Esileht Pereelu ja suhted Mehe sõbranna

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 111 )

Teema: Mehe sõbranna

Postitas:
Kägu

Ühe teise teema vastuseks kirjutasin allpool oleva teksti. Tegelikult on selles vastuses ka küsimus. Tahaks teada teiste kogemusi, kes on olnud sarnases olukorras ja pikaajalises suhtes. Kuidas saada hakkama mehe emotsionaalselt lähedase suhtega teise naisega? Kas see võib tähendada seda, et tegelikult mees ikkagi otsib mingit muudatust enda ellu või mõtlen üle?

Olen enda mehega abielus 23 aastat ja kaks last suureks kasvatatud. Kas mul on hea või halb paarisuhe? 5 aastat tagasi oleksin kindlasti öelnud, et halb, aga ca 1,5 a tagasi kõik muutus. Enne seda oli meil nelja-aastane periood, mil meie vahelt puudus täielikult füüsiline lähedus. See oli tegelikult meie kehva suhte tulemus, kus asjad olid ikka rohkem lahti rääkimata kui räägitud ja lõpuks oli seda kõike liiga palju meile mõlemale. Tekkis üks suur tüli ja edasi 4 aastat elasime nagu majanaabrid või õde-venda. Kõik pealtnäha nagu toimis, arvatavasti naabrid ei saanud midagi aru. Ühel hetkel sai mul sellest kõigest kõrini ja otsustasin mehega rääkida. Sain lakoonilise vastuse, et kui noorem laps lõpetab gümnaasiumi, võime lahku minna. Sellele järgnes mul ca aastane periood eneseotsinguid, kaotasin 25 kg, lugesin erinevaid raamatuid meestest-naistest ja suhetest ja püüdsin selgusele jõuda, mida ma ise tahan. Sain aru, et tahan enda meest, aga teistsugusena. Avastasin enda jaoks sellise mõiste nagu emotsionaalne intiimsus, mis oli mulle varem täiesti võõras. Sain aru, et inimeseni jõudmiseks tuleb suhelda hinge tasemel jne, jne. See oli pikk protsess täis eneseotsinguid, katsetamisi ja lõpuks tulemuse saavutamist. Saavutasin enda mehega suhtlemisel hoopis teise taseme – hakkasime rääkima enda mõtetest, tunnetest, fantaasiatest. Üllatusega avastasin, et mul on mees, kes on täiesti valmis suhtlema teisiti kui vaid igapäevasest. Ja mees avastas minus teistsuguse ja tundliku minu. Hakkasime teineteist avastama hoopis teisel tasemel – meie seksuaalelu muutus väga heaks, hakkasime üksteist märkama ja toetama. Aga – mõni aeg hiljem selgus, et meie kriisiaastatel oli tal tekkinud lähedane suhe ühe teise naisterahvaga. Justnimelt emotsionaalselt lähedane suhe, kuna naine on välismaalane ja ei ela Eestis. Aga nad suhtlevad väga isiklikel teemadel (eriti naine) ja igapäevaselt. See oli mulle täielik šhokk. Avastasin enda mehe uuest küljest, aga ta oli ennast juba kellegi teisega samuti uuest küljest avastanud. Nüüd ma ei oskagi enam öelda, kas mul on hea või halb suhe? Mees kinnitab, et tal ei ole plaan mitte kusagile ära minna, kuna nüüd on meie suhe ju korras,  aga kui tahan temaga suhtes olema, pean arvestama sellega, et tal on peale minu ka naissoost sõpru… Et lõpuks oleme jõudnud aega, kus lapsed on suured ja saame teha asju kahekesi, millest alati oleme unistanud. Ja me tõesti teeme asju, mida varem pole teinud, oleme avastanud uusi hobisid, räägime veiniklaasi taga poole ööni, aga ….. Kas ma olen armukade? Ma olen meie uue suhtega väga rahul, aga mind häirib, et tal on ka kellegi teisega emotsionaalselt lähedane suhe. Tahaksin jõuda suhteni, kus seda teist naist ei ole enam vaja või sellel teisel naisel ei oleks enam minu meest vaja. Mees ei peida nende vestlusi minu eest, aga kuna suhtlus on inglise keeles, ei saa ma kõigest aru. Aga ma näen, et seal on (just naise poolt) enda mõtete ja tunnete jagamist, pikemaid arutelusid, flirti, kiitmist jne. Ma pelgan, et kõigest hoolimata võib mees ühel hetkel otsustada, et ta tahab midagi muud. Et ühel hetkel siiski kõik meie suhtes ammendub. Kas meil on piisavalt tarkust ja soovi üha edasi ja edasi jätkata?  Kustmaalt läheb hea ja halva suhte piir?

