Esileht Pereelu ja suhted Mees ei too lilli

Näitan 9 postitust - vahemik 31 kuni 39 (kokku 39 )

Teema: Mees ei too lilli

Postitas:
Kägu

Iga kord, kui juttu tuleb lilledest ehk siis täpsemalt, lilli toovatest või mittetoovatest meestest, siis tekib kohe häälekas grupp naisi, kes mitte kunagi lilli saada ei taha, mitte mingil tingimusel, lööge või maha. Et muul viisil nende eest hoolitsemine on igati etem, nende autol rehvide vahetamine, jne.

Usun, et on olemas küll selliseid naisi, kellele lilled – või mistahes kingitused – ei meeldi, aga mitte nii massiliselt, nagu siit mulje jääb. Lisaks ma usun, et kui on hooliv mees, siis ta on hooliv igal rindel ehk siis vahetab su autol rehvid, aga ei unusta ka sünnipäevaks lilli tuua või muud üllatust teha. Divanil kaisus lesida oskab igaüks, seksida samuti. Kui minu mees näitaks ainult selliselt hoolimist üles, siis sorry…ja ma ei ütleks, et mul latt eriti kõrgel on. Aga siit tundub, et sellist mugavat venivillemit peetakse veel toredaks ja hoolivaks meheks.

Mina tunnistan, et eelistaks isegi seda lillepoe stamptellimust üldse mitte lillede saamisele. Naise sünnipäeval võiks ikka iga mees end kokku võttta, see on ju üks päev aastas. Ja ei, ma ei ole ainult saaja osas, teen ka ise mehele vahel üllatusi ja kutsin teda restorani.

Teemaalgatajal soovitan konkreetselt mehe öelda, et sa sooviksid vahel lilli saada, oma sünnipäevaks kindlasti. Aga tee seda mitu kuud enne sünnipäeva, et see ei kõlaks liiga karmilt.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil on naitse kollektiiv, kelle hulgas 2 kolleegi, kelle mehed neile sünnipäeval tööle hiigelsuured kinbud saadavad. No ma ei tea, miks just tööle, aga eks ta natuke kadedaks teeb. Minu mees viis mind paarkümmend aastat tagasi autoga lilleleti juurde, andis raha ja ütles, et mine osta endale mingi tuust.  Nüüdseks on asjad muutunud, mõned korrad olen isegi ilma põhjuseta lilli saanud. Mulle muidu meeldib lilli kingiks saada, kusjuures just lõikelilli, mille eest ei pärast pikka aega hoolitsema. Tüliküsimus see meil siiski pole, et mees lilli harva toob, olen täitsa võimeline ise endale kimbu ostma, kui pähe tuleb.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil on naitse kollektiiv, kelle hulgas 2 kolleegi, kelle mehed neile sünnipäeval tööle hiigelsuured kimbud saadavad. No ma ei tea, miks just tööle, aga eks ta natuke kadedaks teeb.

Ma mehena pakun, et üks võimalus on, et need naised ise tööle lillekimbud tellivad, et just teisi kadedaks teha.

Siis usuks, kui mehed ise toovad naisele tööle lilled.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvi pärast uurisin, palju siis enam-vähem talutav lillekimp maksab ja hind oli kuskil 30-50 eurot. Lihtsalt naeruväärne raha raiskamise moodus. Tahaks seda inimest näha, kes näiteks mingil üritusel, kui saaks kuskil äpis valida, kas ta sooviks 50 eurot või lillekimpu, et ta valiks selle viimase.

