Esileht Pereelu ja suhted Mees teatas, et ei armasta mind enam…

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 67 )

Teema: Mees teatas, et ei armasta mind enam…

Postitas:
Kägu

RE: Mees teatas, et ei armasta mind enam…

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]
sorry, ma vastasin üldiselt, mitte selle juhtumiga seoses. oma (endisele) perele ja sugulastele jah nii ei suudaks teh

————————

üürilepinguks loetakse ka suusõnalist kokkulepet. Detaile hetkel ei mäleta, aga isegi konkreetsel pinnal elamise fakt kui selline kvalifitseerub juba mingil hetkel lepinguks

[/tsitaat] ahh, sõida seenele…ei ole see elu nii mägra maja midagi.

näita siis riigikohtu lahend ka ette.

väidad kuskil, et oled omanik. ilmselt siis selline omanik, kes parasiteerib kellegi teise omandis ja kujutab ette, et ongi seetõttu omanik.
ja nüüd siis kutsud kõiki teisi üles oma perset kuskil diivanile maandama ja kuulutama, et elan siin nüüd ja igavesti.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Rabakana

Miks peaks isa lapse elamisest üldse välja lööma, ma mõtlen.Naise puhul on veel arusaadav, et vastu rinda taguma hakkab.

Naine otsib omale odava üürika, mis oleks sobivaks stardiplatvormiks oma elu ja hinge üles ehitamisel. Jääb ära igasugune kemplemine elupinna teemal.

Laps jääb loomulikult oma turvalisse kodukeskkonda. Isa hoolitseb lapse klassieksursioonide, ringide, õppimise, söögi ja puhta pesu eest.
Ema saab omale aga rahulikult uuesti jalad alla.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

solvangutest hoolimata vastan, sest sarnases olukorras inimesed(pole vahet, kas mehed või naised) vajavad abi ja teadmist, et nad oma õigustest ei loobuks. Loomulikult tuleb seda teha prof. jur. abilisega koos.
Ma ei ole mitte kusagil väitnud, et igapäevaellu panustamine tagaks kompensatsiooni. Komp. on mõtet taotleda siis, kui elamispind (tavaliselt sellistel puhkudel ühe poole lapsepõlvekodu) on juurde, ümber vms. ehitatud või muul moel oluliselt parendatud).
Väljatõstmise teemast lähemalt ei jõua praegu kirjutada. sellest on olnud telesaateid(pealtnägija vist), netis väga palju teemasid- omanik EI SAA (kahjuks) niisama välja tõsta. Sellele eelneb aastatepikkune kohtuskäimine+ uue pinna hankimine üürilisele. Teemaalgataja puhul on täiesti selge, et ükski kohus naist(ja last) ealeski tänavale ei tõsta. Olgu see mehe lahusvara(mis läheb võimalusel vaidlustamisele) või mitte. Mina olen muide just see omanik- kannataja, seega pole mul ju mõtet siin tühja ajada; [/tsitaat]

Vabandust, kus on solvangud?
Mina hakkasin vaidlema hetkest, kui keegi perekoolikas väitis, et naisel on igal juhul õigus saada kompensatsiooni, kui on oldud abielus. Siis väideti veel, et piisab mingi lillemulla ja tapeedi ostmisest, et saada majaosa omanikuks. Sina hakkasid siis ilmselt fantaseerima, et naine on teinud olulisi parendusi – mida teemealgatuse seisukohalt kuidagi eeldada ei või ja annab inimestele valesid illusioone. Sealt need jutud täpselt tekivadki – tegi kodu kenaks, järelikult tegi olulisi parendusi ja võib nõuda jumal teab mida. Sellise asjaga tehakse väga paljudele naistele karuteene, kes lõpuks arvavad lihtsalt kooselamisest endale mingid õigused tekkivat.

