Mis sul sinna lehele asja on? Toidad oma luulusid ainult. Ei ole naised sellised, mõni % hoorasid ei ole veel naissugu.
Ja isegi seal pole mingist suhusittumisest juttu, vaid tagumikulakkumisest ja muust sellisest, mis pole midagi ekstreemset.
Esileht › Pereelu ja suhted › Mees toetab ja hoolitseb
Mis sul sinna lehele asja on? Toidad oma luulusid ainult. Ei ole naised sellised, mõni % hoorasid ei ole veel naissugu.
Ja isegi seal pole mingist suhusittumisest juttu, vaid tagumikulakkumisest ja muust sellisest, mis pole midagi ekstreemset.
See ei ole mingi liialdus, täpselt nii ongi. Loe Tagthesponsor.
Sa oma haige ajuga peaksid tõepoolest sellistest lehtedest kaugele eemale hoidma, ei mõju su niigi haprale vaimsele tervisele hästi. Nagu ka perekool, aga saan aru, sõltuvus. Ja see, et keegi sulle seksi eest maksta tahaks, on nagunii ulmevaldkonnast. Üldse on sul seksiteemadega hirmus halvasti- jubedalt huvitab, aga…
Mis luulusid, Dubainaistest räägitakse, ise selle teemaks just võtsite.
Sa oma haige ajuga peaksid tõepoolest sellistest lehtedest kaugele eemale hoidma, ei mõju su niigi haprale vaimsele tervisele hästi. Nagu ka perekool, aga saan aru, sõltuvus. Ja see, et keegi sulle seksi eest maksta tahaks, on nagunii ulmevaldkonnast. Üldse on sul seksiteemadega hirmus halvasti- jubedalt huvitab, aga…
Vabandust, minu ajuga on kõik korras. Millest sa inimene üldse räägid või kellega omast arust vestled? Tabletid võtmata?
Mul on jube kahju naistest, kes arvavad, et kinniplekkimine = toetamine ja hoolitsemine.
—
Tabletid võtmata?
Sa arvad, et kui sulle nii kogu aeg öeldakse, siis see solvab kõiki teisi ka? Minul pole tablettidega mingit pistmist, küll aga sinul on mõned antipsühhootikumid soolas, lillkapsamutt.
Sa arvad, et kui sulle nii kogu aeg öeldakse, siis see solvab kõiki teisi ka? Minul pole tablettidega mingit pistmist, küll aga sinul on mõned antipsühhootikumid soolas, lillkapsamutt.
Kuule, tola! Mina pole lillkapsamutt, vaid see, kes talle selle nime andis. Kas sa oled järgmine häirega naisterahvas? Lootsin, et tema on ainuke, aga nüüd on järgmine platsis.
Eks see suhusittumine ole ka liialdus, aga selge see, et ega prostituudi amet just meelakkumine pole. Aga ma ütleks, et parem see, kui mingite vanameeste madrats puhta tasuta olla, kui juba enesemüümiseks läheb.
See ei ole mingi liialdus, täpselt nii ongi. Loe Tagthesponsor.
Mõned aastad tagasi oli seal isegi üks eesti disainer ära märgitud.
Jumal küll, sul ikka meeldib sellistes kloaakides sobrada? Haige uudishimu much, pervertide publikuks olla? Ja siis imestab, miks teda imelikuks peetakse…
Jumal küll, sul ikka meeldib sellistes kloaakides sobrada? Haige uudishimu much, pervertide publikuks olla? Ja siis imestab, miks teda imelikuks peetakse…
Ära nüüd ärritu. Mina seda sponsorilehte välja ei otsinud, siin on teisigi, kes sellist eluviisi kummaliseks peavad.
Ja kloaagis sobravad ikka need Dubai- neiud. See tagthesponsor leht teeb minu meelest õiget asja, sest naiste keha müümine ei ole okei.
Ära nüüd ärritu. Mina seda sponsorilehte välja ei otsinud, siin on teisigi, kes sellist eluviisi kummaliseks peavad.
Mina panin selle siia. Seda pole vaja kuidagi välja otsida, sellest lehest on väga palju juttu olnud, kuidas instatibid vahele tõmmatakse ning mis rõvedused on suure raha taga. Imelik, et mõni veel sellest kuulnud pole. Kahjuks oli seal mõned aastad tagasi ära toodud ka Eesti tuntud seltskonnategelane-moelooja. Isiklikult ma seda ei usu.
Seda pole vaja kuidagi välja otsida, sellest lehest on väga palju juttu olnud, kuidas instatibid vahele tõmmatakse ning mis rõvedused on suure raha taga. Imelik, et mõni veel sellest kuulnud pole.
Eks igaühel oma huvid… mina ei tegele netist rõveduste piilumisega.
Netist rõveduste? Räägin instatibidest. Aga sul ilmselt pole ka instat ja uudiseid ei loe. Ilmselt elad kuskil pärapees kott peas, mis sinust ikka tahta. Mõtettu mutt.
Seda pole vaja kuidagi välja otsida, sellest lehest on väga palju juttu olnud, kuidas instatibid vahele tõmmatakse ning mis rõvedused on suure raha taga. Imelik, et mõni veel sellest kuulnud pole.
