kui mees petab, siis milliste naistega enamasti petetakse.
Minu eks pettis lahutusprotsessi läbikäiva naisega, pakkus talle tuge ja õlga, kus najal nutta. Teine eks pettis lapsekaotusprotsessi läbiva naisega, kus lapse isa enam pildil polnud. Ehk siis mehed teavad, et üksikud haavatavas seisundis naised on kerge saak. Meenus veel, et nooruspõlve elukaaslane pettis oma ammuse kallimaga, kui olid matustel. Seega, mehed petavad ka oma endistega, eriti kui naine nad hülgas. Nende haavatud ego lausa nõuab seda. Sel juhul pole oluline, kas naine on suhtes või mitte.
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
10.09.2023 09:47
Mina olen ka seda lauset kasutanud, olen andnud teema, mis vajaks arutamist, kaaslane ütleb et praegu pole sobiv hetk. Ta ei ütle ka, millal oleks siis sobiv hetk, ilmselgelt tahab arutamisest kõrvale hiilida. Ja kui proovin mõni päev hiljem ise uue sobiva hetke leida, et uuesti teemat tõstatada, siis olen saanud süüdistuse, et miks ma vingun nii palju. Kui me selle teema ükskord põhjalikult läbi arutaks, siis võib-olla poleks seda vaja niipea uuesti tõstatada ja “vinguda”. Aga kui mured ja erimeelsused vaiba alla pühkida, siis need iseenesest ka võluväel ära ei lahene.
Ma arvan, et see lause nö keelatakse varsti ära. See on küll parem, kui sõita lihtsalt etteütlemata oma jutuga sisse. Inimesele peab andma aega selleks teadmiseks et peab midagi rääkima.
Ei, see tähendab, et see “hoiatatav” jäetakse mitmeks tunniks praadima, et mis nüüd valesti on, mis ma tegin, mis juhtus, kas midagi on juhtunud. Ei ole ju mingist ettevalmistamisest mõtet rääkida, kui pole udustki aimu, MILLEST see rääkimine tuleb üleüldse. See ei ole mõnus olukord olla. Ja ei, ka mina pole kunagi kuulnud, et seda lauset kasutataks heade uudiste edastamiseks, ikka enamasti mingi jama puhul või on teisel poolel mingid pretensioonid või lausa suurem tüli/lahkuminek tulemas. On ok, kui öeldakse “kuule, räägime õhtul kolimiseplaanidest, on Sul aega siis?” vms, et antakse ette teema ja siis on võimalus midagi ette mõelda ja valmistuda.
Ma arvan, et see lause nö keelatakse varsti ära. See on küll parem, kui sõita lihtsalt etteütlemata oma jutuga sisse. Inimesele peab andma aega selleks teadmiseks et peab midagi rääkima.
Ei, see tähendab, et see “hoiatatav” jäetakse mitmeks tunniks praadima, et mis nüüd valesti on, mis ma tegin, mis juhtus, kas midagi on juhtunud. Ei ole ju mingist ettevalmistamisest mõtet rääkida, kui pole udustki aimu, MILLEST see rääkimine tuleb üleüldse. See ei ole mõnus olukord olla. Ja ei, ka mina pole kunagi kuulnud, et seda lauset kasutataks heade uudiste edastamiseks, ikka enamasti mingi jama puhul või on teisel poolel mingid pretensioonid või lausa suurem tüli/lahkuminek tulemas. On ok, kui öeldakse “kuule, räägime õhtul kolimiseplaanidest, on Sul aega siis?” vms, et antakse ette teema ja siis on võimalus midagi ette mõelda ja valmistuda.
Kui üks osapool teavitab niiviisi oma väljakolimisest, siis jäetakse teine osapool ju samamoodi õhtuni praadima, et miks ja mis juhtus ja miks ta nüüd järsku välja kolib.
Kui üks osapool teavitab niiviisi oma väljakolimisest, siis jäetakse teine osapool ju samamoodi õhtuni praadima, et miks ja mis juhtus ja miks ta nüüd järsku välja kolib.
Ma pidasin silmas tavalisi suhtes-peres ettetulevaid kooskõlastamist ja läbirääkimist vajavaid asju – suurem ost, reisiplaanid, millist kooli-lasteaeda lapsele valida, PEREGA kolimine jms, mitte lahkuminekut. Kui seis on selline, et nii minnakse lahku, siis oli see “me peame rääkima” olukord arvatavasti juba ammu ära või oleks pidanud olema. Su näide ei päde.