Esileht Pereelu ja suhted meest peeti täna pedofiiliks…

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 78 )

Teema: meest peeti täna pedofiiliks…

Postitas:
Kägu

Mees käis täna 6aastase tütrega kodu lähedal mänguväljakul, kui tagasi tulema hakkasid, käest kinni ja puha, siis hüppas mehele üks tädi ligi ja hakkas väga valju ja nõudliku häälega küsima, et kas see on teie tütar ja tüdruku käest, et kas see mees teeb sulle haiget, kus su emme on?! tütar hakkas nutma, mees hakkas ka peaaegu nutma, kuidagi said tulema ilma politsei sekkumiseta (kuigi kõik olevat kahtlustavalt vahtinud). ma alguses naersin südamest, kui mees rääkis, aga mees on tõesti ¨okis, käed värisesid, andsin talle pool xanaxitabletti, rahunes pisut maha. Siis jäin mina ka mõttesse, et mis siis tegelikult juhtus?

kas see ongi meie tulevik? isad ei või enam oma tütrega mänguväljakule minna, ilma et kohe pedofiilias ei süüdistataks?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

RE: meest peeti täna pedofiiliks…

Kummaline juhtum küll.

Mul oli kord hädasti vaja toidupoodi minna, aga 1,5 aastane laps oli teistsugusel arvamusel. Otsustasin röökiva titega siiski kiirelt poes ära käia. Pensionärid pööritasid silmi ja küsisid häälekalt, et kus selle lapse ema on, olles arvamusel, et oma emaga laps nii hirmsasti ei röögi ega väänle. Turvamees hakkas sabas käima ja oli ka nõme olukord.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ära nüüd ühe hullu muti käitumise põhjal nii laiaulatuslikke järeldusi tee.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mina oleks tylitamise eest politei kutsunud! appikene kyll millised mutid!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Issand, mis mees, peab tabletti andma. Mees peaks ikka seisma enda eest, kui mees, mitte ei pea värisema hakkama.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui mees tõesti ei teinud midagi, mis võiks tädile kahtlane tunduda, oleks tulnud politsei kutsuda. Aga siis juba tädile. Lapsi traumeerida ei ole kellelgi õigust. Kui see tädi leiab, et käitus õieti, siis ta kordab seda ja järgmised isad saavad oma sauna. Samas on ajakirjanduses kajastatud ka lugusid, kus oma isa on lastega väga halvasti ringikäinud. Niiet ilmselt loodaks iga lapsevanem, et kui asi on tõsine, selline tädi vahele astuks. Igaljuhul oleks tulnud politsei väljakutsuda.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

olemata paranoiline, jääks ka mõttesse, mis siis tegelikult ikkagi juhtus. Äkki mees sakutas last, tegi liiga? Hakkas koju ajama ja laps nuttis juba enne tädi sekkumist. Oli kuidagi karm või ebaloomulik, mis tõmbas pilku? Pigem rohkem selliseid \”hulle mutte\”, kui tapetud ja vägistatud, või lihtsalt niisama väärkoheldud lapsi, arvestades, kui palju selliseid asju ikkagi juhtub ja enamus ahistajatest on lähedased. Kurb tõsi.
Olen ka ise sekkunud, kui paariaastane laps karjub end talvisel tänaval pikali maas hingetuks ja vihane ema sõimleb meetreid eemal. Vahel tuleb lapsele appi minna, kuigi see on äärmus.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]olemata paranoiline, jääks ka mõttesse, mis siis tegelikult ikkagi juhtus. Äkki mees sakutas last, tegi liiga? Hakkas koju ajama ja laps nuttis juba enne tädi sekkumist. Oli kuidagi karm või ebaloomulik, mis tõmbas pilku? Pigem rohkem selliseid \”hulle mutte\”, kui tapetud ja vägistatud, või lihtsalt niisama väärkoheldud lapsi, arvestades, kui palju selliseid asju ikkagi juhtub ja enamus ahistajatest on lähedased. Kurb tõsi.
Olen ka ise sekkunud, kui paariaastane laps karjub end talvisel tänaval pikali maas hingetuks ja vihane ema sõimleb meetreid eemal. Vahel tuleb lapsele appi minna, kuigi see on äärmus.
[/tsitaat]
Oled küll paranoiline. Paranoiline Selgeltnägijakägu.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Issand, mis mees, peab tabletti andma. Mees peaks ikka seisma enda eest, kui mees, mitte ei pea värisema hakkama.[/tsitaat]

Kui inimene vajab rahunemiseks Xanaxit ja need on kodus käepärast, pole lood head. Suudab ta oma emotsioone kontrollida(viha, närvilisust?)