+10
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mine inglise keele kursustele ja õpi keel paremini selgeks, kui su mees oskab. Siis, kui ta sulle jälle vestlusi näitab, ütle, et näe, sul on siin ja siin ka valesti kirjutatud.

Üldse, mine õpi veel midagi, täienduskursused, ülikoolide juures uued erialad jne. Saad ennast arendada ja parandad positsiooni tööturul, muutud enesekindlamaks ja mis kõige tähtsam, pole nii palju aega mehe ja teie abielu ümber sibeleda ja sügeleda.

+3
-21
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellega on nii ja naa.

Mina ise olen sõbranna ühele mehele ja temaga räägime ka messengeris peaaegu igapäevaselt ja aegajalt ka väga isiklikke asju, teinekord aga saadame vaid nädalate kaupa vaid lollakaid naljapilte või lobiseme niisama suvalistel teemadel. Samas on mul ka oma mees olemas ja tal on naine olemas.

Mis minusse puutub, siis ma lihtsalt vist vajan rohkem suhtlemist kui oma mees pakub, sõber on ka kohati toetavam ja alati nii öelda minu poolt (mehega vahepeal oleme ka eriarvamusel) samas ma tean, et mingit suhet sõbraga ei saa iial olema ka siis mitte kui mõlemad vabad oleksime, oleme oma sõpruse ajal ka olnud mõlemad vabad, siis saime tihedamini kokku, muud vahet polnud, midagi ei tekkinud. Nüüd suhtleme vaid messengeris. Meil pole iialgi mitte midagi “sellist” omavahel olnud ja nii on lihtne sõber olla, ning füüsiliselt pole tema minu maitse ja mina pole tema maitse.

Samas oli ka minu mehel suhte alguses mingi sõbranna ja kui aus olla siis ega see mulle ei meeldinud küll. Sest tegelikult ma ju ei teadnud, mis neid täpselt seob, miks nad tegelikult suhtlema on jäänud ja kas üks neist tahaks võimalusel midagi enamat ja teine hoiab lihtsalt tagavaraks sõbratsoonis või tõesti ongi sama platooniline värk nagu mul oma sõbraga. Selline emotsionaalne lähedus väljaspoolt oma suhet on ikkagi tunnetatav kui oht suhtele. Kahepalgeline küll, aga mehe sõbrannas tunnetan ohtu meie suhtele aga oma sõbras ei tunneta ja ma ei saa mitte midagi parata 😀 õnneks mu mees armukade ei ole ja minu sõbraga messengeris suhtlemine teda ei häiri.

+12
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellega on nii ja naa.

Mina ise olen sõbranna ühele mehele ja temaga räägime ka messengeris peaaegu igapäevaselt ja aegajalt ka väga isiklikke asju, teinekord aga saadame vaid nädalate kaupa vaid lollakaid naljapilte või lobiseme niisama suvalistel teemadel. Samas on mul ka oma mees olemas ja tal on naine olemas.

