AGga naised? Mõttetu lägane tegevus ju.
On ka hea ja mõnus olla pärast. Samuti tegevuse ajal.
Esileht › Pereelu ja suhted › Mees lõpetab kiiresti voodis. Kuidas vastupidavust pikendada?
AGga naised? Mõttetu lägane tegevus ju.
On ka hea ja mõnus olla pärast. Samuti tegevuse ajal.
Mis see nühkimine ja mõni sekundit tõmblusi, mida nimetatakse orgasmiks, teile üldse annab? Ok, meestel pakitseb ja vaja laadungist lahti saada, nagu stahäda. Pärast hea kerge olla. AGga naised? Mõttetu lägane tegevus ju.
Minule annab väga palju. Kui meest ei ole, siis vaatan vastavaid filme ja tegelen endaga ise. Aga kahtlemata on mehega parem. Hindan ka just vaginaalset seksi.
Ma ei mõista, kuidas saab seks mitte meeldida?
Mis tablett see siis on? Vanasti oli lidokaiin, tuimesti mida määriti peenise otsale enne seksi, muidugi tuli see maha pesta, sest ilma ei tundunud naine ka midagi. Aga see oli retseptiravim ja üldse vist enam ei müüda. Probleem pole tabletis vaid mehe psühholoogias ehk siis tal on olnud naine kellega seksuaalvahekord on jäänud lühikeseks ja siis mees on õppinud kiiresti ära tulema, sest äkki on naisel valus, pea hakkab valutama, tuju läks ära jne. Mõistad, mees hoiab end pool tundi tagasi ja siis naine lõpetab seksi ja mees jääb ilma. Naised võiks ise ka õppida kiiremini ära tulema, siis seksuaalelu paraneks tuntavalt. Aga kui naine ise midagi ei tee, siis ei suuda ükski mees teda rahuldada ja ükski mees ei viitsi kümneid minuteid nühkida, sest naine nagunii midagi ei tunne. Kuna mehed sigitavad lapsi, siis loodus on selle ka nii teinud, et mees saaks rutem, sest muidu järglaseid ei oleks.
See peab küll OT kommentaar olema.
Väga tihti Perekooli ei käi (kord nädalas vast), kuid selle olen juba ära õppinud, et OT tähendab tõenäoliselt OriginalTaste-i, kes on siin kujunenud idioodi sünonüümiks. Parandage, kui eksisin 🙂
Mul kunagi oli ka selline peika. Tagantjärele mõtlen, asi on suuresti tema kõrvade vahel ikka ka. Need, kes vaid ükskõikselt ohkavad, et no mis mina sinna teha saan!, ei ole tegelikult huvitatud probleemi lahendamisest. Sest nende jaoks probleemi ju ei ole.
Seega kõik algab sellest, kas mees päriselt ka on huvitatud naisegi naudingust või eriti mitte. Erinevaid võimalusi leiab vägagi, saab treenida jne. Vaja on aga kõigepealt enda tahtmist.
Mis tablett see siis on? Vanasti oli lidokaiin, tuimesti mida määriti peenise otsale enne seksi, muidugi tuli see maha pesta, sest ilma ei tundunud naine ka midagi. Aga see oli retseptiravim ja üldse vist enam ei müüda. Probleem pole tabletis vaid mehe psühholoogias ehk siis tal on olnud naine kellega seksuaalvahekord on jäänud lühikeseks ja siis mees on õppinud kiiresti ära tulema, sest äkki on naisel valus, pea hakkab valutama, tuju läks ära jne. Mõistad, mees hoiab end pool tundi tagasi ja siis naine lõpetab seksi ja mees jääb ilma. Naised võiks ise ka õppida kiiremini ära tulema, siis seksuaalelu paraneks tuntavalt. Aga kui naine ise midagi ei tee, siis ei suuda ükski mees teda rahuldada ja ükski mees ei viitsi kümneid minuteid nühkida, sest naine nagunii midagi ei tunne. Kuna mehed sigitavad lapsi, siis loodus on selle ka nii teinud, et mees saaks rutem, sest muidu järglaseid ei oleks.
See peab küll OT kommentaar olema.
Väga tihti Perekooli ei käi (kord nädalas vast), kuid selle olen juba ära õppinud, et OT tähendab tõenäoliselt OriginalTaste-i, kes on siin kujunenud idioodi sünonüümiks. Parandage, kui eksisin 🙂
Lehmalellepoeg, õigust räägid
#4200775:
Mees arsti juurde ja saab abi. Tossike muidugi peaks seda alandavaks.Nii on. Punabi juurde minemine ja paari tableti väljakirjutada laskmine on sihukese jaoks maailma lõpp.
Ca 15 aastat tagasi dr Punab soovitaski juba eelpool nimetatud vahendit STUD100. Just samal ajal võeti see Eestis vabamüügilt ära (dr Punab oli nördinud) ja nii olen seda netist tellinud. See tõesti aitab (tuimestab). Olen kasutanud ka teiseks otstarbeks mõeldud lidokaiini sisaldavat vahendit: aitas ka.