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Haah, õnneks mul pole keegi vahele tulnud aga mu laps umbes 2-aastasene röökis iga jumala päev mänguplatsilt ära tulles. Oli ta siis pikali maas või rihmadega kärus röökimas ja väänlemas. Hirrmus aeg oli, õnneks kasvas välja :).
Kusjuures paar korda on jonnivale lapsele mõjunud, kui keegi tuleb leebelt midagi kommenteerima, ma ei ela Eestis, siin peetakse normaalseks, kui laps vahel veidi jonnib, pigem ajab inimesi naerma ja mõni siis tuleb kogemusi jagama vmt. Õnneks lapseröövliks pole mind seni selle põhjal tembeldatud.
Arvan, et vanamutt oli hull ja mees ärgu võtku südamesse.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

annad lihtsalt niisama pool xanaxit? see osa jäi mulle kõige ergumana meelde su teemast. lapsele ikka ka veerand xanaxit andsid?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Xanaxit leidub meie kodus sellepärast, et *minul* on probleeme, ma kardan meeletult pimedat ja sageli ei suuda seetõttu uinuda, avalikes kohtades võib mul tekkida paanikahoogusid. Jah, julgesin sellise eripärase värdjana lapsi saada. Ma nägin oma meest üldse esimest korda sellises seisundis, enamasti on ta vana rahu ise. Jah, julgesin pool tabletti anda, ma olen ise piisavalt ravimeid võtnud, et tean kuidas asi mõjuda võib, rahusti on rahusti, tõmbab pinge maha. Teie meelest oleks mees muidugi pidanud mehelikkuse tõestuseks naisele vastu lõugu tõmbama ja siis kodus viina jooma? Naljatilgad.

Vastustele, et ehk mees peksis last (appikene) või röökis ta peale, ma ei kavatse isegi vastata, kui teie peres lapsi pekstakse, siis palun ärge arvake, et kõik sellised on. Oligi juhtum täpselt selline, et mees läks lapsega mänguväljakule, olid seal mitu tundi, mees istus ja luges rahulikult juturaamatut, tüdruk ise ütles, et on väsinud ja tahaks koju, kõht tühi, asutasid ennast minema ja siis kargaski üks energiline tädi juurde ja kukkus nõudma, et mis siin toimub, on see teie laps…

Mind lihtsalt huvitab, et mida sellest kõigest arvata, kas keegi on kunagi sarnasesse olukorda sattunud? See lihtsalt tundub nii uskumatu ja ulmeline.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Haah, õnneks mul pole keegi vahele tulnud aga mu laps umbes 2-aastasene röökis iga jumala päev mänguplatsilt ära tulles. Oli ta siis pikali maas või rihmadega kärus röökimas ja väänlemas. Hirrmus aeg oli, õnneks kasvas välja :).
Kusjuures paar korda on jonnivale lapsele mõjunud, kui keegi tuleb leebelt midagi kommenteerima, ma ei ela Eestis, siin peetakse normaalseks, kui laps vahel veidi jonnib, pigem ajab inimesi naerma ja mõni siis tuleb kogemusi jagama vmt. Õnneks lapseröövliks pole mind seni selle põhjal tembeldatud.
Arvan, et vanamutt oli hull ja mees ärgu võtku südamesse.[/tsitaat]

