Esileht Hobinurk Meghan ja Harry

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 598 )

Teema: Meghan ja Harry

Postitas:
Style

Hästi palju mainivad Dianat oma saates. Ja paratamatult tundub, et Meghan nii väga tahabki olla kui Diana, rahva printsess ja mässuline uuenduste tooja. Minu jaoks ta nagu ameeriklane ikka on, mitte eriti laia silmaringiga, kohati matslik ning mina ja maailm mõtteviisiga.

+25
-7
Please wait...

Postitas:
piret005

Hästi palju mainivad Dianat oma saates. Ja paratamatult tundub, et Meghan nii väga tahabki olla kui Diana, rahva printsess ja mässuline uuenduste tooja. Minu jaoks ta nagu ameeriklane ikka on, mitte eriti laia silmaringiga, kohati matslik ning mina ja maailm mõtteviisiga.

Dianaga pole Meghanil tõesti mitte mingit seost. Diana ei mänginud kedagi teist, vaid oli, nagu ta oli. Ta ei tulnud sinna perekonda mingit oma agendat ajama. Ja vahe oli ka selles, et ta meeldis inimestele, sest oli siiras inimene oma probleemidega, mida Meghan ei ole. Meghan pole Dianat elus kordagi kohanudki, tema Diana-maania jääb eriti arusaamatuks.

+28
-6
Please wait...

Postitas:
Mätas

Seal ei olnud ju ainult nende jutt. Lisaks rääkisid erinevad “kuninglikud eksperdid”, endine pressisekretär kuningakojast, UK mingid (aja)kirjanikud, mõned advokaadid, pere lähedased jnejne. Näidati ka nende jutule juurde vastavaid artikleid ja materjale, mis nende versiooni kinnitasid. Kõik need inimesed valetasid? Harryst mingit sussialuse muljet küll ei jäänud ja tema värvikas iseloom oli seal igas episoodis näha. Lisaks oli näha, et lõpuks on temast mees saanud, varem oli ta kuidagi poisikese olekuga. Seal ka lollitas, tegi nalja, aga kui varem ta oli selline, kelle kõrval end hoituna ei tunneks ja peaks ise püksid peres jalga tõmbama, siis nüüd küll. Nende omavaheline suhe meenutas mulle minu ja mu abikaasa oma, kus on turvaline, hea ja samas lõbus. Aga neil on see muidugi alanud oluliselt keerulisemalt ja päris rahus ei saa nad kunagi elada – liiga tuntud selleks, sarjade või nendeta. Kõik maailmas teavad, kes nad on ja millised välja näevad.

Sarja tegid nad seetõttu, et enda versioon ära rääkida. Seda eesmärki see täitis. Samas oli oodatust igavam, kuna kõik mahlakamad detailid jäeti siiski endale ja ei jagatud. Toodi lihtsalt mõned näited. Mulle jäi sealt mulje, et kõige normaalsem tegelane kuningakojas oli Elizabeth II, kellega Harry’l oli ka eriline side, samuti mõned nö vähem tähtsad tegelased. Samas Charles, William ja Kate ning eriti nende abilised ja nõuandjad olid parajad susserdised ning konkurentsi väga ei kannatanud. Ma mäletan hästi kui Meghan alles tuli ja kui hästi ta rahva poolt vastu võeti, need pealkirjad ilmusid isegi Eesti meedias. Siis need rünnakud vist pihta hakkasidki.

Ehk siis soovitan vaadata, aga ilma eelarvamusteta, et nagunii valetavad. Selles institutsioonis ei ole kedagi, kes ei valeta. Mõni rohkem, mõni vähem. Nemad astusid sealt välja, kuna neile oli see vastumeelt ja Harry suurim hirm oli, et tema naisega läheb nii nagu ta emaga.

Sa mõtled Meghani USA juriste ja ema? Jajah. Isegi Oprah oli vait.

+11
-4
Please wait...

Postitas:
mudakonn

Kommentaar eemaldatud.

2.14 Kasutatud roppusi või ebatsensuurseid sõnu.

Perekooli moderaator.

+3
-26
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
seliiina

Ma mäletan hästi kui Meghan alles tuli ja kui hästi ta rahva poolt vastu võeti, need pealkirjad ilmusid isegi Eesti meedias.

