RE: Mida arvata sellisest mehest
me küll ei käi kaugetesse kohtadesse,aga minu mees nt maksab ainult kommunaalid + telekas internet + oma auto kindlustus. ja teenib minust rohkem kui topelt palka. mina maksan üüri, mõlemad telefoniarved,sest tal kõnekaart,meie lapse lasteaia arve + enamik söök,majapidamistarbed ja kõigi riided.
riietega on eriti imelik,sest tema muudkui käib toas närviliselt ringi,et tal ei ole pesu ja tal ei ole seda-teist-kolmandat. ja kui ütlen,et mine osta omale poest,siis öeldakse,et ega mul polegi vaja.no ja ei lase ju päris palja peega ka ringi käia,ikka ostan.või toidupoega.ta teab,kuna mul palgapäev on ja kui on poes käik,paneb enne kärusse igast tavaari,olgu see siis alkohol või mõttetu nänn ja siis sujuvalt ütleb,et me lähme auto juurde lapsega vms:S vihale ajab.ja muidugi see,et ma aeg-ajalt kasutan ka tema autot,sest mul ei ole oma.siis kohe hädaldama,et mul on bens autost otsas,et mine osta ka ja kusjuures ongi,ta võtab nii vähe,kui palju tal sõiduks kulub ja kui mina tahan sõita pean ise ostma.mitte et sest halba oleks,ostan ka,iga kord.aga ma võtan alati nii palju,et saaksin mõni kord veel sõita.ma ei tea kas ta imeb välja selle paagist või kuskohta ta paneb selle. ja muidugi auto remont.ei tal pole raha ja kas ma annan talle remondiks ja mina ju sõitsin ka see kuu 2 päeva sellega ja niikuinii mina lõhkusim midagi ära.ja kui mina julgen talt küsida kuu lõpus,et kas sa käid poes ka ära,et mul on natuke vähe raha,siis hakkatakse ahhetama,et kuidas mina ikka laristan nii palju ja kuu lõpus pole raha ja et tema peab kõik ostma.
väljas söömas käib lapsega kahekesi siis kui mina tööl olen ja kui ütleb mulle,et lähme välja sööma,siis enamasti maksan mina arve,sest tal tuleb alati meelde maksmise ajal,et ta unustas oma rahakoti koju.ükskord kui pani kapi peale,siis ma võtsin meelega selle kaasa ja kui maksmise aeg oli,hakkas samuti ütlema,et pole kaasas ja kui ma ta jaki tastkust välja selle võlusin,vabandas,et näe ikkagi võtsin kaasa.aga arve läks pooleks ikkagi:s