Iga kord, kui juttu tuleb lilledest ehk siis täpsemalt, lilli toovatest või mittetoovatest meestest, siis tekib kohe häälekas grupp naisi, kes mitte kunagi lilli saada ei taha, mitte mingil tingimusel, lööge või maha. Et muul viisil nende eest hoolitsemine on igati etem, nende autol rehvide vahetamine, jne.
Usun, et on olemas küll selliseid naisi, kellele lilled – või mistahes kingitused – ei meeldi, aga mitte nii massiliselt, nagu siit mulje jääb. Lisaks ma usun, et kui on hooliv mees, siis ta on hooliv igal rindel ehk siis vahetab su autol rehvid, aga ei unusta ka sünnipäevaks lilli tuua või muud üllatust teha. Divanil kaisus lesida oskab igaüks, seksida samuti. Kui minu mees näitaks ainult selliselt hoolimist üles, siis sorry…ja ma ei ütleks, et mul latt eriti kõrgel on. Aga siit tundub, et sellist mugavat venivillemit peetakse veel toredaks ja hoolivaks meheks.
Mina tunnistan, et eelistaks isegi seda lillepoe stamptellimust üldse mitte lillede saamisele. Naise sünnipäeval võiks ikka iga mees end kokku võttta, see on ju üks päev aastas. Ja ei, ma ei ole ainult saaja osas, teen ka ise mehele vahel üllatusi ja kutsin teda restorani.
Teemaalgatajal soovitan konkreetselt mehe öelda, et sa sooviksid vahel lilli saada, oma sünnipäevaks kindlasti. Aga tee seda mitu kuud enne sünnipäeva, et see ei kõlaks liiga karmilt.