Esileht Pereelu ja suhted meest peeti täna pedofiiliks…

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 78 )

Teema: meest peeti täna pedofiiliks…

Postitas:
Kägu

RE: meest peeti täna pedofiiliks…

inimesed võiksid ju tõesti tähelepanelikud üksteise suhtes olla aga seda elutervelt. kujutan ette, kuidas see tädi pistis kõigepealt üle pargi kiljuma ja siis lohises isal varrukast kinni hoides järel. mida te sellisest idioodist kiidate? selline ehmatab lapse ära, lööb ilmselt ka \”mehisema\” mehe väga ootamatusse ja piinlikkusse olukorda ja loomulikult köidab kõigi lähedalolijate tähelepanu. ja esimese ütleja sõnad on ju ikka alati kõrvaltvaatajale tõde.

kui tekkis kahtlus, siis oleks võinud ju rahulikult ja naeratades juurde minna ja lapse käest küsida a la \”kas lähed oma issiga nüüd koju? vms.

0
0
Please wait...

Postitas:
Alfonss

miks su mees nutma pidi hakkam ühe vanamuti möga peale? ehhh 🙂

ma oleks sellisele mutile korraliku lõkke sealsamas kohas alla teinud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Inimesed on ikka suhtlemispuudelised. Mina hakkaks sarnases olukorras naerma ja ütleks, et aitäh tähelepanelikkuse eest, aga on küll minu tütar, Liisi on nimi.
See tädi oli ehk tõesti ülehoolitsev. Aga nüüd järgmine kord, kui talle asi kahtlane tundub, ta enam ei julge küsima minna. Ja mingi pedofiil viibki lapse minema.
Teemaalgataja mees peaks äkki minema mõnele enesekehtestamise ja suhtlemiskursusele?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

minu jaoks on kummaline ja absoluutselt ebamehelik, et mees läheb nii endast välja, et ei suuda kaitsta oma last (ja ennast) võõra ründe eest ega võtta midagi konstruktiivset ette. laps hakkas nutma. mees on lapse isa.

mehe kätevärinast saaksin ma täielikult aru siis, kui ta oleks istunud üksi laste mänguväljaku ääres, teinud ütleme aega parajaks last kuskilt oodates vms, lugenud ajakirja, ja ütleme last ei tule, helistab hoopis, et läheb sõbranna juurde, mees tõuseb, et koju minna ja siis tormab ligi hullunud naine, kes peab teda pedofiiliks. siis on tõesti alandus ja kätevärin. sest millega tõestad? ja siis lahkudki haraka kisa kannul. aga sellises olukorras – ei saa aru.

minu arust oli see õppetund su mehele, et peab suutma ennast ja last kaitsta ükskõik mis olukorras. sa siin irooniliselt kirjutasid, et õige mees oleks muidugi peksa andnud. ei oleks, aga suutlikkuse ja õiged sõnad (kas siis rahustavad või vastupidi selgelt ähvardavad) \”ründajale\” oleks ta leidnud.

kodus suhkruvesi:) vm \”rahustajad\” pinge/ärrituse mahavõtmiseks on mu arvates ka täitsa ok, siis kui \”sõda\” on läbi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul oli Rootsis sarnane olukord. Laps mängis mänguväljakul, ma vahepeal jalutasin vähe eemal ja kui tagasi läksin ja lapse sülle võtsin, pistis keegi vanamutt lõugama. Ilmselgelt pidas mind võõraks. Üritasin talle eesti-vene-inglise-soome keele kaudu seletada, et ma pole pedofiil aga tundus, et ta aru ei saanud.
Peale seda jagelemist läksin närvide rahustuseks suitsu tegema ja tagasi tules võtsin lapse käekõrvale kui järsku mingi kohalik tibi oli mu ees ja ütles EI. See oli juba liig ja virutasin t¨ikile vastu nägemist ja kõndisin lapsega minema.
Minema kõndides imestasin veel selle loo üle aga pointile sain pihta alles siis kui laeva sisenedes hüüdis piletikontrolör mulle sõbralikult HEI…Siis taipasin, et piiga lihtsalt tervitas mind ja mina ilmaasjata lõin teda. Siiamaani südametunnistus piinab ja annaks palju, et teda üles leida ja vabandada aga kus sa teda enam tabad.

