Ma tunnen, et mu mees on kordades paremat väärt kui hetkel on.
Kui me tutvusime olin ma see lahe-rõõmsameelne-ilus-vaimukas jne jne tore tüdruk, tema oli selline arg maapoiss kes just suurt linna oli avastama tulnud. Tema puhul köitiski mind see mida teistes varem näinud pole, ta oli kuidagi nii siiras samas arg ja tagasihoidlik. Sõbrannad vaatasid ka mind kui imelikku et nüüd sellise \”maapoisi\” omale võtsin. Igatahes klapp oli meil super, vahel jutustasime hommikul 8ni täiesti suvalistel teemadel ja elu oli lill. Aeg läks edasi, kolisime kokku, saime lapse.. Nüüd olen mina see kes istub 24/7 lapsega kodus (no vahel teeme mingeid pereüritusi ka, aga mitte oluliselt palju), ajan näost mingit rämpsu sisse, olen kole ja paks, väljas ei käi, vingun ja torisen ja olen muidu igav. Mainin ära et lapsega mulle väga meeldib kodus olla, et selles probleem pole. Mees aga vastupidi, telefon pidevalt punane, fbs teised naised kirjutavad, kutsuvad välja ja ajavad niisama mesijuttu. Ühesõnaga me oleme totaalselt muutunud ja vahetanud oma isiksused. Ma ei karda et ta mind petab, usaldus on siiski alles. Aga mul on tunne et olen ta elule kui pidur. Noor inimene saaks ringi mõllata ja naisi sebida, aga vot ei saa kodus paks naine ootab. Ta ise ei kurda ja räägib et kõik on ok, samas ma näen kui väga talle meeldib väljas käia kuigi ta tihti ei käi. Väljas tegeleb ka enamasti hobidega või käivad poistega kalal või garaazis vms. Oleme suhteliselt noored- mölemad 22a, laps saab varsti 2a. Saan aru, et tubli mees kasvatab pere ja toob toidu lauale jne jne, aga ikka nii kahju on. Vahel mõtlen et peaks mehele teene tegema ja maha jätma 🙁
Esileht › Pereelu ja suhted › Mees on paremat väärt
Teema: Mees on paremat väärt

RE: Mees on paremat väärt
Aga sa tee mehele teene ja muutu selliseks saledaks, lahedaks ja rõõmsameelseks tüdrukuks jälle, mahajätmise asemel 🙂

Aga ära ole paks ja kole ja igav ja viriseja. Tegele oma probleemidega. Miks oled endale käega löönud ja end juba 22-a maha kandnud, et ei kölba sa enam kellelegi?
Alusta mõtteviisi korrigeerimisest ja asu tasapisi tegudele.Võta ennast kokku/käsile.

Ega see mehe mahajätmine mingi lahendus ole. Eluväärtus ongi pere, mitte illalla trullallaaa. Kaua ta ikka neid naisi sebida viitsiks – mõttetu ju. Maha jätmisega teed talle hoopis väga haiget.
Kui laps lasteaeda saab ja ise tööl hakkad käima, saad parema tunde sisse.
Nagu eespool soovitatud – tegele endaga.
22 on tõesti vara end maha kanda – elu alles ees!