Just, alguses suhtuti temasse VÄGA hästi, aga tädi läks liiga tähtsaks ja kuulsus hakkas pähe. Ja siis hakkas ta käituma nagu tavaline tõusik, mitte printsess, sellest saigi rahval päris kiiresti villand ka. Ei tee see kuningakoda päris oma tahtmise järgi rahva lemmikuid ja vihaaluseid… just tahtsin ka lisada, et mõni kuningakoja liige oleks vast oma väikse varba ohverdanud, et Diana olnuks palju vähem populaarne kui ta oli, olles samas neile äärmiselt ebamugav tegelane lõpuks.

+19
-3
Please wait...

Postitas:
piret005

Ei tee see kuningakoda päris oma tahtmise järgi rahva lemmikuid ja vihaaluseid…

No just, ei tee see kuningakoda kellestki lemmikuid ega vihkamisobjekte. Diana just ei olnud ju kuningakojas heas kirjas, aga rahvale meeldis. Meghan ei meeldi, aga mitte keegi teine pole selles süüdi, vaid ikka ise.

+14
-3
Please wait...

Postitas:
linake

Mulle tundub, et enamik eespool kommenteerinutest on lihtsalt kuningapere fännid, kellel ei ole Ühendkuningriigi eluga suurt kokkupuudet. Siis tundubki, et tuli paha ameerika diiva ja kiusab meie Williamit. Tegelikult siiski räägib see seriaal lisaks inimeste konfliktile, milles tingimata ei ole mõistlik pooli valida, kuna me ei tea asjast tegelikult siiski midagi, ka selle sarja järel mitte, kahest asjast, mis on brittidele igiomased – ääretult jäle ja absoluutselt reguleerimata tabloidajakirjandus, kus teadlikult levitatakse kontrollimata infot, valesid, paparatsofotosid ja klatši ainult müüginumbrite nimel (ja seda peetakse ühiskonnas normaalseks tasemeni, kus Boris Johnsonil oli võimalik saada peaministriks pärast seda, kui ta oli lastud ajakirjanikutöölt lahti uudiste ise väljamõtlemise eest), ja siiani säilinud klassiühiskond koos rassipimedusega isegi mitte ülemklassis endas, vaid nende inimeste hulgas, kes loevad ennast “tõstetuks” kuna neil on õnn ülemklassi heaks töötada (mitte, et keegi tahaks tumedanahalistesse teisiti suhtuda, vaid ei panda ise oma eelarvamusi tähele – see ülalpool olnud iroonia teenijannade aadressil ei ole üldse märgist mööda). Kultuurikonflikt ameeriklasega nagunii (inglase jaoks normaalne mõistlik käitumine tundubki ameeriklasele külm ja ebasiiras).

Seriaal oli kokkuvõttes igavavaõitu (sest seal tõesti ainult jutustati, mitte ei näidatud) ja reaktsioon UKs on tõenäoliselt sama kui siin foorumis. (Sest suurema osa sellest kujundavad tabloidid, kellel pole mingit huvi öelda, et ups, korraldasime orkestreeritud rünnaku (või veel hullem, osutusime kambakat tegevaks massipsühhoosis kanakarjaks)). Samas USAs ilmselt nähakse seda lugu pigem sellena, mis ta on – välismaalase mitteaktsepteerimise loona ja õpetliku näitena sellest, kuidas vanas Euroopas “puhaste kätega” positsioone paika pannakse (sest see, et Meghani aktiivsus Williamile ja Kate’ile ei sobinud, on ilmselge, lihtsalt neil on staff (vt eespool inimeste kohta, kes siiralt usuvad, et tulevase kuninga teenimine on ülim au), kes teevad nii, et neil endil pole vaja oma käsi määrida), ja südamest-südamesse vestlustest selle kohta, kellele mis lubatud on, võivad ameerika “let’s talk about it” kultuuriruumist pärit inimesed unistama jäädagi).

+8
-18
Please wait...