0
0
Please wait...

Postitas:
rotsik

Tõsi on muidugi see, et lapsevanem peab suutma vähemalt oma last kaitsta selliste tädikeste vastu – kui sa ka muidu arg suhtleja oled, kuidas sul siis lapse kaitseks testosteroon tööle ei hakka? Laps on ju reaalselt väiksem ja nõrgem ja see hull tädi ajas ta nutma. Oi ma saaks vihaseks…

aga mis meie, kanged mutid, sellest ikka räägime, meie jaoks oleks sellise tädikese ärapühkimine sekundi teema;
las ütleb parem mõni, kes ise ka hellatundelisem – kas lapse kaitseks ka tõesti hinges lõvi ei ärka?

0
0
Please wait...

Postitas:
elsapuu

No mina ei tea, kui juba hüppava tädi peale mehel nutt kurku tuleb, siis asi ikka õige pole.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ajakirjanduslik eksperiment jälle?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No mina küll aru ei saa selle kanakarja peale kes siin teemaalgataja mehe kallal kaagutavad. Ma ei ütleks küll et kui mees sellise rünnaku peale endast välja läheb on kuidagi vähese testosterooniga vms. Täitsa tavaline mees on arvatavasti, keda rünnati nõrka kohta – no tõesta mõnele röökivale mutile et sa ei ole pedofiil ja et su laps on ikka sinu oma.

No ma kujutan ette et keskmine perekooli kägu on ise selline räuskav maadam ja ootab mehelt ikka vastu röökimist kui mitte juba kätega rääkimist.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Te keegi pole kommionuga reaalselt kohtunud? Parem rohkem selliseid \”mutte\”. Olin umbes 9-aastane, kui tänaval hakkas ahistama mingi kahtlane mees, jooksin minema. Ta ajas mind suurte majade vahel taga. Sealsamas oli ka bussipeatus, rahvast täis. Mitte keegi ei reageerinud. Lõpuks sain jooksu ikkagi. Aastaid kartsin, et see mees tuleb mulle koju järgi. Päris palju aastaid hiljem nägin teda mingist politseisaatest vms – pandi alaealiste ärakasutamise eest kinni. Paegugi kirjutades süda taob, sellest on möödas 30 aastat. Ärge süüdistage inimesi tähelepanemises, teinekord võib selline \”mutt\” päästa lapse elu ja tervise.[/tsitaat]
Just, tubli mutt.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kusjuures siit Perekoolist tulebki välja, et iga lapsega liikuvat meest tulebki kahtlustada, sest no kindlasti võimalik, et on pedofiil. Seda peetakse täiesti normaalseks.

Kahju. Oleme UK ja USAga samale pulgale jõudmas.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Alfonss, oleks sa jee midagi teinud. Sinusugune hädavaresest mees läheb SL Õhtulehele kituma, et presidendilossi valvurid lapsukest ehmatasid oma töökohust täites, irw. Sa oleks olnud seal mokk töllakalil ja korvad lontis koju läinud. Jurist või asi.

0
0
Please wait...

Postitas:
sanshain

minu mees oleks ilma igasuguste värinateta muti p*rsse saatnud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Issand, mis mees, peab tabletti andma. Mees peaks ikka seisma enda eest, kui mees, mitte ei pea värisema hakkama.[/tsitaat]

Kas meestel siis ei olegi teie arust tundeid? Mehed ei ole ainult nokuga tundetud käsnad.

0
0
Please wait...

