RE: meest peeti täna pedofiiliks…
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Jah, kui mu mees (normaalne, seaduskuulekas inimene, armastav) ¨oki sai sellest, et keegi arvab, et ta on last varastav pedofiil, siis ilmselgelt on tal midagi viga. Ma pean tunnistama, et minu jaoks on see kõik kõrvaltvaadates ikka natuke naljakas, aga kui ma ennast samasse olukorda panen, siis ma saan aru, et ise osaline olla ilmselt ei oleks üldse naljakas, õudne oleks. Ma olen oma elus palju vähematest asjadest näiteks nutma hakanud. Mis selles imelikku on? Kõik inimesed ei ole emotsioonitud tankid, mõni asi \”läheb hinge\”.
Või on su seisukoht selline, et kuna mees koju jõudes sellise vastiku ja alandava kogemuse peale ikka veel õnnetu ja närvis oli ja ma talle pea sunniviisiliselt sisse andsin midagi, siis me oleme ikkagi lapsi peksev sarimõrvarite pere? Kindel, et sina täna mu meest ei rünnanud? Perekooli suhtumine on ka ikka täiesti uskumatu kohati. Mis maailmas ma küll elan…
Kõige rohkem kardan ma seda, et ta pelgab nüüd lastega üksi minna kuskile edaspidi. Peaks lapse sünnitunnistuse kaasa andma? :P[/tsitaat]
Ah ära pane tähelegi, perekool ongi selline mustroosa koht et kui sa tuled kurtma midagi \”halli\”, midagi, mis ei ole sama äärmuslik, kui \”mees joob ja peksab, aga muidu on hea mees\” või \”mees kannab kätel aga ma ei armasta teda, tahan lahku minna, kellele maja jääb?\”, siis hakkab pool perekooli paranoiakägudest kahtlustama teid kõiges selles, mida te ei ole… ja osa nendest kahtlustajatest jääb oma lolli iba külge armunult kinni ja korrutab ja korrutab ja korrutab seda järjest edasi.
Ja ma täitsa imestan, et veel ei ole platsis see kukulind, kelle refrääniks on: \”sa jätsid midagi rääkimata\”.
Et hellatundelised mehed on perekoolis OUT, seda ma olen ennegi märganud. Oot, kas keegi on juba kahtlustanud, et ta on äkki gei? Või ee… missesnüüd oligi… mai tia varjante. Memmekas? Luuser? Paku oma versioon!
Mehelik oleks perekooli meelest ilmselt olnud see mees, kes kõnetama tulnud tädikese oleks välkkiire lõuahaagiga maha paisanud ja seejärel tal barbar Conani möirete saatel otsas trampinud…
Sünnitunnistuse kaasa andmine (veekindlas pakendis) on väga hea mõte. Veel üks hea võimalus on lapse jope seljale SUURELT kirjutada sellesama issi telefoninumber ja juurde tekst: minu issi:
Ja kui siis mõni hüsteerik-perekoolik sellele numbrile helistama kukub ja näeb, kuidas pedofiilias kahtlustatav kahtlane patsifist telefoni võtab, ÄKKI neil siis tekib mõni pisikenegi kognitiivne dissonants? Selline, mis veel mahub lähima arengu tsooni…