Postitas:
Mätas

Mulle tundub, et enamik eespool kommenteerinutest on lihtsalt kuningapere fännid, kellel ei ole Ühendkuningriigi eluga suurt kokkupuudet. Siis tundubki, et tuli paha ameerika diiva ja kiusab meie Williamit. Tegelikult siiski räägib see seriaal lisaks inimeste konfliktile, milles tingimata ei ole mõistlik pooli valida, kuna me ei tea asjast tegelikult siiski midagi, ka selle sarja järel mitte, kahest asjast, mis on brittidele igiomased – ääretult jäle ja absoluutselt reguleerimata tabloidajakirjandus, kus teadlikult levitatakse kontrollimata infot, valesid, paparatsofotosid ja klatši ainult müüginumbrite nimel (ja seda peetakse ühiskonnas normaalseks tasemeni, kus Boris Johnsonil oli võimalik saada peaministriks pärast seda, kui ta oli lastud ajakirjanikutöölt lahti uudiste ise väljamõtlemise eest), ja siiani säilinud klassiühiskond koos rassipimedusega isegi mitte ülemklassis endas, vaid nende inimeste hulgas, kes loevad ennast “tõstetuks” kuna neil on õnn ülemklassi heaks töötada (mitte, et keegi tahaks tumedanahalistesse teisiti suhtuda, vaid ei panda ise oma eelarvamusi tähele – see ülalpool olnud iroonia teenijannade aadressil ei ole üldse märgist mööda). Kultuurikonflikt ameeriklasega nagunii (inglase jaoks normaalne mõistlik käitumine tundubki ameeriklasele külm ja ebasiiras).

Seriaal oli kokkuvõttes igavavaõitu (sest seal tõesti ainult jutustati, mitte ei näidatud) ja reaktsioon UKs on tõenäoliselt sama kui siin foorumis. (Sest suurema osa sellest kujundavad tabloidid, kellel pole mingit huvi öelda, et ups, korraldasime orkestreeritud rünnaku (või veel hullem, osutusime kambakat tegevaks massipsühhoosis kanakarjaks)). Samas USAs ilmselt nähakse seda lugu pigem sellena, mis ta on – välismaalase mitteaktsepteerimise loona ja õpetliku näitena sellest, kuidas vanas Euroopas “puhaste kätega” positsioone paika pannakse (sest see, et Meghani aktiivsus Williamile ja Kate’ile ei sobinud, on ilmselge, lihtsalt neil on staff (vt eespool inimeste kohta, kes siiralt usuvad, et tulevase kuninga teenimine on ülim au), kes teevad nii, et neil endil pole vaja oma käsi määrida), ja südamest-südamesse vestlustest selle kohta, kellele mis lubatud on, võivad ameerika “let’s talk about it” kultuuriruumist pärit inimesed unistama jäädagi).

Tegelt vale. On üsna kindel, et kuningaperelapsi valimatult ei pildistata ja isegi mitte täiskasvanuid. Saab nii Kate kui teised rahumeeli toidupoes käia. Kes on tabloidis, on ikka ise teada andnud, sest neid papartsoid ei ole kah nii palju, et kõiki valimatult jälitada.

Ja suhte avalikustsmist nõudis Meghan ise. Ei olnud keegi neile jälile jõudnud ega avalikustanud, naine ise tahtis, et ta avalikuks saaks.

Ja ainult korra on vist mainitud, et Doria on väikestviisi kriminaal olnud. Küik on viisakalt maha vaikitud.

+17
-7
Please wait...

Postitas:
sina123

PK kanakari siin jälle kaagutab oma tabloididest ja Delfist loetud info põhjal.

Pole see kuningapere nii helge ja valge midagi. Mina nt ei arva, et Diana surm oli juhuslik.

Samuti on kuningaperes neid luukeresid kapis nii, et tapab: Charlesile meeldivad noored mehed (neid suudlustega fotosid on ikka lekkinud kollasesse meediasse), ilmselt on alati meeldinud. Perverssusi on seal lähisugukonnas veelgi.

Poes ei saa see Kate tõesti ise käia ja kogu see silmakirjalik ülereguleeritud elu on loomulikult talumatult raske koorem kanda. Seda on näha ka Kate näost – ta näeb enda kohta 5+ aastat vanem välja.

Harry on lihtsalt üks lapsepõlvetraumaga eluvõõras tossike, kelle kullakaevaja oma käpa alla sai. Kuidas see Harry peale seda lahutust sinna kuningakotta tagasi naaseb, mulle küll pähe ei mahu.

Meghan on tüüpiline kullakaevurist tibi, kes ainult manipuleerida ja kõiki ära kasutada oskab. Imeb mehe verest tühjaks ja viskab ta siis nagu laiba kõrvale.

Ma ei usu, et see kuningakoda enam neid fassaadimänge 21. sajandil mängida suudab, kus vigade kinnimätsimine muutub aina keerulisemaks. Võimalik, et Williami valitsemisajaks on UK omadega nii p-s, et kaob see monarhia näitemäng seal igaveseks ära.