Üürilised ei puutu üleüldse sellesse teemasse. Mina rääkisin kohtulikust lahutusest ja selle tulemusest. Ja isegi, kui ON tehtud olulisi parendusi, siis mingi samaväärse korteri/maja leidmise nõue on küll laest võetud. Kui määratakse kompensatsioon, siis mees kohustatud pool maksabki kompensatsiooni, saaja vaaatab ise, mis ta selle kompensastiooniga teeb.

Välja saab inimest tõsta just nii, et tõstad lihtsalt välja – viid asjad sugulaste juurde ja vahetad lukud ära. politsei ei tee sel puhul midagi – tegemist on võlaõigusliku vaidlusega. Või arvad, et politsei lõhub ukselukud maha ja pressib lahutatud naise ukse vahelt sisse? Loomulikult võib naine oma õiguste kaistseks kohtusse pöörduda – kuid see ei aita teda kuidagi majja elama kolida.
Üürnikega on tavaliselt see erisus, et võtmed on nende käes, nad on ise lukud ära vahetanud ja neid ei saa tagaselja välja tõsta. Kui jõuga proovid, kutsutakse politsei väljaviskamist takistama. Kuid ühise kodu puhul tuleb lihtsalt oodata, milla teine pool lahkub – ja kunagi ta ilmselgelt on sunnitud korterist lahkuma, et süüa osta, tööl käia. Pole vaja mingit kohtuostust, piisab lahutusest ja väljakirjutamisest.
Lapse tahtis mees nagunii endale jätta, milleks siis veel lapse väljatõstmise üle fantaseerida?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

[tsitaat]sinu näitest- niisama, natuke remonti tegemine ei ole oluline parendamine, kui kohus teisti ei arva. Tunnistajad, t¨ekid- oleneb mehest ja tema kavalusest.
Välja sa teda ei saa, kui ta ise minna ei taha. Samaväärset maja sind ostma ei panda;;)) Tõenäoliselt aksepteerib kohus mingi(järjekordselt mõistlikkuse põhimõttel)suurusega korterit(mille ostad sina, kui temast lahti saada tahad), kuhu kohtutäituri ja manukatega teda juba elama saata saaks(ka sunduslikult). Aga ka see võtab meeletu aja. Viskad vägisi, kutsub ta politsei ja oled ise kriminaal.[/tsitaat]

Nii rumal jutt hakkab ikka tõesti ärritama. Tunnistajad, et mees on teinud olulisi parendusi? No tunnistajate ütlusest nüüd päris kindlasti ei piisa. Ja mis kavalusest on jutt, kui ma räägin sulle, et olen ehitusmaterjalid ise ostnud – siis on t¨ekid või kontoväljavõtted ikka ja ainult minul.
Kordan – ei pea vägivaldselt kedagi välja tõstma ja EI PEA lahutuse korral teisele korterit ostma. No mida sõgedust?! Ärge vaadake palun mingeid ameerika meelelahutuslikke filme ja tehke selle põhjal kaugeleulatuvaid järeldusi. Tegemist on common law õigussüsteemiga ja seal on ka abieluvara ja elatise küsimused hoopis teisiti lahendatud, kui meil euroopas ja eriti eestis.
Ma küll ei tööta juristina, kuid mul on vastupidiselt sulle, kulla juristide sugulane, juriidiline haridus, ning sinu väited jätavad väga vale mulje – eelkõige sellepärast, et neid on natuke tõde ka, aga enamus siiski väär. Õigusküsimustes tuleb ikka rangelt vaadelda iga juhtumit eraldi ja see, et sa tõmbad paralleele üürilepingute vahel näitab juba ilmekalt sinu võhiklikust antud teemas.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

no tere tädid! laps ka juba poogiti teemaalgatajale külge ja mida lahinguks läks üldse. hullukari!

0
0
Please wait...

