Esileht Hobinurk Masterchef

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 34 )

Teema: Masterchef

Postitas:
Kägu

Kuidas saada aru väljendist, et “ükskõik kui sitt see olukord köögis ei ole, siis alati on võimalik see ära päästa”? Kujutan ette, et lased toidu kõrbema, kuidas sa päästad olukorra?

Kas tegemist on päristarkusega või sõnakõlksuga?

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

tavaliselt seda, et viska untsu läinud asi ära ja alusta otsast peale. kui miski läheb kõrbema või kukub pool soolatoosi kastme sisse, siis aitab ainult uuesti alustamine.

kui asi puudutab inimestevahelist suhtlust, siis ei jää muud üle, kui probleemid läbi rääkida.

muud tarkust seal polegi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui põhja lased kõrbeda, siis midagi päästa enam ei annagi. Tuleb uus teha. Mina vaatan seda saadet ja meeldib. Hea meelelahutus. Rahulikum ja leebem kui teised sama formaadi põhjal tehtud saated.

Teisest hooajast tunduvad tugevamad olema Ivari ja see iludus Anastasia, mõlemad paistavad olemuselt väga sümpaatsed, pädevad ja teisi toetavad. Janis on ka rahulik nunnu ja Leeni tupsude tups, sellises vanuses noore kohta väga hea töö.

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kujutan ette, et lased toidu kõrbema, kuidas sa päästad olukorra?

Keegi ei öelnud, et seda sama toitu on võimalik päästa, olukord on võimalik päästa. Ja olukorra päästad nii, et viskad selle kõrbenud jama ära ja alustad uuesti.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keegi ei öelnud, et seda sama toitu on võimalik päästa, olukord on võimalik päästa. Ja olukorra päästad nii, et viskad selle kõrbenud jama ära ja alustad uuesti.

Sul on kasutada piiratud aeg. Ka parima tahtmise juures ei jõua uuesti alustada ja lõpetada.

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teisest hooajast tunduvad tugevamad olema Ivari ja see iludus Anastasia,

Ivar on küll tugev, aga seda Nastjat peetakse saates ilmselt ka ilusa näolapi pärast. See habemik kohtunik on silmnähtavalt temast sisse võetud.

+9
0
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Ei ütleks, tundub sihikindel ja arukas, kuna vege tüdruku kohta väga tublilt teeb liharoogasid kaasa ja maitseb. Miks sa nii negatiivne oled? Päev läheb p-se, kui ei saa kellegi kohta midagi kehva öelda?  Imelik, et keegi pole veel teisi maininud. Nagu ütlesin, minu meelest jäävad lõpuks sõelale need kaks. Aga mis on teie arvamus? Ja jäägem positiivse poole peale palun 🙂

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Se prillidega Nastja ka ilmselt päris lõpuni ei vea.

0
0
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Pakuks võtjat Ivari, Anastasia (stjuardess) või Peebu hulgast.
Prillidega Annastassia (emotsinaalselt nõrk) ja Janis (mittestabiilsed sooritused) ehk lähevad järgmistena välja, siis Leeni (vähene kogemus) ja Tiina (kuidagi igav)

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu meelest küll Anastasija sõbralik ja toetav pole. Pigem on endast väga heal arvamusel ja kohe tõsiselt häiritud, kui keegi temast parem on. Aga peab õppima alla neelama, sest ta siiski ei ole alati parim. Ivari on minu kindel lemmik ja tegelikult on tubli ka Tiina. Võitu loodan siiski Ivarile.

Kohtunikest meeldib kõige rohkem Õie. Ta oskab olla konstruktiivne, aga jääb alati inimlikuks ja leebeks, ei solva ega torka kedagi oma ülbusega nagu teised kohtunikud pidevalt teevad.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pigem on endast väga heal arvamusel ja kohe tõsiselt häiritud, kui keegi temast parem on.

Eks see on “ilusa naise sündroom”. Ilusad inimesed tavaliselt teavad, et nad on ilusad inimesed ja siis lubavad mõnikord endale käitumises pirtsutamist.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teisest hooajast tunduvad tugevamad olema Ivari ja see iludus Anastasia,

Ivar on küll tugev, aga seda Nastjat peetakse saates ilmselt ka ilusa näolapi pärast. See habemik kohtunik on silmnähtavalt temast sisse võetud.