Mingi täiesti haige tekst ühe lillemüüjate lehelt:

“Reeglina naised tunnevad lillede saamisel alati heameelt.<br style=”box-sizing: border-box; caret-color: #7c7c7c; color: #7c7c7c; font-family: ‘Source Sans Pro’, HelveticaNeue-Light, ‘Helvetica Neue Light’, ‘Helvetica Neue’, Helvetica, Arial, ‘Lucida Grande’, sans-serif; -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0); -webkit-text-size-adjust: 100%;” />Meestele sobib paremini kinkida jõulisi ja suuremaid õisi.<br style=”box-sizing: border-box; caret-color: #7c7c7c; color: #7c7c7c; font-family: ‘Source Sans Pro’, HelveticaNeue-Light, ‘Helvetica Neue Light’, ‘Helvetica Neue’, Helvetica, Arial, ‘Lucida Grande’, sans-serif; -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0); -webkit-text-size-adjust: 100%;” />Potililli üldjuhul ei kingita. Võite seda teha vaid siis, kui teate, et saajale potililled meeldivad ja siis, kui kingi saaja selleks konkreetset soovi avaldab.”

Kõigepealt palun IGALT inimeselt enne järele uurida, kas ta tahab mingi tuusti omale koju viia. Paljudel meestel pole mingeid vaasegi  kodus, hoiab pärast kuskil supipotis  oma “kahemeetrist jõulist ja suureõielist” lille?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõistan, et tegemist ei ole mingi mastaapse probleemiga, aga huvi pärast tahaks ikka kuulda teie arvamusi.

Mulle meeldiks, kui mu mees saadaks/kingiks mulle vahest lilli. Ma olen seda talle läbi aja mitmeid kordi armsalt öelnud või vihjanud, aga ta arvab, et pole mõtet, sest need ju surevad kohe ära. Sünnipäeval on ikka saatnud, aga muul ajal mitte.

Minu jaoks oleks see lihtsalt armas žest, mis näitab, et talle läheb korda kui ma tunnen rõõmu. Väiksed armsad asjad, mis panevad tundma erilisena.

Üldse on hästi põhimõttekindel mees ja ega ma talle rohkem öelda ei tahagi. Lihtsalt mind tegelikult häirib, sest see on nii pisike ja väike asi, mis teeks mind õnnelikuks, aga tema ei näe mõtet.

Mina ise olen lihtsalt selline, kes peab oluliseks selliseid asju ja ma alati mõtlen, kuidas mina saaksin talle rõõmu teha. Ja sellepärast ilmselt ootan sama oma mehelt.

Kuidas teil ?

Minu abikaasa ei pea mulle midagi saatma, me elame koos

Kindel, et tegu on sinu mehega?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Naise sünnipäeval võiks ikka iga mees end kokku võttta, see on ju üks päev aastas.

Aga TA ju kirjutas, et pühadeks saab lilli.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina tunnistan, et eelistaks isegi seda lillepoe stamptellimust üldse mitte lillede saamisele.

Oeh 🙂 Vat see on romantika.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina tunnistan, et eelistaks isegi seda lillepoe stamptellimust üldse mitte lillede saamisele.

Aga saada need siis juba ise endale. Sellisesse saadetisse pole niikuinii su mees tilkagi oma südant ega aega kulutanud.
Mul oli kunagi ülemus, kes pidas väga normaalseks, et tema naine pani talle outlooki kalendrisse aeugu kinni – Vii mind üllatusena NOAsse, laua saad kinni panna siit (link). Või – üllata mind šampanjaga, saad selle tellida siit (link). Või – minu sünnipäev. Kohv voodisse ja väike üllatus maiustustega, Ferrero Rocher. Või – saada mulle ootamatult lilli. Mulle meeldivad need (link).
Ülemus ütles, et tema naine on vääääga romantiline. Mina ei näe sellises asjas isegi kübekest romantilisust.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu eks tõi küll vabatahtlikult aeg-ajalt lilli, aga oli tegelikult väga toksiline ja keeruline inimene. Nii et mingiks hea mehe mõõdupuuks ma lillede toomist küll enam ei pea. Tähtpäevadel võiks küll, jah, naist meeles pidada (aga selleks ei pea just lilled olema), aga niisama igapäevaselt küll lillesülemeid ole vaja. Kui tuuakse, on tore, aga ekstra seda küll mehelt ei nõua kuidagi.

+1
0
Please wait...

Näitan 9 postitust - vahemik 31 kuni 39 (kokku 39 )

Esileht Pereelu ja suhted Mees ei too lilli