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Ma tunnen, et mu mees on kordades paremat väärt kui hetkel on.
Kui me tutvusime olin ma see lahe-rõõmsameelne-ilus-vaimukas jne jne tore tüdruk, tema oli selline arg maapoiss kes just suurt linna oli avastama tulnud. Tema puhul köitiski mind see mida teistes varem näinud pole, ta oli kuidagi nii siiras samas arg ja tagasihoidlik. Sõbrannad vaatasid ka mind kui imelikku et nüüd sellise \”maapoisi\” omale võtsin. Igatahes klapp oli meil super, vahel jutustasime hommikul 8ni täiesti suvalistel teemadel ja elu oli lill. Aeg läks edasi, kolisime kokku, saime lapse.. Nüüd olen mina see kes istub 24/7 lapsega kodus (no vahel teeme mingeid pereüritusi ka, aga mitte oluliselt palju), ajan näost mingit rämpsu sisse, olen kole ja paks, väljas ei käi, vingun ja torisen ja olen muidu igav. Mainin ära et lapsega mulle väga meeldib kodus olla, et selles probleem pole. Mees aga vastupidi, telefon pidevalt punane, fbs teised naised kirjutavad, kutsuvad välja ja ajavad niisama mesijuttu. Ühesõnaga me oleme totaalselt muutunud ja vahetanud oma isiksused. Ma ei karda et ta mind petab, usaldus on siiski alles. Aga mul on tunne et olen ta elule kui pidur. Noor inimene saaks ringi mõllata ja naisi sebida, aga vot ei saa kodus paks naine ootab. Ta ise ei kurda ja räägib et kõik on ok, samas ma näen kui väga talle meeldib väljas käia kuigi ta tihti ei käi. Väljas tegeleb ka enamasti hobidega või käivad poistega kalal või garaazis vms. Oleme suhteliselt noored- mölemad 22a, laps saab varsti 2a. Saan aru, et tubli mees kasvatab pere ja toob toidu lauale jne jne, aga ikka nii kahju on. Vahel mõtlen et peaks mehele teene tegema ja maha jätma :([/tsitaat]
Vahetage kohad-mees istub õhtuti lapsega kodus ja sina möllad ringi. Mismõttes facebooki naised kirjutavad-see pole küll normaalne, annaks vastu pead selle eest.

[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]
Vahetage kohad-mees istub õhtuti lapsega kodus ja sina möllad ringi. Mismõttes facebooki naised kirjutavad-see pole küll normaalne, annaks vastu pead selle eest.[/tsitaat]
Kas mehele? 😀 mille eest? Ta töötab firmas kus ligi 200 töötajat, sealsed töökaaslased kirjutavadki talle igasugu juttusid. Aga mul mees ei vasta, ma ju näen ta kirjasid. Et mind see ei häiri

tundub selline elu olevat, kus naine sai emaks, aga mees jäi endiselt poisikeseks. minu esimene mees oli samasugune, et tema jätkas oma harjumuspärast elu, justkui tal polekski last. mitte, et ta lapsesse halvasti oleks suhtunud, kui kodus oli, siis tegeles lapsega küll, aga lapse pärast ta midagi tegemata ka ei jätnud.

[tsitaat]tundub selline elu olevat, kus naine sai emaks, aga mees jäi endiselt poisikeseks. minu esimene mees oli samasugune, et tema jätkas oma harjumuspärast elu, justkui tal polekski last. mitte, et ta lapsesse halvasti oleks suhtunud, kui kodus oli, siis tegeles lapsega küll, aga lapse pärast ta midagi tegemata ka ei jätnud. [/tsitaat]
Ei, nii ei ole meil. Ma räägin, mees on normaalne ja ei kurda, aga ma ise tunnen et olen ta elule piduri pannud, et nii noor inimene peaks veel noorust nautima ju mitte kodus naist ja last kasvatama/ülal pidama

Lihtsal laisk oled ja otsid p6hjendusi, miks mitte ennast vaimselt-füüsiliselt vormis hoida. Mida sa ülejäänud 60-70aastat oma eluga peale kavatsed hakata? Kodus viriseda?

Rahune maha ja ära hakka lõhkuma toimivat peret! Küll mees suu avab ja ütleb kui teda miski häirib. Ära kujuta asju ette, mehel ei ole halb olla. Pereelu muutmist alusta iseendast, hakka millegi toredaga tegelema, suhtle inimestega jne.
Lapsega kodus olev naine kaotab iseenda ja usu endasse uskumatult kiiresti, muretsemise asemel pead ise oma enesehinnagu tõstmiseks hakkama tööd tegema. Edu! ja usu mind, olete lapsega parim, mis selle maapoisi elus juhtunud on 🙂

[tsitaat]Lihtsal laisk oled ja otsid p6hjendusi, miks mitte ennast vaimselt-füüsiliselt vormis hoida. Mida sa ülejäänud 60-70aastat oma eluga peale kavatsed hakata? Kodus viriseda?[/tsitaat]
Mina arvan, et tegmist on pigem tõelise armastusega, sellisega, millest kõik on kuulnud, aga vähestel võimalus kogeda!
Inimene, kes teise õnne nimel oma õnnest on valmis loobuma kohe kindlasti mitte ei virise järgmised 60 a. pigem teeb vaimsetele- füüsilistele eneseimetlejatele pika puuga ära, vot nii!