milline efekt on paariaastase karjutamisel, maas vedeleda laskmisel, hüsteeriliselt külma õhu sisse lahmimisel ise meetreid eemal sõimeldes? Kasvatus ? Ei, see on väärkohtlemine. Selline laps tuleks lihtsalt kindlalt sülle võtta ja võimalikult kiiresti lahkuda. Kui selline olukord on igapäevane, vajate professionaalset abi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ära muretse, laps kasvas sellest aastaga välja, siis oli temaga võimalik rääkida. Mina oma lapsega eemalt ei ole sõimelnud, kuid ma suudan mõista nii käitunud ema tundeid. Süles tassida 15 kg karjuvat ja rabelevat pundart mina ei jaksa, toppisin kärusse. Aga mis see veidi õhku siis lapsele teeb? Tänaseks 4-aastane terve pealtnäha normaalne laps. Lihtsalt maas karjuda laskmisel on muide see efekt, et kui ta on ära röökinud ja rabelenud, on ta nõus süles rahunema. Ise samal ajal röökida pole tõesti mõtet aga see võib raske olla.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Xanaxit leidub meie kodus sellepärast, et *minul* on probleeme, ma kardan meeletult pimedat ja sageli ei suuda seetõttu uinuda, avalikes kohtades võib mul tekkida paanikahoogusid. Jah, julgesin sellise eripärase värdjana lapsi saada. Ma nägin oma meest üldse esimest korda sellises seisundis, enamasti on ta vana rahu ise. Jah, julgesin pool tabletti anda, ma olen ise piisavalt ravimeid võtnud, et tean kuidas asi mõjuda võib, rahusti on rahusti, tõmbab pinge maha. Teie meelest oleks mees muidugi pidanud mehelikkuse tõestuseks naisele vastu lõugu tõmbama ja siis kodus viina jooma? Naljatilgad.

Vastustele, et ehk mees peksis last (appikene) või röökis ta peale, ma ei kavatse isegi vastata, kui teie peres lapsi pekstakse, siis palun ärge arvake, et kõik sellised on. Oligi juhtum täpselt selline, et mees läks lapsega mänguväljakule, olid seal mitu tundi, mees istus ja luges rahulikult juturaamatut, tüdruk ise ütles, et on väsinud ja tahaks koju, kõht tühi, asutasid ennast minema ja siis kargaski üks energiline tädi juurde ja kukkus nõudma, et mis siin toimub, on see teie laps…

Mind lihtsalt huvitab, et mida sellest kõigest arvata, kas keegi on kunagi sarnasesse olukorda sattunud? See lihtsalt tundub nii uskumatu ja ulmeline.[/tsitaat]

Väga tore ja rahustav, kui kõik nii oligi. Valvsaks teeb see lugu igal juhu, sest selle naise käitumises pole loogikat ja seda,et ta hull oli, on raske uskuda. Hullud käituvad teistmoodi.
Mina suhtuks nii, et inimeste tähelepanu on hea. Parem, kui hoolimatus. Naerataks tädikesele ja ütleks, et ärge muretsege.
Ülirahuliku mehe reaktioon on kogu loos kõige imelikum. Käte värin, Xanax…? Need asjad EI klapi. Vabanda, et olen aus, näen, et sul on teist arvamust raske aksepteerida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, kui mu mees (normaalne, seaduskuulekas inimene, armastav) ¨oki sai sellest, et keegi arvab, et ta on last varastav pedofiil, siis ilmselgelt on tal midagi viga. Ma pean tunnistama, et minu jaoks on see kõik kõrvaltvaadates ikka natuke naljakas, aga kui ma ennast samasse olukorda panen, siis ma saan aru, et ise osaline olla ilmselt ei oleks üldse naljakas, õudne oleks. Ma olen oma elus palju vähematest asjadest näiteks nutma hakanud. Mis selles imelikku on? Kõik inimesed ei ole emotsioonitud tankid, mõni asi \”läheb hinge\”.

Või on su seisukoht selline, et kuna mees koju jõudes sellise vastiku ja alandava kogemuse peale ikka veel õnnetu ja närvis oli ja ma talle pea sunniviisiliselt sisse andsin midagi, siis me oleme ikkagi lapsi peksev sarimõrvarite pere? Kindel, et sina täna mu meest ei rünnanud? Perekooli suhtumine on ka ikka täiesti uskumatu kohati. Mis maailmas ma küll elan…

Kõige rohkem kardan ma seda, et ta pelgab nüüd lastega üksi minna kuskile edaspidi. Peaks lapse sünnitunnistuse kaasa andma? 😛

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No kunagi nooruses oli mul mitmeaastane suhe mehega, kes oli praegusele mehele üsna diametraalne vastand. Oli väga \”mehelik\” kõigi arvates. Väliselt tundus ta tõesti hästi rahulik kõigile, ei kõigutanud teda ei ussi- ega püssirohi, samas tüli armastas ta väga kiskuda ja tülitsedes muutus teinekord väga emotsionaalseks. Praeguse mehega tülitsesime kergelt viimati, ee, 3 aastat tagasi, ma mäletan. Omavahelistes suhetes on ta väga leebe ja rahulik, samas kurba filmi vaadates löristame mõlemad nutta sageli. Vihast mitte, ma ei usu, et mu mees oleks võimeline vihastuma, aga sotsiaalsetes olukordades võib ta kohmetuks muutuda küll, ei salli üldse avalikku esinemist jne. No ja siis selline pauk otse näkku.