Selle habemiku asemel võiks järgmises hooajas keegi teine olla. Nii häirivad tema vandumine ja nõmedad  kommentaarid, eeskätt meessoost osatäitjate suunas, naistega käitub õnneks viisakamalt. Ei sobi eesti formaati see Gordon Ramsay mängimine. Orm ja Õie seevastu väga meeldivad.

Vahemärkusena lihtsalt, et käisime suvel habemiku Hiiumaa restoranis söömas. No toit oli hea minu arvates, samas osa seltskonda arvas, et söök oli üle maitsestatud, kohati ka liiga soolane. Ühele sööjale serveeriti pearooga katkisest taldrikust, millest oli suur, ca 1cm kild väljas. Tal kah veel arenemisruumi on 🙂

Teemasse tagasi. Hoian pöialt Ivarile.

+10
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pigem on endast väga heal arvamusel ja kohe tõsiselt häiritud, kui keegi temast parem on.

Eks see on “ilusa naise sündroom”. Ilusad inimesed tavaliselt teavad, et nad on ilusad inimesed ja siis lubavad mõnikord endale käitumises pirtsutamist.

Selle “sündroomi” juurde käib ka suurte eelarvamuste talumine. Kas Anastassia on ikka kuidagi väljendanud “head arvamust endast” või televaataja mingil põhjusel eeldab seda?

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas Anastassia on ikka kuidagi väljendanud “head arvamust endast” või televaataja mingil põhjusel eeldab seda?

Eks ilus näolapp ekraanil toob rohkem vaatajaid teleka ette. Ma alati mõtlen lavaka sisseastumiskatsete peale. Ilmselt võetakse ka seal arvesse neidude välimust, sest kui lavakas läbi, siis ilusat naisnäitlejat on filmis ja teatris ikka parem vaadata.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii ilus naine võib endale väga palju lubada, millest meie, lihtnaised, peame suu puhtaks pühkima.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks ilus näolapp ekraanil toob rohkem vaatajaid teleka ette. Ma alati mõtlen lavaka sisseastumiskatsete peale. Ilmselt võetakse ka seal arvesse neidude välimust, sest kui lavakas läbi, siis ilusat naisnäitlejat on filmis ja teatris ikka parem vaadata.

Minu arust see ei ole üldse nii. Just vaatan, et noorte naisnäitlejahakatiste seas on peaaegu enamus keskmisest silmatorkamatum, et mitte öelda kehva välimusega. Mõni on lausa nii ebatelegeeniline, et lausa imestan, et kuidas ta üldse ekraanile on jõudnud.

Seega usun, et vaadatakse ikka pigem näitlejavõimekust kui välimust.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõni on lausa nii ebatelegeeniline, et lausa imestan, et kuidas ta üldse ekraanile on jõudnud.

Kuidas nii? Kes?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõni on lausa nii ebatelegeeniline, et lausa imestan, et kuidas ta üldse ekraanile on jõudnud.

Kuidas nii? Kes?

Ma võin karjakaupa näiteid tuua. Kuna mõni neist või nende tuttavatest võib siin lugeda, ja ma ei taha kedagi solvata, siis ei hakka nimeliselt üles lugema.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma võin karjakaupa näiteid tuua. Kuna mõni neist või nende tuttavatest võib siin lugeda, ja ma ei taha kedagi solvata, siis ei hakka nimeliselt üles lugema.

Tegemist on ju sinu subjektiivse arvamusega, mis ei pretendeeri tõele. Mida on karta?

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tegemist on ju sinu subjektiivse arvamusega, mis ei pretendeeri tõele. Mida on karta?

Sest maitse üle ei vaielda (nafu sina vist tahaks).
Kindlasti on ka sinu jaoks selliseid, kelle asemel vaataks võibolla kedagi teist

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kohtunikest meeldib kõige rohkem Õie. Ta oskab olla konstruktiivne, aga jääb alati inimlikuks ja leebeks, ei solva ega torka kedagi oma ülbusega nagu teised kohtunikud pidevalt teevad.

see tuleb saate formaadist, et üks on tore, üks keskmine ja üks siis ütleb kehvasti ja ropendab

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen juba mitmest kohast kuulnud, et see ilus Anastasia võidab.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seega usun, et vaadatakse ikka pigem näitlejavõimekust kui välimust.