Mina arvan, et tegmist on pigem tõelise armastusega, sellisega, millest kõik on kuulnud, aga vähestel võimalus kogeda!
Inimene, kes teise õnne nimel oma õnnest on valmis loobuma kohe kindlasti mitte ei virise järgmised 60 a. pigem teeb vaimsetele- füüsilistele eneseimetlejatele pika puuga ära, vot nii![/tsitaat]
ära aja kägu! kui naine on alles 22-aastane ja valmis jätma maha oma mehe ja oma lapse isata lihtsalt seetõttu, et ta ei viitsi jalgu kõhu alt välja ajada ja vähekenegi püüda saada tagasi selleks naiseks, kellesse ta mees armus. see – mees on paremat väärt, see pole mingi üli-armastus, see on tõesti sõnakõlks ja ettekääne enda laiskusele. kes temal keelab aktiivset elu elada? laps on juba 2-aastane!!! teised naised käivad selle aja peale juba tööl! jah, ma tean, mulle ka meeldib lastega kodus olla, aga siis ei saa ka kedagi teist süüdistada ja ei saa ajada tobedat hala, et oh, küll on halvasti, jätaks mehe maha ja lapse isata, võtaks oma mehelt ka võimaluse koos oma lapsega elada, peamine, et ma saaks edasi paks ja laisk olla. ärka üles, naine, ja hakka elama! ära otsi ettekäändeid! sa oled veel liiga noor, minu lapski on sinust palju vanem, aga vaatamata oma noorusele ei maksa nii isekas olla!

kui ma teema algust lugesin, et kord oli naine selline ja mees selline…aga nüüd kõik muutunud, siis ma arvasin, et tänaseks on sellest esimesest kohtumisest miski 10-15 aastat möödunud. Aga te olete 22-aastased! Lapsed ju suisa!:) Kui sa nii lühikese ajaga oled end nii maha kandnud ja enda arvates nii igavaks ja koledaks muutunud, et leiad, et mees sind ei vääri, siis pigem on sul mingi depressioon peal. see on ju unelmate elu – olla vaid 22-aastane, VAID 1 laps, kes on JUBA 2-aastane. muidugi ma leian, et see laps tuli teil liiga vara, aga see arvamus sind enam ei aita. ma soovitav vaid, et ärge saage kohe teist last. võta enda välimus käsile, enda pärast juba, mitte mehe pärast. ja laps saab iga päevaga suuremaks, sina saad oma elu tagasi. positiivset mõtlemist palun! ja kui ei suuda, otsi abi (psühholoog, psühhiaater…)

Mingi märtri tunne sul. Aga põhjust ju pole. Lapse saite ju mõlemad- seega loogiline, et ka mees saab vähem väljas käia. Ja seda, et tunned end paksu ja koledana, annab ju muuta. Kui on raha, osta mõni ilusam riideese ikka endale. Ja eks meiki saab teha ja hoidja lapsele võtta ning kahekesi ka vahel välja minna. See on igati mõistlik ja ka laps võidab sellest, et vanemad on rõõmsamad.

Enesehaletsus? Depressioon? Mõlemast on võimalik üle saada. Jätta mingi olematu enesehinnangu pärast mees pere ja lapseta- sellest ei saa kumbki neist niisama kergelt üle. Või plaanid ka lapse maha jätta, et tal poleks selline õnnetu ja paks ema?
Tsiisas, võta ennast kokku, naine!!!

Minu arvates kõige kurvem tõelise armastuse lugu siin foorumis. Teemaalgataja, kas sa tahad ka sinna jõuda?
http://www.perekool.ee/index.php?id=43743&class=forum_schnell&action=view_post&post=8937772

No aga kui mitte miski ei motiveeri end kätte võtma? St ma tahaks olla endine, aga ma ju pole..