See on nii jäle perekond iga nurga pealt, et ma ei saa aru, miks inimesi (mind ennast kaasa arvatud) nende saatus üldse kõnetab.

+8
-28
Please wait...

Postitas:
Kutsarhobusel

Samas Charles, William ja Kate ning eriti nende abilised ja nõuandjad olid parajad susserdised ning konkurentsi väga ei kannatanud.

Mis konkurentsi? Minu arust nad pole neile kunagi konkurentsi pakkunud, et selline idee üldse tulla saaks. Charles, William ja Kate pole pigem Meghani ja Harry teemal üldse sõna võtnudki, kuigi nemad ise on küll pidevalt paarikesel hambus olnud.

Kuningakojas on alati seisukoht, et skandaalide puhul on “no comments”. Isegi oma pedofiilist prince Andrew skandaalis järgiti seda taktikat. Taustal söödeti meediale muid konte närida, et see teema kähku ära ununeks.
Meghan ja Harry pakkusid alguses vägagi konkurentsi Kate’le ja Williamile. Pidevalt tehakse neid küsitlusi rahva seas kuningapere liikmete populaarsuse kohta ja Meghan ja Harry olid neist ees.

+3
-20
Please wait...

Postitas:
Mätas

Samas Charles, William ja Kate ning eriti nende abilised ja nõuandjad olid parajad susserdised ning konkurentsi väga ei kannatanud.

Mis konkurentsi? Minu arust nad pole neile kunagi konkurentsi pakkunud, et selline idee üldse tulla saaks. Charles, William ja Kate pole pigem Meghani ja Harry teemal üldse sõna võtnudki, kuigi nemad ise on küll pidevalt paarikesel hambus olnud.

Kuningakojas on alati seisukoht, et skandaalide puhul on “no comments”. Isegi oma pedofiilist prince Andrew skandaalis järgiti seda taktikat. Taustal söödeti meediale muid konte närida, et see teema kähku ära ununeks.

Meghan ja Harry pakkusid alguses vägagi konkurentsi Kate’le ja Williamile. Pidevalt tehakse neid küsitlusi rahva seas kuningapere liikmete populaarsuse kohta ja Meghan ja Harry olid neist ees.

Milliseid “muid konte”? Näiteid, mitte tühja juttu. Nad ise eemaldasid ta kiirelt igasuguste kohustuste täitmisest, mis on kuningperes ikka täielik häbistamine. Temast tehti ikka täielik paaria.

+18
-3
Please wait...

Postitas:
erty

Need küsitlused näitasidki, et rahvas võttis oma printsi südamedaami hästi vastu. Aga mingit konkurentsi kui sellist ei saa neil olla, sest tegu on institutsiooniga, millel on reeglid rangelt paigas. Ja nende reeglite järgi on William troonipärija ning tulevane kuningas. Harry ja Meghan võivad olla Walesi printsist ja printsessist kordades populaarsemad aga see ei aita Harryl mitte kuidagi “karjääri” teha ning troonile tõusta ning Meghanist ei saa kuningannat. Teoreetiline võimalus on muidugi olemas, aga see ei ole seotud populaarsusega. Ainus, mis nad teha saavad, on Harry “perefirmas” töötada. Seda nad aga ei soovinud.

+16
-2
Please wait...

Postitas:
Mätas

Seda enam see kõik ongi naljakas, et ta võeti hästi vastu, kõigi poolt. Et kuningakoda lasi lahti jäikadest seisukohtadest ja prints saab abielluda oma armastusega, mis sest, et too on lahutatud välismaalane. Peaasi, et õnnelik on. Charles viis ta altari ette. Anti majad, teenijad ja tiitlid. Ikka vähe. Nüüd selgub, et kõik olid algusest peale ikka rassistid ja mida kõike veel.

+27
-4
Please wait...

Postitas:
piret005

Seda enam peaks nad ju häbenema ja ennast süüdistama, et kogu oma algse populaarsuse maha mängisid ja ennast ebameeldivaks tegid. Kui Meghanit ei tuntud, võeti hästi vastu ja võib-olla korraks olidki Kate´ist ja Williamist populaarsemad, sest oli uus suhe ja uus inimene. Aga see eduseis mängiti ju ise kiiresti maha, mitte keegi seda nende eest ei teinud, ainult ja ainult ise.

+25
-5
Please wait...

