muud enam ei olegi, kui urvis paljad tagumikud. Eks seal ole ka algoritmi süü, et kui paari jääd vaatama, siis varsti enam muud sulle ette ei söödetagi 😀 Linnapildis aga ma just näen kuidagi rohkelt seda, kuidas noored kannavad just selliseid lohvakaid riided. No need laiade säärtega püksid, mis lõpevad kusagil ebamäärases kohas pahkluu ja põlve vahel ja lohvakad kampsunid, üle põlve seelikud jne.Ei aima sealt alt isegi hea fantaasia korral, et millised need kurvid olla võiks. Nii et mina isiklikult väga ei muretse 🙂

+17
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Noored, kes veel vanemate või elukaaslase rahakoti peal elavad, on ometi ka tarbijagrupp ju. Ja mõni firma reklaamib end küll lastele ka, küll lapsed juba vanematele oskavad mainida, mida on vaja osta. Aga ei usu mina, et seal tavaline tegija riigikogulase palka teenib, vähemalt mitte keskmiselt aasta lõikes, võib-olla olen küll pessimist. Midagi nad võivadki teenida, nad ju panustavad oma aega sellesse, kulutavad võib-olla lisatehnika peale, mõnel on koguni lisapersonal, muud kulud. Ma eesti videoid pole üldse vaadanud, aga välismaa omasid olen vaadanud, nt filmikriitikat, mõnd humoorikat videot, mõnd shoppajat, mõnd mängijat. Ajaviiteks, mõni on naljakas. Mu meelest pole nende vaatamises midagi hullu, samamoodi võid ju televiisorist vahel mingit ilusaadet või huumorisaadet vaadata.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei vaata eesti youtubereid, ei loe blogisid. Küll aga vaatan välismaa youtubereid.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii, minu õde, paar aastat tagasi vaatas neid youtubereid. Ka seda gei tüüpi, kes Kivisaare pojaga koos on või oli.
Ükskord mu õde siis teatas, et tema on valesse kehasse sündinud, et tema siiski tõenäoliselt on seesmiselt poiss. Mu ema ei osanud sellesse kuidagi suhtuda, katsus olla mõistev, aga ma võtsin ta ette. Mitte halvas mõttes, vaid ma lihtsalt tahtsin teada, miks ta nii arvab. Pikkade vestluste peale ja peale youtube videode vaatamist, ma sain aru, miks ta nii segaduses oli. “Sa ei pea olema tüdruk, isegi kui sündisid tüdrukuna!”
Kurb oli see, et 9nda klassi lõpus, enne lõpupidu, lasi ta endale poisipea lõigata, mida ta hiljem kahetses.
Nüüd on sellest aastaid möôdas, tal on noormees, kellega ta koos elab ja sellest kriisist pole enam jälgegi.

Vabandust, kui tuli segane tekst, ma lihtsalt lähen alati nii närvi, kui ma antud teemasi näen.
Need youtuberid ei saa aru, kuidas nad tegelikult noort võivad mõjutada.

+23
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

kkade vestluste peale ja peale youtube videode vaatamist, ma sain aru, miks ta nii segaduses oli. “Sa ei pea olema tüdruk, isegi kui sündisid tüdrukuna!”

Jah, eks ta oma arust tahtis head. On ju ka neid, kes tõesti juba enne video vaatamist nii tunnevad ja neile ilmselt on lohutav, kui näevad, et nendesuguseid on veel ja et neid aktsepteeritakse. Aga noorus ongi eneseotsingute ja paljude jaoks ka ebakindluse aeg. Samas mina olen ka pärast hingelist kriisi juuksed ülilühikeseks lõiganud, mitte küll soovist sugu vahetada, vaid see on paljudel hingelises kriisis mingi imelik tung, mis peale tuleb. Eks juuksed kasvavad ju tagasi ja võib-olla on see kasulik õppetund, kui inimene ise leiab, et talle poisipea ja ka see muu poisindus ei sobi.

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil vaatab paari juutuuberit ainult teismeline ja sedagi mitte püsivalt. Mina aga olen jube kehv blogide jälgija, sest mind ei huvita pikad lood teiste elust, see segaks ja tekitaks võrdlemist ning raiskaks aega.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ehk siis eeskuju lastele – ole lihtsalt ilus, sale ja poseeri võimalikult seksikalt ning teeni raha sellega, et teised seda vahivad.

Tõenäoliselt jah, enamus jälgijaid on naised ja pigem sellised alaealised, aga ilmselt neid tavalisi töötavaid vanemaid naisterahvaid on jälgijate seas küll ja küll.

Kui nii võtta, mis seal siis halba on?

Kui sinu väitel naised naisi vahivad.
Minupärast vahtigu.