[tsitaat]Minu arvates kõige kurvem tõelise armastuse lugu siin foorumis. Teemaalgataja, kas sa tahad ka sinna jõuda?
http://www.perekool.ee/index.php?id=43743&class=forum_schnell&action=view_post&post=8937772
[/tsitaat]
tõelise armastuse??? kas see, kui naine mehest ei hoolinud, on armastus?

[tsitaat]No aga kui mitte miski ei motiveeri end kätte võtma? St ma tahaks olla endine, aga ma ju pole..[/tsitaat]
unusta see kaal hetkeks. Esmatähtis on üles leida uuesti oma sära ja elurõõm. Kui see leitud, ehk kaovad kilod justkui iseenesest.
Jõudu ja päikest 😀

tõelise armastuse??? kas see, kui naine mehest ei hoolinud, on armastus?
[/tsitaat]
Kui naine ohverdab end perele, siis see ongi ju \”tõeline armastus\”

jessas,sealju naine ei ohverdanud midagi. Mees tegi ette-taha kõik ära, naine ainult hädaldas kodus kui paks ta on, aga samas keeldus ka midagi ette võtmast. Armastus mugava elu vastu oli tõeline selles loos

[small]miina kirjutas:[/small]
Kui naine ohverdab end perele, siis see ongi ju \”tõeline armastus\”[/tsitaat]
oota ……… mida ta siis ohverdas :)? ta ütles selge sõnaga, et tema ennast mehe pärast muuta ei viitsi ja üdlse, kui mehele ei meeldi paks naine, siis teda see mure ei koti. mida ta ohverdas? see, kui ta peale tööd teleka ette sööma ja jooma räntsatas ja mees kõik muu ära tegi (nagu ta ise ütles), see on ikka kõva ohverdamine :).

[tsitaat] [small]miina kirjutas:[/small]
oota ……… mida ta siis ohverdas :)? ta ütles selge sõnaga, et tema ennast mehe pärast muuta ei viitsi ja üdlse, kui mehele ei meeldi paks naine, siis teda see mure ei koti. mida ta ohverdas? see, kui ta peale tööd teleka ette sööma ja jooma räntsatas ja mees kõik muu ära tegi (nagu ta ise ütles), see on ikka kõva ohverdamine :).
[/tsitaat]
Eh, Sinu teooria järgi võiks 3/4 eesti naistest oma mehed hüljata: sporti ei tee, peale tööd vajuvad mõnusalt diivanile õlut jooma, õhtuks on neil kalapilk ees ja elu ilus! Aga ega raha ju ei haise 🙂

[tsitaat] [small]miina kirjutas:[/small]
[/tsitaat]
Seda ma räägingi, et lihtne on laiskust pühendumise ja suure armastuse jutu taha peita. Esimestes postitustes naine kirjutab, et ta on alati 100% perele ja tööle pühendunud.

Kui paks sa siis oled? Võin kihla vedada, et su KMI pole palju üle 25. Võib-olla oli enne 22 ja sulle lihtsalt tundub, et oled paks, kõik on ju suhteline. Beebikilodega on ka nii, et mõnel kaovad nad kiiremini, mõnel võtab rohkem aega. Kui laps 2-aastane, siis pead ilmselt varsti tööle minema, ja siis võib su minapilt jälle totaalselt muutuda. Kompleks on sul tekkinud justkui sellest, et käid vähem väljas (väikse lapse kõrvalt ei saagi) ja suhtled vähem inimestega, ja sulle tehakse vähem komplimente, flirtida ka eriti ei saa. See on kõik normaalne, kodused emad elavad kõik niimoodi. Su laps on alles nii väike, küll jõuad muud elu ka elada. Ja tunne uhkust oma mehe üle, kes on nii edukas ja populaarne, sulle truu ka veel pealegi. Oled hea valiku teinud 🙂

Esileht › Pereelu ja suhted › Mees on paremat väärt
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.