Kesseee meeineitsi on? Vaataks ka üle.
Lapsed ja noored töötud/õpilased vaatavad. Kohustusi pole , vaba aega laialt käes.
Vot palun – üks mõtlemisvõimetu on siin: on teatud kuupäevaga tehtud teema, kus räägitakse eilsest ehk millest tuleks üks päev maha lahutada. Saate nimi on öeldud, telekanal tuleks nüüd küll omal välja nuputada.
Ma ei vaata kunagi “Ringvaadet”, sest see on nii oma aja ära elanud, et ime, kuidas see veel ikka toimib.
Eilne saatejuht oli pehmelt öeldes mats: ma pole nii ebaviisakat vahelerääkijat ja oma “vaimukusi” sissesüstivat saatejuhti veel näinud! Kui rääkis botaanikaaia töötaja ürtidest, siis tema vaheleprääksumist ja lolle kommentaare oli sedavõrd piinlik kuulata, et lahkusin kanalilt.
Ok, see ei puutu otseselt teemasse, küll aga kaudselt: tema küsimused nendele “stilistidele” olid vähemalt komel korral täpselt sama sisuga, lihtsalt veidi ümbersõnastatud kujul. Viis, mis mulle väga kõrva jäi. Ka ajakirjanikul tuleb osata tähele panna ning vajadusel leppida, et ta ei saa vastust, mida tahtis. Uuesti ja uuesti sama asja ketramine näitab, et ta ei kuulanud absoluutselt intervjueeritavaid ja/või polnud rahul, et ei saanud pommuudist välja kaevata.
Mis tibidesse puutub, siis minule on nad mõlemad täiesti võõrad. Ei loe blogisid, sest reklaamide põhjal (suuresti siin) olen aru saanud, et milleks lugeda midagi, mille kirjutajal pole midagi öelda. Halbu raamatuid on meil samuti lademes. Kui soovin kellegi eluga kursis olla (peale reaalselt oma lähedaste), siis loen pigem suurkujude elulugusid ning ajalooraamatuid. Suurkuju võib minu jaoks ka elusolev laulja või näitleja olla, igatahes inimene, kellel on midagi öelda. 30-aastaste elulooraamatud on naljanumber.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 14.08 17:21; 14.08 17:24;