Esileht Pereelu ja suhted Mehed, kellel ei tõuse

Näitan 30 postitust - vahemik 181 kuni 210 (kokku 235 )

Teema: Mehed, kellel ei tõuse

Postitas:
Kägu

Mõttes mõtlesin ühele naisele, et kui ta oleks paljas, siis ma näen pehmeid kumerusi ja et ronin peale, äkki tahab suudelda ka

Ütleme nii, et ka minul tuksatas õige pisut seda teksti lugedes:)

0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tervisekontrolli teostamise üks episood on selline, et perearst palub mehel püksid rebadele lasta, paneb kätte sinise kummikinda ning asub inspekteerima mehe riistvara. Kui mehe riistvara jääb “magavasse asendisse” ka peale kummikindaga katsumist, siis kirjutab perearst tableti välja. Kui riistvara peaks aga “virguma”, siis tabletti välja ei kirjutata. Mees peaks perearsti juurde kaasa võtma ka naise pildi täispikkuses. See aitab perearstil otsustada, kas sellise naise peale peab mehel tõusma või ei pea. Perearst võib ka soovitada nooremaid ja ilusamaid naisi, kelle peale mehel ilma tabletita tõuseb. Põhiline on ikka see, et uuring tuleb läbi viia põhjalikult ja kaaluda erinevaid variante, niisama uisapäisa tabletti välja kirjutada perearstil ei maksa, mine tea mis mehega võib veel juhtuda, kui tableti sisse võtab, äkki läeheb naise peale kõvaks?

Jutu põhjal väidaks, et oled perversne vanamees, kes joob ja kellel ei tõuse. Sellegipoolest unistab seksist ja treib mingeid haigeid jutukesi. Aga paraku ei aita sul seksi saada ka toimiv riist, sest oled nii rõve vanamehenäss.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Säästa inimesi ja lõpeta oma idiootlik jutt.

Küll sina oled üks kuri inimene. Ma usun, et karma saab sind varsti kätte ning sinu kurjus saab teenitud palga.

0
-6
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Ütleme nii, et ka minul tuksatas õige pisut seda teksti lugedes:)

Okei, neid perverte, kes seksi ei saa, on siin siis kaks.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loodan, et rääkisin piisavalt lähedalt.

Ei huvita mingid pervode unistused. Säästa inimesi ja lõpeta oma idiootlik jutt.

Ma vaatan jah et siin on keegi kes peab kõiki pervodeks.
Kas ise teed asja pimedas teki all, silmad kinni, häält ei tee. Kui üldes asja teed?

0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jutu põhjal väidaks, et oled perversne vanamees, kes joob ja kellel ei tõuse.

Sul puudub naljasoon. Ma kirjutasin kõike iroonilises võtmes, aga noh ega sinu pähklisuurune aju ju sellest aru ei saa. Perearst kirjutab tableti välja e kirja põhjal ja nii juba kümme aastat. Siiani on mul eluvaim sees, n_kun naisi tableti abil. Mis võiks valesti minna?

0
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma vaatan jah et siin on keegi kes peab kõiki pervodeks. Kas ise teed asja pimedas teki all, silmad kinni, häält ei tee. Kui üldes asja teed?

Mitte kõiki, vaid neid kahte tüüpi, kes igas seksiteemas platsis on, kumbki reaalelus seksi ei saa. Üks on 60+ joodikust vanamees, kellel ei tõuse ja teine on mingi keskealine, kelle naine ei anna. Mõlemad proovivad mingi rõveda jutuga siin ennast erutada. Äkki kirjutate teineteisele ja säästate normaalseid inimesi, teid mõlemat erutab see jutt.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Äkki kirjutate teineteisele ja säästate normaalseid inimesi, teid mõlemat erutab see jutt.

Jumal küll, sa ei pea ju seda juttu lugema, kui sa sellest hingelise trauma saad, nii et sul und ei tule:)

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sul puudub naljasoon. Ma kirjutasin kõike iroonilises võtmes, aga noh ega sinu pähklisuurune aju ju sellest aru ei saa. Perearst kirjutab tableti välja e kirja põhjal ja nii juba kümme aastat. Siiani on mul eluvaim sees, n_kun naisi tableti abil. Mis võiks valesti minna?

Jutu järgi pidid sa kõva k..imees ja seksi asjatundja olema OT. Nüüd selgub, et võtad juba kümme aastat tablette, et hakkama saaks. Mida oligi tarvis tõestada! Mees, kes on impotent, annab siin hinnanguid naistele, nimetades neid krokodillideks, paksudeks, vaaladeks, vanadeks jne.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nüüd selgub, et võtad juba kümme aastat tablette, et hakkama saaks. Mida oligi tarvis tõestada!