No mõtleme koos natuke ajas tagasi. Miks sai Eve Kivi omal ajal kinolinale ja igale poole Ladina Ameerikasse reisidele seoses filmidega. Oli Nõukogude aeg. Kas Eve oli väga hea näitleja või mängis siin ka tema loomupärane ilu mingit rolli?

0
0
Please wait...

Postitas:
Tiaret

No mõtleme koos natuke ajas tagasi. Miks sai Eve Kivi…

Jutt käib tänapäevast.

0
0
Please wait...

Postitas:
krissukaks

Maitse asi ju. Minu jaoks on Leeni ilusam.

+4
0
Please wait...

Postitas:
mudakonn

Maitse asi ju. Minu jaoks on Leeni ilusam.

Mõlemad on kenad. Ma kahtlustan, et meestele läheb rohkem peale Anastasija-tüüpi naine. Naistele kindlasti meeldib rohkem Leeni.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Linavastrik

Leeni on hämmastav! 18-aastaselt Masterchefi saates olla, see on väga tubli saavutus nii noores eas!

+8
0
Please wait...

Postitas:
SuvalineKasutaja

Ma olen viimastes osades tähele pannud seda, kuidas ta on kuidagi liiga enesekindel aga toidud alati järele ei tule sellega. Samas on seal teisi väga tublisid, kes on pigem sellise humble-suhtumisega ja seeläbi ka kohe palju sümpaatsemad. Anastassia alguses meeldis mulle ka kuid viimaste saadete põhjal see arvamus kindlasti muutunud-küll on seal teiste peale silmade pööritamist ja küll “napsavad” teised tema võite jms, kuigi ülesande võidab ju parim. Eilses osas siis lõpuks sai oma ülesande võidu ja jällegi oli näha see suhtumine, et umbes lõpuks ometi, juba ammu oleks pidanud tulema, mingi lapsik vastu lauda tagumine jm. On muutunud küll ebasümpaatseks, isegi väga.

Naiivne on arvata, et kõik reaalselt toimubki nii nagu meile näidatakse ja et osalejaid ei juhendata nii või teisiti reageerima. Eelkõige on ju tegu show’ga ning kedagi ei huvita kui igaüks omaette nohisedes vaikides kokkab. Saatetegijad saavad vägagi valida ju millist materjali näidata ja millist mitte.

Ja seda ma ka näiteks ei usu, et neile seal mitte midagi ette ei öelda ning kõik nende road on mõne minutiga kohapeal välja mõeldud.

Aga mulle see saade meeldib.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kadri1

see tuleb saate formaadist, et üks on tore, üks keskmine ja üks siis ütleb kehvasti ja ropendab

Ta on päriselus ka selline.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kadri1

Ma olen viimastes osades tähele pannud seda, kuidas ta on kuidagi liiga enesekindel aga toidud alati järele ei tule sellega. Samas on seal teisi väga tublisid, kes on pigem sellise humble-suhtumisega ja seeläbi ka kohe palju sümpaatsemad. Anastassia alguses meeldis mulle ka kuid viimaste saadete põhjal see arvamus kindlasti muutunud-küll on seal teiste peale silmade pööritamist ja küll “napsavad” teised tema võite jms, kuigi ülesande võidab ju parim. Eilses osas siis lõpuks sai oma ülesande võidu ja jällegi oli näha see suhtumine, et umbes lõpuks ometi, juba ammu oleks pidanud tulema, mingi lapsik vastu lauda tagumine jm. On muutunud küll ebasümpaatseks, isegi väga.

Naiivne on arvata, et kõik reaalselt toimubki nii nagu meile näidatakse ja et osalejaid ei juhendata nii või teisiti reageerima. Eelkõige on ju tegu show’ga ning kedagi ei huvita kui igaüks omaette nohisedes vaikides kokkab. Saatetegijad saavad vägagi valida ju millist materjali näidata ja millist mitte.

Ja seda ma ka näiteks ei usu, et neile seal mitte midagi ette ei öelda ning kõik nende road on mõne minutiga kohapeal välja mõeldud.

Aga mulle see saade meeldib.

Ma ka ei usu. Kes muidu oskaks nt teha ekleere lambist ilma retseptita?

+2
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 34 )

Esileht Hobinurk Masterchef