Postitas:
annigret

Olengi solvunud…me ei ole rääkinud 2 päeva. Aga kaua see ju nii kesta ei saa!
Hetkel ma selleks valmis pole ja tema ei paista ka sellega kiirustavat.
Maja on mehe oma, vanaema pärandus, mul pole siin mingeid õigusi.
Ma ei mõista tegelikult, miks ma pean siit ära minema ja lapsest loobuma – ma tahan ju ka lapse elu jagada ja vahetult tema muredest ja rõõmudest osa saada! Aga kurbus matab hinge ja hirm tuleviku ees ahistab. Laps ei tea asjast midagi, ei taha tema ees nutta. Aga ta muidugi aimab, et meie suhted on muutunud.
Hetkel on vist targem jah asjal lasta jahtuda ja vaadata oodata, mis edasi saab. Aga peast on muidugi palju erinevaid stsenaariume läbi käinud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina küll ei heietaks mingeid illusioone, et kõik korda saab. Kui mees oleks mind sellisel viisil reetnud, et tahab must lahti saada ja lapse endale võtta, siis ma mitte mingil juhul sellist meest enam niikuinii usaldada ei saaks, ega temaga tulevikku ei planeeriks. Teema-algataja, nüüd pead sa mõtlema ainult iseenda ja lapse peale. Kas sul töökoht ja sissetulek on? Kuna maja on mehe oma, siis tuleb sul sealt välja olida. Leiad endale elamise, võtad lapse ja lähed, ning mehelt nõuad välja elatise. Niimoodi saad sellest mõttetust suhtest vabaks ja alustad uut elu. Uued võimalused avanevad su ees, see on kindel.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Mina küll ei heietaks mingeid illusioone, et kõik korda saab. Kui mees oleks mind sellisel viisil reetnud, et tahab must lahti saada ja lapse endale võtta, siis ma mitte mingil juhul sellist meest enam niikuinii usaldada ei saaks, ega temaga tulevikku ei planeeriks. Teema-algataja, nüüd pead sa mõtlema ainult iseenda ja lapse peale. Kas sul töökoht ja sissetulek on? Kuna maja on mehe oma, siis tuleb sul sealt välja olida. Leiad endale elamise, võtad lapse ja lähed, ning mehelt nõuad välja elatise. Niimoodi saad sellest mõttetust suhtest vabaks ja alustad uut elu. Uued võimalused avanevad su ees, see on kindel.[/tsitaat]

Kummaline perekool – kui naine tahab lapse endale võtta, kiidavad kõik takka. Siin on mitmeid teemasid, kus naisel läks armastus üle ja käod soovitavad loomulikult lahku minna ja laps kaasa võtta. Aga kui mees seda soovib, siis on reetur?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]annigret kirjutas:[/small]
[tsitaat] Olengi solvunud…me ei ole rääkinud 2 päeva. Aga kaua see ju nii kesta ei saa!
Hetkel ma selleks valmis pole ja tema ei paista ka sellega kiirustavat.
Maja on mehe oma, vanaema pärandus, mul pole siin mingeid õigusi.
Ma ei mõista tegelikult, miks ma pean siit ära minema ja lapsest loobuma – ma tahan ju ka lapse elu jagada ja vahetult tema muredest ja rõõmudest osa saada! Aga kurbus matab hinge ja hirm tuleviku ees ahistab. Laps ei tea asjast midagi, ei taha tema ees nutta. Aga ta muidugi aimab, et meie suhted on muutunud.
Hetkel on vist targem jah asjal lasta jahtuda ja vaadata oodata, mis edasi saab. Aga peast on muidugi palju erinevaid stsenaariume läbi käinud.
[/tsitaat]

