Teema: Mida hapudest viinamarjadest teha?
Ostsin kinnise karbi ja liiga hapud on söömiseks. Kas annab midagi teha?
Kui nami-namisse sisestada viinamarjad, tuleb kõikvõimalikke magusa ja soolase toidu retsepte, salateid, aga ka praade röstitud viinamarjadega jne. Midagi kindlasti leiad.
suitsukana salatit nt
Kui need viinamarjad on nii hapud, et süüa ei kõlba, siis on need ju ka salati sees edasi nii hapud, et süüa ei kõlba?
Minu loogika ütleb, et kui neist üldse midagi teha annab, siis pigem mingi magustoit. Viinamarjakook… aga nendes kasutatakse siiski ka magusaid viinamarju. Hapud asjad muutuvad veidi magusamaks siis kui neid röstida. On erinevaid retsepte, kuidas näiteks kanaga kasutada, teha singi-viinamarja pirukas jms.
Aga siin on õpetus, kuidas lasta viinamarjadel kodus seista, et need küpseksid. Kui viinamari tundub liiga hapu, siis ta on veel pooltoores.
https://www.lacucinaitaliana.com/italian-food/hacks/unripe-grapes-how-make-ripen-home
Pressi mahlaks ja kasuta liha marineerimiseks 🙂
Suhkurt peale ja ära süüa.
Kas peab kõik iga hinna eest ära sööma?
Kas peab kõik iga hinna eest ära sööma?
Jah.
Kas peab kõik iga hinna eest ära sööma?
Jah.
No jõudu siis, pressi aga kõik sisse, peaasi et halvaks ei lähe.
Läksid kapsa hulka, nii head magushapud kapsad päris ei saanud kui hapude õuntega saab, aga siiski täiesti söödav sai.
Tee valm!
Ootasingi juba kommentaari, kus soovitatakse metsa rebastele viia. Ära tuli.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.