Postitas:
hirvehilla

Valvusus kaaskodanike poolt on tegelikult tervitatav. Nojah laps ja isa pääsesid ehmatusega ja küll toibuvad, aga kui see olekski \”kommionu\” olnud, oleks ta sellise lamendi peale vast siiski sääred teinud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Kusjuures siit Perekoolist tulebki välja, et iga lapsega liikuvat meest tulebki kahtlustada, sest no kindlasti võimalik, et on pedofiil. [/tsitaat]
Sina ju ei tea kuidas mees käitus. Ta võis vägisi last käest sikutada. Või hakkas laps vastu, nuttis juba siis?
Vabalt võib olla, et mees naisele kõike ette ei kandnud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

loodan, et mees edaspidi ka julgeb ikka lapsega välja minna ja saab shokist üle. ja loodan, et ka need tähelepanelikud mutikesed ikka mänguväljakute juures on. lihtsalt mehele edaspidiseks nõuandeks, et oleks veidi aktiivsem lapsega suheldes ja annaks märku kes on kelle issi ja kes on kelle tütar, eks.

piisab, kui ta edaspidi raamatulugemise vahele hõikab, et mari, väga ilus majake vms ja laps reageerib. selgita mehele olukorda ka, kuidas mutike võis näha ja lisa juurde, et tänu sellisele mutikesele võib teie laps kindel olla ka siis, kui issit tegelikult polegi. küll siis su mees mõistab ja teab rahulikult edaspidi reageeringule vastata.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ausalt öeldes ei kujuta ma ette, et minu meest suudaks mingi suvaline mutike tänaval endast välja viia. Ma arvan, et kui midagi sellist oleks juhtunud, siis võtaks seesama mutt praegu kodus rahusteid. Võib-olla tõesti sul mees selline õrnake ja homoliku olekuga?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Et siis õrnale ja homoliku olekuga mehele tohib \”pedofiil\” öelda?
Ärge siis pahandage, kui ma kõikidele kenadele naistele \”lits\” ütlen.
Ja koledatele \”lehm\”.

Miks te arvate, et meest on raskem solvata või tasakaalust välja viia kui naist?
Miks te arvate, et kõik mehed on / peavad olema tugevad, ennast kehtestavad, machod?

Mulle jääb siinsest kägukonnast (mõningate eranditega) mulje, et te tõesti ja siiralt ei saa meestest aru. Peate neid mingiteks ühe vitsaga löödud pudulojusteks, kellel ei tohi olla liigi standardist mingeid kõrvalekaldeid. Kui mees pole James Bondi või Banderase kloon, siis on ta mõttetu juhmard ja tropp. Ning naine, kes sellise nõrgukese sai, on ise oma sitta saatust väärt.

Eriti irooniline on enesekehtestamine nõudmine just siin, Perekoolis, kus pooled teemad on \”ämm ütles, et olen paks, nutame nüüd koos üüäääää\” ja teine pool on \”mees üldse ei loe mu mõtteid, kust sellised värdjad küll tulevad ometigi\”.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kubujuss

Ma ei saa üldse aru, kus see pisaratevärk võetud on? Teemaalgataja räägib vaid, et mees oli endast väljas ja käed värisesid. Käte värin on minu meelest üldse adrenaliinitulva tagajärg, mis kobin see on? Tädi hakkas karjuma, mees vihastus sügavalt sellise jäledaimast jäledaima kahtlustuse peale, lisaks ilmselt ei kuulu kriiskavad vanamutid ühegi mehe lemmikute hulka (ei homo- ega heteromeeste). tuli koju ja tekkis adrenaliinipohmakas, käed hakkasid värisema.