Rahune tõesti kõigepealt ise. Kui lahku lähete, siis on ka sulle parem, kui sealt lahkud.
Ise tegin lahutades nii (algatus ei olnud küll mehepoolne):
1. Läksin hankisin endale elupinna. Mul oli see tegelikult olemas, lihtsalt üürilised elasid sees. Aga kuna ei olnud lepingut ja nad muidu ka kisasid, jõid ja sigatsesid seal, siis tõstsin nad lihtsalt julma jõuülekaaluga välja. Sõbrad turvafirmast tulid kohale, seisid lihtsalt kõrval ja mehike pakkis kähku oma asjad ja tõmbas leebet.
2. Tegin odava ja värviküllase sanremondi.
3. Lastest ühe võtsin kohe kaasa, kuna ta läks just kooli ja kool asus minu maja juures. Lasteaialaps jäi kuni lasteaia lõpuni veel paariks aastaks isa juurde, kuna lasteaed asus isa töö ja kodu vahelisel alal linna teises otsas. Nädalavahetustel siis olid lapsed koos kas minu või isa juures, nädala keskel ka vahest minu juures (töötasin graafiku alusel, oli võimalik nii sättida). Igatahes saime kokkuleppele ja mõlemal jäi ka piisavalt vaba aega üle. Kui väiksem ka kooli läks, kolis minu juurde ja nv hakkasid isa juures käima.
Algus oli mees minu peale solvunud, kuid ajapikku tekkis mõlemal oma elu ja saame siiani hästi läbi. Ex käib isegi oma uue perega meil vahest grillimas või ehitustöid tegemas (vanemale lapsele appi).

Soovitan kindlasti oma lapsele olukorrast rääkida. Kui laps tunneb, et miski on viltu, teeb selline vaikimine ja probleemidest väljajätmine ainult kahju. Ta võib tunda, et ehk on tema selles seisus kuidagi süüdi.
Samamoodi teeb sulle kahju see, kui sulle valu põhjustanud mees iga päev samas majas elab – mine üüri enesele korter kuskil lähedal, kuhu saad ka lapse võtta. Las lapse elukoht algul ei muutu, vähemalt mitte enne kooliaasta lõppu. Hiljem saate ju last sõbralikult \”jagada\”, see ongi lapsele kõige olulisem. Kindlasti kaasake laps otsustesse, ärge jätke tema arvamust kuulamata ja teda tema elu üle otsustamisest välja – see on ka heade suhete aluseks lastega alati.

Mina teeks mehele siiski ettepaneku minna perenõustaja juurde. Saate ennast mõlemad tühjaks rääkida ilma, et asi kakluseks läheks (kolmanda isiku distsiplineeriv mõju). Kui mees ikka lahutust soovib, siis vastu punnida pole mõtet, see tekitab ainult suuremat vabanemissoovi.

soovin sulle kõike head ja tugevat närvi!

NB! Väljakolimisel las mees kindlasti maksab ise kinni kõik kolimisega seotud kulud ning ka maakleriteenuse ja tagatisraha. mind on elus edasi viinud kõige rohkem tugev närv ja läbirääkimisoskused – kui teed selgeks, et sõbraliku käitumisega saavutab enam, kui jonniajamisega, siis olen alati saavutanud oma tahtmise.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Normaalne mees jätaks elamise lapse nimele ja koliks ise ära jättes lapsele ema ja oma kodu alles. Laps on kindlustatud, naine varast ilma jäetud, eks siis laps suuremana vaatab, mis emaga peale hakkab, kui ema ise täiskavsnud lapse kõrvalt minema ei taipa minna..
See on minu lahutava ideeaalmehe kuvand ja naiivne lahendus probleemile.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Uue kodu hankimine pole nii lihtne. Oma müüja palga eest ma möbleeritud korterit üürida ei jaksa. Ja tühja korterisse pole mul midagi panna. Pealegi elu aeg üüriline olla ja ühest kohast teise kolida (kuna üks hetk võibolla omanik leiab, et tahaks nüüd korterit maha müüa, mul tuleb välja kolida. On oma ühe tuttavaga selline näide, kes kogu aeg oma lastega ühest kohast teise kolib.)Ma vajan stabiilset elu, et mul oleks vähemalt kindel katus pea kohal! Kõige raskem on üksindusest üle olla. Ma pole valmis üksi jätkama. Ma ei kujuta ette elu, kui tuled töölt ja sind mitte keegi ei oota seal, ainult tühi kõle korter ja hunnik valusaid mälestusi!
Ma ei taha selist elu!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selle peale, mida sa oma müüja palga eest endale ja lapsele tagada suudad, oleks tulnud mõelda enne lapse sündi.

