Esileht Pereelu ja suhted Mees toetab ja hoolitseb

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 53 )

Teema: Mees toetab ja hoolitseb

Postitas:
Kägu

Kas peate normaalseks, kui mees teid toetab ja teie eest hoolitseb ning vaatab, et teil oleks kõik hästi?

+3
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muidugi. Samamoodi hoolitsen mina tema eest.

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võiks olla küll. Vaimset toetust ja minust hoolimist pean iseenesest mõistetavaks, ega muidu polegi mingit suhet. Kui see aga tähendab täismahus üleval pidamist, siis see oleks muidugi ka tore, aga kui sellega kaasneb näiteks armukeste pidamisega lepppimine, siis hästi ei sobi. Lisaks vaataks ikka seda ka, et endal oleks ka oma raha, sest mine sa tea, millal võetakse uus objekt, kelle eest hoolitseda.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loomulikult. Ja mina teda. See ongi ainuke normaalne paarisuhe, teistsugusel ei näe mõtet.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas peate normaalseks, kui mees teid toetab ja teie eest hoolitseb ning vaatab, et teil oleks kõik hästi?

Jah, ja see kehtib ka vastupidi, mitte et mina üksi muudkui poputamist ootan ja midagi vastu ei anna.

Igaks juhuks lisan, et palun seda mitte segi ajada majandusliku ülalpidamisega või kontrollimise ja vabaduse piiramisega.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas see on mehe ülesanne, vaadata, et mul oleks kõik hästi? Peamiselt vastutan ikka mina ise oma elu ja käekäigu eest.

Hoolitsemine seostub mul pigem laste ja vanuritega, kes ise endaga hakkama ei saa. Või siis haigetega, kes ise enda eest ei vastuta. Samuti loomadega. Nende eest hoolitsetakse.

Hoopis teine asi on aga hoolimine, aga see ei pea alati tähendama igakuist ülekannet mehe kontolt minu omale. Meil on võrdne suhe, mõlemad teenivad. Igakuised elamiskulud on jagatud nii, et see, kes teenib rohkem, maksab rohkem. Minu arust normaalne.

+8
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pean normaalseks, et mehele mu tegemised korda lähevad. Oma elu tahan ikka ise elada, ei oota, et keegi kätt tagumiku all hoiaks, ammugi ei tahaks mehest sõltuv olla. Ja kindlasti ei sobiks mulle, et mees sealjuures veel kõrvalt paneb.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pean normaalseks, aga ei pea normaalseks seda, kui ülalpeetav naine kekutab mehe raha eest ostetud elu, hilpude ja reisidega meedias.

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas see on mehe ülesanne, vaadata, et mul oleks kõik hästi? Peamiselt vastutan ikka mina ise oma elu ja käekäigu eest.

Hoolitsemine seostub mul pigem laste ja vanuritega, kes ise endaga hakkama ei saa. Või siis haigetega, kes ise enda eest ei vastuta. Samuti loomadega. Nende eest hoolitsetakse.

Hoopis teine asi on aga hoolimine, aga see ei pea alati tähendama igakuist ülekannet mehe kontolt minu omale. Meil on võrdne suhe, mõlemad teenivad. Igakuised elamiskulud on jagatud nii, et see, kes teenib rohkem, maksab rohkem. Minu arust normaalne.

Jaanus Rahumägi  ütleb sünnipäevausutluses oma perekonna kohta:”Kuigi igaüks peab ennekõike ise hakkama saama, tuleb kõiki peres hoida ja vajadusel ka aidata.”  Olen samal arvamusel.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil on võrdne suhe, mõlemad teenivad. Igakuised elamiskulud on jagatud nii, et see, kes teenib rohkem, maksab rohkem. Minu arust normaalne.

Mis tähendab tegelikult seda, et mees teenib rohkem ja seega maksab ka suurema osa elamiskuludest kinni.

+3
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

See teema on pisikese vimkaga. Alles oli Kroonikas artikkel, kus üks tuntud naislaulja pajatas oma suhtest mehega ja sellest kuidas mees tema eest hoolitseb. Minu arvates üsna tavaline peremudel näiteks slaavlaste puhul. Eestlased kalduvad rohkem sinna võrdsuse poole.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See teema on pisikese vimkaga. Alles oli Kroonikas artikkel, kus üks tuntud naislaulja pajatas oma suhtest mehega ja sellest kuidas mees tema eest hoolitseb. Minu arvates üsna tavaline peremudel näiteks slaavlaste puhul. Eestlased kalduvad rohkem sinna võrdsuse poole.

Miks ta vimkaga on? Teema ongi ju konkreetsest artiklist ajendatud. Ja ilmselt ongi soov tekitada arutelu, et kas see on ok, et mees kogu naise elu kinni taob.

Minu arust ei ole. Ammugi ei ole ok, sellise asjaga praalimine, nagu seda teeb too laulja ja keegi Sibul.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks ta vimkaga on? Teema ongi ju konkreetsest artiklist ajendatud. Ja ilmselt ongi soov tekitada arutelu, et kas see on ok, et mees kogu naise elu kinni taob.

