Esileht Kodunurk Metsmaasikad…

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Teema: Metsmaasikad…

Postitas:

…kipuvad ikka kibedaks minema nii keedumoosina kui ka toormoosina sügavkülmast võetuna. Kuidas teha nii, et ei läheks?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kuuma ei tohi saada ja seemned ei tohi katki minna, need teevad kibedaks 🙂

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Ära teegi moosi. Pane lihtsalt karbiga sügavkülma, suhkurt võid lisaks raputada. Meil iga aasta nii ja ei ole kibedad. Tegelikult sööks hoopis metsmaasikad kohe värskelt ära:)

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

tegin toormoosi ohtra suhkruga, see oli marja mõrudast maitsest üle.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

moosi tehes tuleks tampida marjad nuiaga katki, mitte masinaga purustada. eelpool juba mainiti, et seemned põhjustavad kibedat maitset.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kui teed moosi: pane porgand koos moosiga keema, kui hakkab valmis saama, võta porgand välja. See kogub mõru maitse sisse!

Külmutades ei tohi suhkrut panna just, siis ka ei lähe kibedaks. võid ju sulatades panna suhkrut.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Minul pole läinud kibedaks õnneks.Panen kilekotiga terved marjad sügavkülma,suhkrut ei lisa.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )


Esileht Kodunurk Metsmaasikad…

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.