Ah, las see teema olla ja teeme nii, et ei ürita vägisi mu mehest vägivaldset maniakki teha.

0
0
Please wait...

Postitas:
yes1

Mutt reageeris veits üle kui karjuma lausa hakkas, aga pigem tõesti karjuv mutt, kes ikkagi muret tunneb, kui kahtluse korral mitte reageeriv inimene.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind on kunagi kaubamajas vargaks peetud. Tegin seal aega parajaks. Kui ma avastasin, et turvamehed mind passivad, et teolt tabada, siis oli väga kehv tunne. Ma ise oma käitumisega põhjustasin selle, et mind kahtlustama hakati. Seepärast arvangi, et su mees miskipärast äratas kahtlust. Või on see tädi endale südameasjaks võtnud mänguplatsidel valvet pidada, mis iseenesest ei ole paha.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Te keegi pole kommionuga reaalselt kohtunud? Parem rohkem selliseid \”mutte\”. Olin umbes 9-aastane, kui tänaval hakkas ahistama mingi kahtlane mees, jooksin minema. Ta ajas mind suurte majade vahel taga. Sealsamas oli ka bussipeatus, rahvast täis. Mitte keegi ei reageerinud. Lõpuks sain jooksu ikkagi. Aastaid kartsin, et see mees tuleb mulle koju järgi. Päris palju aastaid hiljem nägin teda mingist politseisaatest vms – pandi alaealiste ärakasutamise eest kinni. Paegugi kirjutades süda taob, sellest on möödas 30 aastat. Ärge süüdistage inimesi tähelepanemises, teinekord võib selline \”mutt\” päästa lapse elu ja tervise.

0
0
Please wait...

Postitas:
rotsik

[tsitaat]Jah, kui mu mees (normaalne, seaduskuulekas inimene, armastav) ¨oki sai sellest, et keegi arvab, et ta on last varastav pedofiil, siis ilmselgelt on tal midagi viga. Ma pean tunnistama, et minu jaoks on see kõik kõrvaltvaadates ikka natuke naljakas, aga kui ma ennast samasse olukorda panen, siis ma saan aru, et ise osaline olla ilmselt ei oleks üldse naljakas, õudne oleks. Ma olen oma elus palju vähematest asjadest näiteks nutma hakanud. Mis selles imelikku on? Kõik inimesed ei ole emotsioonitud tankid, mõni asi \”läheb hinge\”.

Või on su seisukoht selline, et kuna mees koju jõudes sellise vastiku ja alandava kogemuse peale ikka veel õnnetu ja närvis oli ja ma talle pea sunniviisiliselt sisse andsin midagi, siis me oleme ikkagi lapsi peksev sarimõrvarite pere? Kindel, et sina täna mu meest ei rünnanud? Perekooli suhtumine on ka ikka täiesti uskumatu kohati. Mis maailmas ma küll elan…

Kõige rohkem kardan ma seda, et ta pelgab nüüd lastega üksi minna kuskile edaspidi. Peaks lapse sünnitunnistuse kaasa andma? :P[/tsitaat]

Ah ära pane tähelegi, perekool ongi selline mustroosa koht et kui sa tuled kurtma midagi \”halli\”, midagi, mis ei ole sama äärmuslik, kui \”mees joob ja peksab, aga muidu on hea mees\” või \”mees kannab kätel aga ma ei armasta teda, tahan lahku minna, kellele maja jääb?\”, siis hakkab pool perekooli paranoiakägudest kahtlustama teid kõiges selles, mida te ei ole… ja osa nendest kahtlustajatest jääb oma lolli iba külge armunult kinni ja korrutab ja korrutab ja korrutab seda järjest edasi.

Ja ma täitsa imestan, et veel ei ole platsis see kukulind, kelle refrääniks on: \”sa jätsid midagi rääkimata\”.

