Esileht › Kodunurk › Metsmaasikad… Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 ) Teema: Metsmaasikad… Postitas: triinps 04.07.2012 17:05 …kipuvad ikka kibedaks minema nii keedumoosina kui ka toormoosina sügavkülmast võetuna. Kuidas teha nii, et ei läheks? 00 Please wait... Teata ebasobivast To report this post you need to login first. Postitas: kahvel 04.07.2012 17:15 Kuuma ei tohi saada ja seemned ei tohi katki minna, need teevad kibedaks 🙂 00 Please wait... Teata ebasobivast To report this post you need to login first. Postitas: umbluu 04.07.2012 17:49 Ära teegi moosi. Pane lihtsalt karbiga sügavkülma, suhkurt võid lisaks raputada. Meil iga aasta nii ja ei ole kibedad. Tegelikult sööks hoopis metsmaasikad kohe värskelt ära:) 00 Please wait... Teata ebasobivast To report this post you need to login first. Postitas: piibeluht 06.07.2012 01:54 tegin toormoosi ohtra suhkruga, see oli marja mõrudast maitsest üle. 00 Please wait... Teata ebasobivast To report this post you need to login first. Postitas: kirit1 07.07.2012 00:12 moosi tehes tuleks tampida marjad nuiaga katki, mitte masinaga purustada. eelpool juba mainiti, et seemned põhjustavad kibedat maitset. 00 Please wait... Teata ebasobivast To report this post you need to login first. Postitas: Liri 07.07.2012 09:29 Kui teed moosi: pane porgand koos moosiga keema, kui hakkab valmis saama, võta porgand välja. See kogub mõru maitse sisse! Külmutades ei tohi suhkrut panna just, siis ka ei lähe kibedaks. võid ju sulatades panna suhkrut. 00 Please wait... Teata ebasobivast To report this post you need to login first. Postitas: mutski 07.07.2012 13:03 Minul pole läinud kibedaks õnneks.Panen kilekotiga terved marjad sügavkülma,suhkrut ei lisa. 00 Please wait... Teata ebasobivast To report this post you need to login first. Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 ) Esileht › Kodunurk › Metsmaasikad… See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.