Veel aitab, kui seksi ajal proovida muule mõelda või nt korrutada peas mõnd laulu.
Kui suguelundid ikka ei sobi (ehk naisel suguti suhtes väga tihke tupp) siis ei aita vist päriselt miski (olen nüüd valmis käokarja kambakaks).
#4200775:
Mees arsti juurde ja saab abi. Tossike muidugi peaks seda alandavaks.
Nii on. Punabi juurde minemine ja paari tableti väljakirjutada laskmine on sihukese jaoks maailma lõpp.
Ca 15 aastat tagasi dr Punab soovitaski juba eelpool nimetatud vahendit STUD100. Just samal ajal võeti see Eestis vabamüügilt ära (dr Punab oli nördinud) ja nii olen seda netist tellinud. See tõesti aitab (tuimestab). Olen kasutanud ka teiseks otstarbeks mõeldud lidokaiini sisaldavat vahendit: aitas ka.
Veel aitab, kui seksi ajal proovida muule mõelda või nt korrutada peas mõnd laulu.
Kui suguelundid ikka ei sobi (ehk naisel suguti suhtes väga tihke tupp) siis ei aita vist päriselt miski (olen nüüd valmis käokarja kambakaks).
Müügis ju https://kondoome.ee/enneaegne-ejakulatsioon/stud-100-delay-spray
Küsiks, kas mõni on saanud sellest olukorrast välja ka, et 2 minuti mehest on saanud mees, kellega saabki soovi korral ka pikemaid vahekordi kogeda?
Või on saanud 2 minutist lihtsalt 6min?
Kas on edulugusid ja suguelu paranemisi?
Vabandage väga lolli küsimuse eest, kui mehel kestab see 1minut, kuda te sexite üldse?
Või teistpidi kuda see suhe üldse on nii pikalt kestnud, kui naine midagi sellest ei saa?
Kas mees siis kompenseerib selle kuidagi näppude keelega ja viib naise orgasmini?
Sest ilma sellete ma ei kujuta seda sexielu üldse ette.
Paratsetamol 500mg ja codein 30mg. Päeval 4-6 tbl soovitavalt 2 korraga ja mees suudab rohkem. Võib proovida ka Priligy tbl v siis Lidocain spreid ( nende saamiseks meestearst), võib proovida ka igemekreemi, sama mida määritakse imikutele igemetele, kui hambad hakkavad lõikuma (rahustav/tuimestav toime. Palun ärge sõimama hakake, kui te kaasa rääkida ei oska
Paratsetamol 500mg ja codein 30mg. Päeval 4-6 tbl soovitavalt 2 korraga ja mees suudab rohkem. Võib proovida ka Priligy tbl v siis Lidocain spreid ( nende saamiseks meestearst), võib proovida ka igemekreemi, sama mida määritakse imikutele igemetele, kui hambad hakkavad lõikuma (rahustav/tuimestav toime. Palun ärge sõimama hakake, kui te kaasa rääkida ei oska
see paracetamoli kombo igapäevaselt tervislik küll pole.
Paratsetamol 500mg ja codein 30mg. Päeval 4-6 tbl soovitavalt 2 korraga
Võimalik, et suudabki rohkem, aga mao keerab puhta perse. Varsti haavandid sees ja verejooksud. On seda vaja või?
Mis see nühkimine ja mõni sekundit tõmblusi, mida nimetatakse orgasmiks, teile üldse annab? Ok, meestel pakitseb ja vaja laadungist lahti saada, nagu stahäda. Pärast hea kerge olla. AGga naised? Mõttetu lägane tegevus ju.
Hah, see on küll 100% pihkari jutt, kellel ilmselt naisega vahekorda pole olnud 🙂 hea jobu 😀
Hah, see on küll 100% pihkari jutt, kellel ilmselt naisega vahekorda pole olnud 🙂 hea jobu 😀
Mina arvan hoopis, et see on naisterahva kommentaar. Naine, keda lihtsalt seks ei huvita. Ei üksi ega ka mitte kaaslasega koos.
Sa arvad, et inimene on massohist, et elab valusaid olukordi meelega pidevalt läbi või ;)? Ikka need laadungid lendavad igas suunas, pakun, muidu ei kirjutaks. Tahab teada, kas meil ka nii on.
Võimalik, et suudabki rohkem, aga mao keerab puhta perse. Varsti haavandid sees ja verejooksud. On seda vaja või?
Just, perforatsiooni oht ka. Õudsed soovitused.
Olen ise ka terve elu sama probleemiga olnud. Praegu 40ndates. Priligy ei aita, minutist saab võibolla poolteist. Aga kõrvaltoimed on vastikud, eriti kui proovid ise annust suurendada. Mõni soovitab teatud lihaseid treenida, et kinni hoida purset viimasel hetkel. Aga see nõuab ka iseloomu, et seda teha suudad ja vähemalt minule millegipärast tundub ebatervislik see purske sisse jätmise meetod. Studi proovinud ei ole aga ma kahtlustan, et kui midagi ei tunne siis võib erektsioon ära vajuda. Minul on siiani kõige meeldivam lahendus olnud see kui samal päeval enne õiget asja kaks korda õige ajavahega laadung välja lasta. See on olnud parim kestvuse ja hea tunde suhe. Aga kõik algab peast. Mehel pea olema omal ka piisavalt tahtmist selle probleemiga ja naise rahuldamisega tegeleda. Mul pole mõtet salata, et tegelikult minul neid tahtmisi piisavalt polegi.