Mis minusse puutub, siis ma lihtsalt vist vajan rohkem suhtlemist kui oma mees pakub, sõber on ka kohati toetavam ja alati nii öelda minu poolt (mehega vahepeal oleme ka eriarvamusel) samas ma tean, et mingit suhet sõbraga ei saa iial olema ka siis mitte kui mõlemad vabad oleksime, oleme oma sõpruse ajal ka olnud mõlemad vabad, siis saime tihedamini kokku, muud vahet polnud, midagi ei tekkinud. Nüüd suhtleme vaid messengeris. Meil pole iialgi mitte midagi “sellist” omavahel olnud ja nii on lihtne sõber olla, ning füüsiliselt pole tema minu maitse ja mina pole tema maitse.

Samas oli ka minu mehel suhte alguses mingi sõbranna ja kui aus olla siis ega see mulle ei meeldinud küll. Sest tegelikult ma ju ei teadnud, mis neid täpselt seob, miks nad tegelikult suhtlema on jäänud ja kas üks neist tahaks võimalusel midagi enamat ja teine hoiab lihtsalt tagavaraks sõbratsoonis või tõesti ongi sama platooniline värk nagu mul oma sõbraga. Selline emotsionaalne lähedus väljaspoolt oma suhet on ikkagi tunnetatav kui oht suhtele. Kahepalgeline küll, aga mehe sõbrannas tunnetan ohtu meie suhtele aga oma sõbras ei tunneta ja ma ei saa mitte midagi parata 😀 õnneks mu mees armukade ei ole ja minu sõbraga messengeris suhtlemine teda ei häiri.

Aitäh, see oli väga hea vastus. Sain aru, et meie suhte keerulisel perioodil oli neil teemaks olnud ka võimalik kooselu, aga erinevatel põhjustel said aru, et see ikkagi vist ei sobi. Parem jääda sõpradeks, kui et proovida kooselu, mis võib-olla ei laabu ja sellega seoses kaob ka sõprus või umbes nii. Selle aja jooksul on tollel naisel olnud mitu suhet meestega, mis erinevatel põhjustel lõppenud. Minu mees pidi olema siis see, kes teda on abistanud n.ö meeste otsingul ja meeste mõttemaailma mõistmisel. Kui suhe läbi, siis on minu mees see, kellele kurta ja kelle õla najal nutta. Mees ka maininud, et kui meie suhe oleks liiva jooksnud, oleks tema ikkagi olnud see, kes oleks olnud esimene võimalik valik. Ise on mees kommenteerinud, et talle meeldib too naine, kuna on minust täiesti erinev ja kooselu oleks talle pakkunud kindlasti erinevaid uusi väljakutseid tema isiksuse arengus. Iseasi, kas ta seda kõike väga soovinud oleks – kõike algusest peale hakata ja siis veenduda, et ikkagi ei tööta. Ma ei teagi, mis on nende praegused motiivid ja saan ise aru, et just see paneb mind muretsema. Hetkel tollel naisel elukaaslast jälle ei ole.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei suudaks sellises suhtes olla, kus mu mehel oleksid sõbrannad.  Miks nad peaksid olema? Ma tõesti ei mõista seda vajadust.  Vaba inimene tehku mida tahab, aga suhtes olles peaks austama teist inimest. Samuti olen kindel, et mehe ja naise sõprus mingil hetkel ikkagi läheb üle kiindumuseks  emba-kumba poolt. Iseasi, kas teine pool vedu võtab.

+11
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina tegin selle teise teema, nii kahju, et siin lastakse mingitel hulludel lihtsalt teemad üle võtta.

Aitäh, sinu vastus aitas mind palju, pmt on mul sama seis seoses läheduse jms kaotamise ja taastamise protsessiga.

Aga vastuseks ka sulle, et kui vaadata ühest küljest, siis oleneb muidugi, milline ta on enne olnud, et kui ta ongi selline suhtleja ja oskab olla hea nõuandja, ehk saab ta ka ise midagi, mida sinult justkui küsida ei oska, vb see on tema jaoks nagu mingi enese emotsionaalne laadimine?

