Esileht Ilu ja tervis Massaaž esimest korda

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 40 )

Teema: Massaaž esimest korda

Postitas:
Kägu

Olen minemas massööri juurde. Kas keegi annaks infot, et kuidas seal käib asi? Kas pean paljaks võtma? Ainult ülakeha massaaž on broneeritud.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Osad massaažid ongi läbi riiete.

Kui sul õliga massaaž, siis ülakeha paljaks. Massöör väljub selleks hetkrks ruumist, annab sulle mingi rätiku  ümbervõtmiseks. Tema su rindu ei näe.

Teine võimalus, et palub rinnahoidjad selga jätta ja teeb ise tagant haagi lajti, vajadusel nihutab õlapaelu. Sõltub massöörist.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina võtan massaazis alukate väele, isegi on kui on ülaselja massaaz, siis on nii mugavam. Rinnahoidja oleks kummaline selga jätta – ülapaelad jäävad ju ikkagi ette. Tavaliselt öeldakse ka, mida teha.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selja massaaziga on nii ja naa olnud, püksid vähemalt peaks alla poole tõmbama kuna jäävad segama (eriti kui õliga massaaz on). Rinnahoidjad võtan alati ära. Sel hetkel massööri ruumis pole ja roningi lauale valmis, riidesse paneku ajaks lahkub ka. Kui püksid ära võtta(aluspüksid jäävad) siis pannakse nagunii mingi rätik/tekk peale, et soe oleks. Vajadusel kui (alus)püksid jäävad keeratakse pükse vajadusel allapoole ja rätik nö pükste serva vahele, et õliseks ei saaks.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul oli see näoauguga laud ja nii ebamugav oli. Nina hakkas ka tilkuma. Oleks tahtnud kerge padja peal olla pea viltu.

+2
-6
Please wait...

Postitas:
IlonaL

Mul oli see näoauguga laud ja nii ebamugav oli. Nina hakkas ka tilkuma. Oleks tahtnud kerge padja peal olla pea viltu.

See oli hea massaaž, kui nina hakkas tilkuma. Küsi salvrätik ja nuuska, see on täitsa ok.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See oli hea massaaž, kui nina hakkas tilkuma. Küsi salvrätik ja nuuska, see on täitsa ok.

Mulle ka see rõngas ei meeldi, alati hakkab kusagilt valus, see rõngas on minu näo jaoks alati kuidagi vale kujuga (olen täiesti normaalse näokoljuga inimene). Ja heast massaažist hakkab nina tilkuma, misasja?

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja heast massaažist hakkab nina tilkuma, misasja?

Kõik kehamahlad hakkavad liikuma, veri ja lümf, boorid avanevad – nagu heas saunas viheldes, kõik läheb liikuma ja lahti.

+3
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

selle näoaugu peal saab ju ka pea viltu olla, aga nii on sul õlad pinges ja massaažist pole kasu.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

selle näoaugu peal saab ju ka pea viltu olla, aga nii on sul õlad pinges ja massaažist pole kasu.

Ma olen ikka paljude massaažide ajal lamanud pea padjal, väga mõnus on olnud. Nii kõhuli kui ka selili. Ja just kõhuli lamamise ajal tikkus uni pale – täielik lõdvestumine. Mulle ka see peaauguga massaažilaud ei meeldi, ei lähegi sellistesse kohtadesse.
Käin ka reisidel eri riikides alati massaaže tegemas, no ei topi keegi klienti nägupidi auku.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja heast massaažist hakkab nina tilkuma, misasja?

Kõik kehamahlad hakkavad liikuma, veri ja lümf, boorid avanevad – nagu heas saunas viheldes, kõik läheb liikuma ja lahti.

Boorid?

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Massöör ütleb sulle, mida teha. Esialgu kutsub su ruumi, näitab kõik ära, selgitab, mis saama hakkab. Palub riided ära võtta ja teki alla minna kõhuli. Ise läheb selleks ajaks välja kui sa end valmis sätid. Sisenedes koputab, et kindel olla, et sa valmis oled. Masseerimiseks paljastab ainult selle osa, mille kallal töötab, selja puhul tõesti kogu ülakeha. Aga näiteks käsi masseerides katab ülejäänud osa kinni, jättes ainult ühe käe korraga välja.

Kõik on väga delikaatne, ära muretse. Kui valmis saab, ütleb sulle, et võta rahulikult, pea võib ringi käia, tule rahulikult püsti, riietu. Ise läheb välja ja ootab sind väljas.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen ikka paljude massaažide ajal lamanud pea padjal, väga mõnus on olnud. Nii kõhuli kui ka selili. Ja just kõhuli lamamise ajal tikkus uni pale – täielik lõdvestumine. Mulle ka see peaauguga massaažilaud ei meeldi, ei lähegi sellistesse kohtadesse. Käin ka reisidel eri riikides alati massaaže tegemas, no ei topi keegi klienti nägupidi auku.

Siin on ju vahe sees, kas on ravimassaaž või niisama muditakse, et sul mõnus oleks. Kui niisama mõnulemas käid, siis loomulikult savi, kuidas sa seal laual vedeled.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mäletan enda esimest massaazi. Läksin kohale ja ei teadnud midagi, massöör juhendas. Olin 40, kui esimest korda massaazi läksin.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Läksin kohale ja ei teadnud midagi, massöör juhendas

Mul sama. Soovitas ikkagi aluspüksid ka ära võtta. Mingi hetk riivas tema käsi minu jalgevahet. Vaatasin talle otsa ja ta pilgutas mulle kelmikalt silma. Sellega lugu muidugi ei lõppenud, aga siin vist ei ole selliseid asju sünnis rääkida.