+1
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

kkade vestluste peale ja peale youtube videode vaatamist, ma sain aru, miks ta nii segaduses oli. “Sa ei pea olema tüdruk, isegi kui sündisid tüdrukuna!”

Jah, eks ta oma arust tahtis head. On ju ka neid, kes tõesti juba enne video vaatamist nii tunnevad ja neile ilmselt on lohutav, kui näevad, et nendesuguseid on veel ja et neid aktsepteeritakse. Aga noorus ongi eneseotsingute ja paljude jaoks ka ebakindluse aeg. Samas mina olen ka pärast hingelist kriisi juuksed ülilühikeseks lõiganud, mitte küll soovist sugu vahetada, vaid see on paljudel hingelises kriisis mingi imelik tung, mis peale tuleb. Eks juuksed kasvavad ju tagasi ja võib-olla on see kasulik õppetund, kui inimene ise leiab, et talle poisipea ja ka see muu poisindus ei sobi.

Noh, oleks olnud ainult üks, kes sellest teemast räägib, aga neid peopageerijaid on üsna mitmeid. Ausalt öeldes, mul jäi suu lahti, kui ma nägin neid erinevaid videosi. Mul polnud õrna aimu ka millega need youtuberid tegelevad.

+2
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Noored, kes veel vanemate või elukaaslase rahakoti peal elavad, on ometi ka tarbijagrupp ju. Ja mõni firma reklaamib end küll lastele ka, küll lapsed juba vanematele oskavad mainida, mida on vaja osta. Aga ei usu mina, et seal tavaline tegija riigikogulase palka teenib, vähemalt mitte keskmiselt aasta lõikes, võib-olla olen küll pessimist. Midagi nad võivadki teenida, nad ju panustavad oma aega sellesse, kulutavad võib-olla lisatehnika peale, mõnel on koguni lisapersonal, muud kulud. Ma eesti videoid pole üldse vaadanud, aga välismaa omasid olen vaadanud, nt filmikriitikat, mõnd humoorikat videot, mõnd shoppajat, mõnd mängijat. Ajaviiteks, mõni on naljakas. Mu meelest pole nende vaatamises midagi hullu, samamoodi võid ju televiisorist vahel mingit ilusaadet või huumorisaadet vaadata.

Kui need pered elavad nii vaeselt, et laste ainus meelelahutus on internet, siis milline tarbijagrupp nad on või mida nende pered neile sotsiaalmeediareklaami põhjal ostaksid?
See merineitsi väitis ise otse eetris, et teenib samapalju kui riigikogu liige.
Aktiivsed ja tegusad lapsed, kelle vanemad neile igasugu huvitegevusi võimaldavad, ei tea youtuberitest midagi.

+5
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui need pered elavad nii vaeselt, et laste ainus meelelahutus on internet, siis milline tarbijagrupp nad on või mida nende pered neile sotsiaalmeediareklaami põhjal ostaksid?

Aktiivsed ja tegusad lapsed, kelle vanemad neile igasugu huvitegevusi võimaldavad, ei tea youtuberitest midagi.

See influencerite rahastamine on pisut keerulisem skeem, kui “osta-meie-pesupulbrit” reklaam.
Eesmärgiks on püüda noori hingi, just neid niigi segaduses 14-18aastasi, sest sellised on jamale kõige vastuvõtlikumad. Enamik ronib pubekana tehtud jamadest välja, paljusid jäävad aga õrnas eas tehtud vead elu lõpuni saatma.
Mille eest neile influenceritele tegelikult makstakse? Makstakse noorte segadusse ajamise eest (võiks ka öelda, et hulluks ajamise eest), makstakse inimväärikuse minetamise eest. Kes on kõigi nende lõbumajade, prostituutide, abielulahutuste, kärgperenduse, narkootikumide legaliseerimise, rahvusluse/juurte tunnetamise minetamise, LGBT, keskkonnahüsteeria, feminismi, veganluse jm hulluste tulihingelised pooldajad? Liberaalid! Miks? Sest vabameelsus (loe:moraalilagedus) võimaldab raha teenida! Ja liberaalide ülim põhimõte ongi raha teenimine.
Mida enam on oma isiksuse, reaalsustaju ja väärikuse minetanud inimesi, seda enam tekib juurde igasugu põnevaid inimest ekspluateerivaid tööstusharusid. Ja seeme tuleb idanema panna ikka võimalikult noores eas. Vaat see ongi influencereid sponseerivate korporatsioonide peamine eesmärk. Seetõttu peaks iga mõtlev lapsevanem oma lastel igasuguse jama kuulamise ja jälgimise ära keelama.
Noori, kes selle võimsa PR-masinavärgi tõttu oma soos jm elementaarses kahtlevad, on juba väga palju tekkinud.
Ja seetõttu tulebki seda vohavat liberaalsust ühiskonnas takistada.
Miks Venemaa ja Valgevene nii jõuliselt pealetungivale läänemeelsusele vastu seisavad? Sest nad saavad aru, milleni see liberaalsus inimesed viib.

