Teema: Mc nimede alguses
Mitte segi ajada räpparitega, MC Hammer ei tähenda, et tegu on Hammeri pojaga …
MC ehk emmssiii ei ole sama kui Mc perekonnanimes. MC on lühend, mis tähistab esinejat või õhtujuhti, tihti ka räpparit.
Huvitav, et meie uusi nimesid valivad kurjategijad ennast veel vonnideks ei ole nimetanud.
Tiit ja Teet von Stackelberg
Ma ei tee üldse nalja, kuid lugupeetud Eesti inimesed, kes on oma raha eest taastanud mõisakompleksi, peaksid tõesti kandma tiitlit von. Ma arvan, et eestlased tunneksid uhkust, kui meie presdiendipaariks oleks Mart von Helme ja Helle-Moonika von Helme.
Mitte segi ajada räpparitega, MC Hammer ei tähenda, et tegu on Hammeri pojaga …
MC ehk emmssiii ei ole sama kui Mc perekonnanimes. MC on lühend, mis tähistab esinejat või õhtujuhti, tihti ka räpparit.
Ja mida mina siis ütlesin?
Ma arvan, et eestlased tunneksid uhkust, kui meie presdiendipaariks oleks Mart von Helme ja Helle-Moonika von Helme.
Uhkust küll ei tunneks, naeraks.
Huvitav, et meie uusi nimesid valivad kurjategijad ennast veel vonnideks ei ole nimetanud.
Tiit ja Teet von Stackelberg
see pole vist võimalik eestis ? Ega tavasakslanegi ei saa seda voni lisada?Seda võimaldati ikka aadlil kui tiitlid ära kaodati pärast keisririigi lõppu
Ka mitte väga kaua Eestis kehtis ju sisuliselt perekonna nime asemel veel nt isanimi nimes. Ei ole võrreldav pea mitmetuhande aasta tagune
No ei kehtinud küll!
Enne prenimede panemist kutsuti inimest kohanime, talunime järgi: Saare Mihkel (Mihkel Saare edaspidi), üleoja Triinu (Triin üleoja) jms.
von münchhausen?
Ei. Aga ka kuna mu eesnimi on ka rahvusvaheline, siis selle voniga kõlab mu nimi suursugusemalt kui nii mõnegi kuningapere liikme oma.
Oh õudust!
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.