0
-8
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Mul sama. Soovitas ikkagi aluspüksid ka ära võtta. Mingi hetk riivas tema käsi minu jalgevahet. Vaatasin talle otsa ja ta pilgutas mulle kelmikalt silma. Sellega lugu muidugi ei lõppenud, aga siin vist ei ole selliseid asju sünnis rääkida.

No millega lugu siis lõppes?

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paistab mingi sorti fantaasia siin. Aga kui ka ei ole, siis on siiski nõme ja imelik, et ühe massööri käed liiguvad nagu lülijalgsel, riivavad mingeid asju ja kohti ja kõiguvad omasoodu, puutuvad millegi vastu ja samal ajal silmad ka pilguvad. Massöör peaks ikka kindla käega olema ja asjalik.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaata sina oled mees ja tugevam pool, aga võtame selle jutu ja oletame, et oli tõestisündinud lugu, sina muheled, aga pahaaimamatult lood pretsedendi, et ongi normaalne ahistada niimoodi.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei saa sellest siin kirjutada, käod saavad pahaseks ja teatavad kommentaarist sinna kuhu vaja. Näe praeguse seisuga on juba 3 miinust. Ja mille eest! Mitte millegi eest!

+2
-2
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ma ei saa sellest siin kirjutada, käod saavad pahaseks ja teatavad kommentaarist sinna kuhu vaja. Näe praeguse seisuga on juba 3 miinust. Ja mille eest! Mitte millegi eest!

see massöör oli ahistja sekspervo ju. Proff nii ei tee. Saan aru, et kliente on igat masti, aga masseeria ei tohi seda olla.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Arge toitke rumalat trolli.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

see massöör oli ahistja sekspervo ju. Proff nii ei tee. Saan aru, et kliente on igat masti, aga masseeria ei tohi seda olla.

Larry Nassari taoline või?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

see massöör oli ahistja sekspervo ju.

Ei olnud mingi pervo. Unustasin ennist mainimata, et massöör oli kena naisterahvas.

Juba teavitavad ka täitsa süütuid kommentaare. Elu on ikka täitsa hukas.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kle lollakas, kas sul masseeriti kõhtu või kuidas kõhuli olles vaadata saaks?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

see massöör oli ahistja sekspervo ju.

Ei olnud mingi pervo. Unustasin ennist mainimata, et massöör oli kena naisterahvas.

Juba teavitavad ka täitsa süütuid kommentaare. Elu on ikka täitsa hukas.

Aga oli ju, ega inimese sugu ei tähenda, et ta seda ei ole, kui ta kliendi suguelundeid käega riivab ja selle peale silma teeb. Päris õige massöör oleks vabandanud ja asjalik olnud. See ei loe, et massöör oli naine ja klient oli mees mingis eas. Samahästi võime oletada, et massöör oli 50 aastane mees, kelle juurde tuli 10 aastane poiss ja ta tegi samaoodi. Või massöör oli noor naine ja käitus samamoodi enda lapse klassijuhatajaga, kes naissoost. Haige värk.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kle lollakas, kas sul masseeriti kõhtu või kuidas kõhuli olles vaadata saaks?

Valige sõnu proua. Ei ole ilus foorumis teisi niimoodi sõimata. Lebasin selili ja parasjagu masseeriti mu jalgu.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga kui see silmapilgutaja oleks olnud 55+ korpulentne proua keemiliste lokkidega, proteesid suus, siis oleks ikka sama muhe ju meenutada seda algust ja sellele järgnevat…

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paistab mingi sorti fantaasia siin. Aga kui ka ei ole, siis on siiski nõme ja imelik, et ühe massööri käed liiguvad nagu lülijalgsel, riivavad mingeid asju ja kohti ja kõiguvad omasoodu, puutuvad millegi vastu ja samal ajal silmad ka pilguvad. Massöör peaks ikka kindla käega olema ja asjalik.

Ära tee. Ma sõin parasjagu ananassi ja ei tahaks selle kätte lämbuda, kuidagi vääritu surm oleks.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ära tee. Ma sõin parasjagu ananassi ja ei tahaks selle kätte lämbuda, kuidagi vääritu surm oleks.

😊

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga oli ju, ega inimese sugu ei tähenda, et ta seda ei ole, kui ta kliendi suguelundeid käega riivab ja selle peale silma teeb. Päris õige massöör oleks vabandanud ja asjalik olnud

Kui massööri käsi riivas mu jalgevahet, siis see oli pisut üllatav, aga samas ka meeldiv. Silma pilgutades küsis ta kavalalt- kas ma sooviksin minna massaaziga järgmisele levelile. Nii ta just ütleski- järgmisele levelile. Kuna käod on siin minu peale kaevanud sinna kuhu vaja ja miinuseid ladunud, siis ma ei tihka praegu öelda, mis edasi hakkas juhtuma.

0
-2
Please wait...
Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 40 )

Esileht Ilu ja tervis Massaaž esimest korda