Postitas:
nodzu2007

Seda enam see kõik ongi naljakas, et ta võeti hästi vastu, kõigi poolt. Et kuningakoda lasi lahti jäikadest seisukohtadest ja prints saab abielluda oma armastusega, mis sest, et too on lahutatud välismaalane. Peaasi, et õnnelik on. Charles viis ta altari ette. Anti majad, teenijad ja tiitlid. Ikka vähe. Nüüd selgub, et kõik olid algusest peale ikka rassistid ja mida kõike veel.

Sina oled seda tüüpi, et topime suu kulda täis ja oledki kenasti vait?

+2
-24
Please wait...

Postitas:
Siska

Ta ei ole ju isegi siis vait… 🙂 Ameeriklasest ongi vist palju tahta, et ta tegelikult aru saaks, mida tähendab abielluda 1200aastasesse institutsiooni, nende kultuurikiht on tegelikult ikka päris õhuke, isegi kui ta üritab näidelda siniverelist. Nad ei saagi üksteisest aru saada.

+21
-1
Please wait...

Postitas:
Mätas

Nad ei ole vait. Ja kuningakoda ei ole ka mitte mingit kohtusõda nendega alustsnud. Isegi Meghani enda kiusamisjuhtumid vaikiti nende poolt maha

Aga kalifornialased ise ei suuda ühtegi nime nimetada. Kõik ongi üldsõnaline süüdistamine.

+18
0
Please wait...

Postitas:
Nojah90

Nad ei tundu vaimselt terved. Näib ebaterve suhe.

Ma vaatasin ka seda saadet ja pole fänn, aga vaimselt pole need inimesed küll ebaterved ja kust otsast see suhe ebaterve on? Vaatavad üksteist ikka vägagi armunud ja armastava pilguga ja näha on, et mees annaks selle naise jaoks kõik. 😀 Aga kadedus ei anna häbeneda.

+5
-18
Please wait...

Postitas:
piret005

Nüüd nemad nõuavad vabandamist, kuigi keegi ei saa aru, mille eest, nad ise peaks ju vabandama: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120116492/kuninglik-perekond-on-hammeldunud-harry-ja-meghan-nouavad-neilt-vabandamist

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kalli ema

Vaatasin kolme viimast osa, need pidavat mahlakamad olema, aga tegelikult midagi erilist ei selgunud. Mina nende vastu nii karm poleks ja diagnoose panema ei hakkaks. Eks iga inimene vaatabki asjadele oma vaatenurgast ja kui nad tunnevad, et neile tehti liiga, siis on neil see õigus. Briti kõmumeedia kohtles Meghanit jubedalt ja see sai ka kohtu poolt kinnitatud.

No kuule, valetamine ja oma vaatenurk on ikka väääääga erinevad asjad.

Kuidas sina tead, et nad valetavad – olid kärbes seinal?

Kõige “põrutavam” väide oli see, et William karjus Harry peale. Kas see on vale, mina ei tea. Ülejäänud seriaalist oli ju nii igav nämmutamine, et seal polnudki midagi valetada.

Harry ei ole erinevalt Williamist ju mitte keegi! Ta ei vastuta millegi eest .William on aga tulevane kuningas ja seepärast tal ongi rohkem sõnaõigust .(Kui ta veel kaua jaurab võib neil ikka järsku tulla isu DNA testi teha 🙂 )

Harryl on Charlsist ja Williamist nii erinevad näojooned. Naljakas nöpsnina jne. Ka Diana oli ju jõulisema ninaga. Kui ta näojooned ei ole seotud Diana või Charlsi kokteililembusega (alkoholi tarbivatel vanematel sünnivad kindlate väliste tunnustega lapsed), siis võiks Charles DNA-testi vast isegi teha.

Sarja vaadanud ei ole, sest nii Harry kui ka Meghan on samuti oma elu jooksul alkoholi kulistanud ja tunduvad vaimselt häiritud, ebastabiilsed.

0
-19
Please wait...

Postitas:
Nojah90

Vaatasin kolme viimast osa, need pidavat mahlakamad olema, aga tegelikult midagi erilist ei selgunud. Mina nende vastu nii karm poleks ja diagnoose panema ei hakkaks. Eks iga inimene vaatabki asjadele oma vaatenurgast ja kui nad tunnevad, et neile tehti liiga, siis on neil see õigus. Briti kõmumeedia kohtles Meghanit jubedalt ja see sai ka kohtu poolt kinnitatud.