Perekoolist on liiga tihti võimalik lugeda teemasid, kus naine on kogu elu üles ehitanud sellele, et mehel on maja ja korralik sissetulek. Mees ei pruugi olla igavene, suhted ikka purunevad, mees võib ka surra. Mis siis edasi saab?

Võibolla valgustad veidi, mis teie elus muidu toimub, milline on läbisaamine, millised mured-rõõmud? Ehk oskame siin kamba peale head nõu anda?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et kui müüja ametit pead , siis lapsi saada ei tohi – see on küll nüüd uudiseks,sest lapsed sünnivad ka neile,kes miinimumpalka teenivad.Ja kui laps on otsustatud saada mehega ühiselt,siis see ka mehe mure!Mitte et sina naine kebi minema,laps siia ja tuld.Hallooo!!! Enne lapse saamist peab naine saama direktoriks ja ostma oma maja – muidu ei mingit pereloomist.Jabur.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Normaalne mees jätaks elamise lapse nimele ja koliks ise ära jättes lapsele ema ja oma kodu alles. Laps on kindlustatud, naine varast ilma jäetud, eks siis laps suuremana vaatab, mis emaga peale hakkab, kui ema ise täiskavsnud lapse kõrvalt minema ei taipa minna..
See on minu lahutava ideeaalmehe kuvand ja naiivne lahendus probleemile. [/tsitaat]
et vanemate lahutus on siis alati lapsele nagu stardiplatvorm, sest sellega kaasneb olukord, kus isa loobub oma kodust ja kirjjutab selle lapse nimele????????????? mille ime pärast peab lahutatud mees oma kinnisvara lapse nimele kirjutama, aga abielus mees mitte? mis loogika see on? äärmisel juhul võiks mees lasta naise ja lastel majas elada kuni laste täisealiseni saamiseni, edasi peaks nagu klaps ikka ise vaatama, kuidas endale kodu loob. naine ka on loodetavasti selleks ajaks endale paarilise leidnud. küll laste isa siis rõõmustab, kui naine selle võõra mehe tema ehitatud majja elama toob. no nii nunnu lugu. et elus nagu pingutada üldse ei ole mõtet? arvan, et peaksid elus päris ise ja oma rahade eest ühe maja ehitama ja siis sellest loobuma. jee sa loobud.

0
0
Please wait...

Postitas:
RebaseMaie

[tsitaat]Normaalne mees jätaks elamise lapse nimele ja koliks ise ära jättes lapsele ema ja oma kodu alles. Laps on kindlustatud, naine varast ilma jäetud, eks siis laps suuremana vaatab, mis emaga peale hakkab, kui ema ise täiskavsnud lapse kõrvalt minema ei taipa minna..
See on minu lahutava ideeaalmehe kuvand ja naiivne lahendus probleemile. [/tsitaat]

Isa jaoks on tunduvalt lihtsam variant jätta lapsele isa alles (mis loll väljend üldse, muidu, kui laps jääb ema juurde, räägitakse kogu aeg, et isa on ju alles, kohtuvad ikkagi), laps isa juurde elama ja ema võib ju külas käia.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

