Teemaalgataja
Suhteprobleemid, mille peale mees paanikasse satub on täiesti tavalised. Üks näide oli selline, et ta oli mitu nädalat järjest kauem tööl ja siis rääkisin temaga, et meie aega on väheks jäänud ja tunnen temast puudust. See oli rahulik vestlus. Mõne aja pärast läks auto katki.ja maksime 800€ ja pärast seda läks nõudepesumasin katki ja ütlesin, et selle parandamine peab järgmisesse kuusse jääma, et praegu ei vea välja. Ja mingid olmeasjad ladte ümber ja ta tõlgendab seda kohe nii, et ta ei teeni midagi ja on mõttetu mees. Siis mähvab mulle ja ma nähvan vastu ja ongi kadunud.
Mina pole ainus, kes ütleb ja märkab, et eelmine abielu murdis ta. Oma firmaga käis ka põhjast läbi ja nüüd üritab jalgadele saada.
Ma usun, et ta on võimeline muutuma, sest armukadedus oli alguses selline, et ta vaatas mu kõnede eristust (arve tema nimel), iga päev küsis, et kas on armuke, kellega suhtlen, kui välja läksin, siis kindlasti helistas 100x,’nõudis, et ütleksin kus olen ja kui ringi liikusime, siis tahtis adukohamuutusest teada saada. Kui kõnele ei vadtanud, siis nägin.kuskil lähedsl tema autot. See oli täiesti haiglane. Ja nüüdseks on see probleem minu jaoks minevik. Kaks kõnet on.üldiselt sellise sisuga, et kas jõudsid kohale, kas läksid auto või taksoga vms. Mingi hetk helistab ja annab teads, mida ta on vahepeal teinud, mida lapsed teevad ja küsib, et millal umbes tulen. Minu jaoks täitsa ok.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 08.06 22:27; 08.06 23:12; 10.06 11:20;