Eks selline ongi kibestunud ja tige, kellel ei tõuse ja kes naisi ei saa.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

OT ju sellepärast naisi vihkabki, et ta on impotent.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

… ja teine on mingi keskealine, kelle naine ei anna…

Ma see mingi, ainult selle vahega, et viimati mina ütlesin ära.
Samas siin ongi teema et kas meestel tõuseb või mitte.
Või tahate omaette heietada?

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleks palunud küll jah. Mida see teema seisukohalt annab, et sa siin kirjeldad, mille peale sul tuksatab. Sina ei huvitagi mitte kedagi.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleks palunud küll jah. Mida see teema seisukohalt annab, et sa siin kirjeldad, mille peale sul tuksatab. Sina ei huvitagi mitte kedagi.

Sul õigus.
Ma vaatasin üle teema pealkirja. See teema on meestele kel ei tõuse.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa ütlesid, et sul pole seda probleemi, sinu probleemid on teised. Miks sõna võtad siis?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa ütlesid, et sul pole seda probleemi, sinu probleemid on teised. Miks sõna võtad siis?

Ma ei võtnudki pikka aega sõna. Nüüdseks kus teema on nagunii pikaks veninud ja lappama läinud nagu enamus teemasid, siis vahet pole enam.
Ma seda pealkirja lugedes ja samas vanuses siis hakkasin ka muret tundma et meestel nii võib olla. Ise ka hakkan muretsema et kas nii võib millalgi olla ja kui siis mida teha.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitte kõiki, vaid neid kahte tüüpi, kes igas seksiteemas platsis on, kumbki reaalelus seksi ei saa..

Mina tunnistan, et nii on.

Aga mul mehena tekkis suur sportlik huvi, et kas te naised kes te siin kõik olete ikka saate reaalelus seksi. Olete rahuldatud?
Sellest see teema räägibki, et ei saa seksi nagu tahaks.

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitte kõiki, vaid neid kahte tüüpi, kes igas seksiteemas platsis on, kumbki reaalelus seksi ei saa..

Mina tunnistan, et nii on.

Aga mul mehena tekkis suur sportlik huvi, et kas te naised kes te siin kõik olete ikka saate reaalelus seksi. Olete rahuldatud?

Sellest see teema räägibki, et ei saa seksi nagu tahaks.

Mine loe playboy’d. Ära kiibitse seksilugusid siin, rõve on.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust see haige inimene peaks minema ja otsima mingi naise endale. Istub ühe naise juures, kes seksi ei anna ja halab siin. Istub päevad läbi siin foorumis ja kirjeldab oma fantaasiaid. Vastik.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Spordipoiss jälle teemas. Tüütu memm.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Perearst on enne kohustatud tegema tervisekontrolli, kui ta selliseid ravimeid välja kirjutab.

Mul oli selline lugu, et perearst kutsus uuringutele. Muidu tema retsepti välja ei kirjuta. Palus mul püksid alla lasta ja asus takseerima minu elundit. See oli lõtv. Pani kummist kinda kätte ja küsis, kas üldse ei tõuse. Ei tõuse jah vastasin. Siis asus kummist kindaga mu elundit puudutama, et selles veenduda. Sellepeale ilmutas suguelund virgumise märke ja läks nö poolde vinna. Perearst rõõmustas- näeb tõuseb küll, ei olegi asi nii hull…ja retsepti ei kirjutanud. Läksin koju. Nüüd on nii, et vahel tõuseb ja vahel mitte. Mida teha, kas minna tagasi?

0
-7
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Mul oli selline lugu, et perearst kutsus uuringutele. Muidu tema retsepti välja ei kirjuta. Palus mul püksid alla lasta ja asus takseerima minu elundit. See oli lõtv. Pani kummist kinda kätte ja küsis, kas üldse ei tõuse. Ei tõuse jah vastasin. Siis asus kummist kindaga mu elundit puudutama, et selles veenduda. Sellepeale ilmutas suguelund virgumise märke ja läks nö poolde vinna. Perearst rõõmustas- näeb tõuseb küll, ei olegi asi nii hull…ja retsepti ei kirjutanud. Läksin koju. Nüüd on nii, et vahel tõuseb ja vahel mitte. Mida teha, kas minna tagasi?

Sind erutab selline väljamõeldis või? Uus pervo.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Samamoodi tundsin end, nagu mingi kõrvaline füüsiline keha, keda peab selleks hõõruma ja puudutama, et mingigi erektsioon tekkiks ja siis kiirustades seda ära kasutama.

Jah, sellistega ongi seks selline ja siis kurdavad, et naised ei taha seksida. Lisaks on sellistel meestel veel naiste välimusele ülikõrged nõudmised.

No aga ehk ongi asi selles, et ise olete mingid tselluliidised ripakil kanniga mutid. Kannad karedad ja pediküür tegemata – mille peale see vaene mees siis erutuma peaks?