Teisalt aga ütlen ausalt, et ma kindlasti ei tahaks, et mu mees täna tuleks jutuga, et tegelikult on tal üks lähedane sõbranna nüüd.

Mehed on suhteliselt lihtsakesed, lausa naiivsed suhete koha pealt, naised aga punuvad oma võrku üsna osavalt. Vb jah, algselt pole soovi tõsisemaks suhteks, siiski pole välistatud kiindumoine mingi aja jooksul ja ma ei tea, ma ausalt ei vaja mingit niisama kirjasõpra (?), kellega vahepeal arutleda, kas ka koos elada, see on nagu ohumärk, sest vb ei lähe see mõte ikka enne peast, kui on nö proovitud? Lihtsalt sepkuleerin.

Tee google translatoriga tõlge kui soovid teada millest neil jutt (see juba üsna täpne), samas mõtle läbi, kas sa ikka tahad teada – hirmul on suured silmad ka.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mehe emotsionaalselt lähedase suhtega teise naisega? Kas see võib tähendada seda, et tegelikult mees ikkagi otsib mingit muudatust enda ellu või mõtlen üle?

See ei ole normaalne. Kahe heinakuhja vahel heitlemine. Lõpuks ei võta kumbagi, vaid alustab täiesti puhtalt lehelt. Sinust on mees eemaldunud ja seda enam korda ei saa! Nüüd on petmistele antud ka nüüdisaja nimetused: Oma Aeg, VabaSuhe, KõikMidaEiTea- EiTeeJuHaiget. Paki kohver! Mees teeb sulle lõpuvahe mõnitamist, näidates, milline jalamatta sa tema jaoks oled. Iga kord kui sulle inetusi tehakse, siis küsi endalt, kas sina teeksid või oleksid suuteline oma kallile inimesele nõnda tegema. See on ju äge, kui keegi järgi jookseb. Mee näeb, kui häiritud sa sellest oled. Rõve mees, ennem surma saad aru, milline piin ja ajahukk. Eemaldu ja otsi kaaslane, kes nii ei tee.

+5
-9
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Mina tegin selle teise teema, nii kahju, et siin lastakse mingitel hulludel lihtsalt teemad üle võtta.

Ega sa oled ise ju ka paras hull, lased endaga nii teha.

+1
-9
Please wait...
Postitas:
Kägu

Aitäh, sinu vastus aitas mind palju, pmt on mul sama seis seoses läheduse jms kaotamise ja taastamise protsessiga.

Aga vastuseks ka sulle, et kui vaadata ühest küljest, siis oleneb muidugi, milline ta on enne olnud, et kui ta ongi selline suhtleja ja oskab olla hea nõuandja, ehk saab ta ka ise midagi, mida sinult justkui küsida ei oska, vb see on tema jaoks nagu mingi enese emotsionaalne laadimine?

Teisalt aga ütlen ausalt, et ma kindlasti ei tahaks, et mu mees täna tuleks jutuga, et tegelikult on tal üks lähedane sõbranna nüüd.

Mehed on suhteliselt lihtsakesed, lausa naiivsed suhete koha pealt, naised aga punuvad oma võrku üsna osavalt. Vb jah, algselt pole soovi tõsisemaks suhteks, siiski pole välistatud kiindumoine mingi aja jooksul ja ma ei tea, ma ausalt ei vaja mingit niisama kirjasõpra (?), kellega vahepeal arutleda, kas ka koos elada, see on nagu ohumärk, sest vb ei lähe see mõte ikka enne peast, kui on nö proovitud? Lihtsalt sepkuleerin.

Tee google translatoriga tõlge kui soovid teada millest neil jutt (see juba üsna täpne), samas mõtle läbi, kas sa ikka tahad teada – hirmul on suured silmad ka.