Aastaid koos olnud, aga vahekord kestab heal juhul 1 min. Ei loe, kas seks toimub iga päev või harvem. Kondoomi kasutamine ka ei pikenda midagi. Jaa, eelmängud, jms kõik olemas, aga tahaks “peenis sees” pikemalt. Kas on abivahendeid, mis aitaks vahekorda pikendada? Leidsin netist STUD 100 tuimestava sprei, mis reklaami järgi peaks aitama kauem vastu pidada, kas reaalselt ka toimib, on keegi kasutanud? Samuti on Durexil ja Pasantel kondoomid, millel on seespool tuimestavat ainet, mis ka ilusate juttude järgi peaks aitama pikemalt pidada, kas on keegi proovinud? Jah, on võimalik võtta ka Priligy tablette, aga kõrvalmõjusid lugesin, siis tundub päris kõhe, et esialgu need vist välistaks. Palun mõistvaid vastuseid, tänud ette.
Kui te juba aastaid olete koos olnud, kas sa ära ei ole tüdinenud seksist? Midagi põnevat ega erutavat selles ju enam pärast nii pikka aega ei ole. Seks tundub olevat täiega üle tähtsuststud. Ma vaatan palju meelsamini ühte põnevat filmi või loen head raamatut.
Minul on siiani kõige meeldivam lahendus olnud see kui samal päeval enne õiget asja kaks korda õige ajavahega laadung välja lasta.
Eks neljakümneselt paned kaks raksu enne päris seksi pihku, viiekümneselt on hea, kui niisamagi saab üks tihi tehtud nii et enne lõppu ära ei vaju.
Midagi põnevat ega erutavat selles ju enam pärast nii pikka aega ei ole.
Ühe naisega seksides jah, aga mitme erinevaga vaheldumisi…
No tuleb lihtsalt järjest edasi panna. Naine peab selleks muidugi ise ka heas vormis olema.
Küsiks, kas mõni on saanud sellest olukorrast välja ka, et 2 minuti mehest on saanud mees, kellega saabki soovi korral ka pikemaid vahekordi kogeda?
Minu puhul STUD100 tegi pm jah 2 min mehest 6 min mehe või 3 min mehest 9 min mehe, kuid mitte 30 min meest. Pm on ju peale seda 30 minutit (mida käod sooviksid) ka m ju sedavõrd ära hõõrutud et käimine ebamugav või kuidas seda öelda, a no kui perekoolikate miinimum on 30 minutut – no mis siis ikka. Mina nt seda eksamit ära ei teeks.
Peeniserõngad on parim lahendus või spetsiaalsed geelid, mis vähendavad peenise tundlikkust – selliseid asju leiab näiteks http://www.salaja.ee
Aitavad ka tantrapraktikad aga igaühele ei pruugi sobida.
Proovige siis kuskil mujal, kui just konkreetselt voodis kiiresti lõpetab (järeldan seda lause struktuurist ehk teema-reemast, mille kohaselt on selles lauses oluline fookus e. tähtis info sõnal “voodis”).
Nt köögilaual, auto tagaistmel, lennukis, peldikus jne.
Mul on olnud selline elukaaslane ja ütlen ausalt, et see oli kõige väiksem mure. Ta tegi hästi oraalseksi, samuti oli osav sõrmedega ja suutis isegi rinnanibude stimuleerimisega mulle orgasmi tekitada. See, et tal kiiresti tuli, mind üldse ei seganud, ta oli inimesena tore, alati hoolitsev ja armastav. Seksi saab alati kohandada vastavalt olukorrale, ega siis inimene seetõttu halb armastaja ole, et tal on füüsiliselt raske pikemalt hoida.
Minu puhul nt naine peal asendis võib kasvõi tunni või kauem seksida. Äkki võiks ka TA järele proovida?
Minu puhul nt naine peal asendis võib kasvõi tunni või kauem seksida. Äkki võiks ka TA järele proovida?
No sina muidugi, sina oled ju vana. Hea, kui üldse tuleb kunagi.
Fui!
Minul on mehel olnud selliseid perioode, kus ta tuleb liiga kiiresti. Ehk siis, probleem ei ole üldse püsiv, vaid esineb ainult mõnikord.
Selle vastu on aidanud see, et peame siis väikese pausi ja mõne aja pärast laseme edasi. Teisel ringil peab ta vastu juba nii kaua kui vaja.
Sama siin. Mäletan, et kui naine peal oli, siis ma ei saanudki.
Ja nii oli ka, et kui kohe ei lasknud niikaugele, siis pärast ka ei saanudki muudmoodi kui teatud kindlas asendis.
Esileht › Pereelu ja suhted › Mees lõpetab kiiresti voodis. Kuidas vastupidavust pikendada?