TA, armas inimene, sa oled EMA.
Ma ei tea, kuid naistel on väga palju valikuid siin elus. Sa võid teha karjääri ja teenida raha, tõusta spetsialistina järjest kõrgemale.
Sa või olla pehmuse kehastus, aidata teisi inimesi, hoolida pereliikmetest, anda kõike seda head energiat mis sinu sees on. Miks sa ei anna seda oma perele?
Esimene ei välistu ju teist. Nad tasakaalustavad üksteist ja saad kuhjaga ise tagasi.
Laps on paraku palju pikem projekt, kui esimesed 4 kuud. paljud mehed ei oska imikuga toimetada, see ei tähenda, et temas poleks isa õpetada laps jalgrattaga sõitma või koos matkama minna. Variante on nii palju. Ära kanna meest maha sellepärast, et ta ei pane vanniveele õli sisse.
Ta võib ka olla väga sassis tunnetaga selle imiku koha pealt. Tean, et minu mees ka oli, ta küll proovis kõigest väest ja tal läks kõik metsa: küll laps röökis kui mind polnud, küll röökis ka vankris pargis- mutikesed tulid uudistama, et kas on ikka tema laps. Kõike juhtub. Pragu 16 aastat hiljem purjetavad lapsega väikese jahiga mööda rannajoont mitu päeva järjest. Laps on isa suurim fänn ja vatupidi. Mis tähtsam, meil on pere, mu laps ei käi teraapias, ei lõigu end, ei põe depressiooni- misiganes. Kõik on hästi.
Naised ikka kurdavad, asjad pole/ei lähe kunagi nii nagu meie plaanime. Minul sõbrannadega on meil ütlemini, elame selle esimese titaasta üle, küll siis jõuab lahku minna. Naine on suht sassis minu meelest esimesel titeaastal: kõik emotsioonid on sajaga üle võlli, tundlikkus on laes, keegi midagi teeb või ütleb- kõik valesti. See on selline periood, ei ole mõtet suur otsuseid vastu võtta. Aeg arutab. Tuleb võtta mõistusega.
Nii lihtne on asju lõhkuda, kuid kas on mõtet. Mõtle südamega. Soovin sulle kõike head!