RE: Mees ilmselt oma endisesse armunud…
Kui sa pole kindel, kas suudad \”vale\” vastusega toime tulla, siis ära parem küsigi selliseid küsimusi. Ja mis siis on kui läks eksiga nii lahku, et sai kõvasti haiget ja unistab temast siiani. Ma mõtlen ka vahel, mis siis oleks olnud kui mu keskaaegne suur tunne oleks mulle sama siira ja suure tundega vastanud… 😛
Peaasi, et ta suudab selle eksist lahkuminekuga leppida ega taha temaga uuesti suhet luua kui tema arvates selline võimalus tekiks.
(Mul oli üks tuttav, kes oli minusse väga pikalt armunud, tegi sõrmusega ettepaneku ja puha, aga no ta elas teises linnas ja me põhimõtteliselt suhtlesimegi vaid internetis ja minu jaoks ta ikka see õige ei olnud. Igatahes kui teda üle mitme aasta ükskord tänaval nägin ja korra ka lähimas restos ühed kohvid tegime, kihutas ta koju, kupatas oma toonase suhte koos naise lapsega minemale teatades, et mina, tema elu armastus, kolivat asemele. Kui ma sellest kuulsin, olin tulivihane ja katkestasin selle hulluga igasuguse suhtlemise, ma ei julge talle tänaval enam teregi öelda – mine tea, mis ta sellest siis veel järeldab ja kelle elu ta minu pärast pea peale pöörab. Loo point – mõni näeb suurt armastust seal, kus teine osapool seda mitte ei näe.)