Miks mehele sõbranna? Neil tekkis omavahel sõbrasuhe ajal, mil meil oli 4-aastane kriis ja me kumbki ei teadnud, mis sellest saab. Mees ise räägib, et ta pidi ju mingeid variante kaaluma, kui me siiski lahku läheme ja hakkasid suhtlema (tollel olid oma mehega probleemid). Jutt jooksis hästi. Samuti meeldib talle, kui saab kellelegi abiks olla ja arvatavasti sai ta positiivselt tagasisidet Mees on mul alati väga hea suhtleja olnud, talle meeldib naiste tähelepanu ja talle meeldib nendega flirtida. See ei ole mind kunagi häirinud, aga vot nüüd äkki häirib, sest see on midagi teistsugust. Mees küsis, et miks see suhe mind häirib, aga tema teised suhtlemised naistega ei häiri. Ütlesin, et minu meelest on neil emotsionaalselt lähedane suhe ja seda naised ju otsivad. Vastus oli, see naine on teistsugune. Samas on ta ka ise tunnistanud, et selle naise vastu on tal tunded ja tahab teda abistada. Aga kuna meie suhe nüüd töötab, ei taha ka tollele naisele liiga palju lootust anda. Sel juhul oleks too naine see, kes saaks haiget. Jah, ma näen et ta saab temalt mingit emotsionaalset tuge – näoilmetest ja käitumisest. Aga samas on ka minul kõik olemas -tähelepanu, pikad vestlused, ühised toredad ettevõtmised.

+4
-4
Please wait...
Postitas:
Kägu

Tahaksin jõuda suhteni, kus seda teist naist ei ole enam vaja või sellel teisel naisel ei oleks enam minu meest vaja.

Nad leidsid üksteises seda, mid mujalt/oma püsisuhtes sel hetkel puudu jäi, seega lahendus peitubki seal- kui su mees leiab, et tal pole lisaväljundit enam vaja või kui see naine leiab kellegi/armub või kui ta on püsisuhtes, siis “armub uuesti” oma mehesse. (Loodetavasti mitte sinu mehesse, ei oska ju hinnata, mida ta tegelikult su mehele tähendab või sellele naisele sinu mees. Lähedasi sõpru on ikka, see ei tee paarisuhtele küll halba, kui asi on ainut sõpruses ja üksteise elu jagamises.) Tihtipeale sellised suhtlused soikuvad ise pikapeale, jäävad harvemaks iseenesest, sest pole enam nii vajalikud, praegu on harjumus.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei alahindaks oma sisetunnet, kui ütled, et sind tõesti häirib , samas muud suhted/suhtlemised pole häirinud, siis miskit on valesti.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mees ka maininud, et kui meie suhe oleks liiva jooksnud, oleks tema ikkagi olnud see, kes oleks olnud esimene võimalik valik. Ise on mees kommenteerinud, et talle meeldib too naine, kuna on minust täiesti erinev ja kooselu oleks talle pakkunud kindlasti erinevaid uusi väljakutseid tema isiksuse arengus. Iseasi, kas ta seda kõike väga soovinud oleks – kõike algusest peale hakata ja siis veenduda, et ikkagi ei tööta. Ma ei teagi, mis on nende praegused motiivid ja saan ise aru, et just see paneb mind muretsema. Hetkel tollel naisel elukaaslast jälle ei ole.