et vanemate lahutus on siis alati lapsele nagu stardiplatvorm, sest sellega kaasneb olukord, kus isa loobub oma kodust ja kirjjutab selle lapse nimele????????????? mille ime pärast peab lahutatud mees oma kinnisvara lapse nimele kirjutama, aga abielus mees mitte? mis loogika see on? äärmisel juhul võiks mees lasta naise ja lastel majas elada kuni laste täisealiseni saamiseni, edasi peaks nagu klaps ikka ise vaatama, kuidas endale kodu loob. naine ka on loodetavasti selleks ajaks endale paarilise leidnud. küll laste isa siis rõõmustab, kui naine selle võõra mehe tema ehitatud majja elama toob. no nii nunnu lugu. et elus nagu pingutada üldse ei ole mõtet? arvan, et peaksid elus päris ise ja oma rahade eest ühe maja ehitama ja siis sellest loobuma. jee sa loobud.
[/tsitaat]

Jee, mina tõesti ei tea loobuda,pole situatsioonis olnud. aga minu abikaasa nii tegi. Loobus. Seega pole mõtet mibd mõnitada, kuna mul on kogemus käega katsuda.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jee, mina tõesti ei tea loobuda,pole situatsioonis olnud. aga minu abikaasa nii tegi. Loobus. Seega pole mõtet mibd mõnitada, kuna mul on kogemus käega katsuda. [/tsitaat]
ma tahan öelda, et kuigi sinul kogemus käega katsuda, ei tähenda see, et see on normaalne ja ainus mõeldav lahendus. Ka minul oli sama lahendus käega katsuda. Mina loobusin. Mees pakkus mulle elu jätkamist koos lastega majas, et tema läheb siis mujale (mina olin muidu see lahutuse soovija). mõtlesin hetke ja mõtlesin teisegi ja otsustasin, et mitte mingil juhul. Nüüd elan OMA majas :). aega võtab, aga asja saab, kui väheke ise ka panustad. Ja mina võin küll öelda, et: jee ma oma kätega ehitatud majja kellegi teise elama jätan :).

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teema tundub olevat vist see, et laps ei taha emaga koos kuhugi minna. Ja kuna tal on vanust niipalju, et kohtus loeb tema sõna, siis ongi nii nagu laps otsustab. Kui see nii on et laps eelistab ema asemel isa, peaks see olema väga sügava järelemõtlemise koht.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
RebaseMaie

[tsitaat]Teema tundub olevat vist see, et laps ei taha emaga koos kuhugi minna. Ja kuna tal on vanust niipalju, et kohtus loeb tema sõna, siis ongi nii nagu laps otsustab. Kui see nii on et laps eelistab ema asemel isa, peaks see olema väga sügava järelemõtlemise koht.
[/tsitaat]

Miks järelemõtlemise koht? Hoolimata sellest, et Perekooli käod tunduvad nii arvavat, ei eelista lapsed automaatselt ema – kui imikuiga välja arvata, kus tiss vajalik on. Edaspidi valitakse see, kellega rohkem ühist on. Armastan oma mõlemaid vanemaid väga, aga kui nad mu teismeeas tülitsesid, teadsin ma, et oleksin pigem isaga jäänud, sest temaga on meil lihtsalt sarnasem maailmavaade. See ei tähenda, et ma ema ei armastaks või isa rohkem armastaksin. Ja seda, et ma ei mõtle paljudes asjades nii nagu ema, teadsin ma ca 10aastaselt vast küll juba. See, et laps eelistab ühte vanemat, ei tähenda, et teine kehv ema või kehv isa oleks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Venice

[tsitaat]Teema tundub olevat vist see, et laps ei taha emaga koos kuhugi minna. Ja kuna tal on vanust niipalju, et kohtus loeb tema sõna, siis ongi nii nagu laps otsustab. Kui see nii on et laps eelistab ema asemel isa, peaks see olema väga sügava järelemõtlemise koht.
[/tsitaat]
Jah, ongi kõva järelemõtlemise koht…Järelikult on tegemist väga hea isaga(mis ei tähenda automaatselt, et ema halb on). Kes ütles, et õige on ema eelistada?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Teema tundub olevat vist see, et laps ei taha emaga koos kuhugi minna.
[/tsitaat]
Selle imesid nüüd küll klaviatuurist välja.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teemaalgataja mure on eelkõige kinnisvaraline ja unelm (koos mõne perekoolikuga), et mees välja koliks ja ongi uus omanik olemas. Kas äriplaan?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kagu seebiks