Mina jälle mõtlen, et nii on ju paljud naised oma nö karjääri alustanud. Näiteks Saagim, Kersti Toots, Kätlin Maran. Aga erinevalt praegu kõne all olevast lauljast on nemad ikka osanud end majanduslikult kindlustada selle jõuka mehe kõrval. Hakanud ise äri ajama esialgu mehe abiga, aga pärast täiesti iseseisvalt. Ja siis keskeaks on ise kindlustatud ja ei pea kellegi taldu enam lakkuma. Aga kui oled ise selline sisutu tibi, siis saadki sellest suhtest ainult paar reisi ja kleidikest ja ise oled sama vaene edasi. See on küll loll tegu.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See teema on pisikese vimkaga. Alles oli Kroonikas artikkel, kus üks tuntud naislaulja pajatas oma suhtest mehega ja sellest kuidas mees tema eest hoolitseb.

Kuskil pole kirjas, et teema sellest artiklist on ajendatud. Mina nt Kroonikat ei loe. Kui tahetakse majandusliku toetamise kohta teada, tuleb ka nii küsida ja viidata artiklile. Hetkel see sõnastusest küll välja ei tule, seega võib igaüks vastata nii, nagu tema teemaalgatusest aru saab.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loomulikult. Juba sõna “abielu” tähendab ju, et mõlemad aitavad ja toetavad teist, koos peaks olema kergem. Mida see toetus täpsemalt tähendab ja milles seisneb, see on muidugi iga paari enda asi.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil on võrdne suhe, mõlemad teenivad. Igakuised elamiskulud on jagatud nii, et see, kes teenib rohkem, maksab rohkem. Minu arust normaalne.

Mis tähendab tegelikult seda, et mees teenib rohkem ja seega maksab ka suurema osa elamiskuludest kinni.

Ei pruugi. Tean päris paljusid peresid, kus naine teenib mehest tunduvalt rohkem. Ei maksa nii minevikus kinni olla, elu on edasi läinud ja naised on ennast tasapisi meestega samale palgatasemele võidelnud.

Mõnede tibide arvamus, et mehed eksisteerivad vaid selleks, et naise kulud-hobid kinni plekkida, on muidugi masendav ja heidab halba valgust ka teistele naistele.

Olen ka tähele pannud, et viimastel aastatel tuleb teatud instatibide suust üha enam lalinat, et KUI normaalne see ikka on. Üks teatud tibin reklaamib isegi elustiili, kus naine on ekordiks rikkale mehele ja see on tema arvates täiesti ok. Reisid, kleidid, kulinad tulevad nimetutelt härradelt, keda nendel arvututel instapiltidel miskipärast kunagi näha pole.

Huvitav, kas sellistel tibidel üldse on mingid unistused, et edasi õppida või ennast arendada? Või ongi laeks priipääse Kroonika seksikate gaalale?

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen ka tähele pannud, et viimastel aastatel tuleb teatud instatibide suust üha enam lalinat, et KUI normaalne see ikka on. Üks teatud tibin reklaamib isegi elustiili, kus naine on ekordiks rikkale mehele ja see on tema arvates täiesti ok.

Eks ta mingite neidude silmis ongi okei. Oled noor ja ilus ja müüd ennast raha eest. Oma noorust ja ilu. Aga kui noorus ja ilu on läinud mis siis edasi? Hiljuti oli kuskil artikkel samal teemal. Tegevus toimus Dubais ja mida siis instatibid pidid raha eest tegema. Ei hakka siin kõva häälega seda välja ütlema.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hiljuti oli kuskil artikkel samal teemal. Tegevus toimus Dubais ja mida siis instatibid pidid raha eest tegema. Ei hakka siin kõva häälega seda välja ütlema.

Lugesin ka seda ja süda läks pahaks. Õudne, milliseks alanduseks mõned noored naised raha nimel valmis on. 🤢

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on ju normaalne suhe, et enam-vähem vaatad, et teine oma elu ja kohustustega nina vee peal suudaks hoida, kui vaja aitad, võtad midagi tema kohustustest enda kanda, kui teine ei jõua jne. Milleks teistsugust suhet vaja oleks, milleks mittehoolivat ja mittetoetavat mees üldse pidada? (ei mõtle maj. ülalpidamist, kuigi eks laste saamisega võib sedagi ette tulla) Siis on kergem juba üksi, kui vastiku mehega.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sõltub, eks see ole inimestel erinev, kus normaalsuse piir jookseb. Ma pean normaalseks 1000€ kuus, kuid saan hästi aru, et mõnele maakale piisaks ka paarist sotist ja Kolk saab no 5k ikka?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

nagu seda teeb too laulja ja keegi Sibul

Kusjuures need tegelased oma tegelikult vastandid, teine teisel pool rindejoont- laulja on püsisuhtes ja tema ülesanne on peletada eemale kõik sibulad, kellede jaoks suhe ongi põgus, kuid regulaarne ning ühele keskendumise asemel “hoiab mune mitmes korvis”. Äriplaanina tundub sibulate lähenemine tegelikult elujõulisem, riskid on hajutatud- samas muidugi ka potentsiaalne tulu pikas plaanis väiksem. Laulja strateegia võiks olla natuuras hüvede saamisest kõrgemalt väärtustada cash-i ja omale salaja mustade päevade fondi koguda nii palju kui suudab.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sõltub, eks see ole inimestel erinev, kus normaalsuse piir jookseb. Ma pean normaalseks 1000€ kuus, kuid saan hästi aru, et mõnele maakale piisaks ka paarist sotist ja Kolk saab no 5k ikka?

