TA siin. Ka viimased tulemused käes ja 48h tunniga on tõus peaaegu kahekordne (üle 90, alla 100), st kahekordne tõus on lubatud 48-72h seega siiani arvutusi võttes eelmine näit – 48h x 2 on tõus siiski piisav olnud. Võrreldes eelmise rasedusega on tõus aeglasem, aga samas kõiki arvutusi jmt aluseks võttes hetkel on tõus täiesti normis, ja ka see peaks normis olema, et hcg tõusebki erinevate rasetustega erinevalt. Hetkel kokku 3x mõõtnud.
Natuke ka hulluks googeldades emakavälise rasedusega tõus pigem alla 35% 48-72h kohta. Seega ehk loodetavasti pole ka emakaväline.
Arstini veel aega, hetkel hcg siiski alla 1000, rasedus arvutuste kohaselt ka hetkel alla 5 nädala. Seega nüüd hetkel võtan rahulikumalt ja ootan arsti.
Igatahes lootust on, kõikide näitude kohaselt hetkel siiski pole kahtlust, et oleks vähemalt tolle veritsusega raseduse kaotanud. Tuleviku kohta muidugi ei oska ennustada, aga ka see on parem stardipositsioon.
Ehk testi andsin veritsuse esimesel päeval(selgus, et olen rase), veritsuse lõppedes(ehk veenduda, kas verituse alguses kui arst miskit ei näinud toimus katkemine või ei) ja nüüd pärast veritsust (veendumaks, et kas on tõusu ja milline, kuna rasedus võis katkeda ka muu veritsuse päeval).
Esimese veritsuse ajal oli menstruatsiooni arvestuse kohaselt 4+0, tegelik pigem 3+3. Arstile küll sai seda kõike ka öeldud (ov testidega mõõdetud + tean millal vahekorras olime) ehk sellest infost lähtuvalt arst justkui ei andnud üldse lootust, et mingit rasedust võiks olla või püsima jääda ja kui on siis emakaväline. Ehk ma sel hetkel isegi ei suutnud ise mõelda, et kas seal üldse peaks midagi näha olema.
Kuidas ma üldse nii vara teada sain siis tekkisid samad sümptomid, mis varasemalt rasedusega. Õhkõrna triibu sain täpselt 10 päeva pärast ovulatsiooni, samal õhtul oli korraks õrn veritus st määris vaid pühkides. 11ndal päeval (eeldatav mentstruatsiooni algus) oli testil juba märgatav triip (10 tundlikusega testid) ja algas ka tugevam veritsus – siis saigi helistatud küsitud, kas on miskit teha. Arst kutsus kohale ülevaatuseks – oleks arst miskit näinud oleks mingi rohu määranud.
Nii palju kui ise hetkel olen uurinud siis ehk ilmselt ja loodetavasti on tegu siiski nö hormonal bleedinguga (kohtasin ka breakthrough bleeding, seda ei kasutata vaid pillide ajal määrikmise kohta) ehk mis esinebki osadel eeldatavate menstruatsiooni aegadel, kel esimesel kuul, kel natukene pikemalt.
Seega hetkel siiski pole lootust kaotanud. Aga eks annan ka teada kui arstil käidud ja hiljem kuidas läheb. Hetkel igatahes tõesti sellise olukorra kohta üpriski vähe infot, eriti eesti keeles. Seepärast hetkel ka nii põhajalikult selle kirja panin ehk kellelgi kasu kunagi.