RE: Mida arvata sellisest mehest
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Milles väljendub tema rikkus?
Kui need on sõnad, siis loevad teod pigem. Inimene , kes hoiab kokku tasulise wc pealt raha, on kas väga haige või väga vaene. [/tsitaat]
Ma muidugi ei tea tema palka, kuid tean firmat ja ametipositsiooni ja olen näinud tema elustiili. Näiteks ta rahaliselt võimeline ükskõik millal ükskõik kuhu reisima, on väga palju reisinud. Iga päev restoranis õhtustama ja ükskõik milliseid lõbustusi ette võtma. Lisaks on ta maininud, et tal on aktsiainvesteeringud. Laenu ei ole, auto on välja ostetud (5 a vana suur luksusauto).
Tuli veel meelde üks koonerdamise koht. Takso. Näiteks kui läheme koos välja, siis pärast koju minu poole tulles taksot võtta ei taha. Samas elan veidi linnast väljas ja ühistransporti kasutades, tuleb umbes 1 km kõndida, mis mulle on kontsakingadega valus, eriti kui oleme terve õhtu tantsinud. Siis võtan muidugi ise takso. See 6 eurot ei tapa kord kuus. Restoraniarved on kuskil 60-70 euro kandis tavaliselt.
Paar korda algusepoole jah küsis, et kuidas me kulud jaotame, et kas kannan talle üle. Ükskord ma andsin talle 20 eurot, siis võttis rõõmsa näoga vastu. Kui aga edaspidi küsis minu osa, siis vastasin, et kahjuks ma ei saa sellist eluviisi viljeleda ja ma ei soovi ka, et ta mind raha küsimusega ebamugavasse olukorda paneb, seega parem loobun sellistest üritustest. Siis ta enam ei küsinud, vaid korraldas ja maksis ise.
Varasemas suhtes ei olnud iial sellist probleemi. Kui tutvusime, olime üliõpilased, ja mõlemad väikse sissetulekuga. Hakkasime koos elama ja jagasime omavahel kõike. Alguses teenisime võrdselt, siis lõime pere: mina koju, mees tegi edasi karjääri. Mees hakkas minust mitu korda rohkem teenima, aga toimisime ühtse perena. Lahku läksime, kuna ta leidis peale 10 aastat kooselu noorema naise.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt 06.05 00:28; 06.05 08:38; 06.05 09:31; 06.05 13:09; 06.05 20:00; 06.05 21:21; 07.05 16:30; 07.05 22:19;