Et hellatundelised mehed on perekoolis OUT, seda ma olen ennegi märganud. Oot, kas keegi on juba kahtlustanud, et ta on äkki gei? Või ee… missesnüüd oligi… mai tia varjante. Memmekas? Luuser? Paku oma versioon!
Mehelik oleks perekooli meelest ilmselt olnud see mees, kes kõnetama tulnud tädikese oleks välkkiire lõuahaagiga maha paisanud ja seejärel tal barbar Conani möirete saatel otsas trampinud…

Sünnitunnistuse kaasa andmine (veekindlas pakendis) on väga hea mõte. Veel üks hea võimalus on lapse jope seljale SUURELT kirjutada sellesama issi telefoninumber ja juurde tekst: minu issi:
Ja kui siis mõni hüsteerik-perekoolik sellele numbrile helistama kukub ja näeb, kuidas pedofiilias kahtlustatav kahtlane patsifist telefoni võtab, ÄKKI neil siis tekib mõni pisikenegi kognitiivne dissonants? Selline, mis veel mahub lähima arengu tsooni…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen ka hellatundeline mees ja mul on umbes sama vana tütar.

Kui minuga sama olukord juhtuks, siis ma ilmselt väldiks seda mänguväljakut elu lõpuni.

Tühja sest ühest konkreetsest mutist. Aga mida üks ütleb, seda sada mõtleb. Mismoodi ma peaks elama ja olema, kui tean, et kõik, kogu aeg, vaatavad mind kui ilmset lapseahistajat?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arvates ikka hea, et keegi reageeris, oleks olnud vastupidine juhus, siis kiruks kõik, et miks mitte keegi ei teinud ja ei näinud midagi.
Aga sarnane juhus oli ka minul mänguväljakul, vaatasin ka, et üks meesterahvas juba pikemat aega istub ja loeb ajakirja, vahest vaatas lapsi ja naeratas omaette, mina ei näinud küll ühtki last temaga koos olema ja tõesti tundus see mees mulle kahtlane, arvatavasti oli teil sama situatsioon.
Aga no isa oleks ju võinud ikka ütelda, et see minu tütar ja 6 aastane pole ka tita, et öelda, et see tema isa on.

0
0
Please wait...

Postitas:
rotsik

Hellatundeline mees, ma võin sulle öelda üht – selle mänguväljaku vältimine ei lahenda olukorda vaid muudab selle hullemaks. Õige tegu oleks sinna just nimelt võimalikult sageli minna, mõnikord ka koos emmega, mõnikord omapead. Kui sama hüsteeriline mutt teie korduvast nägemisest (pedofiilid otsivad alati uusi ohvreid) õigeid järeldusi ei tee ja kriisates ligi kargab, siis tasuks teda väga silmatorkavalt filmima-pildistama hakata. See võib omakorda agressiivse muti ära hirmutada.
Pea meeles, sa oled ju tõenäoliselt kogukam kui see muti, pikem kasv on aga alati alateadliku autoriteedi loojaks, eriti, kui sellele kaasneb kindlameelne hoiak. Lööd sa aga kartma, tunnevad raipelinnud selle lausa õhust ära ja sa hakkad neid igal pool kohtama.

0
0
Please wait...