Kõige “põrutavam” väide oli see, et William karjus Harry peale. Kas see on vale, mina ei tea. Ülejäänud seriaalist oli ju nii igav nämmutamine, et seal polnudki midagi valetada.

Harry ei ole erinevalt Williamist ju mitte keegi! Ta ei vastuta millegi eest .William on aga tulevane kuningas ja seepärast tal ongi rohkem sõnaõigust .(Kui ta veel kaua jaurab võib neil ikka järsku tulla isu DNA testi teha 🙂 )

Harryl on Charlsist ja Williamist nii erinevad näojooned. Naljakas nöpsnina jne. Ka Diana oli ju jõulisema ninaga. Kui ta näojooned ei ole seotud Diana või Charlsi kokteililembusega (alkoholi tarbivatel vanematel sünnivad kindlate väliste tunnustega lapsed), siis võiks Charles DNA-testi vast isegi teha.

Sarja vaadanud ei ole, sest nii Harry kui ka Meghan on samuti oma elu jooksul alkoholi kulistanud ja tunduvad vaimselt häiritud, ebastabiilsed.

Mis vahet sel on enam, inimene juba keskealine ja ema ka surnud. Kui Charlesi lapsena kasvanud siis ongi tema jaoks ju tema laps.

Erinevatest näojoontest veelgi, nt minu isa on täiesti vanaema õe näoga ja mu vennapoeg on hoopis minu vanaisa näoga (kes on väga ammu juba surnud). Geneetika ei töötagi nii, et lapsed on alati oma vanemate nägu.

Prints Harry on noore Philipi nägu, sellest ammu räägitud.

Enamik inimesi on oma elu jooksul, eriti noorusaastate jooksul alkoholi kulistanud, sellepärast on kohe vaimselt häiritud ja ebastabiilsed? Ebastabiilse ja vaimselt häiritud kommentaari jätsid sina siia praegu. 😀

+10
-2
Please wait...

Postitas:
Nojah90

Ma arvasin ka varem, et Harry on Meghani suss jne, aga vaatasin saate ära ja jätsid küll sümpaatsema mulje kui oleksin arvanud.

Tekkis küsimus, et kui teil endal perekonnas oleks sellised skandaalid, et nt emale ei meeldi teie mees/naine, laimaksid neid ja kiusaksid neid taga siis kas tahaksite edasi suhelda/ei kaitseks neid?

Kui kogu meedia ajaks teie kohta mingit jura siis kas te ei tahaks end kaitsta?

Vähem hukkamõistu ja rohkem mõistmist tuleks kasuks.

+4
-18
Please wait...

Postitas:
paadund perekoolik

William on täiesti Diana nägu ja Harry on päris sarnane Charlesiga – võta kas või nende lähestikku asuvad silmad. Pole siin küll mingit DNA-testi vaja.

+9
-2
Please wait...

Postitas:
Mätas

Ma arvasin ka varem, et Harry on Meghani suss jne, aga vaatasin saate ära ja jätsid küll sümpaatsema mulje kui oleksin arvanud.

Tekkis küsimus, et kui teil endal perekonnas oleks sellised skandaalid, et nt emale ei meeldi teie mees/naine, laimaksid neid ja kiusaksid neid taga siis kas tahaksite edasi suhelda/ei kaitseks neid?

Kui kogu meedia ajaks teie kohta mingit jura siis kas te ei tahaks end kaitsta?

Vähem hukkamõistu ja rohkem mõistmist tuleks kasuks.

Ja kuidas see Charles Meghani laimas ja taga kiusas? Seda inimesed nagu küsivadki.

+10
-4
Please wait...

Postitas:
Kalli ema

Mis vahet sel on enam, inimene juba keskealine ja ema ka surnud. Kui Charlesi lapsena kasvanud siis ongi tema jaoks ju tema laps.

Erinevatest näojoontest veelgi, nt minu isa on täiesti vanaema õe näoga ja mu vennapoeg on hoopis minu vanaisa näoga (kes on väga ammu juba surnud). Geneetika ei töötagi nii, et lapsed on alati oma vanemate nägu.

Enamik inimesi on oma elu jooksul, eriti noorusaastate jooksul alkoholi kulistanud, sellepärast on kohe vaimselt häiritud ja ebastabiilsed? Ebastabiilse ja vaimselt häiritud kommentaari jätsid sina siia praegu. 😀

Vähemasti sina oled puhast verd eesti mats, see kohe selge. Ei saa kohe ilma isiklikuks minemata.