+12
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

See influencerite rahastamine on pisut keerulisem skeem, kui “osta-meie-pesupulbrit” reklaam.

Eesmärgiks on püüda noori hingi, just neid niigi segaduses 14-18aastasi, sest sellised on jamale kõige vastuvõtlikumad. Enamik ronib pubekana tehtud jamadest välja, paljusid jäävad aga õrnas eas tehtud vead elu lõpuni saatma.

Mille eest neile influenceritele tegelikult makstakse? Makstakse noorte segadusse ajamise eest (võiks ka öelda, et hulluks ajamise eest), makstakse inimväärikuse minetamise eest. Kes on kõigi nende lõbumajade, prostituutide, abielulahutuste, kärgperenduse, narkootikumide legaliseerimise, rahvusluse/juurte tunnetamise minetamise, LGBT, keskkonnahüsteeria, feminismi, veganluse jm hulluste tulihingelised pooldajad? Liberaalid! Miks? Sest vabameelsus (loe:moraalilagedus) võimaldab raha teenida! Ja liberaalide ülim põhimõte ongi raha teenimine.

Mida enam on oma isiksuse, reaalsustaju ja väärikuse minetanud inimesi, seda enam tekib juurde igasugu põnevaid inimest ekspluateerivaid tööstusharusid. Ja seeme tuleb idanema panna ikka võimalikult noores eas. Vaat see ongi influencereid sponseerivate korporatsioonide peamine eesmärk. Seetõttu peaks iga mõtlev lapsevanem oma lastel igasuguse jama kuulamise ja jälgimise ära keelama.

Noori, kes selle võimsa PR-masinavärgi tõttu oma soos jm elementaarses kahtlevad, on juba väga palju tekkinud.

Miks Venemaa ja Valgevene nii jõuliselt pealetungivale läänemeelsusele vastu seisavad? Sest nad saavad aru, milleni see liberaalsus inimesed viib.

Sorry, aga see on suht jama jutt. Youtuberitele maksavad siiski kindlad tootjad, kes üritavad oma toodet müüa. Mitte üks mtü ei hakka meie riigis maksma youtuberitele, sest mtü-sid finatseeritakse ka riigieelarvest ja neil on majandusaruande esitamise kohustus.

+3
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sorry, aga see on suht jama jutt. Youtuberitele maksavad siiski kindlad tootjad, kes üritavad oma toodet müüa. Mitte üks mtü ei hakka meie riigis maksma youtuberitele, sest mtü-sid finatseeritakse ka riigieelarvest ja neil on majandusaruande esitamise kohustus.

Mis MTÜ-dest sa räägid? MTÜ-d on enamikus lihtsalt riigilt raha väljalüpsmisasutused.
Ma räägin suurkorporatsioonidest. Nemad teenivad raha vabameelsuse (st moraalilageduse) arvelt. Ükskõik, mida ärimees parasjagu või HETKEL müüb, tema mõtted on suunatud tulevikku. Nad võivad iga kell oma müügiartiklit muuta. Kuid nende lõplik eesmärk on raha teenida. Raha saab teenida vaid kedagi või midagi ekspluateerides. Ja vaimuvaeseid segaduses inimesi on ülilihtne ekspluateerida!
Tule oma kastikesest korrakski välja ja vaata natukenegi avarama pilguga elu peale!

+8
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis MTÜ-dest sa räägid? MTÜ-d on enamikus lihtsalt riigilt raha väljalüpsmisasutused.

Ma räägin suurkorporatsioonidest. Nemad teenivad raha vabameelsuse (st moraalilageduse) arvelt. Ükskõik, mida ärimees parasjagu või HETKEL müüb, tema mõtted on suunatud tulevikku. Nad võivad iga kell oma müügiartiklit muuta. Kuid nende lõplik eesmärk on raha teenida. Raha saab teenida vaid kedagi või midagi ekspluateerides. Ja vaimuvaeseid segaduses inimesi on ülilihtne ekspluateerida!

Tule oma kastikesest korrakski välja ja vaata natukenegi avarama pilguga elu peale!

Ja mismoodi täpsemalt see praktikas välja näeb? Et firma reklaamib youtube’is uut huulepulka ja paneb juurde teksti, et sa ei pea olema poiss, isegi kui sündisid poisina? Naljatilk!
Kui sina laiema pilguga ringi vaataksid, saaksid aru, et praegu müüb konservatiivsus, vastasel korral poleks Trumpil vähimatki lootust teiseks ametiajaks presidendiks saada, ometi ta kandideerib.

+4
-8
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 83 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Masendav primitiivsus