Teema: Menüü kolesteroolitaseme normis hoidmiseks
Kas siin leidub inimesi, kes oma toitumist muutes on saanud kolesterooli tagasi normi piiresse?
Ma ei ole nüüd ca aasta mõõtmas käinud ja tulemusi ei tea, aga olen täielikult loobunud rasvasest lihast (tarbin lihatoodetest ainult kalkunit ja kana), vorstitoodetest, juustust, võist.
Kala olen alati normaalselt söönud. Viimasel ajal olen hakanud rohkem tarbima pähkleid ja seemneid. Piimatooteid tarbin üldse vähe, aga näiteks putru tahan ikka piimaga keeta.
Armastan krevette – kastmetes ja salatites ja ülen nii kurb, et krevetid on kolesteroolipomm.
Ja see nö pätikohv kuulub ka minu hommikutesse, nii et ma ikkagi arvan, et see näit mul head ei tõota.
Toidust saadav kolesterool väidetavalt vere kolesteroolitaset ei mõjuta. Seda mõjutavad muud asjad menüüs, mh süsivesikute tarbimine. Loe dietary cholesterol vs blood cholesterol
Oleneb, kui suurt muutust on vaja saavutada. Kuni 2 mmol/l üldkolesterooli ja kuni 1,5 mmol/l LDL-kolesterooli on dieediga võimalik alandada, suuremad väärtused vajavad tabletti.
Üldjoontes on TA kirjeldatu õige. Ma ei kujuta ette, kui palju neid krevette sööma peaks, et see kolesterooli ohustaks (võibollat paneeritult ja õlis küpsetatult ja suurtes kogustes).
Ikka kala ja köögivili, eriti kõrvitsalised ja lehtköögiviljad ja kaunviljad põhitpiduks, kõik muu lisandiks – ja tuleb kenasti alla.
Toidust saadav kolesterool väidetavalt vere kolesteroolitaset ei mõjuta. Seda mõjutavad muud asjad menüüs, mh süsivesikute tarbimine. Loe dietary cholesterol vs blood cholesterol
See on vale väide.Mõjutab ja kuidas veel. Minul oli kolesterool väga kõrge. Loobusin piimarasvast nagu koor, hapukoor, keefir, täispiim,rammus juust, rammusad jogurtid, rammusast kohupiimast tooted ja kolesterool langes täiesti normi.Teema algataja kirjutab et joob pätikohvi. Ka see on kolesterooli pomm. Samuti presskannu kohvi(ülikahjulik) Juurde võib võtta veel Redasini. See ravim on väga tõhus.Viib kolesterooli normi.
Toit ei mõjuta, menüü mõjutab? Ise ikka saad aru, mis kirjutad?
Toidus olev KOLESTEROOL ei tõsta su VERES KOLESTEROOLI. See uskumus on ammuilma ümber lükatud.
Täiesti sooda.
Tüüpiline naistekas-kõik tervise ja kehakaaluga seonduv taandub üksnes sellele mida suust sisse aetakse…
Oma eluviisid vaata üle, liikumine jm-kas vähemalt 10 000 sammukest päevas ikka tuleb kokku.
Tüüpiline naistekas-kõik tervise ja kehakaaluga seonduv taandub üksnes sellele mida suust sisse aetakse…
Oma eluviisid vaata üle, liikumine jm-kas vähemalt 10 000 sammukest päevas ikka tuleb kokku.
Sinu 10 000 sammukest on muidugi pseudoteadus.
Sinu 10 000 sammukest on muidugi pseudoteadus.
Kui nüüd kõrvutada seda, kumb elustiilimuutus on suurema mõjuga tervisele, kas toitumise muutmine või sammulugemine, siis ei ole kahtlustki, et esimene on loomulikult olulisem. Mis ei tähenda, et liikumine lisaks ei oleks positiivne, loomulikult on. Aga sitalt süües ei muuda ka 20 000 sammu midagi.
See 10000 sammukest on kellgi kunagi välja mõeldud number, müüt. Teatavast east alates hakkavad need sammukesed liigeseid kulutama ja pole nii tervislikud midagi. Toitumine on põhiline ja kehale koormust anda saab palju ohutumalt ja efektiivsemalt kui 10000 sammukest.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.