Seda, et nad on vaimselt häiritud, on see noorpaar siiski ise meedias rääkinud. Ärevushäire, depressioon, paanikahood, Meghani suitsiidimõtted. Ja sellised asjad ei ole pilkekoht, aga minu jaoks pole see paar need, keda vaadata. Nad vajavad ravi.

+2
-14
Please wait...

Postitas:
piret005

Kes on neid laimanud ja taga kiusanud? Kõik on kombekalt vait, ainukesed kiusajad ja lärmajad on Meghan ja Harry ise. Ja ka nemad ei ütle otse välja, mis see nende probleem siis on. Milles see õudne suhtumine neisse väljendus, mina pole aru saanud.

+20
-2
Please wait...

Postitas:
lehmalellepoeg

Vähemasti sina oled puhast verd eesti mats, see kohe selge. Ei saa kohe ilma isiklikuks minemata.

Seda, et nad on vaimselt häiritud, on see noorpaar siiski ise meedias rääkinud. Ärevushäire, depressioon, paanikahood, Meghani suitsiidimõtted. Ja sellised asjad ei ole pilkekoht, aga minu jaoks pole see paar need, keda vaadata. Nad vajavad ravi.

Need teatud näojooned tekivad lapsele siis, kui ema joob raseduse ajal. Mitte sellepärast, et ema või isa on kunagi varem alkoholi joonud.

+3
-12
Please wait...

Postitas:
rebitsa reba

Mina lihtsalt imestan, kuidas mõnel inimesel kohe üldse ei vea. Kõik Meghani sugulased peale tema ema olid puhta põrunud ja ahistasid teda nagu jaksasid, mäletan nende pulmade ajast. Kuidas Harry seepeale uhkelt ütles, et kuninglikust perekonnast saab Meghanile “pere, millist tal pole iial olnud”. Ja jumal paraku, ilmnes, et need uued sugulased olid sama hirmsad kui mitte veel hullemad kui Meghani vanad.

Kaastunne.

+27
-2
Please wait...

Postitas:
Nojah90

Need teatud näojooned tekivad lapsele siis, kui ema joob raseduse ajal. Mitte sellepärast, et ema või isa on kunagi varem alkoholi joonud.

Just! Siis peaks jah kogu eesti sellise näoga inimesi täis olema. 😀

Päris vähe on täiskasvanud inimesi, kes poleks kunagi alkoholi joonud.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Davina

Kallid sugarid, kes te siin Meghanit imetlete ja ei tee oma järeldusi tabloidide ja Delfi põhjal. (Te muidugi tunnete teda isiklikult ja mõtlete oma peaga). Palun seletage rumalale, et kes ta siis nüüd on? Kas ohver või megatark, intelligentne, edukas ja teisi naisi väestav (kohutav sõna!) imeline olend? Mina näen kroonilist valetajat ja manipulaatorit, rumalat ja äärmiselt enesekeskset keskealist naist. Ja otsuse teen tema enda sõnade põhjal. See oli M kes rääkis kolm päeva varem toiminud salapulmast. Vale! Vaeseke pidi hümni googeldama. Kui selline asi su rivist välja lööb, siis pole ju tegu väga võimeka inimesega. Kas näitlejate põhitöö pole mitte tekstide pähe õppimine? Ta ei teadnud kuninglikust perekonnast mitte midagi. No see, et ameeriklased rumalad on me teame. Aga kui sa oled nii kõrgelt haritud rahvusvaheliste suhete alal, siis järsku ikka mõnes loengus midagi räägiti. Lisaks ka pildid temast sõbrannaga Buckinghami palee juures. Kõige nõmedam muidugi oli see viimane kuninganna mõnitamine selle demonstratiivse kummardusega. Kui labaseks on võimalik muutuda. Isegi kui tegu ei oleks riigipea ja kuningannaga, siis tegu on su abikaasa vanaemaga. Ei mingeid kombeid ega kodust kasvatust. Ja palun näidake mulle seda naist, kes tahab et meie eeskõnelejaks ja väestajaks on naine, kes on kogu aeg ohver ja kannataja? Mina vaatan küll hoopis teistsuguste naiste poole kui eeskujusid vaja.

+26
-2
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 598 )

Esileht Hobinurk Meghan ja Harry