Selle imesid nüüd küll klaviatuurist välja.[/tsitaat]
Loe esimest teemat. Seal on otseselt öeldud, et teemaalgataja räägib endast ainsuses. Ehk siis ei mingit meiet. Ja see lapse tuli mängu alles hilisemates kommentaarides.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ma ütleksin mehele seda, et

1) sina oma lapsest eraldi elama asud, ärgu võtku üldse mõttessegi!!!

2) armastus ei saa otsa paugupealt, järelikult on ta oma hinges seda otsust setitanud küllalt kaua. nüüd vajad ka sina aega, et end koguda, plaan välja mõelda ja eluga edasi minna. kui kaua see aega võtab, ei tea. aasta? poolteist? jah, sa lähed ära, aga aega läheb. punkt.

3) laps tuleb asjasse pühendada. te teete seda koos, aga mees mõelgu välja sobivad sõnad, lõpuks temal on armastus otsas ja tema tahab et teie kodu sinust puhtaks saaks.

kui oled ära öelnud, siis oled võtnud sirge hoiaku. kui suudad, asu uurima kinnisvaraturgu. ma teeks esialgu plaani leida poole aastaga endale sobiv elamine. kui ei suuda, nuta ja kogu ennast, aga mitte mehes kaastunde äratamiseks, lihtsalt kurbus ja segadus on sellises olukorras loomulikud. mehega ma ei arvestaks. hakkaks iseseisvaks. kui sa seda ei ole, siis alustaks täna väikestest asjadest. järelemõtlemiseks teeks väikseid jalutuskäike, lööb pea selgeks ja võib ka segamatult kurvastada. lihtsalt sellepärast, et maja on mehe vanaema oma, ma mehel kunni ka mängida ei laseks. lahutuse vormistaksin siis, kui oled ära kolinud.

laps jääb sinuga! ma ei tea sinu suhtlusviisi, aga öelda on vaja nii, et teine teab, sellest sa ei tagane, maksku see, mis maksab.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu seebiks kirjutas:[/small]

Loe esimest teemat. Seal on otseselt öeldud, et teemaalgataja räägib endast ainsuses. Ehk siis ei mingit meiet. Ja see lapse tuli mängu alles hilisemates kommentaarides. [/tsitaat]
Ja see tõestab, et laps ei taha kaasa tulla? Loe parem ise, mina olen teemat kommenteerinud algusest saadik ja teemaalgataja väidab, et lapsele pole veel üldse midagi räägitud ning et mõlemad vanemad soovivad last enda juurde.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]ma ütleksin mehele seda, et

1) sina oma lapsest eraldi elama asud, ärgu võtku üldse mõttessegi!!!

2) armastus ei saa otsa paugupealt, järelikult on ta oma hinges seda otsust setitanud küllalt kaua. nüüd vajad ka sina aega, et end koguda, plaan välja mõelda ja eluga edasi minna. kui kaua see aega võtab, ei tea. aasta? poolteist? jah, sa lähed ära, aga aega läheb. punkt.

