Sinusugused pealekebajad aitasid 1949 aastal inimesi Siberisse saata. Mis see sinu asi on kuidas keegi töötab.
No misasja, hallo!?!?! Raha mis peaks laekuma maksudena aitab ehitada teid, ravida haiglates inimesi ja pakkuda tasuta haridusteed meie lastele. Mis kuradi pealekaebamisest siin jutt on? Pooldad, et inimesed hoiavad eemale maksude tasumisest?
Minu küsimus oli mis ettevõtlusvormi kasutab J oma äri/show tegemiseks? Kas antud teenuse osutamiseks on olemas ka vastav viisa mis lubab meie maal tööd teha?
Aga mine küsi Justinilt, kui sind see nii huvitab. Mis sind takistab temalt seda küsimast?
<p style=”text-align: left;”>Arvad, et nendelt ussidelt siin saad rohkem infot kui huvialuselt endalt?</p>
<p style=”text-align: left;”>Ja sinul on õigus inimesi “ussideks” kutsuda?
See on huvitav, kuidas see nende fännide grupp on nii suures enamuses (kui mitte kõik) täiesti harimatud inimesed, kes sellist teksti toodavad.
Muuseas, teemaosalised on ju ise korduvalt näidanud, et neilt ei tasu otse midagi küsida või kommenteerida, sest see tehakse avalikult maha (kas nimega või nimeta). 😀
Soovitan kõigil märkajatel meie riigi hüvanguks võtta kahtluse korral otse maksuametiga ühendust, sest vaevalt neilt asjaosalistelt midagi peale salvamiskatsete saab😀
</p>
Mis muud moodi teid nimetada, kui nad absoluutselt iga asja pärast teil hambus on ja neid kambaga maha teete? J käis dressidega kaubanduskeskuses – õudne mats, ossidressid. No las ta kannab, vaadake, et enda mehed ainult viigi- ja teksapükstes poes käivad mitte ärge muretsege teiste meeste pükste pärast.
TL-l nägu jumekam kui muu keha – same story, las tal siis olla! Mis see teie kommenteerida on milline keegi välja näeb või mida keegi kannab? Ladude enda sots.m. profiilid ette ja näidake, et teie siis ideaalsed olete.
Mulle ei sümpatiseeri ka mitmed nende väljaütlemised jms aga ma ei kujuta ette ka, kui katki ma peaksin ise olema, et täiskasvanud naisena tulla kuhugi foorumisse kedagi mõnitama.
<p style=”text-align: left;”>
</p>
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 01.01 11:17; 01.01 11:57; 01.01 11:59;