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuid olgu siis vait või tunnistagu, et nüüd ongi nii. Aga ei, 90% ajast on jutt, kui vinge tegija ta ikkagi on.

Sa ju ka ei lähe kohtamisele väljaveninud tissid ripakil – ikka pushid üles, et paremat muljet jätta. Voodis siis selgubki tõde. Mõlema poole jaoks. Mehel lihtsalt paistab see pettumus kohe välja 🙂

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust see haige inimene peaks minema ja otsima mingi naise endale. Istub ühe naise juures, kes seksi ei anna ja halab siin. Istub päevad läbi siin foorumis ja kirjeldab oma fantaasiaid. Vastik.

Võibolla teengi sinu soovituse järgi.
Ma spordimehena näen igapäevaselt korduvalt naiste halamist, et mehed petavad, ei too lilli, mehel ei seisa, saripetjad jne.
Terve see foorum on vastikut halamist täis. Kindlasti sa isegi halad millegi peale, muidu sa siin poleks.
Pole otsinud aga pakun puusalt, et pole teemat mees tõi lilli, minu mees ei peta, sain täna head seksi jne

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

No aga ehk ongi asi selles, et ise olete mingid tselluliidised ripakil kanniga mutid. Kannad karedad ja pediküür tegemata – mille peale see vaene mees siis erutuma peaks?

Küll sina oled hale mehike. Ainuke meelelahutus elus on laupäeva õhtul Perekoolis istumine ja proovimine, et äkki keegi tuleb su konfliktinorimisega kaasa. See on su ainus võimalus naiste tähelepanu saada. Nagu paha laps, keda keegi tähele ei pane, siis mingi halva käitumisega üritab natukegi tähelepanu saada. Reaalelus ei huvita sa üldse mitte kedagi.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küll sina oled hale mehike. Ainuke meelelahutus elus on laupäeva õhtul Perekoolis istumine ja proovimine, et äkki keegi tuleb su konfliktinorimisega kaasa. See on su ainus võimalus naiste tähelepanu saada. Nagu paha laps, keda keegi tähele ei pane, siis mingi halva käitumisega üritab natukegi tähelepanu saada. Reaalelus ei huvita sa üldse mitte kedagi.

Ma seesamuse spordimehena seda juttu omaks ei võta.
Minu vaist ütleb, et sedasi teksti kirjutas naisterahvas. Kas mehed üldse teavadki mingist kannakaredusest. Ma kuulen seda esimest korda.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tervisekontrolli teostamise üks episood on selline, et perearst palub mehel püksid rebadele lasta, paneb kätte sinise kummikinda ning asub inspekteerima mehe riistvara. Kui mehe riistvara jääb “magavasse asendisse” ka peale kummikindaga katsumist, siis kirjutab perearst tableti välja. Kui riistvara peaks aga “virguma”, siis tabletti välja ei kirjutata.

Kõigil meestel ei lähe teise mehe peale kõvaks nagu sul.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Perearst on enne kohustatud tegema tervisekontrolli, kui ta selliseid ravimeid välja kirjutab.

Mul on sinust, Original Tastest, lihtsalt NIIII kahju! Vaene seelikus mees! Kõigepealt pillas ema sind maha. Seejärel istus sulle peale, aga ikka ei midagi! Ja, kui suureks said, siis kõik naised jälestasid sind. Täitsa mõistan, ja kahju on ka, sinu pärast!

P S Ma ei ole mitte iialgi, mitte kunagi nii haigeid jutte lugenud kui neid sinu omasid. Sul peab ikka üli-üliraske trauma elus olema, mille pärast sa oled täna LIHTSALT NII katkine inimene kui sina seda täna oled!

Minu sügav kaastunne!

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu sügav kaastunne!

Ma ise kahtlustan natukene seda, et minu perearst on gay. Õige perearst oleks mulle retsepti välja kirjutanud, aga tema hakkas rääkima veel sellist juttu, et äkki sulle naised ei meeldigi ja sellepärast sul ei taha tõusta. Soovitas mul tulla alevi saunaklubisse, kus ta ise käib. Iga kuu teisel ja neljandal pühapäeval on alevi suures saunas “meeste” saunaklubi ja sinna mind kutsus. Et saame rääkida natuke vabamas õhkkonnas nendest teemadest ja äkki polegi tableti abi vaja. Et ma olen selline spordipoiss ja vanus pole veel ka sealmaal, et retsept välja kirjutada. Ma nüüd ei teagi, mida pihta hakata. Perearsti vahetada on ka raske, sest meie alevis ongi ainult üks mees ja üks naisperearst.

0
-5
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 181 kuni 210 (kokku 235 )

Esileht Pereelu ja suhted Mehed, kellel ei tõuse