Järelikult on siiski sinu mees see, kes teda vaatab potentsiaalse partnerina ja naine see, kes su mehe sõbratsoonis hoiab. See pole jah eriti kerge südamega pealtvaadatava variant oma naise jaoks. Ja ikkagi on nii, et see, kas mehe-naise vahel on sõprus või suhe, seab piirid paika naine, see tuleb selgelt välja ka tsiteeritud naise jutust- kui naine ei taha, siis ei saa midagi, ollakse eluaeg sõbrad, mehed ikka “prooviksid järgi”.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis minusse puutub, siis ma lihtsalt vist vajan rohkem suhtlemist kui oma mees pakub, sõber on ka kohati toetavam ja alati nii öelda minu poolt

Aga nii ongi, me saame sõpradelt (ka samast soost) seda, mida oma partner ei oska või ei taha anda (kasvõi lihtsalt sellepärast, et ta on mees, kui mnaissõpradelt saame naiselikku toetust või nõu vms). See on igati hea ja tore. Teemaalgatuses kirjeldatu ei tundu siiski selline sõprus, vaid mees oleks nõus proovima rohkemat, tal pole ainult platoonilised sõbratunded naise vastu. Aga sinul naisena on eelis, mees on kord sinu juba valinud ja kui sa oled nüüd samasugune, nagu see naine, kellesse ta kunagi armus, siis on vägagi võimalik, et ta vabatahtlikult ei lähegi enam kuhugi. See naine oli variant ka lahkumineku puhuks, kui sind enam pildil poleks mitte et oleks hakanud kõrvalsuhet pidama. Sina oled (praegu veel?) kindlalt valik number üks oma mehe jaoks.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jumal! 25a ja tühi aharaisk. Igas lauses mees ja mees ja mees ja mees. Kes sina oled? Kui mees defineerib sind, on aeg lahku minna. Kui just teie suhe nagu Sharonil ja Ozzyl pole, siis jah, olge tandem.

+3
-10
Please wait...
Postitas:
Kägu

Mees küsis, et miks see suhe mind häirib, aga tema teised suhtlemised naistega ei häiri

Kas hakkas kodukontorit tegema koroonaaeg ja nüüd hakkasid sina lõpuks nägema mis täkuga tegelikul tegu. Kui nii, siis see mees on aastaid sind ülelasknud.

+1
-8
Please wait...
Postitas:
Kägu

Sel juhul oleks too naine see, kes saaks haiget. Jah, ma näen et ta saab temalt mingit emotsionaalset tuge – näoilmetest ja käitumisest.

Kas siis kui see naine teie abieluvoodis magab, sina vabandada ilusti ja tõmbad vaikselt ukse kinni. Sa oled naine ikka täiesti null oma mehe jaoks selles suhtepuntras. Ja annab veel sõnumeidki sulle lugeda, ohhh sind küll, kuidas sa talud enda mõnitamis. Ise veel nii õnnelik ka. Oh beee küll.

+4
-7
Please wait...
Postitas:
Kägu

Sain aru, et meie suhte keerulisel perioodil oli neil teemaks olnud ka võimalik kooselu, aga erinevatel põhjustel said aru, et see ikkagi vist ei sobi. Parem jääda sõpradeks, kui et proovida kooselu, mis võib-olla ei laabu ja sellega seoses kaob ka sõprus või umbes nii.

Kui neil on omavahel juba jutuks olnud kooselu, isegi kui see on jutuks jäänud, siis pole see suhe enam päris õige sõbrasuhe. Minul oma meessoost sõbraga pole elu sees mingid omavahelised kooselu või suhte proovimise teemad jutuks tulnud. Kuigi ka mina olin vahepeal pikalt üksi, tutvusin erinevate meestega ja sõber siis andis ka mehepoolse vaatenurga ja nõu kuidas võiks käituda jne. Lohutas kui olin haiget saanud ja vastupidi – lahkasime ka tema suhteid naistega, kui tema vaba oli ja kaaslast otsis. Aga omavahelist mingit teemat meil pole kunagi olnud.

Kui sinu mehel oma sõbrannaga on suhe ja kooselu juba jutuks tulnud, siis pole see enam kuidagi ok oma naise kõrvalt sellist sõbrannat siiamaani pidada, kui teil nüüd oma suhe korras on.