3) laps tuleb asjasse pühendada. te teete seda koos, aga mees mõelgu välja sobivad sõnad, lõpuks temal on armastus otsas ja tema tahab et teie kodu sinust puhtaks saaks.

kui oled ära öelnud, siis oled võtnud sirge hoiaku. kui suudad, asu uurima kinnisvaraturgu. ma teeks esialgu plaani leida poole aastaga endale sobiv elamine. kui ei suuda, nuta ja kogu ennast, aga mitte mehes kaastunde äratamiseks, lihtsalt kurbus ja segadus on sellises olukorras loomulikud. mehega ma ei arvestaks. hakkaks iseseisvaks. kui sa seda ei ole, siis alustaks täna väikestest asjadest. järelemõtlemiseks teeks väikseid jalutuskäike, lööb pea selgeks ja võib ka segamatult kurvastada. lihtsalt sellepärast, et maja on mehe vanaema oma, ma mehel kunni ka mängida ei laseks. lahutuse vormistaksin siis, kui oled ära kolinud.

laps jääb sinuga! ma ei tea sinu suhtlusviisi, aga öelda on vaja nii, et teine teab, sellest sa ei tagane, maksku see, mis maksab. [/tsitaat]

Tehke mulle ometi selgeks, miks on elementaarne, et laps jääb emaga?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tehke mulle ometi selgeks, miks on elementaarne, et laps jääb emaga? [/tsitaat]
See on ema jaoks elementaarne. Sinu poolt tsiteeritud tekstis muidugi sellist sõna pole.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ei, laps ei pea jääma tingimata emaga. see ei ole minu mõte. edaspidi – kui naine on suutnud end koguda ja ka mees on ehk maa peale laskunud, et päris kõike mammona ei dikteeri – peab toimuma arutelu, kus lapsel ka suur sõnaõigus.

antud hetkel on lihtsalt üks pool teise selja taga teinud ühepoolse otsuse, ja sellega teisel poolel jalad alt löönud – minu armastus on otsas (võimalik, et kuskil on ka teine). maja on minu! minu laps jääb loomulikult minuga. see, kes minu elus üleliigne, kõndigu ära! mingit arutelu mees ei paku.

naine peab esmalt pea püsti saama ja võtma hoiaku, et nii ei lähe. praegu on kommentaaride järgi tegu ilmselgelt maaslamajaga.

mu jaoks on sama hirmsad need kümned PK lood, kus naine leiab teise mehe, sest oma mees ei paku romantikat vms, on küll hea mees ja lapsele hea isa, aga niiii igav. leitakse uus mees ja \”vanal\” mehel palutakse lahkuda. laps jääb otseloomulikult emaga. isa saab alimendid ja rõõmu koosveedetud pühapäevadest.

0
0
Please wait...

Postitas:
annigret

Aitäh kägu 13.07! Praegu vajangi nõuandeid, mitte aga tänitamist ja parastamist.
Eks me peame jah varem või hiljem lapse sellesse pühendama. Aga enne tahaks ennast natuke koguda, mitte iga sõna peale nutma puhkeda.
Paratamatult peab vist isa juurde laps jääma. Mull on vahetustega töö hommikust hilisõhtuni. kes temaga siis õpib või on, kui mina kodus pole. Praegu pole ma selleks valmis, et jään lapse muredest ja rõõmudest kõrvale, et käib minu juures ainult külas.
Juba eile õhtul visati mulle ette, et siit 10 kilomeetrit eemal on mul vana korter võid sinna kolida. Lapsest ikka võimalikult kaugele. Kuidas ma sealt tööle hakkan käima, lube ja autot mul pole. Ja mis moodi ma seal elan…2 tühja tuba. Pole mul sinna magamisasetki panna, kõigest muus rääkimata. Pealegi on seal lärmakad joodikutest naabrid. Selle teema laitsin ma kohe maha! See, et tal on teine ja ta tahab minust lahti saada, ei tähenda, et ma pean kõigega nõus olema, mis ta mulle ette söödab! Paistab, et tal on hirmus kiire minu välja puksimisega ja ise tahab veel rahumeelselt lahku minna! Nii see küll võimalik ei ole.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on ema jaoks elementaarne. Sinu poolt tsiteeritud tekstis muidugi sellist sõna pole.[/tsitaat]

Ja kui isa jaoks on ka elementaarne, mis siis?

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 67 )

Esileht Pereelu ja suhted Mees teatas, et ei armasta mind enam…

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.