Kas see 5k tähendab tõlkes viis tuhat eurot ja seda siis ühes kuus? Mina küll kuu jooksul sellist raha ära ei suudaks kulutada. Mida selle eest ostetakse?

Ma arvan, et see number on liialdus.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See teema on pisikese vimkaga. Alles oli Kroonikas artikkel, kus üks tuntud naislaulja pajatas oma suhtest mehega ja sellest kuidas mees tema eest hoolitseb.

Kuskil pole kirjas, et teema sellest artiklist on ajendatud. Mina nt Kroonikat ei loe. Kui tahetakse majandusliku toetamise kohta teada, tuleb ka nii küsida ja viidata artiklile. Hetkel see sõnastusest küll välja ei tule, seega võib igaüks vastata nii, nagu tema teemaalgatusest aru saab.

Mina näiteks ka ei loe Kroonikat. Aga sellest teemast pasundavad siiski ka teised väljaanded. Artiklit ei peagi avama. Juba pealkiri ütleb sisu ära. Ja ei ole just kuigi keeruline aru saada, et teemaalgatus on konkreetsest artiklist ajendatud.

Elisa Kolk: minu meelest iga normaalne naine teab, et see ongi normaalne, kui mees sind toetab – Naistekas (delfi.ee)

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lugesin ka seda ja süda läks pahaks. Õudne, milliseks alanduseks mõned noored naised raha nimel valmis on.

Aga selles artiklis toodud tibidel oli vähemalt siht silme ees. Paari aastaga said miljonäriks ja siis saavad juba kahekümnendate keskpaigas selle töö kõrvale heita ja väärikaks hakata. Aga siin alandatakse ennast ju peenraha eest. Siin müüakse ennast riiete ja kunstrindade eest. See on kordi alandavam.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Laulja strateegia võiks olla natuuras hüvede saamisest kõrgemalt väärtustada cash-i ja omale salaja mustade päevade fondi koguda nii palju kui suudab.

No võiks, aga tundub, et härra on selleks juba piisavalt naistega kogenud ja piisavalt suslik, et tegelikult oma vara ei jaga üldse. Ei kingi ka mingeid väärtuslikke ehteid ega mitte midagi muud püsivat. Laulja firmagi puhta mehe oma.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lugesin ka seda ja süda läks pahaks. Õudne, milliseks alanduseks mõned noored naised raha nimel valmis on.

Aga selles artiklis toodud tibidel oli vähemalt siht silme ees. Paari aastaga said miljonäriks ja siis saavad juba kahekümnendate keskpaigas selle töö kõrvale heita ja väärikaks hakata. Aga siin alandatakse ennast ju peenraha eest. Siin müüakse ennast riiete ja kunstrindade eest. See on kordi alandavam.

Siht silme ees?! Lasta endale suhu s*ttuda ja muid rõvedusi teha raha nimel? Vot siin ongi vahe- on naisi, kes mitte iialgi nii madalale ei laskuks ja siis on need teised, kes ongi paarituhande (no vbla paarikümbe tuhande) dollari nimel kõigeks valmis. Aga lasta ennast niimoodi alandada, et saaks hiljem oma miljonitega kelkida, no selge siis. Arvata võib, et osa rahast läheb ka traumajärgse teraapiaga tegelemiseks, sest kujutan ette, et seda s*tamaitset ei suuda need miljonid ära võtta.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siht silme ees?! Lasta endale suhu s*ttuda ja muid rõvedusi teha raha nimel?

Eks see suhusittumine ole ka liialdus, aga selge see, et ega prostituudi amet just meelakkumine pole. Aga ma ütleks, et parem see, kui mingite vanameeste madrats puhta tasuta olla, kui juba enesemüümiseks läheb.

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks see suhusittumine ole ka liialdus, aga selge see, et ega prostituudi amet just meelakkumine pole. Aga ma ütleks, et parem see, kui mingite vanameeste madrats puhta tasuta olla, kui juba enesemüümiseks läheb.

See ei ole mingi liialdus, täpselt nii ongi. Loe Tagthesponsor.

https://archive.ph/I4qhk

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jaa, kindlasti sa tead täpselt, kuidas on, sest ise ju lugesid kuskilt netist.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis sul sinna lehele asja on? Toidad oma luulusid ainult. Ei ole naised sellised, mõni % hoorasid ei ole veel naissugu.

+1
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 53 )

Esileht Pereelu ja suhted Mees toetab ja hoolitseb