+16
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui neil on omavahel juba jutuks olnud kooselu, isegi kui see on jutuks jäänud, siis pole see suhe enam päris õige sõbrasuhe. Minul oma meessoost sõbraga pole elu sees mingid omavahelised kooselu või suhte proovimise teemad jutuks tulnud. Kuigi ka mina olin vahepeal pikalt üksi, tutvusin erinevate meestega ja sõber siis andis ka mehepoolse vaatenurga ja nõu kuidas võiks käituda jne. Lohutas kui olin haiget saanud ja vastupidi – lahkasime ka tema suhteid naistega, kui tema vaba oli ja kaaslast otsis. Aga omavahelist mingit teemat meil pole kunagi olnud. Kui sinu mehel oma sõbrannaga on suhe ja kooselu juba jutuks tulnud, siis pole see enam kuidagi ok oma naise kõrvalt sellist sõbrannat siiamaani pidada, kui teil nüüd oma suhe korras on.

Ta ei saa sellest ju aru. Mees koguaeg ütleb talle kuidas peab olema ja kuidas on normaalne. Mees viiks ta hooldekodusse, aga ei saa ju viia kui omal jalal kõnnib. Naine- oma peaga üldse ei mõtle, usub ainult hoor-mehe totakaid selgitusi. Ise laseb endaga nii käituda.

+1
-8
Please wait...
Postitas:
Kägu

Mida sa teed seda nupumängu, reaalsusesse tule naine, silmad lahti plaktsi. Sinu kodus elab suur petis, ta istub sinu toidulaua taga. Kuidas sa seda ei näe!

+1
-7
Please wait...
Postitas:
Kägu

Mida sa teed seda nupumängu, reaalsusesse tule naine, silmad lahti plaktsi. Sinu kodus elab suur petis, ta istub sinu toidulaua taga. Kuidas sa seda ei näe!

Ta saab aru, aga ei taha tunnistada.

+1
-2
Please wait...
Postitas:
Kägu

Mina ei suudaks taluda sellist mõtet, et mu mehel on mingi lähedane sõbranna kuskil. Kui ta juba tunneb, et minust ei piisa, siis ega suurt midagi teha ei olegi.

+7
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida sa teed seda nupumängu

Et teised ka kohe teaksid, et seda kommentaari ei pea tõsiselt võtma, neid toodab vaimselt ebastabiilne mõrd. Solgi aga.

+4
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu

kõigest kõrini ja otsustasin mehega rääkida. Sain lakoonilise vastuse, et kui noorem laps lõpetab gümnaasiumi, võime lahku minna.

Kui mees ütles nii välja, võid või 50 kg maha võtta ja endale iluopid teha, ikka on keegi, kes on poole noorem ja siredam. Miks peaks midagi muutuma, muutus ainult laste pärast, need pole teil veel suured. Raudselt see seksivaba aeg teil kulus tal teistele naistele. 100%lise garantiiga.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida sa teed seda nupumängu

Et teised ka kohe teaksid, et seda kommentaari ei pea tõsiselt võtma, neid toodab vaimselt ebastabiilne mõrd. Solgi aga.

No tema ja mina ju saime teavituse. Mõrrad või mitte, ükski mees ei räägi lahkuminekust suusoojaks.naised räägivad, mehed mitte. Meeste aju on nii lihtne suhteteemades.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

No nii, nüüd läkski lahmimiseks ära, mida oligi oodata. Andke aga tuld, kui see teile kuidagi vajalik tundub. Aga suur tänu neile, kes aitavad kaasa mõelda! Mõni on maininud, et ainult mees ja mees, et kus ma ise olen….. üle 20aastast abielu mõne lausega ei ole võimalik lahti selgitada ja seda ma ka ei üritanud. Tõsi on sellel, kes ütles, et pikas abielus on erinevaid perioode ja need võivad kardinaalselt üksteisest erineda. Soovitustest mehele ust näidata….. väga lihtne on uks kinni lüüa uhkelt, kõik seljataha jätta ja mõelda, et ees ootab kõik uus ja uhke. Minu jaoks on ka abielus olek areng – mõne aja pärast vaatad käesolevatele probleemidele hoopis teise pilguga ja saad aru, miks see oli vajalik. Tegemist on lihtsalt käesolevas hetkes oleva probleemiga ja soovisin kaasamõtlemist ja teiste kogemusi. Arvan, et neil kes on olnud abielus ca 5 aastat või elus mingil viisil kibestunud, võiksid enda väljaelamiseks mõne teise teema võtta.