Hetkel neid rumalaid kommentaare lugedes tundsin ka, kuidas minus ärkas vastikus ja viha rumalate naisolevuste vastu, kes kuskil avara eestimaa nurkades kolkapsühholoogiat harrastavad.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]olemata paranoiline, jääks ka mõttesse, mis siis tegelikult ikkagi juhtus. Äkki mees sakutas last, tegi liiga? Hakkas koju ajama ja laps nuttis juba enne tädi sekkumist. Oli kuidagi karm või ebaloomulik, mis tõmbas pilku? Pigem rohkem selliseid \”hulle mutte\”, kui tapetud ja vägistatud, või lihtsalt niisama väärkoheldud lapsi, arvestades, kui palju selliseid asju ikkagi juhtub ja enamus ahistajatest on lähedased. Kurb tõsi.
Olen ka ise sekkunud, kui paariaastane laps karjub end talvisel tänaval pikali maas hingetuks ja vihane ema sõimleb meetreid eemal. Vahel tuleb lapsele appi minna, kuigi see on äärmus.
[/tsitaat]
Kas ikka tuleb?
Endal juhus kus kolmesel tuli jonn NIIIII peale (põhjus- ei ostnud poest 2 kommi, kusjuures eelnevalt oli ühe asja kokkulepe), et see väike jonnipunn röökis, karjus, viskas pikali, kui tädikesed tulid ninnu nännutama röökis ta ka neile näkku ja jälle viskas pikali. Seekord oli mul õnneks aega. Vaatasin kella kui pikali viskamise ¨õu algas ja kogu see jonnituuur kokku oli kusagil 50 minutit. Laps lihtsalt röökis ja siis ühel hetkel tõusis püsti ja nutu kõõksude vahele teatas ise, et ma ei taha enam paha olla. Vot siis sai juba ka rääkida ja sülle võtta ja kallistada.
Kõrvalt vaadates olin ma sel hetkel ikka tõeline hoolimatu ema , kes laseb lapsel oktoobri algul maas lamada ja karjuda. Aga rohkem sellel lapsel ülisuuri jonnituure ei esinenud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kui siin vahepeal jahiti meest, kes lapsi autosse kutsus, siis minu mehel läks napilt – oma laps (9 a tüdruk) + tolle klassiõde tulid huviringist, jalutasid bussile, kuna mehel lõpeb samal ajal töö ja ilm oli kehv, pakkus ta möödaminnes küüti (oma lapsele ja sõbrannale), aga tüdrukud tahtsid bussiga minna 🙂 pärast mehele ütlesin, et ära siis imesta kui meil politsei varsti ukse taga on, juhul kui mõni seda pealt nägi – ehk siis auto peatus 2 tüdruku juures ja mingi mees kutsus neid peale… niiet varsti on meil ka siin nii, et oma lapsigi ei riski tänaval üles korjata, mine tea mis -fiili märgi külge saad. muidugi – silmad tuleb alati lahti hoida, aga ikkagi enamik mehi, kes lapsega jalutavad, on lapsevanemad 🙂 teemaalgataja mehele külma närvi ja teisalt ta võiks omamoodi tänulik olla tollele mammile, kui tõesti oleks keegi tema lapsega sealt minema jalutanud, oleks see mammi kohal olnud 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

lisaks veel, et igasuguseid mammisid on – minu meest on alkohoolikuks peetud 🙂 ta mul peaaegu täiskarsklane, aga tol korral palusin tal poest 1 veini tuua, ise ootasin autos, no ta pani oma ainsa ostu – pudel veini – kassalindile ja tema selja taga seisnud mammi alustas oma loengut pika ohkega:\”No kas te tõesti ilma selle veinita elada ei suuda!\”
mees tuli autosse, näost kaame ja samamoodi käsi värisemas, minul nalja kui palju, ütlesin, et ta oleks võinud tädile öelda, et ega ma endale, ma naisele ostan 😀 aga kuna ta ise ei joo, siis see \”silt\” viis ikka endast välja.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Noh, teemaalgataja, kas mees enam ei värise?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina lasin mehel seda juttu lugeda ja ta jäi ka mõttesse. Ja lõpuks ütles, mis mees see küll on, et selline asi viib nii ednast välja?

Aga noh mehed on erinevad.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kubujuss

[tsitaat]Mina lasin mehel seda juttu lugeda ja ta jäi ka mõttesse. Ja lõpuks ütles, mis mees see küll on, et selline asi viib nii ednast välja?

Aga noh mehed on erinevad.[/tsitaat]
Mis mees see on, keda selline asi ükskõikseks jätaks?

Olen elus kokku puutunud inimestega, kes alati ütlevad: \”Mina küll ei teeks niimoodi, mina nii ei tunneks, mina jääks rahulikuks\”.

Kui endal mingi jama kaela siis tuleb, on selline hala taevani, et anna abi.