Postitas:
rotsik

[tsitaat]Minu arvates ikka hea, et keegi reageeris, oleks olnud vastupidine juhus, siis kiruks kõik, et miks mitte keegi ei teinud ja ei näinud midagi.
Aga sarnane juhus oli ka minul mänguväljakul, vaatasin ka, et üks meesterahvas juba pikemat aega istub ja loeb ajakirja, vahest vaatas lapsi ja naeratas omaette, mina ei näinud küll ühtki last temaga koos olema ja tõesti tundus see mees mulle kahtlane, arvatavasti oli teil sama situatsioon.
Aga no isa oleks ju võinud ikka ütelda, et see minu tütar ja 6 aastane pole ka tita, et öelda, et see tema isa on.[/tsitaat]üks nõia moodi kriiskav tädike võib täiesti vabalt kuueaastase nii endast välja ajada, et see ei saa suudki lahti, ei teagi, mida öelda – mida ta peaks millegi nii ogara peale ütlema? Ja mees võib sinna juurde öelda mida tahes, tädike, kes teda enne juba kahtlustab, ei usu seda niikuinii. Täpselt samamoodi, nagu teie, perekooli käod, kui te kord olete kahtlustama kukkunud, siis te enam oma paranoiaradadelt ennast ära veenda ei lase.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mina pole eriti helletundeline naine ja mind ajas see olukorra ettekujtus naerma.
kõik on korras. isa lapsega mänguväljakul ja siis üks tähelepanelik naine märkab, et ehk on olukord kahtlane. sekkub. päris hea, et sekkus. antud hetkel küll ilma asjata, aga teinekord on jälle vaja sellist märkamist.
olukorra koomilisus ajab mind ikka naerma. isegi enda samasse olukorda panek ei hirmutaks mind, vaid inimesi on igasuguseid. kui mul on õigus, siis pean ma suutma ikka olukorda valitseda, mitte olla nagu hirmunud laps.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ise arvan ka, et parem olgu selliseid \”nägijaid\” rohkem kui vähem. See naine tahtis head, kui su laps oleks reaalselt mõne võõraga sedasi kuskile läinud, siis oleksite ju sellele naisele tänulikud olnud. Igatahes mina ei pahandaks selle naise peale. Neid pedofiile liigub palju ringi. Sinu mehe südametunnitus on puhas, siis milleks muretseda.
Igatahes nagu keegi mainis, et kuna laps mängis omaette ja sinu mees istus ning luges raamatut, siis võis tõesti jääda mulje, et laps läheb onu juurde, toimub väike vestlus ja lahkutakse koos..
Tavaliselt lapsevanemad (mänguplatsil) suhtlevad lastega rohkem. Vähesed lapsed saavad rahus üksi mängitud, et vanemaid ei \”Sega\”.
Tore kui inimesi huvitab.

0
0
Please wait...

Postitas:
millimallikasai

Äkki on veidi omamoodi välimuse ja olemisega mees? Ma käisin ka eile lastega mänguväljakul ja seal oli üks isa tütrega. Meie lapsed ronisid sama atraktsiooni peal ja jutust saad ju aru, et isa ja tütar. Aga kui juttu poleks kuulnud, oleks kummaline tundunud küll. Oli selline teistmoodi mees. Riides kummaliselt, silmavaade ja olemine imelik. Ei olnud ka nagu tüüpiline boheemlane või ei tundunud purjus. No kahtlane oli!
üldiselt tore kui inimesed märkavad kui miski nihu.
kummaline mees, kes nii rivist välja läheb tädikeste kaagutamise peale.

0
0
Please wait...

Postitas:
Heino

[small]Nescafe kirjutas:[/small]
[tsitaat]Kui mees istus ja luges raamatut terve see aeg siis prouale võiski ju tunduda, et väike tüdruk läheb mingi onu käest nt kella küsima ja onu siis räägib ta ära ja hakkavad koos käest kinni minema jalutama.
Mulle tundub selline variant loogiline.
[/tsitaat]
Mulle ka, väga hea loogika! Ja nii käibki keerulistes olukordades, kus ühele tundub, et \”ma ei teinud midagi ja teine sõitis heast peast sisse\”. Aga selle teise vaates oli olukord hoopis teistsugune.
Nn arenenud riikides ei tohi jõuluvana lapsi põlvele võtta. Areneme ka meie. Hiljuti oli Laagris pedofiili valehäire, nüüd teemaalgatajal.

0
0
Please wait...

Postitas:
RebaseMaie

[small]Nescafe kirjutas:[/small]
[tsitaat]Kui mees istus ja luges raamatut terve see aeg siis prouale võiski ju tunduda, et väike tüdruk läheb mingi onu käest nt kella küsima ja onu siis räägib ta ära ja hakkavad koos käest kinni minema jalutama.
Mulle tundub selline variant loogiline.
[/tsitaat]

Mulle ei tundu. Tänapäeval räägitakse ohtlikest kommionudest nii palju, et ükski väike tüdruk ei läheks võõra mehe käest kella küsima, kui läheduses on ka mõni naisterahvas.

Kusjuures räägitakse just kommiONUDEst, unustades ära, et kommionud kasutavad tihti naisterahvaste abi, ka naised osalevad laste vahendamises jne.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 78 )

Esileht Pereelu ja suhted meest peeti täna pedofiiliks…

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.