Mina ei saa ka aru, mida selle titega on vaja nii palju jahmerdada. Toidad last iga 30 minuti järel. Milleks? 2-3 tundi võiks ikka vahe olla.
Kodusena peaksid püüdlema olukorra poole, kus mehe kojutuleku ajaks oleksid toad korras, toit valmis ja majapidamistööd tehtud. No kui tõesti mõnel päeval on kehvem enesetunne ja ei saa sööki tehtud, siis helistad mehele, vabandad ja palud mehel poest tuua või on siis mees valmis ise kokkama.
Kuidagi väga hädised ja saamatud kipuvad olema tänapäeva naised. Ma arvan, et su mees on sinus kui naises ja emas pettunud. Kui sa oled kogu aeg selline vingus ja häda, siis see mürgitab kogu kodust keskkonda ja mõjub halvasti ka lapsele.
Ma ka sama meelt. Mingi müstiline laupäevane reis kuhugi, milleks peab niipalju pakkima, et lausa kolm ringi auto vahet vaja käia?! Milleks, kuhu, oma valik ju. Tuppa sittuv koduloom, milleks, kuidas ometi?!
TA on ainult ühe lapse ema. Ainult üks laps on puhkekodu ju. Kuidas pole võimalik midagi tema kõrvalt teha jõuda ja mitte midagi suuta? Ma tõesti ei saa aru. Endal neli last ja keisrilõiked, no ei olnud vajadust voodis lebada ega enam mitte midagi teha jõuda.
Mis krdi vanniõlid ja asjad? See on juba naljakas:) mõtlete ise asju üle ja vingute tühjast-tähjast.
Pseudoprobleemid kõik. Laps on sind ära pööranud.
Või mis sa tulevikus tegema kavatsed hakata? Imik on puhkekodu, võin sulle kinnitada, show alles algab, kus sekundikski ei saa last järelvalveta jätta.
Nagu 50+ vanuses saite lapse, et nii liimist lahti või milles ometi asi?
Eriti kui majapidamine väike. Polegi ju midagi teha. Mässu prügikotti ja lihtne soe söök lauale, ma ei tea, see on nagu nii basic, et ma ei suuda selle “eluraskuse heietusega” samastuda.
Ma ei saa aru, mida sul nii kangesti teha on seal väikeses elamises ühe imikuga, päriselt. Ja no see absoluutselt arusaamatu kottide tassimine autosse ja tuppa sittuv koduloom sinna otsa. Ulme minu jaoks. On imik või pole imikut- viimased faktid arusaamatud nii või teisiti.