Mina ka mitte.
See on nii läbinähtav, kuidas sa siin oma keha müümist normaliseerida üritad, loopides sopaga neid, kes sellest rääkida julgevad. Hale.
Mingil hetkel hakkavad naised seda elementaarseks pidama. Mul üks üksikemast sõber hakkas kurtma, et raha jube vähe. Eks ma siis toetasin. Vaikselt aga kiirelt hädavajaduste summad tõusid kordades ja naise suhtumisest hakkas kaduma ka tänulikkus, asendus abielunaise nõudliku norimisega. Kusjuures meil pole isegi seksisuhet, kuigi naine ise on küsinud ka seda — aga ma ei nõustu, sest siis arvab ta, et tal elukaaslane valmis.
Mees Mingil hetkel hakkavad naised seda elementaarseks pidama. Mul üks üksikemast sõber hakkas kurtma, et raha jube vähe. Eks ma siis toetasin. Vaikselt aga kiirelt hädavajaduste summad tõusid kordades ja naise suhtumisest hakkas kaduma ka tänulikkus, asendus abielunaise nõudliku norimisega. Kusjuures meil pole isegi seksisuhet, kuigi naine ise on küsinud ka seda — aga ma ei nõustu, sest siis arvab ta, et tal elukaaslane valmis.
Eks siis oled ikka ise tola, mis siin muud öelda.
Mees Mingil hetkel hakkavad naised seda elementaarseks pidama. Mul üks üksikemast sõber hakkas kurtma, et raha jube vähe. Eks ma siis toetasin. Vaikselt aga kiirelt hädavajaduste summad tõusid kordades ja naise suhtumisest hakkas kaduma ka tänulikkus, asendus abielunaise nõudliku norimisega. Kusjuures meil pole isegi seksisuhet, kuigi naine ise on küsinud ka seda — aga ma ei nõustu, sest siis arvab ta, et tal elukaaslane valmis.
Eks siis oled ikka ise tola, mis siin muud öelda.
Miks tola?
Miks tola?
Kes käsib sul võhivõõrale raha anda? Lisaks kardad inimesega seksida, et äkki hakkab elukaaslaseks. On ju päris loll jutt.
Miks tola?
Kes käsib sul võhivõõrale raha anda? Lisaks kardad inimesega seksida, et äkki hakkab elukaaslaseks. On ju päris loll jutt.
Kes ütles et võhivõõras? Ammune tuttav. Ja seda kuidas naised kiinduvad ära mehesse, kellega nad on paar korda seksinud, olen näinud rohkem kui korra. Ma ei taha seda, parem vältida.
Sõltub, eks see ole inimestel erinev, kus normaalsuse piir jookseb. Ma pean normaalseks 1000€ kuus, kuid saan hästi aru, et mõnele maakale piisaks ka paarist sotist ja Kolk saab no 5k ikka?
Kas see 5k tähendab tõlkes viis tuhat eurot ja seda siis ühes kuus? Mina küll kuu jooksul sellist raha ära ei suudaks kulutada. Mida selle eest ostetakse?
Ma arvan, et see number on liialdus.
Nojah, mis rikkale harilik, see vaesele imelik 🙂 Kas sa väljas söömas käid? Päevas 100 eurot söögi peale magama panna pole mingi probleem Tallinna kesklinnas. No ok, iga päev väljas ei söö, aga ega õiged prouad ise ka kodus ei tee. Ikka tellitakse. Lisaks kosmeetik, juuksur, pediküür, maniküür, massaaz, depilatsioon, jumestus, kui on tähtsamad sündmused. Kindlasti midagi veel. No vaikselt hakkab puudugi jääma sellest summast 😀 Korralikke riideid, jalanõusid ja kotte nagu ei saagi enam – selle jaoks vaja juurde küsida.
Artiklit ei peagi avama. Juba pealkiri ütleb sisu ära. Ja ei ole just kuigi keeruline aru saada, et teemaalgatus on konkreetsest artiklist ajendatud. Elisa Kolk: minu meelest iga normaalne naine teab, et see ongi normaalne, kui mees sind toetab – Naistekas (delfi.ee)
tegelikult ei, pealkiri ei ütle sisu ära. sõnal “toetab” ei ole ainult üks tähendus.
tegelikult ei, pealkiri ei ütle sisu ära. sõnal “toetab” ei ole ainult üks tähendus.
Lugesin ja mulle jäi küll mulje, et räägitakse peamiselt materjaalsest toetusest.
Lugesin ja mulle jäi küll mulje, et räägitakse peamiselt materjaalsest toetusest.
kroonika artikkel räägib muidugi materiaalsest toetamisest, kuid käesolev teemaalgatus ei räägi. minu meelest.
kroonika artikkel räägib muidugi materiaalsest toetamisest, kuid käesolev teemaalgatus ei räägi. minu meelest.
Minule tundub, et siin on mõeldud mõlemat. Teema paistab olema ajendatud just sellest imelikust artiklist.
Esileht › Pereelu ja suhted › Mees toetab ja hoolitseb