Esileht Ajaviite- ja muud jutud Mc nimede alguses

Näitan 7 postitust - vahemik 31 kuni 37 (kokku 37 )

Teema: Mc nimede alguses

Postitas:
ninja

Mitte segi ajada räpparitega, MC Hammer ei tähenda, et tegu on Hammeri pojaga …

MC ehk emmssiii ei ole sama kui Mc perekonnanimes. MC on lühend, mis tähistab esinejat või õhtujuhti, tihti ka räpparit.

0
-4
Please wait...

Postitas:
mudakonn

Huvitav, et meie uusi nimesid valivad kurjategijad ennast veel vonnideks ei ole nimetanud.

Tiit ja Teet von Stackelberg

Ma ei tee üldse nalja, kuid lugupeetud Eesti inimesed, kes on oma raha eest taastanud mõisakompleksi, peaksid tõesti kandma tiitlit von. Ma arvan, et eestlased tunneksid uhkust, kui meie presdiendipaariks oleks Mart von Helme ja Helle-Moonika von Helme.

+2
-16
Please wait...

Postitas:
km70

Mitte segi ajada räpparitega, MC Hammer ei tähenda, et tegu on Hammeri pojaga …

MC ehk emmssiii ei ole sama kui Mc perekonnanimes. MC on lühend, mis tähistab esinejat või õhtujuhti, tihti ka räpparit.

Ja mida mina siis ütlesin?

+1
0
Please wait...

Postitas:
zuuzi

Ma arvan, et eestlased tunneksid uhkust, kui meie presdiendipaariks oleks Mart von Helme ja Helle-Moonika von Helme.

Uhkust küll ei tunneks, naeraks.

+8
0
Please wait...

Postitas:
nimetamats

Huvitav, et meie uusi nimesid valivad kurjategijad ennast veel vonnideks ei ole nimetanud.

Tiit ja Teet von Stackelberg

see pole vist võimalik eestis ? Ega tavasakslanegi ei saa seda voni lisada?Seda  võimaldati ikka aadlil kui tiitlid ära kaodati pärast keisririigi lõppu

+2
0
Please wait...

Postitas:
Käthryyne

Ka mitte väga kaua Eestis kehtis ju sisuliselt perekonna nime asemel veel nt isanimi nimes. Ei ole võrreldav pea mitmetuhande aasta tagune

No ei kehtinud küll!

Enne prenimede panemist kutsuti inimest kohanime, talunime järgi: Saare Mihkel (Mihkel Saare edaspidi), üleoja Triinu (Triin üleoja) jms.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
tuti helve

von münchhausen?

Ei. Aga ka kuna mu eesnimi on ka rahvusvaheline, siis selle voniga kõlab mu nimi suursugusemalt kui nii mõnegi kuningapere liikme oma.

Oh õudust!

0
-1
Please wait...

Näitan 7 postitust - vahemik 31 kuni 37 (kokku 37 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Mc nimede alguses