Osadel inimestel on lihtsalt kehv fantaasia ja empaatiavõime. Mis teha.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Läheb küll natuke konkreetsest teemast välja, aga minu meelest on viimasel ajal nagu mingi pedofiilide nõiajaht lahti läinud. Ma saan muidugi aru, väga kurbi sündmuseid on olnud, aga ausalt, mina imestan, et üldse mõni mees julgeb veel treener või õpetaja või mingi muu lastega tegeleja olla. Nii kerge on näpuga näidata või mingit silti kleepida ainult kahtlustuse põhjal, aga pese pärast oma nimi puhtaks! Ja mina saan teemaalgataja mehest küll aru. Mina jääksin nii absurdse ja jälgi süüdistuse peale ka sõnatuks ja ilmselt põgeneksin sündmuskohalt.

Õnneks olen ma naine, aga müts maha nende meeste ees, kes veel julgevad meie kõigi lastega koolis ja trennides tegeleda. Ja siis nutame, miks on nii vähe mehi koolides…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Õnneks olen ma naine, aga müts maha nende meeste ees, kes veel julgevad meie kõigi lastega koolis ja trennides tegeleda. Ja siis nutame, miks on nii vähe mehi koolides…[/tsitaat]

mul on üks meeskolleeg, kes töötas varem noorsoopolitseis. talt kui politseinikult küsiti kunagi mingi lastega seotud probleemi juurde ajalehte kommentaari ja pilt (erariides vist) pandi ka kõrvale.
kui ta siis mõned päevad hiljem oma isiklike lastega mingil üritusel käis, tundis keegi \”aktiivne\” tädike ta pildi järgi ära ja kukkus kah kõva häälega tema kallal avalikult tänitama – teema ja nägu olid tädil meeles, aga see, et ta hoopis politseinik oli, mitte.

igaljuhul on kolleegil tänu sellele juhtumile senini igasugune foobia ajakirjanduse ja pildistamise vastu, kuigi mitu aastat on möödas

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Et siis õrnale ja homoliku olekuga mehele tohib \”pedofiil\” öelda?
Ärge siis pahandage, kui ma kõikidele kenadele naistele \”lits\” ütlen.
Ja koledatele \”lehm\”.

[/tsitaat]

See polnud point, kellele mida tohib öelda, vaid mismoodi mees reageeris. Selline naiselikult hüsteeriline reageerimine ongi ehk võimalik õrnakese ja homoliku mehe poolt. muidugi ei ole normaalne, et mingi mutt hakkab tänaval sellist jama ajama. Samuti nagu pole normaalne, et mees ei suuda sellist mutti paika panna.

[tsitaat]Miks te arvate, et meest on raskem solvata või tasakaalust välja viia kui naist?
Miks te arvate, et kõik mehed on / peavad olema tugevad, ennast kehtestavad, machod?[/tsitaat]

loomulikult võib mees solvuda, selles pole midagi imelikku. küsimus on selles, et endast lugupidav mees ei lase ennast niimoodi mõnitada. Imelik arusaamine, et enda eest seismine on omane vaid machole. MInu jaoks on see omadus mehe juures elementaarne.

Ei ütleks, et eriliselt arukas on äärmuste kaudu inimeste iseloomustamine. normaalses mehes on kõik tasakaalus. Tundelisus ei tähenda automaatselt allaheitlikkust.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kubujuss kirjutas:[/small]
[tsitaat]Ma ei saa üldse aru, kus see pisaratevärk võetud on? Teemaalgataja räägib vaid, et mees oli endast väljas ja käed värisesid. Käte värin on minu meelest üldse adrenaliinitulva tagajärg, mis kobin see on? Tädi hakkas karjuma, mees vihastus sügavalt sellise jäledaimast jäledaima kahtlustuse peale, lisaks ilmselt ei kuulu kriiskavad vanamutid ühegi mehe lemmikute hulka (ei homo- ega heteromeeste). tuli koju ja tekkis adrenaliinipohmakas, käed hakkasid värisema.

Hetkel neid rumalaid kommentaare lugedes tundsin ka, kuidas minus ärkas vastikus ja viha rumalate naisolevuste vastu, kes kuskil avara eestimaa nurkades kolkapsühholoogiat harrastavad.[/tsitaat]

Ja mida sa ise harrastad? Täpselt sedasama ju. pada sõimab katelt.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 78 )

Esileht Pereelu ja suhted meest peeti täna pedofiiliks…

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.