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muidugi olen mina mõrd, sest tulin sulle ütlema, et su mees petab sind! Sa ei tea isegi seda mitu inimest sinu voodis magab!

+1
-6
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ok, koogutan kaasa. Mehel on silmi vaid sinule. Teema lõpp.

0
-9
Please wait...
Postitas:
Kägu

Arvan, et neil kes on olnud abielus ca 5 aastat või elus mingil viisil kibestunud, võiksid enda väljaelamiseks mõne teise teema võtta.

Sa ei tea, et 30 aastat abielus võib ka ilma vägivallata. Kui sa tahad mehele pidevalt andestada ja pidevalt mõista, siis nimeta seda enda arendamiseks. Neid naisi on palju, kes mehe täkutamist alla neelavad/ peavad neelama.

+2
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas teemaalgataja mure on osaliselt ajendatud sellest, et see “sõbranna” (võta neid jutumärke kuidas tahad) on hetkel vaba ja vallaline ja võiks oma tähelepanu pöörata su mehele? Kõige soodsam asjade käik kõigile olekski, kui ta leiaks sealt välismaal omale uue päris mehe ja hea paarisuhte, armununa ja heas suhtes e jää aega sõpradega päevade kaupa muljetada ja leiab omale muu emotsionaalse väljundi kui su mees, siis soikuks see “sõbrandus” suht loomulikul teel ja keegi ei saaks haiget. Ma saan aru, et su mees aktiivselt ei taha teda, vaid pigem arvab, et suhtlemise katkestamine teeks pigem sellele naisele haiget? (Või vähemalt nii räägitakse sulle, ega meie ju 100% ei tea, mis ja kuidas on. Igaüks mõtleb oma rikutuse tasemelt. ) Seega olekski see hea variant, mees lükatakse kõrvale selle naise enda poolt. Ma ei hakkaks niikauaks stseene etendama ja “mina või tema!” nõudma jms.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas teemaalgataja mure on osaliselt ajendatud sellest, et see “sõbranna” (võta neid jutumärke kuidas tahad) on hetkel vaba ja vallaline ja võiks oma tähelepanu pöörata su mehele? Kõige soodsam asjade käik kõigile olekski, kui ta leiaks sealt välismaal omale uue päris mehe ja hea paarisuhte, armununa ja heas suhtes e jää aega sõpradega päevade kaupa muljetada ja leiab omale muu emotsionaalse väljundi kui su mees, siis soikuks see “sõbrandus” suht loomulikul teel ja keegi ei saaks haiget. Ma saan aru, et su mees aktiivselt ei taha teda, vaid pigem arvab, et suhtlemise katkestamine teeks pigem sellele naisele haiget? (Või vähemalt nii räägitakse sulle, ega meie ju 100% ei tea, mis ja kuidas on. Igaüks mõtleb oma rikutuse tasemelt. ) Seega olekski see hea variant, mees lükatakse kõrvale selle naise enda poolt. Ma ei hakkaks niikauaks stseene etendama ja “mina või tema!” nõudma jms.

Kle, see üks sõbranna pole üldse probleem minu meelest, see mingi üks inimene. Probleem on välja ütlemine, et minnakse tulevikus lahku nagunii.

0
-4
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 111 )

Esileht Pereelu ja suhted Mehe sõbranna